İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet ya ne alakası varmış coğrafya ile tarihle saçmalamış yani öğretmen

aynen aynen, çocuğuna faydalı bi meşgale bulda uğraşsın, bıkıyor çocuklar sonra, hep aynı şeyler....

evet canım kendileri uğraşmak istemiyor zaten canım nerddeee bir de çocuk peşinde koşacak ona faydalı bir meşgale bulacak hiç sanmam

kitapları karıştırdım da mesela bölgelerin adlarına falan değinilmiş, ufak ufak şeyler
hb çok iyi olmazsa tarihle çoğrafyası kötü olur çok abartılı bi ifade yinede

sözel derslerde kötü olur demek istedi galiba ama abarttı ilkokulda sosyalle, lisede genel kültür dersinde bu konularla bağlantılı şeyler olacak ama genelleme yapması saçma
bunaldım chess
patlıcam
ne oldu :26::26::26::26:
çocukların bir çoğu sayısalda iyi olduğu için, hayatbilgisi dersini ciddiye almamız için söylemiş olduğu bir söz ciddiye almadık

bugün deneme sınavımız var her sınav ayrı stress
öğretmenin beklentisi yüksek çocuklara yüklediği yük çok fazla
babası temeli sağlam olduğu için seviniyor ama biz çok yıprandıkkk
sevilyelerinin üstünde gitmeleri,ödevlerinin bu kadar fazla olması iyi mi kötü mü bilmiyorum

inşallah iyi olur ama ne gerek var ki, çocukların psikolojisi bozulcak, atom mühendisliği değil sonuçta 3. sınıf

bizim öğretmen sınıfa, matematikte iyisiniz ama türkçede eksikleriniz var demiş. ee bunu kim tamamlayacak ..

inşallah iyi olur ama ne gerek var ki, çocukların psikolojisi bozulcak, atom mühendisliği değil sonuçta 3. sınıf

bu konuda ikiye bölünüyoruz, ödevleri az olan , basit sorularla karşılaşan velilerde durumlarından hoşnut değil
ortası olması lazımm

ay bizimde yarın var ortak sınav başarılar dilerim oğluşuna işallah iyi olur biz de akşam yine test kitabı aldık tudemin kafayı yedi bizim oğlan test manyağı oldu habire test çözüyor napalım anne sınava kadar böyle diyor bir de bana

woow çocuktaki otokontrole bak, maşallah

benim oğlanın normalde matematiği çok iyidir. dün orta almış ilkdefa matematikten.oğlum bu nasıl oldu diye soruyorum, hiç umru değil nolucak ki orta işte, kötü değil ki dedi..gülermisin ağlarmısın :) gününde değildin heralde deyip, üzerinde durmadım ama içim içimi yedi..

bizim öğretmen sınıfa, matematikte iyisiniz ama türkçede eksikleriniz var demiş. ee bunu kim tamamlayacak ..
kendisi o eksiği kapatsa
saol canım
başarılar size de
yeni sisteme göre hayatımız sınav olcak bilincine erken varmış senin ki

maşallahh. hayalimdeki çocuk :)

bu konuda ikiye bölünüyoruz, ödevleri az olan , basit sorularla karşılaşan velilerde durumlarından hoşnut değil
ortası olması lazımm

mesela biz çok rahatız..1,2 sayfa yaprak kağıt, ödev tamam..okula gittim öğretmen okadar met etti ki birşey de diyemedim zorla çocuğumu kötülüyor olmamak için.ben mi çok şey istiyorum diye kendime sorgulamaya başladım.

sen çocuğundan eminsen önemli değil ,şımarıklık yapmak istemiş
ödev olmalı çok az olunca da rahata alışıyorlar ,kararında olmalı bizim malesef abartı 80 soru çözdüğümüz 2 fasikül bitirdiğimizi biliyorum çocuk belli bir yere kadar alabiliyor
sorularımız da normal sorular değilll
maşallahh. hayalimdeki çocuk :)

cümlemizin hayali

bence iyi diil, çocuklar illallah diyor, ödevler eziyete dönüşünce. bu ödevin mantığı eğer çocuğa akşamı da zehir etmekse tamam ama, eğer sorumluluk geliştirmekse kesinlikle hatalı bi yol. ben hatırlatıyorsam ödevini yap diye, o zaman hedefimizi tutturamamışız demektir

e aslında doğru yani, zayıf diil ki orta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…