İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

3.sınıflar ortalıkta yok anlaşılan,yada derslerden başını kaldıramıyorlar :))

biz 3 basamaklı sayıları işliyoruz,heralde sizinde aynıdır dimi,neler öğreniyorsunuz?

Bizde 3 basamaklı sayıları işliyoruz. Türkçede Okuma Anlama. Okulda test oluyorlar ve yanlış ypmıyor çok şükür :))
Geçenlerde 1 yanlış olmuş üzülmüş oğluş.
Evde de aldığım test kitaplarından faydalanıyor.

merhabalar, arkadaşlar geçen sene çocuklarınız okul genelinde ya da il genelinde, genel bi sınava girdiler mi, ne zaman merak ediyorum:26:

merhabalar, arkadaşlar geçen sene çocuklarınız okul genelinde ya da il genelinde, genel bi sınava girdiler mi, ne zaman merak ediyorum:26:

geçen sene herhangi bir deneme sınavına girmedik bu yıl olur belki,bazı yayın evleri ve dershaneler yapıyor galiba bilgisi olan paylaşabilirmi bu konuyu ???

Öncelikle 3 sınıfta böyle konular var mı yoksa bize özel bir şey mi bu bilemiyorum ama bu sorunun içinden ben çıkamadım arkadaşlar....
Soru 88 78 68 58 38 örüntünün kuralını bulup 6 basamak genişletin..........

beraber çözelim
:KK53::KK53:

Öncelikle 3 sınıfta böyle konular var mı yoksa bize özel bir şey mi bu bilemiyorum ama bu sorunun içinden ben çıkamadım arkadaşlar....
Soru 88 78 68 58 38 örüntünün kuralını bulup 6 basamak genişletin..........

beraber çözelim
:KK53::KK53:

arkadaşım soru hatalı gibi geldi bana diğer arkadaşlarda bir baksın

arkadaşım soru hatalı gibi geldi bana diğer arkadaşlarda bir baksın

Yok canım hatalı değil çözdük zaten :=)) 10 'ar !0'ar artıyor örüntü ....ama şu 6 adım genişlet olayını çözememiştim en son sayının üstüne 6 tane sayarak yapıyorsun ..... 3 sınıf için sanki ağır gibi di mi ? :KK51:

Yok canım hatalı değil çözdük zaten :=)) 10 'ar !0'ar artıyor örüntü ....ama şu 6 adım genişlet olayını çözememiştim en son sayının üstüne 6 tane sayarak yapıyorsun ..... 3 sınıf için sanki ağır gibi di mi ? :KK51:

tamam canım,mademki çözdünüz gerisi gelir belki.

arkadaşlar birşey soracağım,çocuklarınıza okuma kitabı olarak hangi kitapları alıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Oğlumun okulunda her ay oluyor bu sınavlar. Okul başarısını ölçmüş oluyorlar.
Okulun talebi üzerine oluyor. Okulistik sınavı deniyor. Milli Eğitimin bünyesinde olan
bir sınav sistemi.

Oğlumun okulunda her ay oluyor bu sınavlar. Okul başarısını ölçmüş oluyorlar.
Okulun talebi üzerine oluyor. Okulistik sınavı deniyor. Milli Eğitimin bünyesinde olan
bir sınav sistemi.

anladım canım, dediğin gibi okulun talebi olması lazım herhalde, çünkü ne bizde ne de üçüncü sınıflarda olmuyo bizim okulda, teşekkür ederim cevabına:13::13:

bugün oğlum genel sbs ye girdi çok heyecanlıyım 60 soru olacakmış 2 ders sürecekmiş hadi hayırlısı,sanırım bahsettiğiniz okulistik sınavı bu.

anladım canım, dediğin gibi okulun talebi olması lazım herhalde, çünkü ne bizde ne de üçüncü sınıflarda olmuyo bizim okulda, teşekkür ederim cevabına:13::13:

Evet okul istek yapıyor canım :KK43:( Ayrıca internetten ders çalışanlar varmı?.. Bazı sitelere üye olunduğunu duyuyorum. Yanlız kimse kızmasın fakat hiç kimse paylaşmıyor dikkat ederseniz. Bir yarıştır almış gidiyor... :KK43:( İstisnalar hariç ama velilerle de gözlemliyoruz (ben sınıf temsilcisiyim bir çok şeye şahit oluyorum ; Başka sınıflarda da temsilci olan arkadaşlarla da aynı düşünüyoruz ). Sizlerinde fikrini almak istiyorum doğrusu.
Örneğin ben paylaşayım ; morpa yayınlarının derslerini met ediyorlar , oğlumuz gerek yok diyor fakat daha fazla test çözme şansına sahip olur diyorum sizler ne dersiniz?...

Ayrıca oğlumun okulunda kollara ayrıldılar bu kollar hakkında çalışmalar yapıyorlar...
Sizlerde bu tip çalışmalar varmı?.
:KK9:

bugün oğlum genel sbs ye girdi çok heyecanlıyım 60 soru olacakmış 2 ders sürecekmiş hadi hayırlısı,sanırım bahsettiğiniz okulistik sınavı bu.

Başarılar dilerim canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın oğlunuzun. Sağlıkla , sıhhatle inşallah. Benim oğlumunda bugündü. Güzel geçmiş çok şükür. Ders çalışmayı seviyor fakat kitap okumak en sevdiği şeylerin başında geliyor inanın kitap yetiştiremiyoruz. :)))
İleride evimiz kütüphaneye dönüşecek gibi. Okul öncesi de ben ona kitaplar okurdum. O da okuduklarımdan bana okuyormuş gibi yapardı delikanlı bebişim benim derim ona :))) Yüce Rabbim nazarlardan saklasın hem oğlumuzu hemde cümle çocukları :nazar::nazar::nazar:

:KK16::KK34: :KK16:

Başarılar dilerim canım benim. Allah emeklerini boşa çıkarmasın oğlunuzun. Sağlıkla , sıhhatle inşallah. Benim oğlumunda bugündü. Güzel geçmiş çok şükür. Ders çalışmayı seviyor fakat kitap okumak en sevdiği şeylerin başında geliyor inanın kitap yetiştiremiyoruz. :)))
İleride evimiz kütüphaneye dönüşecek gibi. Okul öncesi de ben ona kitaplar okurdum. O da okuduklarımdan bana okuyormuş gibi yapardı delikanlı bebişim benim derim ona :))) Yüce Rabbim nazarlardan saklasın hem oğlumuzu hemde cümle çocukları :nazar::nazar::nazar:

:KK16::KK34: :KK16:

teşekkürler canım, değer yayınları bu sınavı gerçekleştirdi.henüz sonuçlar gelmedi fakat bizim kontrol ettiğimiz kadarıyala sonuç çok iyi 1 yanlışı var.sizinde oğlunuza başarılar dilerim.inşallah hep böyle severek çalışır.
bizde bu yıl kitap okumayı arttırdık.okuduğu kitaplar genelde komedi örneğin saftrik,bay ciklet ve küçük kurt serisi....bu serileri bitirmek üzere ..sizinkinin okuduğu kitaplardan örnek verebileceğiniz ve önerebileceğiniz kitap varmı?yardımcı olursanız sevinirim.
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.:nazar:

teşekkürler canım, değer yayınları bu sınavı gerçekleştirdi.henüz sonuçlar gelmedi fakat bizim kontrol ettiğimiz kadarıyala sonuç çok iyi 1 yanlışı var.sizinde oğlunuza başarılar dilerim.inşallah hep böyle severek çalışır.
bizde bu yıl kitap okumayı arttırdık.okuduğu kitaplar genelde komedi örneğin saftrik,bay ciklet ve küçük kurt serisi....bu serileri bitirmek üzere ..sizinkinin okuduğu kitaplardan örnek verebileceğiniz ve önerebileceğiniz kitap varmı?yardımcı olursanız sevinirim.
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.:nazar:

Bizde de favori SAFTİRİK serinin son kitabını da okuyor bitirmek üzere... Diğer okuduğu kitaplar seri değil bilindik çocuk kitapları La Fonten den tutunda , Oğlum Aziz Nesin kitaplarını severek okuyor. Sizinde emekleriniz boşa gitmesin... Başarılar diliyorum...

Arkadaşlar , eski atasözleri varmı bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.

:KK3:

X