İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

6 ayımız bitti canım kayınvalidem bakıyor sağolsun
valla kardeşine alıştı alışmasına ama kıskançlık devam ediyor onu daha atlatamadık valla kardeşimize ne alırsak aynısından istiyoruz geçen gün bebeişin emziği eskidi yeniyle değiştiriyodum eskisisni aldı bu benim olsun ben emicem dedi başladı emmeye :) düşün artık canım ama kararsız kalacak bir şey yok çok iyi oldu ben hiç ğişman değilim bizimki abisine hayran onu nerde görsün başlıyo sırıtmaya bağırmaya çok güzel oynuyorlar benim işim olduğu zamanda çok güzel bvakıyor yani birlikte güzel vakit geçiriyorlar

canım valla sorma bizim işyerimiz ben izindeyken taşındı benim oda da pc mi öyle ters yere koymuşlar kabak gibi ortada hiç nete giremiyodum şimdi kendi istediğim gibi yaptım pc mi ve artık rahatım evde de eşim pc de ders çalışıyor bu ay sınavları var biz hiç ne pc yi görüyoruz ne adamı o yüzden canım hiç girip bakamadım biyere sen nasılsın oğluşun nasıl

canım karışmak gibi olmasın yine senin kararın saygı duyarım ama ileride pişman olacağın kararlar verme derim oğluşunu kardeşsiz bırakma kardeş olmak çok güzel bişey ve oğlumda halinden çok memnun hele sabahlrı uyandığında abisinin yatağına götürüyorum o hallarni görmen lazım o kadar mutlular hem benim eşimde tek çocuk bu durumdan hem kayınvalidem çok pişman hem de eşim mutsuz o yüzden birkere daha düşün derim

biz eskiden takip ettiğin gibiyiz karamuk bi değişiklik yok:KK1:
allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel:nazar:
yok canım ya, allah olmayanlara isteyenlere versin bizim evde isteyen kimse yok
:KK1:

hoşgeldin canım aramıza benimde 3. sınıfa giden bir oğlum ve bir de 6 aylık bir oğluşum var :KK16:

hoşgeldin canım, dal muhabbete destura gerek yok:KK1:

hoşbulduk sağolun, bu arada bu sınavları ben hiç bilmiyorum, bizim oğlan hiç konuşmaz, diğer annelerden duyarım 3 ay sonra, belki burdan da bi fikrim olur artık

karamuk sen biraz yazmışsın ya, büyüdükçe azalıyo dimi bu kıskançlık durumları, benimki baya bi azalttı çok şükür, valla rüyamda görsem inanmazdım, deliricem sanıyodum:KK52: daha da azaldığını duymak içimi rahatlatıyo, yoksa arada enteresan olaylar olmuyo da diil :KK53:

aynı gündem bizde de vardı geçende, eşimle bi hafta falan konuştuk ettik, konuyu kapattık, kafam rahatladı valla, darısı başınıza, kararsız kalmak çok kötü

Bizde konuşuyoruz ama netlik kazanmadı henüz.Oğluş istemiyor.Ben kararsızım.Eşim çok istiyor.Darısı başımıza chess.

6 ayımız bitti canım kayınvalidem bakıyor sağolsun
valla kardeşine alıştı alışmasına ama kıskançlık devam ediyor onu daha atlatamadık valla kardeşimize ne alırsak aynısından istiyoruz geçen gün bebeişin emziği eskidi yeniyle değiştiriyodum eskisisni aldı bu benim olsun ben emicem dedi başladı emmeye :) düşün artık canım ama kararsız kalacak bir şey yok çok iyi oldu ben hiç ğişman değilim bizimki abisine hayran onu nerde görsün başlıyo sırıtmaya bağırmaya çok güzel oynuyorlar benim işim olduğu zamanda çok güzel bvakıyor yani birlikte güzel vakit geçiriyorlar

canım valla sorma bizim işyerimiz ben izindeyken taşındı benim oda da pc mi öyle ters yere koymuşlar kabak gibi ortada hiç nete giremiyodum şimdi kendi istediğim gibi yaptım pc mi ve artık rahatım evde de eşim pc de ders çalışıyor bu ay sınavları var biz hiç ne pc yi görüyoruz ne adamı o yüzden canım hiç girip bakamadım biyere sen nasılsın oğluşun nasıl

canım karışmak gibi olmasın yine senin kararın saygı duyarım ama ileride pişman olacağın kararlar verme derim oğluşunu kardeşsiz bırakma kardeş olmak çok güzel bişey ve oğlumda halinden çok memnun hele sabahlrı uyandığında abisinin yatağına götürüyorum o hallarni görmen lazım o kadar mutlular hem benim eşimde tek çocuk bu durumdan hem kayınvalidem çok pişman hem de eşim mutsuz o yüzden birkere daha düşün derim

Ne güzel sende istiyormuşsun.Kıskançlıklarda bir süre sonra geçer.

savulun üniversite mezunu geldiiiiiiiii =)))

merhaba anneler,
benim oğluş da 3. sınıfa gidiyor, bi de minnoşum var 4 aylık. ben de katılmak istiyorum grubunuza,
sevgiler:KK9:
ho,geldin
ben yine tek kız annesi kaldım :KK5:
sağolasın canım benim valla daha dün gibi büyüdü bile allahın izni ile

kim ne sınavına girecek canım:26: ben bakmadım hiç geçmişe
deneme sınavları canım
Bizde konuşuyoruz ama netlik kazanmadı henüz.Oğluş istemiyor.Ben kararsızım.Eşim çok istiyor.Darısı başımıza chess.

oğlun en iyisini biliyo :KK60::KK60:

Son düzenleme:
hoşbulduk sağolun, bu arada bu sınavları ben hiç bilmiyorum, bizim oğlan hiç konuşmaz, diğer annelerden duyarım 3 ay sonra, belki burdan da bi fikrim olur artık

karamuk sen biraz yazmışsın ya, büyüdükçe azalıyo dimi bu kıskançlık durumları, benimki baya bi azalttı çok şükür, valla rüyamda görsem inanmazdım, deliricem sanıyodum:KK52: daha da azaldığını duymak içimi rahatlatıyo, yoksa arada enteresan olaylar olmuyo da diil :KK53:

canım sınavlar resmi değil zaten, hiç olmuyorda olabilirler
artık seneye belli olacak adam olacak çocuk, çünkü ciddi ciddi oturup ders çalışmaları gerekçek
:13:

seni sormalı, bittimi cezan bence bi süre bdv ye takılma:KK1::KK1:

bitti canım bitti.
konu varsa dalarım direk:KK9::KK9::KK9::KK9:affetmem.
ogünde ne kadar havalanmıştım nevresteye,:KK9::KK9::KK9:
hiç polemikten ceza yemedim,hep geyik dediydim.:KK8:
Yarım saat sonra polemike girdi:KK30:

bitti canım bitti.

geyik topiğinide sen çekiyormuşsun zaten sen olmadan bi sayfa bile gitmedi, dedikodunuda yaptım orda, haberin olsun:KK1:

Seyyah 2. kız annesi olarak geldim.:KK3::KK3:

Ne yapıyosunuz
hoşgeldiiin
gitme yahu az kapa çeneni:KK1:
ama ne zor demi insan dayanamıyorum bazı konularda

bizde demokratik bi oylama yaptık 3 oy hayır çıktı:KK1:
sen de bendensiin boşveeeeer
insan rahata alışınca zor geliyor
bitti canım bitti.

üniversite mevzuuna dalabilirsin canım
chess lise yorumuna bayıldım

geyik topiğinide sen çekiyormuşsun zaten sen olmadan bi sayfa bile gitmedi, dedikodunuda yaptım orda, haberin olsun:KK1:
Bugün geyiğede giresim yok hiç,ama yarın bakcam dedikodularınıza.

Bu saate kadar ödev yaptık ya,şükür bitti,sinir geldi artık.
Zaten uykum var gelmiş ödevimi kontrol et diye tepeme.:2::2::2:
hoşgeldiiin
gitme yahu az kapa çeneni:KK1:
ama ne zor demi insan dayanamıyorum bazı konularda

Evet huyumuz çok benziyo senle seyyah.:KK9::KK9::KK9:

Bir öğrensek şu çeneyi tutmayı.:KK5::KK5:

Bugün geyiğede giresim yok hiç,ama yarın bakcam dedikodularınıza.

Bu saate kadar ödev yaptık ya,şükür bitti,sinir geldi artık.
Zaten uykum var gelmiş ödevimi kontrol et diye tepeme.:2::2::2:

Evet huyumuz çok benziyo senle seyyah.:KK9::KK9::KK9:

Bir öğrensek şu çeneyi tutmayı.:KK5::KK5:

sal gitsin hayatım
zaten susturula susturula bu hale geldik
yanlışa neden tepki göstermeyelim

bugün hiç konu yok ya
hiç kimse de yok
nere gitti bu millet anlamadım
çoooooook sıkıcı

ben ödevleri kontrol etmiyorum artık ya, nasılsa, topluca ediyorlarmış okulda:KK53::KK53:

X