İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hadi hayırlısı yine gidince bol bol eğlenirsiniz inşallah.
Koy oldugu için hiç dalga yok.Deniz gitgide derinlesiyor.Cocuklar ićin iyi oluyor.
Sabah 7 gibi kenarda baliklar görünüyor.
.Sabah yüzmek en guzeli.
sabah yediden ona kadar.Sonra kahvaltı uyku .Aksamda 4 den sonra .Hiç gunes yanığımiz fln olmaz .:KK19: Sende bebisinle yuzersin bu yıl.

Koy oldugu için hiç dalga yok.Deniz gitgide derinlesiyor.Cocuklar ićin iyi oluyor.
Sabah 7 gibi kenarda baliklar görünüyor.
.Sabah yüzmek en guzeli.
sabah yediden ona kadar.Sonra kahvaltı uyku .Aksamda 4 den sonra .Hiç gunes yanığımiz fln olmaz .:KK19: Sende bebisinle yuzersin bu yıl.
inşallah canım. sabah suyu temiz olur berrak olur.
biz de öyle severiz . öğlene kadar giderim ben çocukları alıp
kahvaltıyı yapıp gidiyoruz. sabah erken kalkıyorlar zaten
yanima yine poğaça simit içecek alıyorum. öğlende saat 1 gibi dönüyorum. banyo yapıyorlar. sonra dedesi bilgisayar açıyor onlara oynuyorlar. sonra akşam yine gezme var tabi. tatil yerlerinde böyle hayat.
tadını çıkarın siz de

2 oglan var .Biri 15 biri 9.Cabalamadan çocuklarla ilgilenmeden olmuyor butun cocuklar zeki bence.Lisedekine hala matematik calıstıriyorum.
Ne is yapiyorsun.
Tatil olsada denize gitsek .:KK76:
canım maşallah, benim gibi senin çocuklar da, büyük 15, küçük 9 yaşında 2 kız.
büyüğün derslerinden maalesef anlamıyorum, sen ne güzel lisedekine de ders çalıştırıyormuşsun.

inşallah canım. sabah suyu temiz olur berrak olur.
biz de öyle severiz . öğlene kadar giderim ben çocukları alıp
kahvaltıyı yapıp gidiyoruz. sabah erken kalkıyorlar zaten
yanima yine poğaça simit içecek alıyorum. öğlende saat 1 gibi dönüyorum. banyo yapıyorlar. sonra dedesi bilgisayar açıyor onlara oynuyorlar. sonra akşam yine gezme var tabi. tatil yerlerinde böyle hayat.
tadını çıkarın siz de
oh oh maşallah, ne güzel imrendim valla. iyi eğlenceler şimdiden sizlere.:nazar::nazar:

fadimem . sen zaten tatil yerinin en içindesin. o yüzden hiç imrenmeeeeeeeeee
döverim bak. git gir denizineee
kız ben denize girmeye değil de, evde tatil yapma kısmına imrendim, bizde vakit yokya hani. 1 pazar günü olunca, denize gitmek tam bir yorgunluk oluyor, gidiyorsun gel birsürü kıyafet, yıka, yiyecek kaplarını boşalt yıka, bir sürü iş.

kız ben denize girmeye değil de, evde tatil yapma kısmına imrendim, bizde vakit yokya hani. 1 pazar günü olunca, denize gitmek tam bir yorgunluk oluyor, gidiyorsun gel birsürü kıyafet, yıka, yiyecek kaplarını boşalt yıka, bir sürü iş.
anladım fadimem. yorucu olduğu kesin .
sen de haklısın . sadece 1 pazar günü tam evdesin.
inşallah size de cumartesilerini tam gün tatil yaparlar artık. :KK200:

2. sınıftan 3. sınıfa geçen oğluma yaz tatili için:

* okuma seti ve
* test kitabı (tatil seti diye geçiyor bazı sitelerde) (tamamen testlerden oluşan değil de testler yanında eğlenceli içeriği de olan birşeyler)

arıyorum.

Sizin öğretmenlerinizin tavsiyeleri ışığında önerebileceğiniz yayınlar nelerdir?

2. sınıftan 3. sınıfa geçen oğluma yaz tatili için:

* okuma seti ve
* test kitabı (tatil seti diye geçiyor bazı sitelerde) (tamamen testlerden oluşan değil de testler yanında eğlenceli içeriği de olan birşeyler)

arıyorum.

Sizin öğretmenlerinizin tavsiyeleri ışığında önerebileceğiniz yayınlar nelerdir?
Ben tudem tatil kitabı aldım yazın çözdük

Merhaba herkese! Okula bu dönem başlayacak olanlar için çekiliş yapıyorum. Bir çanta, içi defter kalem cetvel gerekli öngördüğüm her şeyi almaya çalıştım. Katılırsanız çok sevinirim. Bir kişiye okul ihtiyaçlarının -öngördüğüm- tamamını hediye etmek istedim.

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Çocuklar nasıl? bizim şimdilik iyi gidiyor şükür.

matematikten, doğru, Işın, açı, Vs. Gibi geometri konularındalar

Türkçe'den kelimelerin sözlükteki sırasını buluyorlar.

Fen bilgisinden duyu organları Vs.
İşlediğimiz konular bunlar. ( hayat B. Ve ing. yi hatırlayamadım)

Geçen hafta her dersten ayrı ayrı Sınav olmuşlar. Hepsi 100 dü ( gerçi sorular basitti). Bakalım bundan sonra nasıl olur :KK16:

Merhaba bayanlar. Pek sık yazılan bir topik değil gördüğüm kadarıyla. Bir sorum olacaktı sizlere. İngilizce öğretmenlerimizin önerdiği bir exercise/practice book aldınız mı? Yardımcı set vs?

Merhabalar 3. sınıf anneleri. Matematik, Fen ve Türkçe'de hangi konulara geçtiniz?

merhaba. 3. sınıf anneleri.. henüz yeni üyeyim. konum ile ilgili en yakın başlık burası olabilir belki ...

İstanbul TEKDEN Koleji hakkında bilgisi olan var mı acaba? ilkokul 3. sınıf için arayış içerisindeyiz. tavsiyelere ihtiyacımız var. Ayrıca çocuğum üstün potansiyelli bir çocuk. (test sonucumuz mevcut) biraz buna uygun bir eğitim arayışındayız. farklı önerileriniz olursa da paylaşırsanız sevinirim. İstanbul Anadolu yakasındayız. SEVGİLER

Merhabalar 3. sınıf anneleri. Matematik, Fen ve Türkçe'de hangi konulara geçtiniz?

ben yeğenim için takipteyim bu konuyu..
ve kendim ing matematik dersi veriyorum..
mat de .3basamaklı çıkarma
ing toys
konularındayız..
yeğenim okuldaki deneme sınavının ilkinde full yaptı ikincisinde 3yanlış yaptı

siz nasısınız
kitap bakıyorum yayın araştırıyorum
öneriniz var mıdır?

ben yeğenim için takipteyim bu konuyu..
ve kendim ing matematik dersi veriyorum..
mat de .3basamaklı çıkarma
ing toys
konularındayız..
yeğenim okuldaki deneme sınavının ilkinde full yaptı ikincisinde 3yanlış yaptı

siz nasısınız
kitap bakıyorum yayın araştırıyorum
öneriniz var mıdır?
Benim kız bu yıl 2. sınıfta ve 2. sınıf dersleri iyi maşallah. Ek olarak evde 3. sınıf derslerini yapıyoruz; inşallah seneye sınıf atlatma sınavına girecek ve başarılı olursa 4. sınıfa geçecek.

Kitaplara gelecek olursak; özel kitap almadık, okul müdürümüz sağolsun 3. sınıf kitap seti verdi, ordan çalışıyoruz. Bunun dışında zorlandığımız konu olursa youtube'dan ilgili konuların videolarını izliyoruz. Ek olarak da çeşitli test sitelerindeki testleri çözerek çalıştığımız yerleri kontrol ediyoruz.

Bu arada Fen dersini çok sevdiği için bu derste 3. sınıfları geçmişiz ama diğer derslerden hala açığımız var. Yine de iyi maşallah, çünkü okulun ilk ayından sonra başladık bu çalışmalara. İnşallah başarılı olabiliriz, bu konuda umudumuz yüksek :)

Benim kız bu yıl 2. sınıfta ve 2. sınıf dersleri iyi maşallah. Ek olarak evde 3. sınıf derslerini yapıyoruz; inşallah seneye sınıf atlatma sınavına girecek ve başarılı olursa 4. sınıfa geçecek.

Kitaplara gelecek olursak; özel kitap almadık, okul müdürümüz sağolsun 3. sınıf kitap seti verdi, ordan çalışıyoruz. Bunun dışında zorlandığımız konu olursa youtube'dan ilgili konuların videolarını izliyoruz. Ek olarak da çeşitli test sitelerindeki testleri çözerek çalıştığımız yerleri kontrol ediyoruz.

Bu arada Fen dersini çok sevdiği için bu derste 3. sınıfları geçmişiz ama diğer derslerden hala açığımız var. Yine de iyi maşallah, çünkü okulun ilk ayından sonra başladık bu çalışmalara. İnşallah başarılı olabiliriz, bu konuda umudumuz yüksek :)
zihin açıklığı versin Rabb imiz kkuzum..
başarıları daim olsun kuzunuzun da ..
günde ortalama kaç saat çalışıyorsuunz ve kuzunuz hiç sıkılıyor mu?
bir de sınıf atlatma sınavı neye göre oluyor merak ettim..
ben de bugün tudemden sipariş verdim..yaprak test soru bankası ve ingilizce soru bankası...

X