İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım benim yaaaa, gerçekten kötü olmuş, neyse ki izah etmişsin, korku filmi de neymiş yaaa.
inşallah bir daha onlar da dikkat eder.
yemek konusunda da haklısın, acından ölecek değilya, acıkınca illa ki yiyecektir, ısrar edince ters tepiyor.
neyse bakalım sen de sıkma canını, kadın da anlamıştır, bir daha ısrar etmez canım.
o kardeş kavgaları-şikayetleri bizde de oluyor, biz de küçüğe çok yüz verdik aslında, ablasını hiç saymıyor, biraz geç farkına vardık ama şimdi de oturtamıyoz düzeni,
ablası da üstüne üstüne gidiyor gerçi de, o da ayrı bir alem ya, yok yere bir tartışmaya giriyorlar, gel de sinir olma,
o sen yaptın, öbürü sen dedin, ayyyy sinirler geliyor, büyüğe sen büyüksün kızım dedikçe, inadına ufağa saldırıya geçiyo. en iyisi karışmamak varya, kendi hallerine bırakınca bir iyi anlaşırlar ki, ama biz varsak illaki kavgaya tutuşurlar, mahsus mu yapıyorlar bilemedim.

ah canım benim ya nasıl korkmuş..
bazen keşke bu kadar çizgi film olmasa diyorum.
eskiden bizim sayılıydı filmlerimiz..
yemek sorununuz da gerçekten çok zor..
benim kızla oğlan arasında 9 yaş var onlar bile af edersiniz bazen kedi köpek gibi kavga ediyorlar..

bizim de 6 yaş, aynen, illa ki o kardeş kavgası yapılacak
çoğu zaman hiç sesimi bile çıkarmıyom, kendi kendilerine halletsinler diye.

bu tavada yapılan pizzadanmı..

canım . büyük olana sen büyüksün dememelisin.
küçük olana da sen küçüksün dememelisin.
bunu daha önce de konuşmuştuk sanki.
küçük oğlan abisine bazen fenalık yapıyor. bi daha diyorum görürsem senin cücüğünü ezerim (beynini kastediyorum) bu cümle çok hoşuma gidiyor.
o senin abin. bir daha duymayayım diyorum.
abisi iyidir aslında ama bu ara şikayet huyu zuhur etti sıpada. nedeni ise kadının gözüne girmek. teyze bak ediz böyle etti, teyze bak ediz salak dedi. vs.
çünkü emir bir kaç kez çok kudurmuş. ediz i düşürmüş . teyze de emir e ceza olarak odasına yollamış biraz.
şimdi o da teyzeye hoş görünmek için bunu yapıyor diye düşündüm.
öyle hissettim. çünkü empati yeteneğim çok kuvvetlidir. ayıptır söylemesi.
ama bu iki kardeşin arasını açar. ediz abisinden soğur . vs vs.

bizim çocuklar kavga etmiyor . yani öyle akıllı başlı kavgaları yok. zaten büyük daha 8 yaşında . öyle kinlenecek kadar büyük değil. o da şapşik. ediz desen daha şapşik.
minikaa go da canavarlı koca dişli çirkin çizgifilmelere denk geldim,çok korkunç . canavar vahşice ağzını açıyıor.
akıllı tv de bir çocuk varmış . 5 yaşlarında . onun üzerinde şaka yapmışlar.
tuhaf bi yüzü varmış. sonra yüzünü sıyırıp almış çocuk. altından kanlı deri gibi bi şey çıkmış. o şakayı görmüş . emir de hemen kapatmamış.
ilk bu yüzden başladı

canım işte baştan hata yaptık diyorumya, hep o küçük, sen ablasın diye diye, tepesine çıktı.
şimdi kızıyoruz ama işte birkere o gevşevkliği gördüya, hep öyle olacak zannediyor.
bizim aralarında var kinlenme sanki, büyük öyle yanii, çok kinci, bastıra bastıra bu hale biz getirdik onu tabii geç de olsa hatamızın farkına vardık ama, hayırlısı artık.

Dilekcim onlar ne öyle yaaa, anlatırken bile ben ürktüm, şikayet hattı yok mu yazsana, Rtüke şikayet et, bir de çocuk kanalı olacak

bu arada kızlarrr, az önce trambolin aldım, kızım içn hem de kendim için, bakalım faydası olur mu bilmiyom ama genelde olumlu yorumlar var, ben de aldım gitti.

canım benim farkına vardınız ya artık küçük sıpayı uyarırsınız .düşünme hiç.
büyük olana da sen haklısın demelisin arada.
ona iyi gelecektir.
canım iyi almışsın bak.
sevindim
alıcam diyordun da almamıştın hani . ondan mı.
güzel güzel zıpla arkad aşım. göreyim seni.

evet canım öyle yapıyoruz artıkım.
evet bir ara diyodum da şimdi aldım bugün az önce yani. hayırlısı bakalım, ufaklık için de şarttı biliyor musun, 45 kg. oluyor kendisi.

evet canım öyle yapıyoruz artıkım.
evet bir ara diyodum da şimdi aldım bugün az önce yani. hayırlısı bakalım, ufaklık için de şarttı biliyor musun, 45 kg. oluyor kendisi.
iyi yapmışsın canım . al tabi
baya tombiş senin sıpan bee..tam ısırmalık kuzun.

amin cnm,eşinede tez vakitte inşallah

yemeğimi yedim geldim kızlarrr, 1 tas tarhana çorbası, 1 parça fırında tavuk, 1 tabak patlıcan yemeği+yoğurt.

yemeğimi yedim geldim kızlarrr, 1 tas tarhana çorbası, 1 parça fırında tavuk, 1 tabak patlıcan yemeği+yoğurt.
afiyet olsun arkadaşıma iyisin yine. pilav makarna ekmek yok. maşalalh
ben 3 tane galeta büyük bir parça peynir. 6 tane yeşil zeytin.
1 adet eksi elma.
yavaş yavaş yiyorum yoksa fenaaaaaaaa..küçük lokmalarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…