söyler canım .o zaman cinsiyetide söyler artık net olarak dimi dilek?
hahahahhaha.ana nettiniz kız akşam çocukları bi fadime bi sen.
yandın sen 3. olunca bir de o ağlamaya başlar
iyi yaptın cnm,burun kemiği olayını bilmiyodum ben mesela.Aklında kalana kadar bencede dr u değiştir,dr çok önemli çok güvenmelisin dr una.Birde bir kadın doğum dr unda olması gereken aletler nasıl olmaz anlamadım yani.Sen git ayrıntılı baktır cnm kendine.söyler canım .
geçen bi ihtimal söylemişti.
bu kez söyler.
ama doktor değiştirmeyi düşündüm.
çünkü benim doktorum 2 li testi yapmadı. cihazım 3 lü test için uygun dedi.
demek ki hassas bi cihazı yok.
ultrason kağıdı da vermiyor.
emir sordu geçen resmi var mı diye . merak etmiş sıpa.
neyse acaba düzgünce kontrollerini yapıyor mu bu adam bakınca.
12. haftada burun kemiğine baktı mı mesela.
önemli bi zaman ve burun kemiği de önemli bazı şeylerin ip uçları açısından . bildiğim kadarıyla her doktor bakıyor ama bizim doktorun ultrason cihazı o kadar hassas değil gibi ya. endişe ettim.
daha iyi bi doktor var ondan almak istiyorum randevuyu. işte böyle durumlar yüzünden kadın doğumcu olarak kim iyidir öğrenmiş de olduk junior un sayesinde. sağlıkla gelir inşallah da. işte böyle haribucum. sen bi soru sordun . ben cevabı döşedim.
kız emir benim zaten yeni yeni kendine gelmeye başladı.bence şekerleme yapma artık sen yanlarına git.kaldırmak zor olur artık..
yazık çocuklara..
neden korkuyor bu kadar ya..
emir de korkuyor mu.
bende birkaç akşam yaptım bıraktım zor geldi canım istemedi..kızzzzz
fadimemmmmmmmm
bu leslie ne güzel bi şeymişşş. ne keyifliiiiiiiiiiiiii
yap kız her akşam yarım saat falannnnnnnnnnnnn
dost acı söyler cicim..hahahahhaha.
kız ne diyon sennnn3. ağlamaya başlarsa büyük olan sıpalar susar bence.
canım işte burun kemiği geç oluşuyorsa bi sıkıntı var . Allah korusun down sendromunun belirtisi.iyi yaptın cnm,burun kemiği olayını bilmiyodum ben mesela.Aklında kalana kadar bencede dr u değiştir,dr çok önemli çok güvenmelisin dr una.Birde bir kadın doğum dr unda olması gereken aletler nasıl olmaz anlamadım yani.Sen git ayrıntılı baktır cnm kendine.
seneye bu zamanlar dilekten dinlicez bakalım susuyorlarmı ağlıyorlarmı?Allah sağlık versin hepsinede dünyaya gelen bir şekilde çıkıyor ortaya.Anne hep aynı zaten yıpranıyor yok başka çaresi.bende birkaç akşam yaptım bıraktım zor geldi canım istemedi..
güzel aslında..
dost acı söyler cicim..
sence susarlar mı
bence susarlar. çocuklarımı biliyorum. şaşkınlıkla onu izlerler. bu nasıl bi şeee diye.bende birkaç akşam yaptım bıraktım zor geldi canım istemedi..
güzel aslında..
dost acı söyler cicim..
sence susarlar mı
he yaa.seneye bu zamanlar dilekten dinlicez bakalım susuyorlarmı ağlıyorlarmı?Allah sağlık versin hepsinede dünyaya gelen bir şekilde çıkıyor ortaya.Anne hep aynı zaten yıpranıyor yok başka çaresi.
hahahah dilekcim olurmu hiç öyle şey sen kk nın neşesisin kız herkes senden güzel bir elektrik alır bikerem.Doğru söylüyorsun insan ince düşününce çok üzülüyor aslında.Yanında olamadığımız her an için yine vicdan azabı çekiyoruz.İlerde bu günleri tekrar yaşayamayız dediğimizde pişmanlık duymamamız lazım fakat dediğin gibi ne kadar yapabiliyorsakhe yaa.
dün face den ilkokul arkadaşımın annesinin vefatını öğrendim.
hatta 1 ay olmuş ben yeni öğrendim
evleri okulun yanındaydı. susayınca onlara giderdik . bize su verirdi.
okul başkanlığı şeçimlerinde arkadaşım aday olurdu. biz de onun kazanması için çalışan 5 kişi. öyle olurdu. sınıf sınıf gider hediyeler dağıtır bilmeceler sorarsın seçim günü. bu arkadaşım jimnastikçiydi. jimnastik hareketleri yapardı. alkış alırsın . o sınıftan çıkar başka sınıfa girersin. tüm gün seçim kampanları olurdu.
ve o gün sandıklarda oy kullanılırdı. en beğenilen okul başkanı seçilirdi. sonra başkan yardımcısı ve sekreter olurdu.
bunlar kırmızı boyunluk takardı her gün. and ımızı onlar okuturdu her sabah . hepsi
vs vs.
baktım annesiyle bi resim koymuş bu arkadaş
3 yaşlarında falan . annesinin boynuna öyle bi sarılmış ki. öyle bi sevgiyle ki.
kendi çocuklarımın sarılışı geldi aklıma. oturdum ağladım.
çünkü biz de bi zaman sonra böyle yalan olup gitcez. çocuklarımızla hayatın tadına varmalıyız da. yapabildiğimiz kadar yapıyoruz işte.
ne yazdım yine yaaa
ne çene ne çene..
atcaklar beni kk dan heaaaa
hahahahah
öyle miyim diyorsun. gel öpemmhahahah dilekcim olurmu hiç öyle şey sen kk nın neşesisin kız herkes senden güzel bir elektrik alır bikerem.Doğru söylüyorsun insan ince düşününce çok üzülüyor aslında.Yanında olamadığımız her an için yine vicdan azabı çekiyoruz.İlerde bu günleri tekrar yaşayamayız dediğimizde pişmanlık duymamamız lazım fakat dediğin gibi ne kadar yapabiliyorsak
sen bugün dileği çökertmeye kararlısın yani :) :)
azıcık uğraşem dedim..sen bugün dileği çökertmeye kararlısın yani :) :)
trambolini zaten Beyza için almıştım, kendim de yapacağım canım, bir düzene oturtamadık o var.anladımmmmmmmmmmmm
o zaman almasın .
ablamda yürüş bandı da var.
ama çok gürültülü diye yapmıyor. alt komşusu az problemli de . sesten rahatsız oluyor
lesli hiç bilmiyordum ben .
trambolini boş yere mi aldın canım sen şimdi. kullan bari yaaa
demek bol içli olunca prasalar belli olmuyor.
hazır yufka ile mi y aptın şekerim.
insanı delirtiyorlar sonra da ne kızıyon..trambolini zaten Beyza için almıştım, kendim de yapacağım canım, bir düzene oturtamadık o var.
yapsam tabii ki faydası olur.
hazır yufka ile yaptım Dilek, oturup evde börek açcak vakit mi var kız, hazır yufkayı al döşe. Akşam masanın üzerinde soğusun diye bıraktım, dolaba kaldırcam, benim koca görmüş sabaha mı yiyeceğiz onu diyor, oldu dedim mutfaktan hiç çıkmayayım, sabah yicek beyefendi, akşama bir daha yemek düşün.
bir terslemişim adamı, korksuundan sadece sordum canım ne kızıyon diyor?
çökertttmeee dennn çıktım da halilimmmmsen bugün dileği çökertmeye kararlısın yani :) :)
azıcık uğraşem dedim..
bir ara benle uğraştıya intikam alem dedim..