- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kızlar döktürmüşsünüz okuya okuya bir hal oldum.
ya öğretmen kendisi söylüyor çelişkili konular oluyor çocuklar anlayamıyor bazen diyor zaten evede hiç hayat bilgisi ödevi vermez kendiside farkında bence saçmalığın
Maşallah kızlar döktürmüşsünüz okuya okuya bir hal oldum.
evet canım mavili üye bile çektik topiğe
hayat bilgisi çok saçma bi ders ya, tek tip insan yaratmaya yönelik, kimse kafasını kullanmasın, duruma göre hareket etmesin, kitapta yazanları yapsın, bu mudur, çocukların çocuğu böyle düşünemiyo zaten
ya öğretmen kendisi söylüyor çelişkili konular oluyor çocuklar anlayamıyor bazen diyor zaten evede hiç hayat bilgisi ödevi vermez kendiside farkında bence saçmalığın
ay ne kadar güzel, keşke bizim öğretmende vermese, evde de gerilim çıkıyo çünkü hayat bilgisi ödevlerinde, oğlum diyorum senin düşüncen daha güzel ama senden istediği cevap bu değil diye uğraş dur
Hoşbulduk karamuk sende hoşgeldin bebişin maşallah büyümüş ne kadar güzel.Darısı isteyen herkese inşallah Bu arada dün yağmur felaketti gök delindi resmen.Bu yeni sistemde velinin suçu ne onu anlamadım neden sonuçlar veliye iletilmeyecek ki? öğretmene yakın olanlar kesin öğrenecek suistimale çok açık bir konu
oh ya, rahatladım ben mi çok rahatım diye vicdan azabı duyuyordum bazen. keşke biziö öğrt. aynı şekilde düşünse.
herkese iyi haftalar uğrayamadım süre içinde konular almış başını yürümüş
geçmişe tam bakamadım yarım yamalak okuduğum kadarıyla yazimm:126::126: yeni sistemden hiçbirimiz memnun değiliz çocukları nereye kadar denek olarak kullanacaklar bilmiyoruz bu gidişe dur diyecek kimse çıkmayacak mı
bilsem sınavına gelince ben bu yıl girmesini istemiyorum . bize bir artısı olacağına inanmıyorum yeterince yoruluyor çocuk
biz türkiye geneli bir sınav olduk ikincisi ne zaman olur bilemiyorum
sende hoşgeldin canımbizimki çok nadiren verdiğinde bakıyorum çocuğun cevaplarına gayet güzel kendi düşüncelerini yazmış hem doğru hem hoşuma gidiyor hiç sesimi çıkarmıyorum kitabın istediği cevap bu değil diye
sağolasın canım büyüyor işte gün geçtikçe yaramazlaşıyor akşam ikiydi daha ayaktaydık yani
ay yok valla hiç kasma canım kendini de çocuğuda bizim öğretmenizmzide aynı fikirde bize bile kızar bazen çocukalrı çok sıkıştırmayın üzerlerine gitmeyin diye o yüzden eve de ödev vermez fazla ama bazı vliler kaşınıyor neden çok ödev vermiyor diye allahtan daha ne isterler anlamam çok şükür bizim sınıfımız tüm ortak sınavlkarda en iyi dereceyi alan sınıf oluyor
hoşgeldin canım sana da iyi haftalar
kitabın istediği cevaı öğrenmezlerse sınavlarda yanlış çıkarıyolar işte canım, sorun ödevden ziyade sınavlarda oluyor
sende hoşgeldin canım
sizin veliler kaşınıyor dertleri neymiş
muhtemelen öyle düşünüyorlar yada çocukları ödevsiz duramıyor illa ödev yapmak istiyordursağol canım aynen ya tutturmuşlar niye az ödev veriyomuş çocuklar az ödev yapıyormuş onların derdi heralde çocuklar bütüngün okulda eve gelincede bütün akşam ödev yapsınlar ayakalrınn altında dolaşmasınlar ben artık öyle düşünüyorum yani
kitabın istediği cevaı öğrenmezlerse sınavlarda yanlış çıkarıyolar işte canım, sorun ödevden ziyade sınavlarda oluyor
bizim öğretmen hayatbil dersini adam gibi öğrenmeyen çocuk coğrafyadan tarih dersine kadar başarılı olmaz dedi.
benim oğlum kitabın istediği cevabı asla vermez gördüğü yaşadığı şeylerden örnekler verir.bu yüzden sürekli baltayı taşa vurur :26::26::26::26:
offfffffffffffffffffffffffffffffff
sağol canım aynen ya tutturmuşlar niye az ödev veriyomuş çocuklar az ödev yapıyormuş onların derdi heralde çocuklar bütüngün okulda eve gelincede bütün akşam ödev yapsınlar ayakalrınn altında dolaşmasınlar ben artık öyle düşünüyorum yani