İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhabalar,
Sizlerin yardımınızı istiyorum. Performans ödevi verdi öğretmenimiz
ve Hayat Bilgisinden Ailemizi ve evimizi tanıtan resimli yazı , karton , resim
kullanarak hazırlanacak. Geçen yıl siz böyle bie ödev yaptınızmı yaptıysanız
bilgilendirebilirmisiniz?...

:KK9:

Offf kızlar sizin öğretmende oldukça yavaşmı ilerliyor yoksa bizimkindemi bir problem var.

Kadın hala zıt anlamlı, eşsesli bilmem ne üzerinde duruyor.Bunları 2.sınıfta zaten fazlasıyla gördüler. matematiktede keza öyle.
Canım sıkıldı bu işe healsanaalsanasmile

2. sınıf 3. sınıfın tekrarıymış, pekiştirmesiymişte ondan kuzum:KK6:

selam kızlar;
bizde 2 den ayrılıp yeni seneye 3 e başlıyoruz
1.sınıfta çok zorlandık biz
ama 2.sınıfta hiç sorunum olmadı
toplasan 5 kere ödev bitmedimi demişimdir
e okuldan baktım bu dönem hepsi 5
geçen dönem türkçeden 4 gelmişti
bu dönem düzeltmiş şükür
ben geçen sene yazın çarpım taplosunu ezberletmiştim
ondna sorun olmadı sene içinde
bu yazda tekrarlatacağım
tudemin hazırlık kitabı ve karışık testlerin olduğu zeka oyunları kitabı tarzında kitaplar aldım
hikaye kitaplarımızıda çoğaltacağım
şimdiden hayırlı olsun hepimize:KK9:

Merhaba Arkadaşlar,
Hadi hayırlısı çocuklarımız 3 'e geçtiler. Yazın bol bol kitap okumayı ve konuları tekrar
etmeyi düşünyoruz. Sizlerin de fikrini almak isterim , yaz tatilinde 3 . sınıf derslerine mi
çalıştırıyorsunuz öğretmenlerinize sordunuzmu?...
Herkese iyi tatiller :KK66::KK76:

son hafta öğretmen toplantı yaptı
ayrıca karne alırken hatırlatma bulundu
bu konuda bayağı iyi bir öğretmenimiz var şükürb
en tudemin 3. sınıf kitabını aldım haftalara bölerek yapılmış bir tatil kitabı
matematik ve türkçe konularını işleyen mini cep testleri aldım
onun dışında okul zamanında kalan güzel yazı 2 kitabımız var öncelikle onu yapacağız
3.sınıf 2.sınıfın tekrarı diyorlar ondan yükleme yapmayacağım çok fazla son
2 gündür başladık derslere bunları eğer bitirirsek çarpım tablomuzu bir kez daha tekrarlatacağım o kadar:KK24:

Biz de 2'ydik 3 olduk.Henüz sıkmaya başlamadım ama geçen dönem hayatbilgisi ve türkçeden eksiğimiz olduğu söyleniyor.4 benim için kötü bir not sayılmaz ama 5 varken neden 4 değil mi ama :KK53:
Bu yaz 3'e hazırlık anlamında test kitabiı almayı düşünüyorum var mı tavsiye edebileceğiniz şeyler kızlar

Eeee,kızlar nereye kayboldunuz :KK53:bu topik eylülde gel şarkısını söylüyor :KK9:

Bende geldimmm bizde 3.sınıfa geçtik.Bizde hala ders çalışmaya başlamadık...

Çocuğu 3 'e geçen velilerin yada 3 sınıf çocuklarının aklına takılan ödev , test kitapları , nasıl çalışmaları gerektiği konusunda yada akla gelebilecek her türlü sorunu paylaşabilecekleri bir forumdur...

Başarılı bir yıl olsun...

kaydirigubbakcemile5

BİR öğretmen olarak şiddetle tavsiyem çocuğun yalnız çalışmasıdır. Eve verdiğimiz ödevleri kimi zaman okulda tekrar yaptırdığımızda bir takım öğrenciler aynı başarıyı gösterememektedir. Bunun nedeni ise bireysel çalışmalarında yalnız olmamaları, bu durumda yalnız kaldıklarında ise yaşadıkları özgüven eksikliğidir...

Gördüğüm kadarıyla evet tarihe karıştı... Sizde hâlâ mavi formamı giyiliyor akannehir
Hayırlı bir dönem olur inşallah.... kaydirigubbakcemile2

Maviden daha eskiye gidersek siyah önlükleride özlemiyor değiliz :) Beyaz yakalarıyla beraber...

2. sınıf 3. sınıfın tekrarıymış, pekiştirmesiymişte ondan kuzum:KK6:

Arkadaşlar aynen öle. Ayrıcada sınıfların ilerlemesini tamamen sınıfın seviyesi göre belirlenir. Buda sınıftaki çocuklarla ilgilidir. Öğretmenin geri kalması bazen normal ve gereklidir...

Hanımlar 3. bitirip liseye başlayacak çocuğu olan yok mu nasıl yaptınız kaydını bana yardımcı olur musunuz ? Kardeşimi kaydettirecez e-okul birşeyler yazmış ama sistemden kaydeden bana özelden anlatır mı ?

BİR öğretmen olarak şiddetle tavsiyem çocuğun yalnız çalışmasıdır. Eve verdiğimiz ödevleri kimi zaman okulda tekrar yaptırdığımızda bir takım öğrenciler aynı başarıyı gösterememektedir. Bunun nedeni ise bireysel çalışmalarında yalnız olmamaları, bu durumda yalnız kaldıklarında ise yaşadıkları özgüven eksikliğidir...

Size katılıyorum fakat ben sınıfımızın velileri ile görüşüyorum (sınıf temsilcisiyim) hepsinden aynı şeyleri duyuyorum.
Yardım almadan çalışmıyorlar. Ayrıca size sormak isterim bir kaç velimizin çocuğu matematik yaparken
işlemleri ellerini sayarak yapıyorlarmış. Bundan nasıl kurtuluruz diyorlar... :KK43:(

Okulların açılmasına az kaldı.Kızım bu sene üstün zekalı öğrencilere eğitim veren bi okuluda kazandı ayrıca oraya gidicek haftada 2 gün...

Okulların açılmasına az kaldı.Kızım bu sene üstün zekalı öğrencilere eğitim veren bi okuluda kazandı ayrıca oraya gidicek haftada 2 gün...

tebrik ederim canım, bilim sanat merkezinden mi bahsediyorsun acaba, sınavına hangi ayda girmişti:26:

tebrik ederim canım, bilim sanat merkezinden mi bahsediyorsun acaba, sınavına hangi ayda girmişti:26:

Evet canım mayıs ayında girmişti sanırım canım.2 aşamalı yapıldı sınav..Yasemin karakaya bilim ve sanat merkezi..

kızlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim, çocuklarınız 2. sınıfa giderken öğretmenleri kaç sayfalık kitaplar veriyorlardı evde okumaları için:26::26::26:

X