levent serisi oğlanlara yönelik değil mi? şirinlerden 2 tane de bizde var, benim kız da beğenmişti.benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.
levent ve şirin serisini çok sevdi. sınıfta kapışılıyor . elden ele geçiyor kitapları.
hiç sorma canım yaaaa, öyle de bir anımız var işte, siz siz olun, sınıflarına kadar götürün.ay kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse gelmiş geçmiş.
çocuğum söyleyememiş deee
hiç sorma canım yaaaa, öyle de bir anımız var işte, siz siz olun, sınıflarına kadar götürün.
internet sorunluydu giremedim bi kaç gün iyisinizdir inşallahgelirsen öpcez seni de, gelmiyon ki
iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? kilolar ne alemde? ben bu ara epey dikkat ediyorumya, bakalım nasıl olacak.internet sorunluydu giremedim bi kaç gün iyisinizdir inşallah
canım levent serisi erkekler için değillevent serisi oğlanlara yönelik değil mi? şirinlerden 2 tane de bizde var, benim kız da beğenmişti.
sınıfta olsa da bizimki de okurdu hepsini de, denk geldikçe ben alırım artık ne yapalım.
aaa söylesene dimi..ee olcak işte..heyecanlı olursa zor geçer, inşallah heyecanını yener canım.
evet ilk başta kaydettirmiştim, sonradan detaylarını okuyunca hiç gerek yok dedim yanii.
aynen öyle canım. 40-50 ideal şu anda.
sağolasın canım.
vay beeee, sizi değil de ipad i istiyor o zaman keratauslu durursan ıpad de var, vaypette deseydin
maşallah canım oğluşabiz bu sıralar biraz gevşettik okuma işini sanırım, hergün düzenli olarak yapmıyoruz, bazen diyor anne gel beraber kitap okuyalım, beraber okuyunca hoşuna gidiyor çünkü, ona da ben üşeniyom, bu sıra bir de havalar soğukya, çocuk odasına geçmemiz gerekiyor, o yüzden vazgeçiyoz artık. bugün çok güzel ama hava.
yok oğlum sen büyüdün kendin gideceksin deseydinya
bir hatıramızı anlatayım siz, büyük kız 4.sınıfta iken, bir dersanenin deneme sınavına girecekti, ilk kez girecek, gittik o gün, başka bir okul tabii, ben bunu kapıda bıraktım, gitmiş 5.sınıfların sınıfına girmiş, sonra ağzını da açamamış, oturmuş, 5.sınıf sorularını sallamış gitmiş, eşşek sıpası, çıktı geldi bu sınıftan, nasıl geçti kızım dedim, 5.sınıfların sınıfına girmişimdiyor, ayyy bir kızdım o gün, aklıma geldikçe de gülüyom. düşünsene bütün bir pazar gününü veriyorsun, o da boşa gidiyor, bir de ilk sınavı
hoş geldin canım . özletme kendiniinternet sorunluydu giremedim bi kaç gün iyisinizdir inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın..internet sorunluydu giremedim bi kaç gün iyisinizdir inşallah
iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? kilolar ne alemde? ben bu ara epey dikkat ediyorumya, bakalım nasıl olacak.
hoş geldin canım . özletme kendini
iyiyiz canım sen nasılsın..
hareket yapmıyormusun..iyiym aynı
kilolar da aynı
akşam yatarken 60 sabah 59 :)))) yemek konusunda iradesizim yaf sadece yeşil çaya devam
aslında diyet konusunu bu topiğe getiren sendin hatırladığım kadarıyla. herkes diyete başladı . sende başla canımcım..iyiym aynı
kilolar da aynı
akşam yatarken 60 sabah 59 :)))) yemek konusunda iradesizim yaf sadece yeşil çaya devam
60 kg. -boy kaçtı canım? ah o 60 ı bir de ben görsem.iyiym aynı
kilolar da aynı
Hahahah alem senin büyük kız ya,o zaman tabi sinir harbi bişeyde şimdi gülerek anlatılacak bir anı :)heyecanlı olursa zor geçer, inşallah heyecanını yener canım.
evet ilk başta kaydettirmiştim, sonradan detaylarını okuyunca hiç gerek yok dedim yanii.
aynen öyle canım. 40-50 ideal şu anda.
sağolasın canım.
vay beeee, sizi değil de ipad i istiyor o zaman keratauslu durursan ıpad de var, vaypette deseydin
maşallah canım oğluşabiz bu sıralar biraz gevşettik okuma işini sanırım, hergün düzenli olarak yapmıyoruz, bazen diyor anne gel beraber kitap okuyalım, beraber okuyunca hoşuna gidiyor çünkü, ona da ben üşeniyom, bu sıra bir de havalar soğukya, çocuk odasına geçmemiz gerekiyor, o yüzden vazgeçiyoz artık. bugün çok güzel ama hava.
yok oğlum sen büyüdün kendin gideceksin deseydinya
bir hatıramızı anlatayım siz, büyük kız 4.sınıfta iken, bir dersanenin deneme sınavına girecekti, ilk kez girecek, gittik o gün, başka bir okul tabii, ben bunu kapıda bıraktım, gitmiş 5.sınıfların sınıfına girmiş, sonra ağzını da açamamış, oturmuş, 5.sınıf sorularını sallamış gitmiş, eşşek sıpası, çıktı geldi bu sınıftan, nasıl geçti kızım dedim, 5.sınıfların sınıfına girmişimdiyor, ayyy bir kızdım o gün, aklıma geldikçe de gülüyom. düşünsene bütün bir pazar gününü veriyorsun, o da boşa gidiyor, bir de ilk sınavı
evet canım, aslında o zamandan belliymiş, galesizliğiHahahah alem senin büyük kız ya,o zaman tabi sinir harbi bişeyde şimdi gülerek anlatılacak bir anı :)
hareket yapmıyormusun..
iyi şükür 15 tatilden sonra sıkı takibe alıcam onu bu dönem boşladık.. eski öğretmen sıkıydı ihtiyaç yoktuaslında diyet konusunu bu topiğe getiren sendin hatırladığım kadarıyla. herkes diyete başladı . sende başla canımcım..
kızçen nasıl.
60 kg. -boy kaçtı canım? ah o 60 ı bir de ben görsem.
İlk çocukta oluyordur tabi bazı tecrübesizlikler ama bunu herkes yaşıyor cnm dert etmeevet canım, aslında o zamandan belliymiş, galesizliği
bizde de belki hata vardı, çok mu serbest bıraktık acaba o zaman diyorum?
bende akşamları 15 tane mekik çekiyorum ama pestil oluyorum ya ne kadar hammışımyok hareket yapmıyorum bazen ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıp mekik çekmeye çalışıyorum
şu sizin hareketlere bakayım dedim ama link göremedim
iyi şükür 15 tatilden sonra sıkı takibe alıcam onu bu dönem boşladık.. eski öğretmen sıkıydı ihtiyaç yoktu
1,58 boy canım
heee sen de bendensin 1.52 de benim.yok hareket yapmıyorum bazen ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıp mekik çekmeye çalışıyorum
şu sizin hareketlere bakayım dedim ama link göremedim
iyi şükür 15 tatilden sonra sıkı takibe alıcam onu bu dönem boşladık.. eski öğretmen sıkıydı ihtiyaç yoktu
1,58 boy canım
aynen öyle sanırım.İlk çocukta oluyordur tabi bazı tecrübesizlikler ama bunu herkes yaşıyor cnm dert etme
oy kıyamam sana yaa..sana baskı yapmamıştım oysa..bende akşamları 15 tane mekik çekiyorum ama pestil oluyorum ya ne kadar hammışım