İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben de zorlamayım dedim, 3 kitap var çünkü, bir de 80 sayfalık, benim ki de daha 80 sayfalıklara geçemedi bile, 40 sayfalıkları sıkılmadan okuyor da, çok da zorlamanın anlamı yok.
menünüz de güzelmiş Fatmacım, afiyet olsun.

Bizdede sorular bunlara benzer o yüzden diyorum ya ben baş edemiyorum valla babasına yolluyorum.
haklısın.
dün akşam küçük oğlanla babası oynayınca ödevleri ben kontrol ettim
aslında uzun zamandır ödev kontrol etmiyordum ama konular zorlaşmış. kontrol şart

benim oğlan pek heyecanlı,öğretmen zor demiş tudem için o yüzden heyecan yapıyor hep aynı şeyleri söylüyorum heyecan yapma sadece sınav ortamını gör süreni kullanmayı öğren diye yolluyorum seni diyorum ona tabi ne yapabiliyor ben görmek istiyorum ama ona bunu yansıtmıyorum hiç.Kitap yarışmasıda ağırmış ama hakikaten vazgeçmen iyi olmuş bence ben böyle olacağını düşünmemiştim

40-50 sayfayı geçerse gözlerinde büyüyor dimi..
sağol sanada afiyet olsun..

uyar canım . onlar bilemiyor.
canım bak ben ödevlerini yapmadığı zaman ya da testini çözmediği zaman ipad i yasaklıyorum.
hayat sadece internet oyunlarından ibaret sanıyor benim büyük oğlan.
ölünce cennette hepimizin buluşabilmesi için iyi insan olmamız şart. sen de ben de baban da kardeşinde orada buluşabilmek için diyorum
bana diyor ki anne cennette ipad var mı , bilgisayar var mı .

valla iyiymiş fadimem kendi istemiş birde benimki hayatta yanaşmaz böyle bir şeye yapsamda uymaz yani o yüzden çok iyi olmuş kendinin istemesi,planlı olur herşeyi
senin oğlanın günlük planı nedir. ne yapar her gün canım

benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.
levent ve şirin serisini çok sevdi. sınıfta kapışılıyor . elden ele geçiyor kitapları.

canım benim ya. benim oğlan sordu dün akşam. cumartesi günü mü anne diye . evet dedim. anne siz beni götürür müsünüz diyor

heralde yaniiiiiiii dedim

aman Allahım ne demiş kız..
zamane çocukları..
benimki de bişi yasakladığın zaman çok sinirleniyor trip atıyor..

canım benim ya. benim oğlan sordu dün akşam. cumartesi günü mü anne diye . evet dedim. anne siz beni götürür müsünüz diyor

ilahi emir ya..
kim götürecek canım benim ya..
biz üniversite sınavına bilem gideriz..

heyecanlı olursa zor geçer, inşallah heyecanını yener canım.
evet ilk başta kaydettirmiştim, sonradan detaylarını okuyunca hiç gerek yok dedim yanii.

40-50 sayfayı geçerse gözlerinde büyüyor dimi..
sağol sanada afiyet olsun..
aynen öyle canım. 40-50 ideal şu anda.
sağolasın canım.

vay beeee, sizi değil de ipad i istiyor o zaman kerata uslu durursan ıpad de var, vaypette deseydin
benim oğlan her gün 90 sayfa okuyor.ama resimleri de var yanı. full yazı değil.
levent ve şirin serisini çok sevdi. sınıfta kapışılıyor . elden ele geçiyor kitapları.
maşallah canım oğluşa biz bu sıralar biraz gevşettik okuma işini sanırım, hergün düzenli olarak yapmıyoruz, bazen diyor anne gel beraber kitap okuyalım, beraber okuyunca hoşuna gidiyor çünkü, ona da ben üşeniyom, bu sıra bir de havalar soğukya, çocuk odasına geçmemiz gerekiyor, o yüzden vazgeçiyoz artık. bugün çok güzel ama hava.

yok oğlum sen büyüdün kendin gideceksin deseydinya
bir hatıramızı anlatayım siz, büyük kız 4.sınıfta iken, bir dersanenin deneme sınavına girecekti, ilk kez girecek, gittik o gün, başka bir okul tabii, ben bunu kapıda bıraktım, gitmiş 5.sınıfların sınıfına girmiş, sonra ağzını da açamamış, oturmuş, 5.sınıf sorularını sallamış gitmiş, eşşek sıpası, çıktı geldi bu sınıftan, nasıl geçti kızım dedim, 5.sınıfların sınıfına girmişim diyor, ayyy bir kızdım o gün, aklıma geldikçe de gülüyom. düşünsene bütün bir pazar gününü veriyorsun, o da boşa gidiyor, bir de ilk sınavı

ay kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse gelmiş geçmiş.
çocuğum söyleyememiş deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…