günaydın kızlarr,
hafta sonu cuma akşamı ailecek sinemaya gittik, Bana masal anlatma filmine, çok kötü veya iyiydi diyemeyeceğim, idare ederdi işte, ailecek izleyebilelim diye seçtim. dövüş sahnesi vardı orda gülmekten öldük yalnız, en güzel yeri orasıydı zaten.
neyse cumartesi iş çıkışı eve gittim, hep beraber köye gittik.
köyde kayınvalidem akrabasında(eşimin halasının gelinind) ekmek pişiriyorlarmış, direk oraya gittik. orda eşim bolcaaa börek yedi, ben ve kızlar az yedik. sonra eve geçtik.
pazar günü de kayınvalidemlerdeydik, bildiğiniz üzere mangal yaktık
akşamüstü görümcemlerin serasına uğradık, domates-biber-ıspanak-maydanozumuzu topladık ve eve döndük.
eve gelince zaten motor takmış gibiydim, getirdiklerimiz boşalt, kızları banyo yaptır, 2 makina çamaşır at-ser, neyse yemek hazırlamadım.
köylerinin geleneksel bir tatlısı varmış, hamurdan yapılan bişey, illa tutturdular yiyelim diye, eşimle onu yaptık, yediler. ben yemedim, kendime yeşilçay yaptım. sonra kızlarr 9 gibi yattı, o ara ben de biraz dinlendim. banyomu yaptım, kitap okudum, 11 gibi de ben yattım.
böyle yoğun bir hafta sonundan sonra burdayız.
ödevlerimiz de çoktu, 4 sayfa fenden fotokopi vardı, ışık-ses-kuvvetle ilgili testler. 1 sayfa matematikten kg. ve yaşla ilgili test.
bir de hayat bilgisinden kitaba yapılacak, onları da dün gündüz ve kalanını da akşam yaptık. yalnız benim kız çok şımarıktı, çalışkan dedikçe havalanmış bunu farkettim, hiç dersiyle ilgilenmiyordu
soruyu anlamıyor ve ben anlatırken de hiç tınmıyo, ben bilirim havalarında, 3-4 tanesini kendi yaptı, baktım sallamış gitmiş, hiç alakası yok. nitekim çocukların önünden fazla övmemek gerekiyor bunu anladım. anında tembelleşiyorlar.