- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
ay kıyamam, geçmiş olsun canım tekrardan.evet dinlensin..
yüzü soluverdi çiçek gibi bir günde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kıyamam, geçmiş olsun canım tekrardan.evet dinlensin..
yüzü soluverdi çiçek gibi bir günde..
haklısın.Bizdede sorular bunlara benzer o yüzden diyorum ya ben baş edemiyorum valla babasına yolluyorum.
benim oğlan pek heyecanlı,öğretmen zor demiş tudem için o yüzden heyecan yapıyor hep aynı şeyleri söylüyorum heyecan yapma sadece sınav ortamını gör süreni kullanmayı öğren diye yolluyorum seni diyorum ona tabi ne yapabiliyor ben görmek istiyorum ama ona bunu yansıtmıyorum hiç.Kitap yarışmasıda ağırmış ama hakikaten vazgeçmen iyi olmuş bence ben böyle olacağını düşünmemiştimsizin bu haftasonu değil mi sınav, heyecan var mı heyecan
bir de kitap okuma yarışması varmış kızlar, kitapokuyan.bilir diye bir sitede, bir bakın isterseniz.
ben kaydettirdim ama sonradan vazgeçtim, 3 tane 80 sayfalık kitap alınıp, okutulacak, burdan 50 soru çıkacak, bir de yanlışlar doğruları götürüyormuş, kazanazsa boşuna üzülmesin diye vazgeçtim.
http://kitapokuyanbilir.com/
bir bakın isterseniz.
sağol canım benim..ay kıyamam, geçmiş olsun canım tekrardan.
40-50 sayfayı geçerse gözlerinde büyüyor dimi..ben de zorlamayım dedim, 3 kitap var çünkü, bir de 80 sayfalık, benim ki de daha 80 sayfalıklara geçemedi bile, 40 sayfalıkları sıkılmadan okuyor da, çok da zorlamanın anlamı yok.
menünüz de güzelmiş Fatmacım, afiyet olsun.
uyar canım . onlar bilemiyor.valla ben de bilmiyom artık yapar mı, yapmaz mı, ama akşam öyle dedi. Ben ona sürekli anlatıyordum işte, okuldan geldiğinde anneannene saat 02-04 arası televizyonu kapatın, derslerini yap diye, yapmıyodu. dün yine konusu geçti, neden dedim anneannende kitabını okumadın dedim, okuyacaktım da, anneannem televizyona bakıyodu, başka zaman bakamıyor diye kapat diyemedim dedi normalde akşamları hep kardeşimde olur kumanda da, anneannesine kıyamamış gündüz
sonra kendi anne, boş vaktinde bana hangi saatte yemek yicem, hangi saatte ders çalışcam plan yazsana dedi, ben de akşam 2 dakkada yazıverdim, bakalım uyarsa.
evet ya seneye napcez gıııhaklısın.
dün akşam küçük oğlanla babası oynayınca ödevleri ben kontrol ettim
aslında uzun zamandır ödev kontrol etmiyordum ama konular zorlaşmış. kontrol şart
senin oğlanın günlük planı nedir. ne yapar her gün canımvalla iyiymiş fadimem kendi istemiş birde benimki hayatta yanaşmaz böyle bir şeye yapsamda uymaz yani o yüzden çok iyi olmuş kendinin istemesi,planlı olur herşeyi
benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.sizin bu haftasonu değil mi sınav, heyecan var mı heyecan
bir de kitap okuma yarışması varmış kızlar, kitapokuyan.bilir diye bir sitede, bir bakın isterseniz.
ben kaydettirdim ama sonradan vazgeçtim, 3 tane 80 sayfalık kitap alınıp, okutulacak, burdan 50 soru çıkacak, bir de yanlışlar doğruları götürüyormuş, kazanazsa boşuna üzülmesin diye vazgeçtim.
http://kitapokuyanbilir.com/
bir bakın isterseniz.
canım benim ya. benim oğlan sordu dün akşam. cumartesi günü mü anne diye . evet dedim. anne siz beni götürür müsünüz diyorbenim oğlan pek heyecanlı,öğretmen zor demiş tudem için o yüzden heyecan yapıyor hep aynı şeyleri söylüyorum heyecan yapma sadece sınav ortamını gör süreni kullanmayı öğren diye yolluyorum seni diyorum ona tabi ne yapabiliyor ben görmek istiyorum ama ona bunu yansıtmıyorum hiç.Kitap yarışmasıda ağırmış ama hakikaten vazgeçmen iyi olmuş bence ben böyle olacağını düşünmemiştim
nasıl yanii.evet ya seneye napcez gııı
aman Allahım ne demiş kız..uyar canım . onlar bilemiyor.
canım bak ben ödevlerini yapmadığı zaman ya da testini çözmediği zaman ipad i yasaklıyorum.
hayat sadece internet oyunlarından ibaret sanıyor benim büyük oğlan.
ölünce cennette hepimizin buluşabilmesi için iyi insan olmamız şart. sen de ben de baban da kardeşinde orada buluşabilmek için diyorum
bana diyor ki anne cennette ipad var mı , bilgisayar var mı .
yok kız ne taşı..nasıl yanii.
seneye derken. bana mı geldi taş.
küçük bebe de dünyaya gelirse diye.
huni ile gezerim. ne ödev kontrolu kız.
ilahi emir ya..canım benim ya. benim oğlan sordu dün akşam. cumartesi günü mü anne diye . evet dedim. anne siz beni götürür müsünüz diyor
heralde yaniiiiiiii dedim
oldu o zaman .yok kız ne taşı..
dersler zorlaşıyor ya onu kasdettim canım...
he yaa. çocuk aklıyla işte.ilahi emir ya..
kim götürecek canım benim ya..
biz üniversite sınavına bilem gideriz..
canımmmm..oldu o zaman .
heyecanlı olursa zor geçer, inşallah heyecanını yener canım.benim oğlan pek heyecanlı,öğretmen zor demiş tudem için o yüzden heyecan yapıyor hep aynı şeyleri söylüyorum heyecan yapma sadece sınav ortamını gör süreni kullanmayı öğren diye yolluyorum seni diyorum ona tabi ne yapabiliyor ben görmek istiyorum ama ona bunu yansıtmıyorum hiç.Kitap yarışmasıda ağırmış ama hakikaten vazgeçmen iyi olmuş bence ben böyle olacağını düşünmemiştim
aynen öyle canım. 40-50 ideal şu anda.40-50 sayfayı geçerse gözlerinde büyüyor dimi..
sağol sanada afiyet olsun..
vay beeee, sizi değil de ipad i istiyor o zaman kerata uslu durursan ıpad de var, vaypette deseydinuyar canım . onlar bilemiyor.
canım bak ben ödevlerini yapmadığı zaman ya da testini çözmediği zaman ipad i yasaklıyorum.
hayat sadece internet oyunlarından ibaret sanıyor benim büyük oğlan.
ölünce cennette hepimizin buluşabilmesi için iyi insan olmamız şart. sen de ben de baban da kardeşinde orada buluşabilmek için diyorum
bana diyor ki anne cennette ipad var mı , bilgisayar var mı .
maşallah canım oğluşa biz bu sıralar biraz gevşettik okuma işini sanırım, hergün düzenli olarak yapmıyoruz, bazen diyor anne gel beraber kitap okuyalım, beraber okuyunca hoşuna gidiyor çünkü, ona da ben üşeniyom, bu sıra bir de havalar soğukya, çocuk odasına geçmemiz gerekiyor, o yüzden vazgeçiyoz artık. bugün çok güzel ama hava.benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.
levent ve şirin serisini çok sevdi. sınıfta kapışılıyor . elden ele geçiyor kitapları.
yok oğlum sen büyüdün kendin gideceksin deseydinyacanım benim ya. benim oğlan sordu dün akşam. cumartesi günü mü anne diye . evet dedim. anne siz beni götürür müsünüz diyor
heralde yaniiiiiiii dedim
ay kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaheyecanlı olursa zor geçer, inşallah heyecanını yener canım.
evet ilk başta kaydettirmiştim, sonradan detaylarını okuyunca hiç gerek yok dedim yanii.
aynen öyle canım. 40-50 ideal şu anda.
sağolasın canım.
vay beeee, sizi değil de ipad i istiyor o zaman kerata uslu durursan ıpad de var, vaypette deseydin
maşallah canım oğluşa biz bu sıralar biraz gevşettik okuma işini sanırım, hergün düzenli olarak yapmıyoruz, bazen diyor anne gel beraber kitap okuyalım, beraber okuyunca hoşuna gidiyor çünkü, ona da ben üşeniyom, bu sıra bir de havalar soğukya, çocuk odasına geçmemiz gerekiyor, o yüzden vazgeçiyoz artık. bugün çok güzel ama hava.
yok oğlum sen büyüdün kendin gideceksin deseydinya
bir hatıramızı anlatayım siz, büyük kız 4.sınıfta iken, bir dersanenin deneme sınavına girecekti, ilk kez girecek, gittik o gün, başka bir okul tabii, ben bunu kapıda bıraktım, gitmiş 5.sınıfların sınıfına girmiş, sonra ağzını da açamamış, oturmuş, 5.sınıf sorularını sallamış gitmiş, eşşek sıpası, çıktı geldi bu sınıftan, nasıl geçti kızım dedim, 5.sınıfların sınıfına girmişim diyor, ayyy bir kızdım o gün, aklıma geldikçe de gülüyom. düşünsene bütün bir pazar gününü veriyorsun, o da boşa gidiyor, bir de ilk sınavı