İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

trambolini zaten Beyza için almıştım, kendim de yapacağım canım, bir düzene oturtamadık o var.
yapsam tabii ki faydası olur.
hazır yufka ile yaptım Dilek, oturup evde börek açcak vakit mi var kız, hazır yufkayı al döşe. Akşam masanın üzerinde soğusun diye bıraktım, dolaba kaldırcam, benim koca görmüş sabaha mı yiyeceğiz onu diyor, oldu dedim mutfaktan hiç çıkmayayım, sabah yicek beyefendi, akşama bir daha yemek düşün.
bir terslemişim adamı, korksuundan sadece sordum canım ne kızıyon diyor?:KK53::KK53:
hahahahhaha. ay yazık kız . canı istemiş adamın . ne kızıyonn.
:KK12::KK12::KK12:
Dilekkk sağlıcaklı olsun inşallah canım benim, aklına getirme kötü bişeyler.
demi yaniiii. olan olmuş yani. gözüm hiç korkmuyor fadimem,Allah sağlıklı evlat versin. sağlıklı olanı büyütmekte ne var. zor olan sağlıksız bebek büyütmek. . hiççç. Allah korktuğumuzla sınamasın.

çökertttmeee dennn çıktım da halilimmmm

040108_roberts_300x400.jpg

kız fatma bana bunlarla gel.bak bu julia roberts . 3. ye hamile iken. :KK75::KK75::KK75::KK75:
yazdıkların beni çökertemezz ancak aklımı başıma getirir . ühühühühühühüh :KK42::KK42:...
canımm:KK74::KK74::KK74::KK74:

resmi değiştirdim. 3. ye hamile olan açılmadı.
ama 3 çocuğu ile bak yukarda . benim onun gibi yardımcılarım yok belki evde ama . ben de kendime bakacağım inşallah.
dağ gibi kocam var. ona güveniyorum......dersem çok yalan olur. :KK57::KK57::KK57::KK57:

1413307434110_wps_20_MUST_AGREE_FEE_Picture_Sh.jpg

bu çocuklar julia roberts in k ızlar.
kendisi doğurmuş . evlat edinmemiş başka ünlüler gibi.

demi yaniiii. olan olmuş yani. gözüm hiç korkmuyor fadimem,Allah sağlıklı evlat versin. sağlıklı olanı büyütmekte ne var. zor olan sağlıksız bebek büyütmek. . hiççç. Allah korktuğumuzla sınamasın.
Amin cnm

ama 3 çocuğu ile bak yukarda . benim onun gibi yardımcılarım yok belki evde ama . ben de kendime bakacağım inşallah.
dağ gibi kocam var. ona güveniyorum......dersem çok yalan olur. :KK57::KK57::KK57::KK57:
hahah bencede kocalara helede bizimkilere pek güven olmaz cnm ne varsa sende var.

Bende bugün evden getirmedim yemeğimde kalmamıştı zaten dışardan sipariş vericem ama bakmadım daha

aminnn canım benim, sağlıcakla alırsın inşallah bebişi.

1413307434110_wps_20_MUST_AGREE_FEE_Picture_Sh.jpg

bu çocuklar julia roberts in k ızlar.
kendisi doğurmuş . evlat edinmemiş başka ünlüler gibi.
maşallah sarı sarı çocuklar..

geçmiş olsun, kendi kendine nazar mı ettin kız, ne güzel yiyordun bişeyler.
hamburgerler nasıl oldu akşam, güzel oldu mu?
canım güzel yediğim gün kötü oldum .
aslında az az yemeliyim . mümkünse tuzlu ve susuz yemek olmalı.
dokunuyor. hala dokunuyor.
3,5 ay oldu . aslında bitmeliydi demi.
sürcek sanki az daha.
hamburger harika oldu. enfesti bence. köftesini büyük yaptım. marul. halka soğan ketçap mayonez ,
oturduk bi güzel yedik. ben yarım yiyebildim. büyük hamburger ekmeklerinden almıştım.
yanında kola içti sıpalar.
ediz abisininkini de içti. gerçi yarı yarıya su koyuyoruz onlara.
götürdü.
emir diyor ki güzel olmuş ellerine sağlık ama dükkandakiler daha güzel oluyor.
bi daha yaparsam size o olsun dedim.
emir paşa şaşırdı. ne var anne bi şey demedim ki diyor.
erkek milleti işte hiç ince düşünmüyor. pat pat söylüyor.
benim koca da hemen açıkladı emir e :
annen dükkandakiler daha güzel oluyor dediğin için beğenmediğini düşündü , :KK57::KK57: dedi.
ay nasıl anlamış benim koca böyle ince şeyleri hayret ettim.
evet dedim . o anlama geldi emir ciğimmmmmmmm. :63::63::63::63:
nasıl yani diyor. ben öyle demek için söylemedim. :KK12::KK12:

canım güzel yediğim gün kötü oldum .
aslında az az yemeliyim . mümkünse tuzlu ve susuz yemek olmalı.
dokunuyor. hala dokunuyor.
3,5 ay oldu . aslında bitmeliydi demi.
sürcek sanki az daha.
hamburger harika oldu. enfesti bence. köftesini büyük yaptım. marul. halka soğan ketçap mayonez ,
oturduk bi güzel yedik. ben yarım yiyebildim. büyük hamburger ekmeklerinden almıştım.
yanında kola içti sıpalar.
ediz abisininkini de içti. gerçi yarı yarıya su koyuyoruz onlara.
götürdü.
emir diyor ki güzel olmuş ellerine sağlık ama dükkandakiler daha güzel oluyor.
bi daha yaparsam size o olsun dedim.
emir paşa şaşırdı. ne var anne bi şey demedim ki diyor.
erkek milleti işte hiç ince düşünmüyor. pat pat söylüyor.
benim koca da hemen açıkladı emir e :
annen dükkandakiler daha güzel oluyor dediğin için beğenmediğini düşündü , :KK57::KK57: dedi.
ay nasıl anlamış benim koca böyle ince şeyleri hayret ettim.
evet dedim . o anlama geldi emir ciğimmmmmmmm. :63::63::63::63:
nasıl yani diyor. ben öyle demek için söylemedim. :KK12::KK12:
afiyet olsun canım, illa biri ordan bir patavatsızlık yapacak değil mi, bazen benim büyük de yapar, işten git, o yorgunluğun üstüne önlerine yemek getir, hem de çeşit çeşit yapcam diye uğraş.
he he kocan da anlamış, hayret? benim kocam da çok laf atar, sinir olurum, artık söylemiyor ama ben kıza kıza korkuttum adamı.:KK53::KK53:
senin de biran önce düzelir inşallah canım, belki 4.aya girince geçer.

bazen gıcıklığına afiyet olsun derim, çünkü hiç bilmez eline sağlık demeyi, ama ufak benim her zaman der, eline sağlık anne der, hiç unutmaz kızcağızım.

bazen gıcıklığına afiyet olsun derim, çünkü hiç bilmez eline sağlık demeyi, ama ufak benim her zaman der, eline sağlık anne der, hiç unutmaz kızcağızım.
benim çocukları babası öğretti . her yemek sonrası kalkarlarken ellerine sağlık diyorlar. masadaki tabaklarını kaldırıyor ikisi de
sen yine ellerine sağlık demekten vaz geçme. öğrensin cimcime.
in tabi güzelim..sadece kivi elma olmaz..
az da olsa yemeye çalış.. öğleden sonra da meyve yersin.
yedim şekerim yedim. bol bol yedim. işte dokunacağını bile bile.
şimdilik iyiyim.

fadime video linki nasıl yükleniyor yazar mısın bana.
kız link nasıl yüklenecek, ben sana gönderdimya, onu boya, ablana da yapıştır yap.

bak şimdi yukarıyı komple boya, sonra da kopyala veya control+c tuşuna bas, ablana da mail atarken yapıştır veya control+V yap.

X