ne alakası var acaba ya,tarihten atatürkten bi kaç bişey var sadece hayat bilgisinde, bildiğim kadarıyla coğrafyadan hiçbişey yok
zaten seneye detaylı görcekler sosyal bilgiler dersinde kurtuluş savaşını falan
bunaldım chess
patlıcam
aynen aynen, çocuğuna faydalı bi meşgale bulda uğraşsın, bıkıyor çocuklar sonra, hep aynı şeyler....
evet ya ne alakası varmış coğrafya ile tarihle saçmalamış yani öğretmen
hayırıdır canım yaa noldu :26:
kitapları karıştırdım da mesela bölgelerin adlarına falan değinilmiş, ufak ufak şeyler
hb çok iyi olmazsa tarihle çoğrafyası kötü olur çok abartılı bi ifade yinede
hep aynı şeyler
sözel derslerde kötü olur demek istedi galiba ama abarttı
ne alakası var acaba ya,tarihten atatürkten bi kaç bişey var sadece hayat bilgisinde, bildiğim kadarıyla coğrafyadan hiçbişey yok
zaten seneye detaylı görcekler sosyal bilgiler dersinde kurtuluş savaşını falan
ne oldu :26::26::26::26:bunaldım chess
patlıcam
çocukların bir çoğu sayısalda iyi olduğu için, hayatbilgisi dersini ciddiye almamız için söylemiş olduğu bir söz ciddiye almadıkevet ya ne alakası varmış coğrafya ile tarihle saçmalamış yani öğretmen
bugün deneme sınavımız varher sınav ayrı stress
öğretmenin beklentisi yüksekçocuklara yüklediği yük çok fazla
babası temeli sağlam olduğu için seviniyor ama biz çok yıprandıkkk
sevilyelerinin üstünde gitmeleri,ödevlerinin bu kadar fazla olması iyi mi kötü mü bilmiyorum
inşallah iyi olur ama ne gerek var ki, çocukların psikolojisi bozulcak, atom mühendisliği değil sonuçta 3. sınıf
sevilyelerinin üstünde gitmeleri,ödevlerinin bu kadar fazla olması iyi mi kötü mü bilmiyorum
ay bizimde yarın var ortak sınav başarılar dilerim oğluşuna işallah iyi olur biz de akşam yine test kitabı aldık tudemin kafayı yedi bizim oğlan test manyağı oldu habire test çözüyor napalım anne sınava kadar böyle diyor bir de bana
kendisi o eksiği kapatsabizim öğretmen sınıfa, matematikte iyisiniz ama türkçede eksikleriniz var demiş. ee bunu kim tamamlayacak ..
saol canımay bizimde yarın var ortak sınav başarılar dilerim oğluşuna işallah iyi olur biz de akşam yine test kitabı aldık tudemin kafayı yedi bizim oğlan test manyağı oldu habire test çözüyor napalım anne sınava kadar böyle diyor bir de bana
ay bizimde yarın var ortak sınav başarılar dilerim oğluşuna işallah iyi olur biz de akşam yine test kitabı aldık tudemin kafayı yedi bizim oğlan test manyağı oldu habire test çözüyor napalım anne sınava kadar böyle diyor bir de bana
bu konuda ikiye bölünüyoruz, ödevleri az olan , basit sorularla karşılaşan velilerde durumlarından hoşnut değil
ortası olması lazımm
sen çocuğundan eminsen önemli değil ,şımarıklık yapmak istemişbenim oğlanın normalde matematiği çok iyidir. dün orta almış ilkdefa matematikten.oğlum bu nasıl oldu diye soruyorum, hiç umru değil nolucak ki orta işte, kötü değil ki dedi..gülermisin ağlarmısın :) gününde değildin heralde deyip, üzerinde durmadım ama içim içimi yedi..
ödev olmalı çok az olunca da rahata alışıyorlar ,kararında olmalımesela biz çok rahatız..1,2 sayfa yaprak kağıt, ödev tamam..okula gittim öğretmen okadar met etti ki birşey de diyemedim zorla çocuğumu kötülüyor olmamak için.ben mi çok şey istiyorum diye kendime sorgulamaya başladım.
maşallahh. hayalimdeki çocuk :)
benim oğlanın normalde matematiği çok iyidir. dün orta almış ilkdefa matematikten.oğlum bu nasıl oldu diye soruyorum, hiç umru değil nolucak ki orta işte, kötü değil ki dedi..gülermisin ağlarmısın :) gününde değildin heralde deyip, üzerinde durmadım ama içim içimi yedi..