bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..
Sanırım öğretmen organize ediyor.
Bizim sınıf yardımcı kitap olarak Ata ve Can matematiğin dergilerini kullanıyor.
Deneme sınavlarıda bu yayınevlerinin oluyor.
bize kaynak kitap aldırmadı öğretmenimiz. sınıfta morpadan çalışıyorlar. bir de matematik gezegeni aldık. ben dışardan test falan alıp desteklemeye çalışıyorum. sınıf annesiyle konuştum, müdür problem çıkartabilir dedi ama öğretmenle konuşucak.
morpada deneme sınavı yapıyor bildiğim kadarıyla bi araştır istersen, yanlış biliyorda olabilirim
bizimkinin bir yanlışı çıkmış arkadaşınınki fullmuş, bu sefer 1. liği kaçırdı
bizimkinin bir yanlışı çıkmış arkadaşınınki fullmuş, bu sefer 1. liği kaçırdı
tebrik ederim chess, bu da büyük başarı. üzülmesin sakın..
Deneme sınavının 2.cisini mi oldunuz çok çabuk olmuşsunuz Bizim daha 1.deneme sınavı sonuçları gelmedi.Bu arada tebrikler 1 yanlış hiç yanlış demek bana göre
biz 2 sınav olduk damla ve formülünbizimkiler dün okul genelinde deneme sınavı olmuşlar yine bakalım bu defa nolcak, hanımlar sizin çocuklarda çok oluyoddu deneme sınavı tarzı. yanlışmı hatırlıyorum, artık olmuyor mu
20 gün kaldı canım :18::18:Meldaaaaaaam doğum ne zaman
bizde sınav varsa da haberim yok
benim oğlan noktasından virgüle herşeyi anlatıyor bu durumdan da en çok arkadaşların anneleri memnun benim tf hiç susmuyorniye canım, anlatmıyo mu
bizimkide anlatmaz okulda olan biteni, herzaman olan şeyler işte anlatcak bişey yok der
iyi ben her zaman olan şeyleri bilmiyorum ki derim, ağzından kerpetenle laf alınır ama sadece okul konusunda diğer konularda sustur susturabilirsen
sınav dışında yaşadığı hiç bir şeyi mi paylaşmıyor ?Bizde bu sene 1 kere olduk deneme sınavı Bizimkide anlatmaz okulda olanları ama mecbur söylüyor sınav 2 lira çünkü
Bizimkide pek söylemez,ödev defterine yazıyorlar bende ordan görüyorum.
Bizim cuma günü matematik yazılımız vardı.Bugün de h.bilgisi testi olmuşlar.
İkisinden de 100 almış.Yazılıda çoğunluk olarak verilmeyen rakamları bulma,
bulunan rakamlarlada dört işlem yapmışlar.
Yarın Türkçe,çarşamba matematik,perşembe de g.yetenek sınavı vamış.
morpayı yeterli buldunuz mu?Morpa kampüse üye olduk evde çalışıyoruz iyi oldu bizim için oğlumda severek yapıyor tabi bilgisayar başına oturuyor ya o yüzden Yoksa önüne test versem zoraki yapar
biz 2 sınav olduk damla ve formülünbirisinden 480 aldı ikinci sınav türkiye genelinde oldu açıklanmadı ilk kırkın içinde olduğunu biliyoruz sadece onuda öğretmenin hırsı sayesinde öğrendik 3 sınavımız daha var
20 gün kaldı canım :18::18:
son 3 gündür sancılar arttı galiba erken doğurcam
benim oğlan noktasından virgüle herşeyi anlatıyor bu durumdan da en çok arkadaşların anneleri memnun benim tf hiç susmuyorçocuklarının sınavdan kaç aldıklarını öğretmene değil benim oğlana soruyorlar ben başka can sıkıcı tarafı da okulda yaşadığı bir soruna müdahale etmek istiyorum
sınav dışında yaşadığı hiç bir şeyi mi paylaşmıyor ?
maraton başlamış
morpayı yeterli buldunuz mu?
biz testleri bilgi başarıdan yapıyoruz morpa yanında yetersiz kalıyor
müdürden habersiz yapılması sorun yaratmasınsınıf annesi öğretmenimizle konuşmuş..o da çok olumlu karşılamış ama müdür izin vermiyormuş bu tür sınavlara..biz de ona duyurmadan yapmaya çalışacağız.
bilgi başarının yaprak testlerini tavsiye ederimmorpayı okulda kullanıyorlar, arada çalışma kağıdı da veriyor morpadan..morpanın yaprak testi de var okulda yapıyorlar...öğretmen çok beğeniyor morpayı niyeyse..ben de ev de değişik yayınların testlerini alıp yaptırıyorum evde ödevi olmadığı zamanlar..
ay meldam tam kıyamet koparken doğurcan sen ya
burcunu seç, oğlak mı olsun yay mı
bizde hiç puanlama söylenmiyo ya neden acep, zaten sbs kalcak bu haziran son sbs yapılcak o yüzden mi acep:26::26:
tebrik ederim canım oğlunu:13:
müdürden habersiz yapılması sorun yaratmasın
bilgi başarının yaprak testlerini tavsiye ederim
zamanlamayı iyi ayarlayamadım
puan bizim öğretmene has bir durum olabilir.okulun ilk onu bizim sınıfta, türkiye birinciside bizim sınıfta .öğretmen sınıf başarı oranı 470 üzeriyse hamburger yemeye götürcem diye sözler veriyor nasıl bir hırs sen düşün bizim öğretmen çok önemsiyor.puanlara göre çocukları değerlendiriyor . çocukların bilgilerini ölçmek için sınav önemli ama bu kadar ciddiye de almaması lazım
müdürden habersiz yapılması sorun yaratmasın
bilgi başarının yaprak testlerini tavsiye ederim
zamanlamayı iyi ayarlayamadım
puan bizim öğretmene has bir durum olabilir.okulun ilk onu bizim sınıfta, türkiye birinciside bizim sınıfta .öğretmen sınıf başarı oranı 470 üzeriyse hamburger yemeye götürcem diye sözler veriyor nasıl bir hırs sen düşün bizim öğretmen çok önemsiyor.puanlara göre çocukları değerlendiriyor . çocukların bilgilerini ölçmek için sınav önemli ama bu kadar ciddiye de almaması lazım
Aşağıda beş şekil verilmiştir.Diğerlerinden farklı olan şekli bulunuz..
Aşağıdaki cevabı okumadan önce lütfen şekillere bakıp düşünün.
“B seçeneğini şeçtiyseniz tebrikler! Dorğu cevabı buldunuz.
Düz kenarı olan tek şekil B seçeneği.
Bazılarınız C seçeneğini seçmiş olabilir.
Çünkü diğerleri arasında asimetrik olan bir tek o.
C de doğru cevap.
Benzer bir durum A seçeneği için de geçerli:
Köşesi olmayan bir tek o var. Bu yüzden A da doğru.
D peki? hem düz bir kenara hem de eğimli bir kenara sahip sadece D seçeneği var. Öyleyse D seçeneği de doğru.
Peki ya E?
Diğerleri arasında öklidçi olmayan bir üçgenin öklid bir alandaki izdüşümü olan şekil E seçeneği.
O da doğru cevap bu durumda.
Bu tür bir alıştırmayı okulda göremezsiniz.
Eğitim sistemimiz insanlara neyin doğru cevap olduğunu öğretmek üzere kurulmuştur.
Bir tek doğru cevap olduğu yaklaşımı, düşüncelerimizin en derinlerine kadar nüfuz etmiştir.
Sorun hayatın büyük bir bölümünün böyle olmadığı gerçeğidir.
Hayatımız belirsizliklerle dolu ve aradığımıza bağlı olarak birden fazla doğru cevap var.
Ancak sadece tek bir dorğu cevap olduğunu düşünürseniz bir tane bulduğunuz anda aramayı bırakırsınız.”
-Roger von Oech (Beyninizi Kamçılayın kitabından)
Çoktan seçmeli soru yağmuru altında ıslanmış körpe beyinler, sadece tek bir doğru cevap arayışı içerisinde yaratıcılıklarını yitiriyorlar.
Farklı perspektiflerle düşünme yeteneğimiz, daha biz küçükken öğretmenlerimiz tarafından acımasızca gasp ediliyor.
Oysa, perspektifimizi değiştirip bilgimizle oynayarak olağanı olan dışına çevirebiliriz.
Albert Szent-György nin dediği gibi; “Buluş dediğimiz şey herkesle aynı yere bakıp farklı bir şeyler düşünebilmektir.”
Eki Görüntüle 568414
ben zaten biryerlerde bir yanlışlık var diyordumaşağıda beş şekil verilmiştir.diğerlerinden farklı olan şekli bulunuz..
Aşağıdaki cevabı okumadan önce lütfen şekillere bakıp düşünün.
b seçeneğini şeçtiyseniz tebrikler! Dorğu cevabı buldunuz.
Düz kenarı olan tek şekil b seçeneği.
Bazılarınız c seçeneğini seçmiş olabilir.
çünkü diğerleri arasında asimetrik olan bir tek o.
C de doğru cevap.
Benzer bir durum a seçeneği için de geçerli:
Köşesi olmayan bir tek o var. Bu yüzden a da doğru.
D peki? Hem düz bir kenara hem de eğimli bir kenara sahip sadece d seçeneği var. öyleyse d seçeneği de doğru.
Peki ya e?
Diğerleri arasında öklidçi olmayan bir üçgenin öklid bir alandaki izdüşümü olan şekil e seçeneği.
O da doğru cevap bu durumda.
Bu tür bir alıştırmayı okulda göremezsiniz.
Eğitim sistemimiz insanlara neyin doğru cevap olduğunu öğretmek üzere kurulmuştur.
Bir tek doğru cevap olduğu yaklaşımı, düşüncelerimizin en derinlerine kadar nüfuz etmiştir.
Sorun hayatın büyük bir bölümünün böyle olmadığı gerçeğidir.
Hayatımız belirsizliklerle dolu ve aradığımıza bağlı olarak birden fazla doğru cevap var.
Ancak sadece tek bir dorğu cevap olduğunu düşünürseniz bir tane bulduğunuz anda aramayı bırakırsınız.
-roger von oech (beyninizi kamçılayın kitabından)
çoktan seçmeli soru yağmuru altında ıslanmış körpe beyinler, sadece tek bir doğru cevap arayışı içerisinde yaratıcılıklarını yitiriyorlar.
Farklı perspektiflerle düşünme yeteneğimiz, daha biz küçükken öğretmenlerimiz tarafından acımasızca gasp ediliyor.
Oysa, perspektifimizi değiştirip bilgimizle oynayarak olağanı olan dışına çevirebiliriz.
Albert szent-györgy nin dediği gibi; buluş dediğimiz şey herkesle aynı yere bakıp farklı bir şeyler düşünebilmektir.
Eki Görüntüle 568414