yani bilmem ki. bi asit sıkıntısı yaşamadım sabah . az önce portakalı yedim . oda yapmadı bişey.kraker falan tuzlu peynirli yesen için almazmı dilekcim,portakal falan vitamin çok iyi tabi ama boş mideyede dokunmasın asiti.Öncesinde hafif bişeyler atıştır bence.Bende öğlen için mantarlı tavuk sote ve yoğurt getirdim evden.
off çok kötü olmuş bu,çokda giyinsen hareketsiz bekleyince donuyor insancanım ısıtıcıyı almam lazım
sabah bi kaşgol bağladım ki sorma. bi tek gözlerim görünüyordu. üşüyorum ya
eşim cumartesi günü ardahan a gidiyor
hayvan bakacaklarmış
belki alacaklar.
pazartesi akşam dönüyor.
pazartesi kendi imkanlarımla merkeze gitmem lazım
ve 2 vesait değiştirmem lazım . 2 araç arası yarım saat durakta beklemem lazım..
o gün varya battaniyeye dolanıp durakta öyle beklemeyi düşünüyorum
ttnet sınırsız bizimkide ama ben hiç memnun değilim,abimler süperonline a geçmişler bi araştırayım bakim.Modem açık gayet güzel çalışıyor görünüyor ama wife ile telefona bağlanamıyorum.
oo ne güzel doğum planlarıda başlamış,tabiki insan düşünüyor cnm bunları bencede nasılsa izinde olucan bol bol istediğin yerde yap,senin için en iyi neresi olacaksa.yani bilmem ki. bi asit sıkıntısı yaşamadım sabah . az önce portakalı yedim . oda yapmadı bişey.
limon ve limonlu şeyleri yiyebiliyorum . portakal da bunların içinde.
kraker yiyebilirim. bi de leblebi al demişlerdi bana. unuttum bak.
yaz gelsin isterdim. günler uzun olsun biz de koşturmak zorunda kalmasaydık isterdim.
eşim hafta sonu doğum nasip olursa edremit te yap dedi. düzce de hiç güzel bi hastane yok .
ediz i doğurduğum hastanede yapmamı istedi. düşüneyim dedim .
sen neden memnun değilsin ki zeliş.Aslında bizde pek memnun değiliz ama birazda mecburen devam ediyoruz. Nasılsa taşınacağız sonrasında bizde değiştirmeyi düşünebiliriz canım araştırınca bana da bilgi verirmisin?
sen neden memnun değilsin ki zeliş.
bana geçen gün yalınn internetten mesaj gelmiş . sınırsız . telefon hattı yok. 49.90
benim de ttnet ile anlaşmam sanırım 2 yıldı.
8 ay falan olmuştur belki.
onun bitmesini beklemem lazım.
onların bildiğim kadarıyla ev numaralarında şöyle bir değişiklik oldu 0800 le başlıyor numara çağrı merkezi gibi onlar veriyor numarayı ama hızı konusunda biraz kullansınlar dedim yeni geçtiler çünkü memnunlarsa söylerim sanada.Aslında bizde pek memnun değiliz ama birazda mecburen devam ediyoruz. Nasılsa taşınacağız sonrasında bizde değiştirmeyi düşünebiliriz canım araştırınca bana da bilgi verirmisin?
yani insan bi bakıyor .oo ne güzel doğum planlarıda başlamış,tabiki insan düşünüyor cnm bunları bencede nasılsa izinde olucan bol bol istediğin yerde yap,senin için en iyi neresi olacaksa.
ben hiç değilim cnmcımyani ttneett ile de memnun olmayanlar var demek .
bizim de ondan .
biz bağlanabiliyoruz.
fakat pc de virüs var . o nedenle çok çokkk yavaş..ve saçma sapan oyun siteleri açılıyor.
ipad ile bağlanıyor çocuklar .
pc ye format lazım ama 1 yılı geçti böyle duruyor. kimse bakmayınca.
ee memnunda kalmışsın ne güzel yine orda doğum yapman iyi olur tanıdık bildik yer dr uda öyle değilmi?yani insan bi bakıyor .
devlet hastanesi eski ssk binası . eski bi yapı. 2015 haziranda yeni binaya geçilecek . yapım aşamasında.
düzce de özel hastane var . o da çok eski. ve şöyle aydınlık güven veren bir havası yok.
araştırma hastanesi var ..üniversitenin ..orda da doğum doktorları için iyi değil diyorlar.
o yüzden düşündü eşim..aslında benim de aklıma gelmişti eğer sonuna kadar giderse nerde yapmak lazım diye.
ediz i doğurduğum hastane özel hastane ve yeni. ediz in doğumundan 3 ay önce açılmıştı.
evet hastane konusunda haklısın tanıdık bildik yer . doktoru da öyle tabiee memnunda kalmışsın ne güzel yine orda doğum yapman iyi olur tanıdık bildik yer dr uda öyle değilmi?
hatırlıyorum canım bir ara bahsetmiştin bişeyler de, emin olamadım. talihsiz bir durum olmuş ama dediğin gibi alıştıysan sorun yok. hayırlısı inşallah, bakarsın kendi evini merkezden alıverirsin canım.canım merkezden ev tutmadık çünkü ben ilk atandığımda kampüste olacağım söylenmişti. anlatmıştım sanki burda.
o yüzden kampüse yakın ve servisin de güzergahından ve güzel bir okula yakın olsun evimiz diye düşündüğümüzden toki evlerinden tuttuk.
sonra ben görev başladığım ilk gün personeldeki bayan demez mi siz çilimli ye gidiyorsunuz . nasıl yani dedim .
sizi oradan istemişler..o yüzden alınmışsınız dedi.
ee bunu baştan desen ya demi..ben merkezden tutaydım evimi..onun çilesi şimdi bu. ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek istiyorum canım..
git gel alıştık..ama merkezde olaydık süper olurdu. eşimi beklemek zorunda kalmaz ilçenin otobüsüne atlar giderdim.
yiyemiyorum fadimem .
sabahları özellikle.
buzdolabını açıp içinden bi şey alırken bilem zorlanıyorum.
kim bilir canım . belki kapatırlar . bilmiyorum ki. önceden böyle bi uygulama yoktu.
evet haklısın.
bizim ki de ondan Dilek, 56 ödüyorum ben, 49,9 internet+7 telefon ama sabit, görüşme falan yok, internet için, öncesinde 63 tl internet+25 -30 civarı da telefon ödüyorduk, siz düşünün aradaki farkı, resmen kazık yiyormuşuz. değiştircem deyince, hemen bilgi verdiler, ben uyanmayıp aramasam her ay 90-95 ödemeye devam, nerdeyse yarı yarıya. ama bu kampanya da 2 yıllık sanırım, bakalım bitince ne yaparız?sen neden memnun değilsin ki zeliş.
bana geçen gün yalınn internetten mesaj gelmiş . sınırsız . telefon hattı yok. 49.90
benim de ttnet ile anlaşmam sanırım 2 yıldı.
8 ay falan olmuştur belki.
onun bitmesini beklemem lazım.
iyi ben de yemek yedim çay içtim internette takıldım, şimdi de işe başlayacağım
napıyonuz..işlerimi toparladım bende...
yemeğe çıkıcaz az sonra..
bende çay içiyorum şimdi..iyi ben de yemek yedim çay içtim internette takıldım, şimdi de işe başlayacağım
afiyet olsun canım, az kalmış, 2 saat 15 dakika, çabucak geçer merak etme. millet nerde, herkes işe güce daldı herhalde, kimsecikler yok.bende çay içiyorum şimdi..
akşam olsada gitsek.
hoşgeldin canım, sana bir ehliyet alıyoruz canım en kısa zamanda, yollarda donmaman için. şimdi kısa da sürüyor kurslar zatii.kızlar geldim ben de .
aşağı indim bayanlarla az lafladım
az kaldı mesai bitiyor inşallah
ne güzel söyledin de şu an için içimde hiç istek yok fadimem. hemde hiç.hoşgeldin canım, sana bir ehliyet alıyoruz canım en kısa zamanda, yollarda donmaman için. şimdi kısa da sürüyor kurslar zatii.