İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım .
yani adamın da iyi niyeti işte.
kışın böyle oluyor hep . geçen yıl eski bakıcı çok istiyordu izin . çocukları hasta oluyordu sürekli.
yani hadi bu ilk .
inşallah çocuklarımız hasta olmaz da izin almak durumunda kalmayız.
Geçmişi okumamışsınız,bakıcımız oğlunu dokt, götürdü.ben de izin aldım.geçmişe bakan olmamış ,:KK12:

Dersler matematik.hayat bilgisi meslekler,Türkçe hayal ürünü ve gerçek cümleler.1 hikaye okudu. Böyle.birazdan okula gideceğiz

Dersler matematik.hayat bilgisi meslekler,Türkçe hayal ürünü ve gerçek cümleler.1 hikaye okudu. Böyle.birazdan okula gideceğiz
kolay gelsin sana canım.
Yok korkmaz o.
Benim kimseden haberim yok malesf.
Kız fadime size yılsonu-yılbaşı yoğunluğu gelmedi mi hiç, her daim burdasın:))
canım tek şirket olunca, işte işleri yapıyorum da, devir kontrollerine başlamadım, başlayacağım inşallah. Niye hatırlattın kız, ne güzel kafam rahattı:KK17::KK17::KK17::oops::oops:
Slm kızlar,dün yoğunluktan gelemedim ama aklım kaldı sizlerde.Nasılsınız?birazdan okurum geçmişi.Bizim öğretmen karneleri girmiş ama full yazılı yapıyor hergün bende söylemedim tabi oğlana karneleri girdiğini fakat matematik çok zorlaştı yeni bir kitap dağıtmış çocuklara sorular fena bir soruda kaç işlem var diyor eşim bile sinir olmuş bunlar bu çocukları aşar diyor.Tonu kilograma çevirip sonra onlarca işlem var diyor bir soruda.Öğretmen sizi aşar ama yapamazsanız bırakın demiş,bizimki babasıyla yaptı tabi ama ne kadar anladı bilmiyorum.Dünde kesişen doğrular parelel doğrularla ilgili ödevi vardır benim koca kişisinde gelmeye başladı matematikten ama yapıcak bişey yok ben hiç anlamıyorum çünkü.Fendende garip garip sorular çamaşır suyuyla tuz ruhunu görsel olarak nasıl ayırt edebiliriz?şıklar:renk,saydamlık,koku.Hep böyle muallakta bırakan şeyler.koku zaten olamz görsel olarak ama renk aynı yani saydamlık nedir o anlamda onu araştırdık falan,işimiz zor kızlar.İngilizce kursuna bayılarak gidiyor bu arada oradaki öğretmenini çok seviyor.
canım yaaa, neymiş öğretmenin derdi de öyle zor sorular sorup çocukların kafasını karıştırıyor ki? bir de bunların üst sınıflarını düşünün, Allah yardımcımız olsun.
ingilizce iyi gitmesine sevindim, ne güzel geliştirecek bu sayede.
bizim bu sıralar yazılı yaptığı yok sanırım, hiç bahsetmiyor kızım, biraz tembel zaten bizim öğretmen.

Fadime Allah hayırlı evlat versin tabide yinede sen bize göre şanslısın 2 tane kız.Sen sigortalısın biz yeşil kart devlet bakarsa bakar bakmazsa yandık:-):-)
ne bileyim canım, orası hiç belli olmaz, gıcık gıcık damatlara çatarsak zor, Allah kız da olsa-erkek de hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına, anaya-babaya saygıyı bilecek insanlar.

çıkar çıkar sen bebek olunca hakikaten sen gezemezsen bunalıma girersin valla,onuda alıştırırsınız ya gezmeye.

heheheee doğru diyosun da alıştırırız artık onuda, benim geçen yaz bir arkadaşım 1,5 aylık bebekle tatile gitti hem de otobüsle düşün :)))) İnsanın içinde olunca engel tanımıyor :)

bu arada bizimki de girmiş karneye, hepsine çok iyi vermiş şükür.:nazar:
:nazar::nazar:

Aferin kızına canım benim, bende bakayım dedim ama girilmemiş daha...

heheheee doğru diyosun da alıştırırız artık onuda, benim geçen yaz bir arkadaşım 1,5 aylık bebekle tatile gitti hem de otobüsle düşün :)))) İnsanın içinde olunca engel tanımıyor :)

Aferin kızına canım benim, bende bakayım dedim ama girilmemiş daha...
sağol canım, darısı sizinkilerin başına olsun. şurda 10 günü kaldı, girmese de karnede görürsün artıkım:KK53::KK53:

günaydın .
dilek niye yok diye sormuşsunuz. cevap yazdım dün . ama yine benim yazdığımı tek bir alıntı yapmamış kimse küstüm.:KK12:

günaydın .
dilek niye yok diye sormuşsunuz. cevap yazdım dün . ama yine benim yazdığımı tek bir alıntı yapmamış kimse küstüm.:KK12:
aşk olsun ben yazdımya, kolay gelsin sana demişim yukarda, ben de sana tüstüm:cry: hıııh.:rolleyes::rolleyes:
kızzzz ne oldu bakim sana, anlat, yalnız mı kaldın, evde canın mı sıkıldı? nasıl geçti evde tüm gün?:KK19::KK19::KK19::KK19:
herkesler yoğun burda, farketmemiş olabilirler.
dün bizim de kızlar evdeydi, elektrikler de yoktu, saat 14 e kadar gelmemiş, dondu gariblerim, en sonunda anneannesine gittiler. orda elektrikler varmış neyseki, odun sobası da var zaten.

aşk olsun ben yazdımya, kolay gelsin sana demişim yukarda, ben de sana tüstüm:cry: hıııh.:rolleyes::rolleyes:
kızzzz ne oldu bakim sana, anlat, yalnız mı kaldın, evde canın mı sıkıldı? nasıl geçti evde tüm gün?:KK19::KK19::KK19::KK19:
herkesler yoğun burda, farketmemiş olabilirler.
dün bizim de kızlar evdeydi, elektrikler de yoktu, saat 14 e kadar gelmemiş, dondu gariblerim, en sonunda anneannesine gittiler. orda elektrikler varmış neyseki, odun sobası da var zaten.
hımm.
hem sormuşlar . geçmişte yazmıştım . kimse görmemiş. yine yazdın dün. yine görmemiş kimse. üstüne yazılmış bir de cevap.
bugün atarlıyım.
kocama da atarlandım. bi gariplik var bende

günaydın kızlar...
dün bir tane test yaptık...bir de okuma..
hikaye kitabının yarısını okulda okumuş.yarısını da evde okuduk..
sabah bir kaç tane kızarıklık vardı vücudunda su çiçeğimi acaba..
öğlen babası doktora götürsün bakalım..

Evet sınav için vede özel okullar için.
özel okullar için mi sınava hazırlanıyorsunuz . tudem için de hazırlanıyorsunuz demi.
bizim öğretmenimiz zaten çok ödev veriyor. soru da çözüyoruz sürekli. o yüzden sınava çalış hiç demiyorum. zaten çok önemsemiyorum bu sınavı.
sadece eksiklerini görmesi açısından girsin istedim. bir de sınıftan çok kişi giriyor anne dedi. ben de girmek istiyorum dedi. o yüzden sokuyoruz.

özel okullar için mi sınava hazırlanıyorsunuz . tudem için de hazırlanıyorsunuz demi.
bizim öğretmenimiz zaten çok ödev veriyor. soru da çözüyoruz sürekli. o yüzden sınava çalış hiç demiyorum. zaten çok önemsemiyorum bu sınavı.
sadece eksiklerini görmesi açısından girsin istedim. bir de sınıftan çok kişi giriyor anne dedi. ben de girmek istiyorum dedi. o yüzden sokuyoruz.
Yok bizde çok giren.Öğretmen ısrar etti .Bakalım kitap bitmek üzere kar tatilinde çok yaptı.Özel okjl istiyo.Biraz hırslı.

X