İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

afiyet olsun arkadaşıma iyisin yine. pilav makarna ekmek yok. maşalalh
ben 3 tane galeta büyük bir parça peynir. 6 tane yeşil zeytin.
1 adet eksi elma.
yavaş yavaş yiyorum yoksa fenaaaaaaaa..küçük lokmalarla
sana da afiyet olsun canım, evden getirdin herhalde yine. Sıcak yemek yeseydinya, midene iyi gelirdi.
evet canım, pilav-makarna yasaklı listemde. inşallah hedef 60 Dilekim, ilk etapta bunu başarana kadar kaçamak yok. 38 beden pantolonumu giyip sana foto göndereceğim 2 ay içinde inşallah.:KK49::KK49::KK49:
trambolinim de gelsin de bir inşallah.

sana da afiyet olsun canım, evden getirdin herhalde yine. Sıcak yemek yeseydinya, midene iyi gelirdi.
evet canım, pilav-makarna yasaklı listemde. inşallah hedef 60 Dilekim, ilk etapta bunu başarana kadar kaçamak yok. 38 beden pantolonumu giyip sana foto göndereceğim 2 ay içinde inşallah.:KK49::KK49::KK49:
trambolinim de gelsin de bir inşallah.
hadi bakalım canım benim . görecez bakalımmmmmmm
canım yemek yiyemiyorum . aslında sabah patates yemeği yaptım. içinde baget de vardı. ama getiremedim. yiyemiyorum ki.
ancak böyle hafif şeyler geçiyor boğazımdan

hadi bakalım canım benim . görecez bakalımmmmmmm
canım yemek yiyemiyorum . aslında sabah patates yemeği yaptım. içinde baget de vardı. ama getiremedim. yiyemiyorum ki.
ancak böyle hafif şeyler geçiyor boğazımdan
anladım canım, neyse bakalım geçecek inşallah bugünler de.
ne kadarlık oldunuz canım?

bizim çocuklar kavga etmiyor . yani öyle akıllı başlı kavgaları yok. zaten büyük daha 8 yaşında . öyle kinlenecek kadar büyük değil. o da şapşik. ediz desen daha şapşik.
minikaa go da canavarlı koca dişli çirkin çizgifilmelere denk geldim,çok korkunç . canavar vahşice ağzını açıyıor.
akıllı tv de bir çocuk varmış . 5 yaşlarında . onun üzerinde şaka yapmışlar.
tuhaf bi yüzü varmış. sonra yüzünü sıyırıp almış çocuk. altından kanlı deri gibi bi şey çıkmış. o şakayı görmüş . emir de hemen kapatmamış.
ilk bu yüzden başladı
hay allahım ya çocuklar izliyor bunları nasıl program bunlae ve nasıl çizgifilmler yani bunlar hangi akla hizmet yapıyorlar bunları hiç anlamıyorum.Bizim zamanımızda şirinler vardı bayılarak seyrediyodum ben hala bayılıyorum onlara tabi o ayrı.Güzel şeyler vardı.Cartonn u yasaklamıştım bende merte çok fena gelmişti bana.Kıyamam ya nasıl korkmuş çocuk.

canım işte baştan hata yaptık diyorumya, hep o küçük, sen ablasın diye diye, tepesine çıktı.
şimdi kızıyoruz ama işte birkere o gevşevkliği gördüya, hep öyle olacak zannediyor.
bizim aralarında var kinlenme sanki, büyük öyle yanii, çok kinci, bastıra bastıra bu hale biz getirdik onu tabii geç de olsa hatamızın farkına vardık ama, hayırlısı artık.

Dilekcim onlar ne öyle yaaa, anlatırken bile ben ürktüm, şikayet hattı yok mu yazsana, Rtüke şikayet et, bir de çocuk kanalı olacak:KK62::KK62:

bu arada kızlarrr, az önce trambolin aldım, kızım içn hem de kendim için, bakalım faydası olur mu bilmiyom ama genelde olumlu yorumlar var, ben de aldım gitti.:KK49::KK49::KK49:
iyi yapmışsın cnm,güle güle kullanın benim yiğenim gördü faydasını zevkle yapıyodu,inşallah sizde görürsünüz

iyi yapmışsın cnm,güle güle kullanın benim yiğenim gördü faydasını zevkle yapıyodu,inşallah sizde görürsünüz
sağol canım, zaten hatırlarsan senden duymuştum da, o yüzden aldım sayılır, kızım için özellikle yani. inşallah biz de faydasını görürüz.

kızlar akşamı ettik sayılır.
öğlen yemeğinden sonra arkadaşlar bana sigara böreği getirdi.
sanıyorm 7-8 tane yedim. yerken iyiydi de sonra çok dokundu yanii..hiç kafa yok bende. bile bile de yenir mi. :KK57:
kendime eziyet ediyorum .

hay allahım ya çocuklar izliyor bunları nasıl program bunlae ve nasıl çizgifilmler yani bunlar hangi akla hizmet yapıyorlar bunları hiç anlamıyorum.Bizim zamanımızda şirinler vardı bayılarak seyrediyodum ben hala bayılıyorum onlara tabi o ayrı.Güzel şeyler vardı.Cartonn u yasaklamıştım bende merte çok fena gelmişti bana.Kıyamam ya nasıl korkmuş çocuk.
evet arkadaşım.
ama şu yüzünün aldından kanlı eti çıkan . akılli tv den bir video . var ya akılli tv. her bir iğrenç şaka da oluyor onda. küçükler için hiç uygun değil . işte onu izlemiş . vs vs . aldık işi .

kızlar akşamı ettik sayılır.
öğlen yemeğinden sonra arkadaşlar bana sigara böreği getirdi.
sanıyorm 7-8 tane yedim. yerken iyiydi de sonra çok dokundu yanii..hiç kafa yok bende. bile bile de yenir mi. :KK57:
kendime eziyet ediyorum .
evet akşam oldu çok şükür. kız neden kafa yok canın çekmiş, normalde dokunuyor muydu, hamilesinya ondan olmuştur.

canım bu mesajı da yeni gördüm
geçecek inşallah .
9+3 olmuş olmalı bugün.
öyle işte fadimem .
ayyyy maşallah canım benim, orda minik bi kız yatıyor sanırım, kalbime öyle doğuyor, seneye burda bu vakitler resmini paylaşırsın inşallah. bıcırık bıcırık bişey olacak, sevmeye geliriz kız biz onu, minnak minnak:KK19::KK19::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet akşam oldu çok şükür. kız neden kafa yok canın çekmiş, normalde dokunuyor muydu, hamilesinya ondan olmuştur.

ayyyy maşallah canım benim, orda minik bi kız yatıyor sanırım, kalbime öyle doğuyor, seneye burda bu vakitler resmini paylaşırsın inşallah. bıcırık bıcırık bişey olacak, sevmeye geliriz kız biz onu, minnak minnak:KK19::KK19::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım hamilelikten. yoksa biliyorsun benim mide ne yesem bozulmazdı. beni üzmezdi. şimdi yeme diyor. istemem diyor midem.
yersen bulanırım diyor.
hayırlısı fadimem . Artık . nasip kısmet.
iyi tatiller canım .
herkesi öpüyorum.

canım hamilelikten. yoksa biliyorsun benim mide ne yesem bozulmazdı. beni üzmezdi. şimdi yeme diyor. istemem diyor midem.
yersen bulanırım diyor.
hayırlısı fadimem . Artık . nasip kısmet.
iyi tatiller canım .
herkesi öpüyorum.
sana da iyi tatiller canım.
allah yardımcın olsun.:KK36::KK36:

günaydın kızlarr,
hafta sonu cuma akşamı ailecek sinemaya gittik, Bana masal anlatma filmine, çok kötü veya iyiydi diyemeyeceğim, idare ederdi işte, ailecek izleyebilelim diye seçtim. dövüş sahnesi vardı orda gülmekten öldük yalnız, en güzel yeri orasıydı zaten.
neyse cumartesi iş çıkışı eve gittim, hep beraber köye gittik.
köyde kayınvalidem akrabasında(eşimin halasının gelinind) ekmek pişiriyorlarmış, direk oraya gittik. orda eşim bolcaaa börek yedi, ben ve kızlar az yedik. sonra eve geçtik.
pazar günü de kayınvalidemlerdeydik, bildiğiniz üzere mangal yaktık:KK36::KK36::KK36:
akşamüstü görümcemlerin serasına uğradık, domates-biber-ıspanak-maydanozumuzu topladık ve eve döndük.:KK75::KK75::KK75:
eve gelince zaten motor takmış gibiydim, getirdiklerimiz boşalt, kızları banyo yaptır, 2 makina çamaşır at-ser, neyse yemek hazırlamadım.
köylerinin geleneksel bir tatlısı varmış, hamurdan yapılan bişey, illa tutturdular yiyelim diye, eşimle onu yaptık, yediler. ben yemedim, kendime yeşilçay yaptım. sonra kızlarr 9 gibi yattı, o ara ben de biraz dinlendim. banyomu yaptım, kitap okudum, 11 gibi de ben yattım.
böyle yoğun bir hafta sonundan sonra burdayız.
ödevlerimiz de çoktu, 4 sayfa fenden fotokopi vardı, ışık-ses-kuvvetle ilgili testler. 1 sayfa matematikten kg. ve yaşla ilgili test.
bir de hayat bilgisinden kitaba yapılacak, onları da dün gündüz ve kalanını da akşam yaptık. yalnız benim kız çok şımarıktı, çalışkan dedikçe havalanmış bunu farkettim, hiç dersiyle ilgilenmiyordu:KK62::KK62::KK62: soruyu anlamıyor ve ben anlatırken de hiç tınmıyo, ben bilirim havalarında, 3-4 tanesini kendi yaptı, baktım sallamış gitmiş, hiç alakası yok. nitekim çocukların önünden fazla övmemek gerekiyor bunu anladım. anında tembelleşiyorlar.

günaydın kızlarr,
hafta sonu cuma akşamı ailecek sinemaya gittik, Bana masal anlatma filmine, çok kötü veya iyiydi diyemeyeceğim, idare ederdi işte, ailecek izleyebilelim diye seçtim. dövüş sahnesi vardı orda gülmekten öldük yalnız, en güzel yeri orasıydı zaten.
köyde kayınvalidem akrabasında(eşimin halasının gelinind) ekmek pişiriyorlarmış, direk oraya gittik. orda eşim bolcaaa börek yedi, ben ve kızlar az yedik. sonra eve geçtik.
pazar günü de kayınvalidemlerdeydik, bildiğiniz üzere mangal yaktık:KK36::KK36::KK36:
akşamüstü görümcemlerin serasına uğradık, domates-biber-ıspanak-maydanozumuzu topladık ve eve döndük.:KK75::KK75::KK75:
eve gelince zaten motor takmış gibiydim, getirdiklerimiz boşalt, kızları banyo yaptır, 2 makina çamaşır at-ser, neyse yemek hazırlamadım.
köylerinin geleneksel bir tatlısı varmış, hamurdan yapılan bişey, illa tutturdular yiyelim diye, eşimle onu yaptık, yediler. ben yemedim, kendime yeşilçay yaptım. sonra kızlarr 9 gibi yattı, o ara ben de biraz dinlendim. banyomu yaptım, kitap okudum, 11 gibi de ben yattım.
ödevlerimiz de çoktu, 4 sayfa fenden fotokopi vardı, ışık-ses-kuvvetle ilgili testler. 1 sayfa matematikten kg. ve yaşla ilgili test.
bir de hayat bilgisinden kitaba yapılacak, onları da dün gündüz ve kalanını da akşam yaptık. yalnız benim kız çok şımarıktı, çalışkan dedikçe havalanmış bunu farkettim, hiç dersiyle ilgilenmiyordu:KK62::KK62::KK62: soruyu anlamıyor ve ben anlatırken de hiç tınmıyo, ben bilirim havalarında, 3-4 tanesini kendi yaptı, baktım sallamış gitmiş, hiç alakası yok. nitekim çocukların önünden fazla övmemek gerekiyor bunu anladım. anında tembelleşiyorlar.
canım demek beğenmedin sinema filmini.
türk komedi filmiyse ben zaten hiç hoşlanmıyorum. abartılı komedi yapmaya çalışıyorlar. bana zevk vermiyor açıkcası. içinde istisna olanlar var illa ki. ama az .
demek yine mangal fadimem. hastayım mangal sefanıza yaa.
seradan da toplamışsın erzaklarını.
yok ki serası olan bi görümcem. hahahah
neyse hamurdan tatlıyı eşinle birlikte mi yaptınız.
ben senin paylaştığın kaşık pastasını yaptım dün. güzel oldu.
pizza yaptım ben de dün.
koca tepsiden 2 dilimcik kaldı.
resimleri bloğumda paylaşmadan önce sizinle paylaşayım.
1656442_10153003225313057_918554903823543229_n.jpg
10940514_10153003224748057_6000513324809506653_n.jpg

salçalı sos sürdüm önce. so nra sucuk. en üste kaşar . pişmesine yakın mısır ekledim.
küçük bir kenarını sadece somon balıklı yaptım. tavsiye ederim

günaydın iyi haftalar kızlar..
cumartesi annem,yengem ve kuzenim bize geldiler oturduk beraber çay içtik..
pazar günü eşim pazara gitti. bende sildim süpürdüm evi bir de cam sildim.
hamur mayaladım kızarttım birde nişastalı tatlı yaptım..
oğlumda okula başladı bugün..

10931234_10153003224513057_3004383576823255685_n.jpg

cumartesi oğlanın tudem sinavı vardı.
sorulara baktım da çok çok zor. türkçe paragraflar uzun. matematik grafik soruları var. çok zor geldi bana.
bakalım sonuç ne olur. kitapçığı aldım kontrol ettim . kaydırma yapmış olabileceğini düşünüyorum. matematik son 2 sorunun 2 tane yedeği vardı çünkü. yedekleri de çözmüş . onları nereye işaretlemiş olabilir . kaydırma yapmış olabilir.

canım demek beğenmedin sinema filmini.
türk komedi filmiyse ben zaten hiç hoşlanmıyorum. abartılı komedi yapmaya çalışıyorlar. bana zevk vermiyor açıkcası. içinde istisna olanlar var illa ki. ama az .
demek yine mangal fadimem. hastayım mangal sefanıza yaa.
seradan da toplamışsın erzaklarını.
yok ki serası olan bi görümcem. hahahah
neyse hamurdan tatlıyı eşinle birlikte mi yaptınız.
ben senin paylaştığın kaşık pastasını yaptım dün. güzel oldu.
pizza yaptım ben de dün.
koca tepsiden 2 dilimcik kaldı.
resimleri bloğumda paylaşmadan önce sizinle paylaşayım.
1656442_10153003225313057_918554903823543229_n.jpg
10940514_10153003224748057_6000513324809506653_n.jpg

salçalı sos sürdüm önce. so nra sucuk. en üste kaşar . pişmesine yakın mısır ekledim.
küçük bir kenarını sadece somon balıklı yaptım. tavsiye ederim
gel kız sana da toplarık ne olacak. evet güzeldi hafta sonumuz.
kız bunlarr ne misssss gibi olmuşlar, harika, ellerine sağlık canım, süper gözüküyorlar, afiyet şeker olsun. sen pizzayı nasıl yaptın hamurun? kabartma tozuyla mı? kekin de süper gözüküyor, bir de bereketli değil mi, ye ye bitmiyor.

günaydın iyi haftalar kızlar..
cumartesi annem,yengem ve kuzenim bize geldiler oturduk beraber çay içtik..
pazar günü eşim pazara gitti. bende sildim süpürdüm evi bir de cam sildim.
hamur mayaladım kızarttım birde nişastalı tatlı yaptım..
oğlumda okula başladı bugün..
günaydın canım,
ohhh sefan olsun, çaylar da içilmiş.
cam silmişsin, eline sağlık canım, bizim eve de uğrayaydın keşke.
afiyet şeker olsun bişi ve tatlın.
nasıl oldu oğluş, geçti mi kızarıklıkları?

10931234_10153003224513057_3004383576823255685_n.jpg

cumartesi oğlanın tudem sinavı vardı.
sorulara baktım da çok çok zor. türkçe paragraflar uzun. matematik grafik soruları var. çok zor geldi bana.
bakalım sonuç ne olur. kitapçığı aldım kontrol ettim . kaydırma yapmış olabileceğini düşünüyorum. matematik son 2 sorunun 2 tane yedeği vardı çünkü. yedekleri de çözmüş . onları nereye işaretlemiş olabilir . kaydırma yapmış olabilir.
zaten zor olacağını biliyorduk canım, bakalım nasıl gelecek? niye bu kadar zor yapıyorlar ki, anlamıyorum açıkçası?

10928188_10153003225183057_8621658016709864079_n.jpg
15928_10153003222363057_7974009571367536919_n.jpg

10346279_10153003222118057_30298365735087994_n.jpg

bu da kaşık pastası fadimem
süpppperrrrrrrrrr, bayıldım, benim ki de böyleydi işte. acaip kabarıyor, tepsiye koyduğunda ortasıda kaldı gibiydi benimki de, pişince bir baktım komple dolmuş tepsi, süper kabarıyor.

günaydın kızlarr,
günaydın canım.. oh mis gibi börekler mangallar afiyet olsun..
tatilde yaklaştıya salmıştır kendini..
doğru diyorsun çocukları hem övmek hem de eleştirmek iyi olmuyor..

günaydın canım.. oh mis gibi börekler mangallar afiyet olsun..
tatilde yaklaştıya salmıştır kendini..
doğru diyorsun çocukları hem övmek hem de eleştirmek iyi olmuyor..
haftasonu olunca böyle yapıyor, tatil yaklaştığından değil de, hafta sonu oldu mu uzatıyor.
aynen öyle, babasına dedim sakın bir daha deme kızım çalışkan sınıf 1.falan deme hiçbirşeyde diye.

X