İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Hanimlar merhaba.. Ben ilkokul ögrencilerine etüd ögretmenligi yapiyorumkarnelerimizi alalim durumlara göre iletisime gecelimher derstten ve birebir.. İstanbul avrupa yakasindayim..

artık burdayız kızlar, 5 aydır kimse yazmamış buraya, biz sallayalım topiği

Açılışı yapmışsın chess burda da bizden başka kimse olmayacak heralde

hayırlı olsun 3 . sınıf kuzucuklara ve bizlere inşallah

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar Artık burdan devam ederiz.Dün yaz tatili kitabımızı da aldık 3 kitap 1 tane de yaprak test her aya birer kitap şeklinde hazırlanmış

hayırlı olsun topiğimiz kuzular 3.sınıfa başlamadan biz topikte yerimizi aldık bile
çocukların ve sizlerin tatili umarım çok güzel geçer
farmasi hayırlı uğurlu olsun sünnet yaptınız mı ?
karamukta doğum yapıp bebişi kucağına almıştır
ben sünnet olayını gözümden çok büyüttüm ya

biz artık 4.sınıf olduk o yüzden topiğin tadını çıkarın kızlar ...........

canım biz kuzucukların sünnetini geçen yaz yaptırdık bu yaz mevlüt ve yemeğini veriyoruz

canım biz kuzucukların sünnetini geçen yaz yaptırdık bu yaz mevlüt ve yemeğini veriyoruz
damatlığınıda görürsün inşallah bizde bugün yada yarın sünnet yapacağız
Arkadaşlar nasılsınız?
Nasıl geçiyor tatiliniz?

iyidir canım
sıcaklarda bir miskinlik var üstümüzde:89::89::89::89::89: tatil için kitaplar aldım ama yüzüne bakmıyor sünneti bu hafta yaparsam haftaya yüzme kursu var serinleten tek etkinlik bu çocuk başka faaliyet istemiyor
sizde durumlar nasıl

Bizde sünnetimizi okul tatilinin ertesi günü yaptırdk.Geçen pazar gününe düğünümüzü yaptık.Sünnet işimiz bitti,gitti.Rahatladım,gerçekten beni çok strese sokuyordu bu konu.Şu an bende yüzme kursu arayışındayım.Dediğin gibi serinleten tek etkinlik..:)

damatlığınıda görürsün umarım
ne güzel büyük yük kalkmış önünden bende çok sters yaptım bizim oğlanda yarın sabah sünnet oluyor:18::18:
havuzun eve yakın yerde olması hijyenik olması önemli.geçtiğimiz yıllarda oğlumu evden 1,5 saat uzaklıktaki kursa yazdırmıştım yollarda telef olup yüzmek istememişti:26:
kızlar tatile mi gitti

Son düzenleme:

Amin inşallah..
Allah kolaylık versin.Gerçekten insan strese giriyor ama bir bakıyorsunuz bitmiş, gitmiş.
Evet kızlar tatilde sanırım,kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.Ne güzel bizim yerimizede gezsinler...

Amin inşallah..
Allah kolaylık versin.Gerçekten insan strese giriyor ama bir bakıyorsunuz bitmiş, gitmiş.
Evet kızlar tatilde sanırım,kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.Ne güzel bizim yerimizede gezsinler...

bütün yılın sresini atıyorlar

oo kızlar başlamışsınız bile buraya yazmaya ben de diğer topiğe yazmıştım
gül,farmasi,meldam sünnetleriniz hayırlı olsun allah damatlıklarını da göstersin işallah
herkes iyidiri umarım ben bebişle uğraşıyorum başka işim yok artık bütüngün onla uğraşıyorum

saol canım
allah analı babalı büyütsün kuzunun sağlığı iyi değil mi?abimizle arası nasıl

Amin İnşallah...
Karamuk cum abinin bebişle arası nasıl?Kıskançlık var mı?Ben de oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum ama gözüm hiç yemiyor.

Meldam nasıl geçti sünnetiniz?Oğluşun iyimi?Ağrısı , sızısı yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…