İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.
levent ve şirin serisini çok sevdi. sınıfta kapışılıyor . elden ele geçiyor kitapları.
levent serisi oğlanlara yönelik değil mi? şirinlerden 2 tane de bizde var, benim kız da beğenmişti.
sınıfta olsa da bizimki de okurdu hepsini de, denk geldikçe ben alırım artık ne yapalım.

levent serisi oğlanlara yönelik değil mi? şirinlerden 2 tane de bizde var, benim kız da beğenmişti.
sınıfta olsa da bizimki de okurdu hepsini de, denk geldikçe ben alırım artık ne yapalım.
canım levent serisi erkekler için değil
levent diye bi karakter var. bir de kardeşi mert.
onunla geziyor , her kitapta bir il geziyor ,rize, mardin, urfa, her yerde maceralı bi şeyler yaşıyorlar. o yüzden de seviyorlar
kızlar da okuyor

aaa söylesene dimi..ee olcak işte..
gülermisin ağlarmısın..

iyiym aynı
kilolar da aynı
akşam yatarken 60 sabah 59 :)))) yemek konusunda iradesizim yaf sadece yeşil çaya devam
aslında diyet konusunu bu topiğe getiren sendin hatırladığım kadarıyla. herkes diyete başladı . sende başla canımcım..
kızçen nasıl.

Hahahah alem senin büyük kız ya,o zaman tabi sinir harbi bişeyde şimdi gülerek anlatılacak bir anı :)

Hahahah alem senin büyük kız ya,o zaman tabi sinir harbi bişeyde şimdi gülerek anlatılacak bir anı :)
evet canım, aslında o zamandan belliymiş, galesizliği
bizde de belki hata vardı, çok mu serbest bıraktık acaba o zaman diyorum?

hareket yapmıyormusun..

yok hareket yapmıyorum bazen ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıp mekik çekmeye çalışıyorum
şu sizin hareketlere bakayım dedim ama link göremedim

aslında diyet konusunu bu topiğe getiren sendin hatırladığım kadarıyla. herkes diyete başladı . sende başla canımcım..
kızçen nasıl.
iyi şükür 15 tatilden sonra sıkı takibe alıcam onu bu dönem boşladık.. eski öğretmen sıkıydı ihtiyaç yoktu

60 kg. -boy kaçtı canım? ah o 60 ı bir de ben görsem.

1,58 boy canım

bende akşamları 15 tane mekik çekiyorum ama pestil oluyorum ya ne kadar hammışım

heee sen de bendensin 1.52 de benim.

İlk çocukta oluyordur tabi bazı tecrübesizlikler ama bunu herkes yaşıyor cnm dert etme
aynen öyle sanırım.
2 tane zayıfı var kesinleşen, valla verem olacam, inadına yapıyor sanki
offff of, ömrümü yedi ömrümü.

bende akşamları 15 tane mekik çekiyorum ama pestil oluyorum ya ne kadar hammışım
oy kıyamam sana yaa..sana baskı yapmamıştım oysa..
sen de başlamışsın mekiklere falan.
15 mekik her gün yaparsan zamanla az gelmeye daha fazlasını çekmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…