İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim, çocuklarınız 2. sınıfa giderken öğretmenleri kaç sayfalık kitaplar veriyorlardı evde okumaları için:26::26::26:

Canım 50-60 fln oluyor ama çocuğun okuma zevkine ve kapasitesine bağlı ben daha 100 ve daha fazla olanlardan alıyordum..

Canım 50-60 fln oluyor ama çocuğun okuma zevkine ve kapasitesine bağlı ben daha 100 ve daha fazla olanlardan alıyordum..

ben tatilde ortalama 100 sayfalık kitaplar almıştım, doğru yapmışım o zaman, teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
Biz de 3. sınıfa başlayacağız. 3 gündür çarpım tablosunda 7-8-9 ları unuttum galiba deyip ders çalışıyor:)

kızlar ilk gün neler yaptınız? ihtiyaç listenizde neler var? bizimki ,cetvel, gönye, pergel istemiş .geometriye balıklama dalcaz gibi görünüyor :)

Bizde sadece cetvel istemiş.

Bir de duyduğuma göre bizim öğretmenimiz 4. sınıfa kadar öğrencilerin gerçek notlarını vermiyormuş. Çocukla okuldasn soğumasınlar diye. 4. sınıfta gerçek notlara başlayacakmış. doğru mu yapıyor yanlış mı bilemedim..

bunu bende duymuştum, öyle notla değerlendirme yaşlarına aykırıymış, psikolojilerini bozuyormuş falan...
zaten bu yüzden sınavlarada 4. sınıfta başlanması gerekiyormuş, bizim öğretmen 1. sınıfta hiç sınav yapmadı, diğer sınıflarda napıcak merak ediyorum

Son düzenleme:
Bizim liste :
72 sf çizgili kareli defter , ortaboy resim defteri , boyalar , pergel, gönye , iletgi, sözlükler, birim küpler (bu nedir bilmiyorum)
şimdilik bunlar Siz neler yaptınız?...

3... sınıflar neredesiniz?...

3.sınıflar ortalıkta yok anlaşılan,yada derslerden başını kaldıramıyorlar :))

biz 3 basamaklı sayıları işliyoruz,heralde sizinde aynıdır dimi,neler öğreniyorsunuz?

Kızlarrr Bacılarrr Ablalar Teyzeler bu sorunun içinden çıkamadım ben...

► 4 6 5 doğal sayısında yüzler ve onlar basamağındaki rakamlar yer değiştirirse sayının değeri kaç onluk artar ???? ◄

AciL Çözüm :=)

Merhaba dikkatimi çekti soru problemleri çok severim her ne kadar matematikle aram pek iyi olmasada.465 in yüzler ve onlar yer değiştirirse 645 olmazmı?Bu durumda onlar basamağı artmıyo azalıyo.

yüzler basamağındaki sayı : 4
onlar basamağındaki sayı:6
yerdeğiştirdiğimizde yeni sayı :645
645-465=180
180:10= 18
sayı 180 artmıs olur,yani 18 tane 10 luk artar canım.

645-465=180

ben bunu düşünmüştüm gerçekten ama eşim itiraz etti.

645-465=180

Evet ama sanki soru da bir şaşırtmaca var.

katinam rumuzlu arkadaş soruyu doğru cevaplamış.soruda hiç bir yanlışlık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…