İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

o zaman cinsiyetide söyler artık net olarak dimi dilek?
söyler canım .
geçen bi ihtimal söylemişti.
bu kez söyler.
ama doktor değiştirmeyi düşündüm.
çünkü benim doktorum 2 li testi yapmadı. cihazım 3 lü test için uygun dedi.
demek ki hassas bi cihazı yok.
ultrason kağıdı da vermiyor.
emir sordu geçen resmi var mı diye . merak etmiş sıpa.
neyse acaba düzgünce kontrollerini yapıyor mu bu adam bakınca.
12. haftada burun kemiğine baktı mı mesela.
önemli bi zaman ve burun kemiği de önemli bazı şeylerin ip uçları açısından . bildiğim kadarıyla her doktor bakıyor ama bizim doktorun ultrason cihazı o kadar hassas değil gibi ya. endişe ettim.
daha iyi bi doktor var ondan almak istiyorum randevuyu. işte böyle durumlar yüzünden kadın doğumcu olarak kim iyidir öğrenmiş de olduk junior un sayesinde. sağlıkla gelir inşallah da. işte böyle haribucum. sen bi soru sordun . ben cevabı döşedim.

iyi yaptın cnm,burun kemiği olayını bilmiyodum ben mesela.Aklında kalana kadar bencede dr u değiştir,dr çok önemli çok güvenmelisin dr una.Birde bir kadın doğum dr unda olması gereken aletler nasıl olmaz anlamadım yani.Sen git ayrıntılı baktır cnm kendine.

bence şekerleme yapma artık sen yanlarına git.kaldırmak zor olur artık..
yazık çocuklara..
neden korkuyor bu kadar ya..
emir de korkuyor mu.
kız emir benim zaten yeni yeni kendine gelmeye başladı.
hep korkardı. küçüklükten beri.
ediz de yoktu ama ona da bulaştırdı sağ olsun bazı şeyler .
emir hep benimle yat der. sarılsın uyusun ister. hala ana kuzusu.
askere giderken de benimla yatar mısın der eminim.
çok aşırı düşkün bana.
aşırı bağımlıydı küçükken.
kardeşi doğunca biraz nefes aldım.onunla oynadı büyüdü falan.
şimdi rahatım . ama işte korkuyor benim çocuklar.
merak ediyorlar zombi vs . tv de. uzaylı . tuhaf tuhaf yaratıkları bakıyorlar sanıyorum. sonra da altlarına yapıyorlar tabi.
özellikle emir.

kızzzzz
fadimemmmmmmmm
bu leslie ne güzel bi şeymişşş. ne keyifliiiiiiiiiiiiii
yap kız her akşam yarım saat falannnnnnnnnnnnn
bende birkaç akşam yaptım bıraktım zor geldi canım istemedi..
güzel aslında..
hahahahhaha.
kız ne diyon sennnn 3. ağlamaya başlarsa büyük olan sıpalar susar bence.
dost acı söyler cicim..
sence susarlar mı

canım işte burun kemiği geç oluşuyorsa bi sıkıntı var . Allah korusun down sendromunun belirtisi.
olması gereken zamanda oluşmuş olması gerekiyor. yani 12 . haftada baktığı zaman oluşmuş olmalıydı. bunu doktor bakar ama hastasına söylemez. her şeyi söyelemezler biliyorsun. endişe ettirmemek için. normalse de söylemez . normal değilse 2 li test de yapacak ya zaten o haftada. dikkatli olur daha bi.
baktı belki benim doktorum da ama bilemiyorum. ultrasonu güzel aslında. bebeği ben gittiğimde görüyorum hep. diğer bebeklerde ki gibi net.
son kontrolumde yan yatıyordu. oturur vayizette başını soluma dayamıştı.
o kadar net gördüm.
işte üşengeçlik mi yapıyor ki , ya da 3 lü testin güvenilirliği daha fazla olduğu için mi 3 lü yü yapıyor sadece
aman sorular sorular . hiç bitmez .
işte böylee
bi de 22 . haftada ayrıntılı organ taraması istiyorum. onun için belki araştırma hastanesinden randevu almam gerekecek.

bende birkaç akşam yaptım bıraktım zor geldi canım istemedi..
güzel aslında..

dost acı söyler cicim..
sence susarlar mı
seneye bu zamanlar dilekten dinlicez bakalım susuyorlarmı ağlıyorlarmı?Allah sağlık versin hepsinede dünyaya gelen bir şekilde çıkıyor ortaya.Anne hep aynı zaten yıpranıyor yok başka çaresi.

seneye bu zamanlar dilekten dinlicez bakalım susuyorlarmı ağlıyorlarmı?Allah sağlık versin hepsinede dünyaya gelen bir şekilde çıkıyor ortaya.Anne hep aynı zaten yıpranıyor yok başka çaresi.
he yaa.
dün face den ilkokul arkadaşımın annesinin vefatını öğrendim.
hatta 1 ay olmuş ben yeni öğrendim
evleri okulun yanındaydı. susayınca onlara giderdik . bize su verirdi.
okul başkanlığı şeçimlerinde arkadaşım aday olurdu. biz de onun kazanması için çalışan 5 kişi. öyle olurdu. sınıf sınıf gider hediyeler dağıtır bilmeceler sorarsın seçim günü. bu arkadaşım jimnastikçiydi. jimnastik hareketleri yapardı. alkış alırsın . o sınıftan çıkar başka sınıfa girersin. tüm gün seçim kampanları olurdu.
ve o gün sandıklarda oy kullanılırdı. en beğenilen okul başkanı seçilirdi. sonra başkan yardımcısı ve sekreter olurdu.
bunlar kırmızı boyunluk takardı her gün. and ımızı onlar okuturdu her sabah . hepsi
vs vs.
baktım annesiyle bi resim koymuş bu arkadaş
3 yaşlarında falan . annesinin boynuna öyle bi sarılmış ki. öyle bi sevgiyle ki.
kendi çocuklarımın sarılışı geldi aklıma. oturdum ağladım.
çünkü biz de bi zaman sonra böyle yalan olup gitcez. çocuklarımızla hayatın tadına varmalıyız da. yapabildiğimiz kadar yapıyoruz işte.

ne yazdım yine yaaa
ne çene ne çene..
atcaklar beni kk dan heaaaa

hahahah dilekcim olurmu hiç öyle şey sen kk nın neşesisin kız herkes senden güzel bir elektrik alır bikerem.Doğru söylüyorsun insan ince düşününce çok üzülüyor aslında.Yanında olamadığımız her an için yine vicdan azabı çekiyoruz.İlerde bu günleri tekrar yaşayamayız dediğimizde pişmanlık duymamamız lazım fakat dediğin gibi ne kadar yapabiliyorsak

öyle miyim diyorsun. gel öpemm

evet , işte hayatın şeysi.
yapacam diyorsun ama yapabildiğimiz kadar oluyor. sonra pişmanlıklar duymayız inşallah.

trambolini zaten Beyza için almıştım, kendim de yapacağım canım, bir düzene oturtamadık o var.
yapsam tabii ki faydası olur.
hazır yufka ile yaptım Dilek, oturup evde börek açcak vakit mi var kız, hazır yufkayı al döşe. Akşam masanın üzerinde soğusun diye bıraktım, dolaba kaldırcam, benim koca görmüş sabaha mı yiyeceğiz onu diyor, oldu dedim mutfaktan hiç çıkmayayım, sabah yicek beyefendi, akşama bir daha yemek düşün.
bir terslemişim adamı, korksuundan sadece sordum canım ne kızıyon diyor?

insanı delirtiyorlar sonra da ne kızıyon..
pazar bende yapıcam ıspanaklı ve pırasalı yufka böreği.

sen bugün dileği çökertmeye kararlısın yani :) :)
çökertttmeee dennn çıktım da halilimmmm

azıcık uğraşem dedim..
bir ara benle uğraştıya intikam alem dedim..

kız fatma bana bunlarla gel.bak bu julia roberts 3 çocuğu ile gezer iken.
yazdıkların beni çökertemezz ancak aklımı başıma getirir . ühühühühühühüh ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…