geçmiş olsun cnm ya senin üşütmemen lazım ama tabi o işyerinde ne mümkün bir an önce al ısıtıcıyı ilaçta alamazsıngünaydın kızlar
akşam eve geçtim . nohut yemeğimi pişirdim , pilav pişirdim.
yedik içtik .saat 7 de salona geçtim. ben kalın sabahlığımı giydim salona 3 lü koltuğa yattım.görev mars diye bir film vardı . onu izlemeye başladım . çok beğendim.
film bitmek üzereyken ben uyuklamaya başladım.
dün burda çok üşüdüm . biraz boğazım acıyordu eve gittiğimde
ediz i babası yatırdı.
emir ödevleri yaptı
3 basamaklı çıkarma işlemi vermiş 1 dolu sayfa. gözlerimi araladığım zaman gördüm..tam açamadım .o derece uykum vardı.
sonra yönlerle ilgili 4 sayfa fotokopi vardı. söyleniyordu yaparken onu duydum
çalışma kitaplarından ödevlerini yaptı. ama çok söylendi ..
neyse herkes yatmıştı eşim geldi . hadi yatalım geç oldu dedi.
burda yatcam koltuk beni sarıyor sarmalıyor dedim.
salonda uyudum..bi yorgan aldım üstüme.
öylelikle sabahı ettim
ama boğazım hala acıyor biraz .
ve üşüyorum hala.yakın olan yükseltilerde kar var .
soğuğu bize geliyor.
sağol cnm,inşallah görürüz fayda umutluyum.Ay zeliş nette ne kadar site varsa hepsine girdik tam bir saat filmler önce açıldı bu hangover türkçe başladı sonra alt yazıya çevirdi oğlan istemedi alt yazılı çabuk geçiyor diye diğer filmdede hiç açmadı sinir harbi oldum.Değiştiricem ben bu interneti çok sinir oluyorum.Telefondada wifi bağlanırken sorun yaratıyor çok.Günaydın canım hoş geldin, hayırlı olsun kursunuz mutlaka fayda sağlarsınız. Dersleri eşlere devretmek iyi oluyor değil mi, her gün aslında kendimize nefes alacak zaman ayırmamız lazım netice de bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya değil mi :)
hımm cheff duymuştum bakayım bende yazdıklarına, evet bazen açmadığı oluyor, paylaşımı yapan site de önemli genelde eğer bir yerde açmazsa başka bir yerde açıyor.
sağol cnm benim :)bu söylediğiniz filmleri ben de takibe alayım .
haribu hayırlı olsun yeni ingilizce öğretmeniniz .
çok sevindim .
ödevlerini uzun zamandır kendisi yapıyor biz kontrol ediyoru z
bazen yanımda otur illa birlikte yapalım da diyor fadimecim. hiç belli olmuyor.
canım ısıtıcıyı almam lazımgeçmiş olsun cnm ya senin üşütmemen lazım ama tabi o işyerinde ne mümkün bir an önce al ısıtıcıyı ilaçta alamazsın
ne kullanıyorsun ki canım değiştireceksinsağol cnm,inşallah görürüz fayda umutluyum.Ay zeliş nette ne kadar site varsa hepsine girdik tam bir saat filmler önce açıldı bu hangover türkçe başladı sonra alt yazıya çevirdi oğlan istemedi alt yazılı çabuk geçiyor diye diğer filmdede hiç açmadı sinir harbi oldum.Değiştiricem ben bu interneti çok sinir oluyorum.Telefondada wifi bağlanırken sorun yaratıyor çok.
sağol canım .hoş geldin canım güzel dinlenceli bir akşam olmuş artık zaten fazla yorma kendini
sağol cnm,inşallah görürüz fayda umutluyum.Ay zeliş nette ne kadar site varsa hepsine girdik tam bir saat filmler önce açıldı bu hangover türkçe başladı sonra alt yazıya çevirdi oğlan istemedi alt yazılı çabuk geçiyor diye diğer filmdede hiç açmadı sinir harbi oldum.Değiştiricem ben bu interneti çok sinir oluyorum.Telefondada wifi bağlanırken sorun yaratıyor çok.
canım ısıtıcıyı almam lazım
sabah bi kaşgol bağladım ki sorma. bi tek gözlerim görünüyordu. üşüyorum ya
eşim cumartesi günü ardahan a gidiyor
hayvan bakacaklarmış
belki alacaklar.
pazartesi akşam dönüyor.
pazartesi kendi imkanlarımla merkeze gitmem lazım
ve 2 vesait değiştirmem lazım . 2 araç arası yarım saat durakta beklemem lazım..
o gün varya battaniyeye dolanıp durakta öyle beklemeyi düşünüyorum
gitmek zorundayım zeliş..arkadaşımız ayrıldı ya.ayyy canım yaa fena olacak desene senin için o gün gitmesen mi acaba işe
gerçi bunun içinde gitmemezlik yaparsan daha önemli bir durum olduğunda sıkıntı yaşarsın değil mi
sağol canım .
film paylaşımları yaptığın yere baktım da geçenlerde leon u izlemişsin. o filmi yapıldığı yıldan hemen sonraki yıllarda televizyonlarda yayınlanmıştı ve biz ailecek çok beğenmiştik.
şimdiki zamana göre biraz durgun ve saçma gelebilir . yapım yılı 1994 . yani bi 1998 de izlemişsek mesela . çok ağlamıştık o filmin bazı sahnelerine. en çok da annem ağlamıştı.
sabah kahvaltı yapamadım yine.
sadece 1 limon , 2 tatlı kaşığı pekmez ve suyu karıştırıp içtim.
şimdi portakal soydum yiyorum .
öğlen için az nohut yemeğim var. yeter.
siz ne yiyceksiniz öğlen yemeğinde.
gitmek zorundayım zeliş..arkadaşımız ayrıldı ya.
kimse yok ki.
hani çok mecbur kalmadıkça öyle izin alma lüksüm yok.
eskiden hemen izin verirdi amirim ama artık rapor ile izin alabilirim sanıyorum .
evet yağmur adamı zamanında ben de izlemiştim tv de.hımm anladım canım bu film için internette ciddi olumlu yorumlar vardı çok beklentiyle izledim ama hüsran oldu vasat bir filmdi bence, izlenebilir ama izlenmese de olurdu yani :)
Yağmur adamı izledim mesela oda 1988 yapımı ama oldukça iyiydi, hatta izlerken çocukluğumun müziklerini filan dinlemek çok keyifliydi :)
Onun dışında yakın zamanda sahtekarı izledim mesela o çok çok daha iyiydi tavsiye ederim.
canım yaaa, kötü olmuş bu durum, inşallah çok beklemezsin. merkezde neden ev tutmamıştınız canım? böyle çok zorlanacaksın baksana, eşinin mi işi yakındı oturduğunuz yere.canım ısıtıcıyı almam lazım
sabah bi kaşgol bağladım ki sorma. bi tek gözlerim görünüyordu. üşüyorum ya
eşim cumartesi günü ardahan a gidiyor
hayvan bakacaklarmış
belki alacaklar.
pazartesi akşam dönüyor.
pazartesi kendi imkanlarımla merkeze gitmem lazım
ve 2 vesait değiştirmem lazım . 2 araç arası yarım saat durakta beklemem lazım..
o gün varya battaniyeye dolanıp durakta öyle beklemeyi düşünüyorum
bizde de ttnet var ve memnunuz yani.Hımm çok can sıkıcı olmuş o zaman siz hangisini kullanıyorsunuz internet olarak biz ttnet sınırsız kullanıyoruz
canım yaaa, mideni deleceksin korkarım, aç karnına limon da zararlı biliyon değil mi, hiç olmadı 1 dilimcik ekmek-peynir yesen, çok mu bulanıyor ki?sabah kahvaltı yapamadım yine.
evet yağmur adamı zamanında ben de izlemiştim tv de.
çok etkileyici bir film ve yıllar sonra bile izlenebilir haklısın.
bir de senin o film paylaşımı yaptığın yerde bi bayan paylaşmış
baktım da çok güzel bi film gibi
alt yazılı.
açayım bakayım dedim .
gün içinde durdura durdura izlerim diye düşündüm . emme mesai saatleri dışında izni olmayan bi siteye bağlanmaya çalışıyorsunuz . mesai saatleri dışında tekrar deneyin yazdı.
bizi takibe mi almışlar acaba.
kimbilir, yasak koymuşlar demek ki Dilek. neyseki kk izin veriyor çok şükür.evet yağmur adamı zamanında ben de izlemiştim tv de.
çok etkileyici bir film ve yıllar sonra bile izlenebilir haklısın.
bir de senin o film paylaşımı yaptığın yerde bi bayan paylaşmış
baktım da çok güzel bi film gibi
alt yazılı.
açayım bakayım dedim .
gün içinde durdura durdura izlerim diye düşündüm . emme mesai saatleri dışında izni olmayan bi siteye bağlanmaya çalışıyorsunuz . mesai saatleri dışında tekrar deneyin yazdı.
bizi takibe mi almışlar acaba.
canım merkezden ev tutmadık çünkü ben ilk atandığımda kampüste olacağım söylenmişti. anlatmıştım sanki burda.canım yaaa, kötü olmuş bu durum, inşallah çok beklemezsin. merkezde neden ev tutmamıştınız canım? böyle çok zorlanacaksın baksana, eşinin mi işi yakındı oturduğunuz yere.
bizde de ttnet var ve memnunuz yani.
canım yaaa, mideni deleceksin korkarım, aç karnına limon da zararlı biliyon değil mi, hiç olmadı 1 dilimcik ekmek-peynir yesen, çok mu bulanıyor ki?
kim bilir canım . belki kapatırlar . bilmiyorum ki. önceden böyle bi uygulama yoktu.evet kısıtlamışlar canım kız takibe aldılarsa inşallah burayı kapatmazlar
evet haklısın.kimbilir, yasak koymuşlar demek ki Dilek. neyseki kk izin veriyor çok şükür.
ne kullanıyorsun ki canım değiştireceksin
ttnet sınırsız bizimkide ama ben hiç memnun değilim,abimler süperonline a geçmişler bi araştırayım bakim.Modem açık gayet güzel çalışıyor görünüyor ama wife ile telefona bağlanamıyorum.ayyy canım yaa fena olacak desene senin için o gün gitmesen mi acaba işe
gerçi bunun içinde gitmemezlik yaparsan daha önemli bir durum olduğunda sıkıntı yaşarsın değil mi
kraker falan tuzlu peynirli yesen için almazmı dilekcim,portakal falan vitamin çok iyi tabi ama boş mideyede dokunmasın asiti.Öncesinde hafif bişeyler atıştır bence.Bende öğlen için mantarlı tavuk sote ve yoğurt getirdim evden.sabah kahvaltı yapamadım yine.
yani ttneett ile de memnun olmayanlar var demek .ttnet sınırsız bizimkide ama ben hiç memnun değilim,abimler süperonline a geçmişler bi araştırayım bakim.Modem açık gayet güzel çalışıyor görünüyor ama wife ile telefona bağlanamıyorum.