İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

güzelmiş . halı saha olayı. bizim oğlan da futbol çok oynuyor. ama babamız götürmedi hiç
evde oynuyorlar bizimkiler. sünger topla
sınavdan çıktık ara sokakta peşimize bi tinerci takıldı.
abla rahatsız etmezsem bi şey diycem diyor
yerler buz. koşarcasına yürüdüm öyle deyince
ediz zor yürüyor. hızlı gidemedik. ama çok korktum. elinde bozuk paralar vardı bana gösteriyor. para istiyor.
emir i karate ya da benzer bi spora yazdıracağım seneye .okulda hafta sonu kurs var. yazdırmamıştım. enerjisi çok. evi tozu dumana katıyor. seneye nasip olursa yazdıracağım . kendini savunmayı öğrensin istiyorum.
böyle zor durumlarda.

ben de izine çıkmayı istiyorum canım
ama işlerim çok
haftalık ders programı ver dersleri a çmam lazım.
sisteme girmek lazım. hiç yapmadım
ama yarın bunun eğitimini vereceklermiş kampuste. o işimi bitirirsem . izin alırım inşallah.

canım ya . ben de öyle oldum . öyle hurra diye çıktılar. sizin gibi 3 er 3 er çıkarmadılar. dedim çıktı da ben mi göremedim .

bi ara baya korktum .

haklısın.
benim oğlan tedirgin olmadı galiba. baktım diye.
söylemedi bi şey .

iyi olur canım öyle bir spor bende bu sene hiç birşeye vermedim ya bi rahat geldi bana haftasonu birde öyle bir koşuşturma yaşamıyoruz diye ama spor iyidir her daim hele kendini savunabilecek sporlar çok daha iyi gönder canım.İnşallah tamamlarsın işlerinide sende kuzularla birlikte tatilin tadını çıkarırsın cnm.Zaten söylüyordun ablama giderim diye.bu arada senin kaynanoşlar gelecekti?bu hafta değilmiydi

canım ya . ben de öyle oldum . öyle hurra diye çıktılar. sizin gibi 3 er 3 er çıkarmadılar. dedim çıktı da ben mi göremedim .

bi ara baya korktum .
ay benimki bi tuhaf anacım geçen matematikten 79 almış bana söylemiyor ne o kızarmışım.Oğlum saçmalama dedim ne zaman kızdım ben sana sınavdan düşük alınca dedim hiç diyor ee diyorum.Duyan görende bu kadın çocuğa ne yapıyor acaba der,bilmesem ben bile derim yani.Hiçde baskım yoktur oysa hap derimki her sınavdan 100 almak zorunda değilsin,mükemmel olmak zorunda değilsin yalnızca yaptığın hatayı gör bir daha yapma derim o kadar.

canım gelemediler.
kaynanoşun teyzesi kalça kemiğini kırdı.
oraya gidiyorlar yarın
15 tatilde ben giderim. kızkardeşim çağırdı. annem de orda.
orda kalırım biraz .
ordan kaynıma geçerim.
orda da kalırım bir kaç gün.
kaynanoşun ablaları da orda olacak.bir de kaynanoşun annesi. anneannemiz. çok seviyor çocukları . özellikle ediz i göremedi yıllardır. emir yaz tatilinde ordayken onu gördüler de . çocukları da görsünler isterim.
nasip . sonra kaynanoş ile düzce ye geliriz diye planım ama onların planları hep değişiyor. bilmiyorum . gelirler inşallah bize.

bi ara baya korktum .
Ben çok beğendim organizasyonu sınıf sınıf ve üçer üçer çıkardılar çocukları,nehirde aynı yerde girdi(bizimkinin manitası)annesi uzakta duruyordu bayağa ben el kaldırdım alayım çocuğu diye annesimizsiniz dedi adam yok annesiyle beraberim dedim arkamda dedim yok annesi alsın dedi,düşün.

evet ama o senin gözünde mükemmel olmak istiyordur. erkek çocukları annelerinin gözünde mükemmel olmak istermiş.
emir e dün face den mert in resmini gösterdim. bak dedim o da tudem sınavına girdi.
kucağında kedi vardı. benim oğlan tutturdu mu biz de kedi alalım diye. dedim onların değil . o da sevmek için gidiyor diye. ama kedi de öyle güzel bakmış ki . gel beni al diyor yani.

sorma o bizim kedi aşkımız teyzesi sırf mert yüzünden aldı zaten ben alamam eve çalışıyorum dedim ihale ablama kaldı şimdide tatilde 1 hafta bize bırakacak,annemle bir edirne yapmak istiyor ablam teyzem var orda dolayısıyla kediyede biz bakıcaz.Ama onunla oynarken hiç tablet,tv aklına gelmiyor.Evde hayvan çocuklar için faydalı aslında

yani aslında evde hayvan olması çok iyi. duygusal zekayı da geliştiriyor hayvan.
hele ki kedi. ailedeki herkese iyi gelir .
bir nevi terapi gibi. tüm stresini alır insanın.
ben de emir isteyince düşündüm aslında.
evde olsa çocuklar için çok iyi olur.
ama cesaretim yok .

önce abimle başladı bizimde kedi furyamız onlar aldı ablamda baktıki mert çok seviyor,aslında ablam köpek istiyordu ama abim kedi daha kolay bakımı diye ikna etti.Hakikaten terapi cnm ya dün ben bile az oynamadım sevdim okşadım mayış mayış oldu hayvan.Teslim oldu bana ayakları kaldırdı karnını sevdirdi.Bir tek aşılarına götürüyosun biliyosunki ee snin eşinde veteriner kısırlaştırmaydı aşıydı halleder onları.Abimde 3 aydır var bir sorun yok çok mutlular ablam alalı bu ikinci hafta ama bayağa bağlanmış:)

ay abini biliyordum.
ama ablanı yeni öğrendim
dün resimdeki kedi çok güzeldi. pek akıllı bakıyor.
evet köpeği her gün dışarı çıkarmak zorundasın. kakası gelir.
kedi kum ile halleder.
evet kısırlaştırma işini aşı kısmını halleder de. tüy meselesi ve kokar mı diye endişem.
o yüzden hiç düşünmüyorum . ama çok seviyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…