İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

aaaa niye kız, araban olsa o kadar rahat edersin ki, ben yıllardır kullanırım, işe arabamla gelip gidiyom, en azından eşine muhtaçlığın kalkar ortadan.
canım şimdi bu zamana kadar onca fırsatım varken . ev hanımıyken 50 kere söyledim eşime.
yok dedi
şimdi de biraz moralim yok bugün fadimem .
bakma sen bana.
kocama da kızgınım . kendime de . öyle yani.

Selam kızlarr

bitmiyor işler bitmiyor sanki ben yaptıkça artıyorlarrrr

Nabersiniz azda kaldı akşama

Bende çay içiyorum ama yanında da böreğim var :) afiyet olsun sizlere de

dilek neyin var hayırdır???

Afiyet olsun zeliş.
yani bi şeyim yok da .
azıcık psikolojim bozuk bugün. mutsuz hissediyorum kendimi.

canım şimdi bu zamana kadar onca fırsatım varken . ev hanımıyken 50 kere söyledim eşime.
yok dedi
şimdi de biraz moralim yok bugün fadimem .
bakma sen bana.
kocama da kızgınım . kendime de . öyle yani.
önemli bişey yoktur inşallah, yazmak istersen ben burdayım. Sıkma canım Allah kerimdir, hayırlısı olsun herşey için. Geçmişi de düşünüp üzülme, inşallah bir fırsat çıkar en kısa zamanda, bir bakmışın ehliyet elinde

Selam kızlarr

bitmiyor işler bitmiyor sanki ben yaptıkça artıyorlarrrr

Nabersiniz azda kaldı akşama
aynen canım,

Bende çay içiyorum ama yanında da böreğim var :) afiyet olsun sizlere de

dilek neyin var hayırdır???
börek mi dedi biri
hani kilo verecektin sen bakim, cısss diyen suratı bulamadım, kusura bakma zeliş bunla idare et

Ahhh Fadimem bilmiyorum ne olacak benim bu halim zerre motivasyon yok yeminle bir türlü balayamıyorum ki devamı gelsin off yaaa, öğleden sonra illa bişey yicem kaçarı yok yani meyvede kesmiyor bugün yemekte börek vardı yemedim işte az önce yedim....

ben de aynıyım canım,baktım dikkat etmeye çalıştıkya daha fazla gidiyor, kendimi serbest bıraktım, hiç olmazsa aynı kiloda bari kalayım değil mi? kıştan mı olduk, biz neden böyle olduk bilmiyorum.

ben de aynıyım canım,baktım dikkat etmeye çalıştıkya daha fazla gidiyor, kendimi serbest bıraktım, hiç olmazsa aynı kiloda bari kalayım değil mi? kıştan mı olduk, biz neden böyle olduk bilmiyorum.

Bilmiyorum ama benim vermem lazım birde üzerine hamilelik olursa bu kilolar gitmemecesine yapışır üzerime

günaydın kızlarrr,
akşam çıkarma ile ilgili ortasında 0 olan 708
-519 gibi bu şekilde altında da bu sayıdan daha küçük sayılarda 10 tane örnek yapın demiş.

bir de 758
279 gibi onlar ve birler basamağı alttaki büyük olacak şekilde 10 tane örnek yapın demiş. Benim akıllı bana alttaki küçük olacak diye kandırdı beni, alttakiler küçük küçük yazdırdım, sonra kontrol etmeye çağırdım, baktım tam tersi yazıyor, saat 9,15 oldu diye yaptıramadım doğrusunu, ısrarla anne öğretmen öyle anlattı bize diyor. O zaman yarın bu şekilde yapacaksın anneannene geldiğinde dedim ben de, öyle kaldırdık ödevleri.
Bir de türkçe den dayanışmanın böylesi ve kunduz metninin arkadaki sorularını yapıyordu. İkiye bir gelip gelip konu ne demek, ana fikir ne demek, bu metnin konusu ne, ana fikri ne? diye sorup duruyordu.
yemekte de annemler vardı, yemek yedik-çay içtik, saat 9,15 gibi onlar da kalktılar.

Günaydın canım şu Türkçe'den sorduğu soruları bizimki de çok sordu hala bile sorar bazen hikaye haritası yaparken. Hikayenin ana fikri nedir? Bu hikayeden ne kazandınız? gibi soruları cevaplamak hala sıkıntılı...

çıkarma işlemlerinde bizimkilerde, matematik olarak. Dün akşam hayat bilgisi ödevi vardı baktım biraz kitap neredeyse bitmiş yani tatile bişey kalmadı :)

evet tatile az kaldı, kitaplar da bitiyor artık.
Türkçe için de daha tam anlayamıyorlar demek ki, ne yazcam diyor, hazır bir cevap istiyor benden, anlatmaya çalışıyorum ama illa hazıra konacak. ne yazcam ne yazcam ısrarla soruyor.

akşam ingilizce çalışcaktınız, ne yaptınız? biz hızlıca bir tekrar ettik, arabada eve giderken o kadar. Okulda tekrar defterinden oku dedim ama bakalım artık hayırlısı.

akşam ingilizce çalışcaktınız, ne yaptınız? biz hızlıca bir tekrar ettik, arabada eve giderken o kadar. Okulda tekrar defterinden oku dedim ama bakalım artık hayırlısı.

Dün eşim okula uğramış ve İngilizce öğretmeni ile karşılaşmış. Öğretmeni oğluş için iyi demiş ama sayılar ve renklere çalışsın demiş. Çok enteresan çocuğun en iyi bildiği şeyler aslında. Tekrar ettirdim akşam bir sorunda yok yani. Gerçi daha önce tanışmamıştık öğretmenle de. Bilmiyorum garip bir durum oldu.

Ödevler geç bitince ekstra bir çalışma yapamadık aslında, mecburen okuma yapmamız gerekiyor bizim onu atlayamıyoruz bu yüzden bir 10 sayfa kadar da kitap okudu ve zaman kalmadı başka bir şeye...

günaydın canım
bizim de aynı konudan 30 tane soru vardı. fotokopi vermiş
en güzel şeklini öğretemen anlatır diye düşünüyorum.
bugün güzelce öğretmenini dinlesin fadimem . sen ara söyle
türkçeden ödev vardı.
söyle bi kontrol ettim
yine yattım salonda . uzun yatıyorum . 3 lü koltuk benim oldu artıkın
yatakta kitap okuyor artık uyumadan
her akşam bir kitap bitiriyor. 94 sayfalık oluyor gelen kitaplar.
dün levent konya da yı okudu. bu levent serisi de çok güzel
canım bazen öğretmenler de çocukları karıştırıyor biliyor musun. belki başka çocuktan bahsetti öğretmeni
günaydın kızlar..
simetri ile ilgili fotokopimiz vardı.
Türkçe den cam bülbülü okuduk ve özetini çıkardık.
ödevlere devam.

ben dün bir kaç soru sordum emir e
kardeşimin adı Ediz diyebilir misin dedim
my brother is name Ediz demesi gerekiyordu.
ilk başta biraz karıştırdı
babamın adı Emre diyebilir misin dedim
doğrusunu söyleyebildi.
geçen ingilizce sınavında eylemler, sıfatlar, sayılar , renkleri sormuş.
cümle kurma konusunda soru yoktu

dün aradım eve gelmeden bülbül metnini oku diye uzun çünkü.. okumamış...
okuduk beraber ama çok sinir oldum..ya dedim bir kere de dediğimi yap ve oku diye sert çıktım ağladı..off off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…