İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

geçmiş olsun cnm ya senin üşütmemen lazım ama tabi o işyerinde ne mümkün bir an önce al ısıtıcıyı ilaçta alamazsın

sağol cnm,inşallah görürüz fayda umutluyum.Ay zeliş nette ne kadar site varsa hepsine girdik tam bir saat filmler önce açıldı bu hangover türkçe başladı sonra alt yazıya çevirdi oğlan istemedi alt yazılı çabuk geçiyor diye diğer filmdede hiç açmadı sinir harbi oldum.Değiştiricem ben bu interneti çok sinir oluyorum.Telefondada wifi bağlanırken sorun yaratıyor çok.

sağol cnm benim :)

geçmiş olsun cnm ya senin üşütmemen lazım ama tabi o işyerinde ne mümkün bir an önce al ısıtıcıyı ilaçta alamazsın
canım ısıtıcıyı almam lazım
sabah bi kaşgol bağladım ki sorma. bi tek gözlerim görünüyordu. üşüyorum ya
eşim cumartesi günü ardahan a gidiyor
hayvan bakacaklarmış
belki alacaklar.
pazartesi akşam dönüyor.
pazartesi kendi imkanlarımla merkeze gitmem lazım
ve 2 vesait değiştirmem lazım . 2 araç arası yarım saat durakta beklemem lazım..
o gün varya battaniyeye dolanıp durakta öyle beklemeyi düşünüyorum

ne kullanıyorsun ki canım değiştireceksin

hoş geldin canım güzel dinlenceli bir akşam olmuş artık zaten fazla yorma kendini
sağol canım .
film paylaşımları yaptığın yere baktım da geçenlerde leon u izlemişsin. o filmi yapıldığı yıldan hemen sonraki yıllarda televizyonlarda yayınlanmıştı ve biz ailecek çok beğenmiştik.
şimdiki zamana göre biraz durgun ve saçma gelebilir . yapım yılı 1994 . yani bi 1998 de izlemişsek mesela . çok ağlamıştık o filmin bazı sahnelerine. en çok da annem ağlamıştı.

Hımm çok can sıkıcı olmuş o zaman siz hangisini kullanıyorsunuz internet olarak biz ttnet sınırsız kullanıyoruz

ayyy canım yaa fena olacak desene senin için o gün gitmesen mi acaba işe

gerçi bunun içinde gitmemezlik yaparsan daha önemli bir durum olduğunda sıkıntı yaşarsın değil mi

sabah kahvaltı yapamadım yine.
sadece 1 limon , 2 tatlı kaşığı pekmez ve suyu karıştırıp içtim.
şimdi portakal soydum yiyorum .
öğlen için az nohut yemeğim var. yeter.
siz ne yiyceksiniz öğlen yemeğinde.

gerçi bunun içinde gitmemezlik yaparsan daha önemli bir durum olduğunda sıkıntı yaşarsın değil mi
gitmek zorundayım zeliş..arkadaşımız ayrıldı ya.
kimse yok ki.
hani çok mecbur kalmadıkça öyle izin alma lüksüm yok.
eskiden hemen izin verirdi amirim ama artık rapor ile izin alabilirim sanıyorum .

hımm anladım canım bu film için internette ciddi olumlu yorumlar vardı çok beklentiyle izledim ama hüsran oldu vasat bir filmdi bence, izlenebilir ama izlenmese de olurdu yani :)

Yağmur adamı izledim mesela oda 1988 yapımı ama oldukça iyiydi, hatta izlerken çocukluğumun müziklerini filan dinlemek çok keyifliydi :)

Onun dışında yakın zamanda sahtekarı izledim mesela o çok çok daha iyiydi tavsiye ederim.

bilmem ki sormadım daha acıkmadım ya ondan :)))))

gitmek zorundayım zeliş..arkadaşımız ayrıldı ya.
kimse yok ki.
hani çok mecbur kalmadıkça öyle izin alma lüksüm yok.
eskiden hemen izin verirdi amirim ama artık rapor ile izin alabilirim sanıyorum .

anladım canım neyse hamile olduğunu söylediğinde zaten yasal olarak kontroller için izin hakkın olacak nasılsa, pazarteside sıkı sıkıya giyinirsin artık

evet yağmur adamı zamanında ben de izlemiştim tv de.
çok etkileyici bir film ve yıllar sonra bile izlenebilir haklısın.
bir de senin o film paylaşımı yaptığın yerde bi bayan paylaşmış
baktım da çok güzel bi film gibi
alt yazılı.
açayım bakayım dedim .
gün içinde durdura durdura izlerim diye düşündüm . emme mesai saatleri dışında izni olmayan bi siteye bağlanmaya çalışıyorsunuz . mesai saatleri dışında tekrar deneyin yazdı.
bizi takibe mi almışlar acaba.

canım yaaa, kötü olmuş bu durum, inşallah çok beklemezsin. merkezde neden ev tutmamıştınız canım? böyle çok zorlanacaksın baksana, eşinin mi işi yakındı oturduğunuz yere.

Hımm çok can sıkıcı olmuş o zaman siz hangisini kullanıyorsunuz internet olarak biz ttnet sınırsız kullanıyoruz
bizde de ttnet var ve memnunuz yani.

canım yaaa, mideni deleceksin korkarım, aç karnına limon da zararlı biliyon değil mi, hiç olmadı 1 dilimcik ekmek-peynir yesen, çok mu bulanıyor ki?

evet kısıtlamışlar canım kız takibe aldılarsa inşallah burayı kapatmazlar

kimbilir, yasak koymuşlar demek ki Dilek. neyseki kk izin veriyor çok şükür.

canım merkezden ev tutmadık çünkü ben ilk atandığımda kampüste olacağım söylenmişti. anlatmıştım sanki burda.
o yüzden kampüse yakın ve servisin de güzergahından ve güzel bir okula yakın olsun evimiz diye düşündüğümüzden toki evlerinden tuttuk.
sonra ben görev başladığım ilk gün personeldeki bayan demez mi siz çilimli ye gidiyorsunuz . nasıl yani dedim .
sizi oradan istemişler..o yüzden alınmışsınız dedi.
ee bunu baştan desen ya demi..ben merkezden tutaydım evimi..onun çilesi şimdi bu. ama her işte bir hayır vardır diye düşünmek istiyorum canım..
git gel alıştık..ama merkezde olaydık süper olurdu. eşimi beklemek zorunda kalmaz ilçenin otobüsüne atlar giderdim.
yiyemiyorum fadimem .
sabahları özellikle.
buzdolabını açıp içinden bi şey alırken bilem zorlanıyorum.
evet kısıtlamışlar canım kız takibe aldılarsa inşallah burayı kapatmazlar
kim bilir canım . belki kapatırlar . bilmiyorum ki. önceden böyle bi uygulama yoktu.
kimbilir, yasak koymuşlar demek ki Dilek. neyseki kk izin veriyor çok şükür.
evet haklısın.

ne kullanıyorsun ki canım değiştireceksin

ttnet sınırsız bizimkide ama ben hiç memnun değilim,abimler süperonline a geçmişler bi araştırayım bakim.Modem açık gayet güzel çalışıyor görünüyor ama wife ile telefona bağlanamıyorum.

kraker falan tuzlu peynirli yesen için almazmı dilekcim,portakal falan vitamin çok iyi tabi ama boş mideyede dokunmasın asiti.Öncesinde hafif bişeyler atıştır bence.Bende öğlen için mantarlı tavuk sote ve yoğurt getirdim evden.

yani ttneett ile de memnun olmayanlar var demek .
bizim de ondan .
biz bağlanabiliyoruz.
fakat pc de virüs var . o nedenle çok çokkk yavaş..ve saçma sapan oyun siteleri açılıyor.
ipad ile bağlanıyor çocuklar .
pc ye format lazım ama 1 yılı geçti böyle duruyor. kimse bakmayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…