İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kar yağdı mı evde olucan..yollar çok kötü bugün..
yağarken iyide sonrası kötü..

Günaydın kızlar ,ben işe gidemedim.yollar kar yüzünden kapandı .okullar tatil,ve çok kar yağıyor hala,gözgözü görmüyor. Fadimecim yukarıdaki tarifine 1kutu hazır Mısır ve közlenmiş biber de doğrayabilirsin.bim en yakın bize .iki ürün de orada var, ödevler aynaydı bizim. Netten ödev istemiş öğretmen bir mucidin çocukluk hayatı ve yaptığı buluş hakkında yazı ve resim.işe gidemediğim için çıktı da alamayacağım.yarın da okullar tatil olursa belki halledebilirim.kar böyle yağmaya devam ederseyarın da okul olmaz.benim iş yerimde elektrikler kesilmiş,tüm ilçede yokmuş,işte böyle.öpüyorum kızlar

resim olmaz ise öğretmen anlayışla karşılar yada ödevin tarihini erteler..
tam kış geldi demi şimdi..
Allah evsizlerin yakacaksızların yardımcısı olsun..

günaydın canım,
mısır ve köz biber için teşekkür ederim, a101 de de vardır değil mi? ekleyeyim olmazsa akşama.
okullar açık mı peki? işe gidemediğine göre okullar da tatil olsaydı bari.
Allah dışarda olanların yardımcısı olsun, bu havalarda sokakta olmak en feci şey. Sizin evde var değil mi elektrik? klimayla mı ısınıyordunuz, elektriksiz düşünemiyorum ben kendimizi, ufoyla ısınıyoruz da.

bu sefer de ben eksik okumuşum Dilek okullar tatil demiş, ben de sormuşum hala

Slm kızlar,bizimde okullar tatil ama biz paşa paşa işe geldik maalesf,bari akşam erken çıkalım oda yok sinir oluyorum.Gerçi eve gitmeye engelleyici bi durum yok ama olsun hava kötü herkesler erkenden kaçıyo evine.
Öğretmen bu kadar tatil olacağını bilseydi iyi ödev veriridi ama biz ödevleri pazartesi akşamı bitirmiştik zaten bugünde fen yazılıları vardı akşam ona bakmıştık haberi almadan önce artık yarın tatil olmaz umarımda giderler.Çünkü bizim bulunduğumuz yerde özellikler öyle kar falan yok arabaların üstü azıcık,ama tabi diğer yerler kötü olabilir.

dilek beni tudemden aradılar,oğlanın bilgileri tam çıkmamış fotokopilerde o yüzden aramışlar kayda alındığınıda öğrenmiş oldum bu vesileyle..

resim olmaz ise öğretmen anlayışla karşılar yada ödevin tarihini erteler..
tam kış geldi demi şimdi..
Allah evsizlerin yakacaksızların yardımcısı olsun..
Amin cnm,bu havada işe zor geliyoruz donaraktan dışarda olan yaşayamaz zaten.Allahım darda olan herkesin yardımcısı olsun

ne güzel sende evde oğlanlarla tadını çıkar,benimki 2 gündür kar bekliyor garibim ama sadece araba üstlerinde birazcık var başka yok olmazsa bi haftasonu kartepeye götürücem onu

ohh menü tamam afiyet olsun cnm,eminim güzel olacaktır.Kızınada maşallah cnm 4 yanlış bişey değil yeterki yanlışlarını görüp tekrar etmesinler.

canım yaa, sıkma canını bakalım, ne yapalım. bizde ne kar var, ne tatil, gayet günlük-güneşlik ama fırtına var acaip.
ödevden yırttılar mı diyosun çocukları, eminim verirdi bir sürü ödev.

ohh menü tamam afiyet olsun cnm,eminim güzel olacaktır.Kızınada maşallah cnm 4 yanlış bişey değil yeterki yanlışlarını görüp tekrar etmesinler.
sağol canım, menü tamam, kafam rahat şükür.
evet öncekinde 10 yanlış, 3 soru da görmemiş, toplam 13 yanlışı vardı yani. İyi bu sefer azalmış, sevindim.
sizin bu hafta sonu mu tudemin sınav? nasıl geçecek bakalım?

canım yaa, sıkma canını bakalım, ne yapalım. bizde ne kar var, ne tatil, gayet günlük-güneşlik ama fırtına var acaip.
ödevden yırttılar mı diyosun çocukları, eminim verirdi bir sürü ödev.
Önemli değil cnm,fatura programında fatura keserken yanlış kdv tutarı atmış satış faturasıydı toplam tutar tamamen farklı olmuş eksik hesaplamış 4.000 kdv yerine 2.000 kadv atmış bende anlamamışım faturayı düzelttik kalan bakiyeyide yatıracaklar ama tabi ben pazartesi çok fatura kestiğim için hepsini tek tek kontrol ettim şükür onlarda bişey çıkmadı.

hımmm anladım canım, iyi bari çabuk farketmişsin, yılın son ayı bir de beyannameden sonra farkeyseydiniz.
geçmiş olsun tekrardan.

hımmm anladım canım, iyi bari çabuk farketmişsin, yılın son ayı bir de beyannameden sonra farkeyseydiniz.
geçmiş olsun tekrardan.
aynen cnm,bizde çıkıyoruz şimdi müdürüm çıkalım birazdan dedi havalara uçtuk tabi,hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…