İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hayırlı cumalar
bizim oğlan 12 de alıyormuş karnesini.
ben izin alabilirsem gitcem
hadi bakalım inşallah canım.
sabah sabah ben de sinir oldum, okula gittik, karne kaçta alınıyor diye öğretmene sorayım dedim, kapıdaki görevli, son ders alacaklar dedi,
ben de
olsun ben bir öğretmenle görüşeyim dedim, girdim okula.
neyse öğretmen de 5.ders alırız sanırım, 6.derste tören olur, her zamanki saatten 15-20 dakika önce gelebilirsiniz dedi.
neyse çıktım gidiyorum, kapıya yaklaşırken demesin mi
aldınız mı karneyi
diye kapıdaki görevli.
ay bir tepem attı, dalga mı geçiyorsun dedim, niye dalga geçeyim yanlış anladın da, vs.vs. ben dedim karne alsam çocuk yanımda olur, ama o an ortam bir gerildi ki,
ben işte veliler için soruyom da bilmem ne de, vs. ama ben sinir oldum yani, terbiyesizlik yapma dedim bağırdım, o da benim arkamdan habire ben kötü bişey demedim aldınız mı karneyi dedim vsvs. devam ediyo.
ama sabah sabah tüm enerjimi çekti aldı yani, Allahım yaaa, deli etti kadın beni.

Günaydın Kızlar,
Bizimki de sabah babasıyla gitti karne almaya.Saat 10 gibi alacaklarmış.
Dilekcim inşallah izinalıp gidersin oğlunun yanına. Çocuklar çok seviniyor ama bizim malesef böyle bir şansımız yok.
Fadime sabah sabah çok gerilmişsin canım, boşver böyle tipler heryerde var o yüzden en iyisi hiç tınlamayacaksın.

evet haklısın, dün burda da üzüldüm aslında topikte yani, senden önce bir arkadaştan daha üzücü bir haberini aldım, o yüzden hepsi üstüste geldi canım benim. Zaten benm eşim de işsiz gibi bişey, yani çıkacak, 2 aydır maaş aldığı yok, bir de işte sizin durumlar, hepsi birikti bende.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Fadime bu janga dedikleri oyun mu
evet canım, orjinali değil ama aynı oyun. ben de düşünüyorum aslında alsam mı-almasam mı? şimdi zaten trambolin aldım, ama 15 tl de çok para değil, önemli olan keyif alırlar mı, oynarlar mı, bunu bilsem alacağım?
oynayan evinde olanlara soralım en iyisi, Zeliş ve Dilekte var sanırım, ne diyorsunuz kızlar, alalım mı bizde?

kızlar
amir ile görüştüm de
biz cuma dan geldikten sonra sen çık dedi
saat konusunda bi şey söylememiştim.
karne almaya yetişemiyorum .
ama işte cuma sonrası çıkarım inşallah
yine de iyi olur
çocukları yıkarım gidince
çanta hazırlarım.
biraz ev toparlarım.
dönüşte niyetim kaynanamları getirmek çünkü.

şimdi sen bugünden mi izne çıkıyorsun canım? sana iyi tatiller, iyi eğlenceler.

ukalaya bak sen..
bal gibide laf sokmuş..

hadi bakalım hayırlısıyla gidip gelin..

Canım siz gerçek dostsunuz işte. Yani benim olayımın seni etkilediğine hem üzüldüm hem de çok duygulandım.Canım eşin de inşallah iyi bir iş bulur işsizlik gerçekten çok zor.
Benim kızım pek sevmez bu tür oyunları ama bilemiyorum ben de alsam mı.

Canım olsun erken çıkıyorsun ya o bile yeter. Kendini çok yorma biraz dinlen tatilde.

canım aynı durumlar bizde de olunca daha çok etkilendim belki de, sen de sağol canım benim.
o zaman alma, bir de tek başına oynanacak bişey değil, sen ya da eşin de eşlik etmeniz gerekir, o yüzden ona göre düşün.
ben alsam misal ablasıyla oynayabilir.

Off fadime ya çok güzel görünüyor ama bence sen bakma böyle şeylere.
Ben bir ara elmalı tart yapmıştım. Sonra tarifini kaybettim epeydir yapmıyorum.
bakmıyorum kapattım canım, 60 a kadar cıssss bana.
ama harika gözüküyor yaaa.
elmalı tart nasıl olmuştu peki, beğendin miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…