İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yani bilmem ki. bi asit sıkıntısı yaşamadım sabah . az önce portakalı yedim . oda yapmadı bişey.
limon ve limonlu şeyleri yiyebiliyorum . portakal da bunların içinde.
kraker yiyebilirim. bi de leblebi al demişlerdi bana. unuttum bak.
yaz gelsin isterdim. günler uzun olsun biz de koşturmak zorunda kalmasaydık isterdim.
eşim hafta sonu doğum nasip olursa edremit te yap dedi. düzce de hiç güzel bi hastane yok .
ediz i doğurduğum hastanede yapmamı istedi. düşüneyim dedim .

off çok kötü olmuş bu,çokda giyinsen hareketsiz bekleyince donuyor insan

Aslında bizde pek memnun değiliz ama birazda mecburen devam ediyoruz. Nasılsa taşınacağız sonrasında bizde değiştirmeyi düşünebiliriz canım araştırınca bana da bilgi verirmisin?

oo ne güzel doğum planlarıda başlamış,tabiki insan düşünüyor cnm bunları bencede nasılsa izinde olucan bol bol istediğin yerde yap,senin için en iyi neresi olacaksa.

Aslında bizde pek memnun değiliz ama birazda mecburen devam ediyoruz. Nasılsa taşınacağız sonrasında bizde değiştirmeyi düşünebiliriz canım araştırınca bana da bilgi verirmisin?
sen neden memnun değilsin ki zeliş.
bana geçen gün yalınn internetten mesaj gelmiş . sınırsız . telefon hattı yok. 49.90
benim de ttnet ile anlaşmam sanırım 2 yıldı.
8 ay falan olmuştur belki.
onun bitmesini beklemem lazım.

evet canım biz internt + telefon ödüyoruz ama evde telefon değil kullanmak bağlı değil bile mecburen böyle boşuna ödüyoruz ama neyse az kaldı inşallah gidince kapatırız bizde

onların bildiğim kadarıyla ev numaralarında şöyle bir değişiklik oldu 0800 le başlıyor numara çağrı merkezi gibi onlar veriyor numarayı ama hızı konusunda biraz kullansınlar dedim yeni geçtiler çünkü memnunlarsa söylerim sanada.

oo ne güzel doğum planlarıda başlamış,tabiki insan düşünüyor cnm bunları bencede nasılsa izinde olucan bol bol istediğin yerde yap,senin için en iyi neresi olacaksa.
yani insan bi bakıyor .
devlet hastanesi eski ssk binası . eski bi yapı. 2015 haziranda yeni binaya geçilecek . yapım aşamasında.
düzce de özel hastane var . o da çok eski. ve şöyle aydınlık güven veren bir havası yok.
araştırma hastanesi var ..üniversitenin ..orda da doğum doktorları için iyi değil diyorlar.
o yüzden düşündü eşim..aslında benim de aklıma gelmişti eğer sonuna kadar giderse nerde yapmak lazım diye.
ediz i doğurduğum hastane özel hastane ve yeni. ediz in doğumundan 3 ay önce açılmıştı.

ben hiç değilim cnmcım

ee memnunda kalmışsın ne güzel yine orda doğum yapman iyi olur tanıdık bildik yer dr uda öyle değilmi?

hatırlıyorum canım bir ara bahsetmiştin bişeyler de, emin olamadım. talihsiz bir durum olmuş ama dediğin gibi alıştıysan sorun yok. hayırlısı inşallah, bakarsın kendi evini merkezden alıverirsin canım.

bizim ki de ondan Dilek, 56 ödüyorum ben, 49,9 internet+7 telefon ama sabit, görüşme falan yok, internet için, öncesinde 63 tl internet+25 -30 civarı da telefon ödüyorduk, siz düşünün aradaki farkı, resmen kazık yiyormuşuz. değiştircem deyince, hemen bilgi verdiler, ben uyanmayıp aramasam her ay 90-95 ödemeye devam, nerdeyse yarı yarıya. ama bu kampanya da 2 yıllık sanırım, bakalım bitince ne yaparız?

kızlar geldim ben de .
aşağı indim bayanlarla az lafladım

az kaldı mesai bitiyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…