siz beni güldürdünüz bugün çok Allahta sizi güldürsün emi :)kız tövbe yarabbim ..beni örnek gösterme kız.
kendime gıcık oluyorum zaten
demi ama biliyon ama yine de bildiğinden şaşmıyon, gel sen beni dinle, yap 2.yi, ilerde pişman olursun bak, vakit geçmeden. yaşlandığında biri olmazsa öbürü bakar hiç olmazsa, teke kaldı mı zor yani, bir de cadı bir gelinin olursahahahah fadime ya biliyordum böyle bir yanıt geleceğini,olsun bende dileğe giderim sevmeye napim
ay haribu..kimin bebek .benim mi..hiç öyle bi düşüncem yok.hahahah fadime ya biliyordum böyle bir yanıt geleceğini,olsun bende dileğe giderim sevmeye napim
kabullendim fadimecim de..dur az ya..canım öyle düşünme ama Rabbim bilir herşeyin doğrusunu, kolay değil zor elbette ama kabul etmeye çalış, ne gelirse Rabbimden gelir diye düşün canım.
nerden okicaklar ki canım, özelden konuşmuştuk biz hep biliyorsun, tesadüf oldu bence.
bu arada Zeliş değil kardeşi çıkıyormuş Dilek izne, yine yanlışi anladın
ama 2. konusunda kesinlikle katılıyorum arkadaşım sanademi ama biliyon ama yine de bildiğinden şaşmıyon, gel sen beni dinle, yap 2.yi, ilerde pişman olursun bak, vakit geçmeden. yaşlandığında biri olmazsa öbürü bakar hiç olmazsa, teke kaldı mı zor yani, bir de cadı bir gelinin olursa
tabii şaka bir yana, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı ama mert açısından da düşün, kapısını çalacağı kardeşi olmayacak ilerde. canı sıkıldığında çay koy ben geliyom diyeceği.
ama 2. konusunda kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana
çünkü sizin aileniz geniş.
yakın oturuyorsunuz birbirinize . kuzenler falar.
yalnız kalmazsın..canım sıkılmaz .
bizim burda kimsemiz de yok. ablam var bi tek . o da çocuk sevmez ..sık gitmiyoruz o yüzden. zaten gel de demez . ararım nasılsın diye .iyiyim der . gelin görüşelim demez
şimdi 3. yü duysa var ya beni topa koyar. fırlatır uzak bir yere atar .
canım trt belgesel çok güzelmaşallah canım ne güzel bilgiler edinmişsin, bize de aktarıyorsun. çok önemli konular aslında da, hangimiz dikkat ediyoruz ki, ama başımıza geldiğinde de şaşırıp kalıyoruz. ailecek meraklısınız bu da güzel. belgeselleri nerden izliyorsunuz canım?
uzay bükülmesi duymadım canım
yok canım yok..ben senin yapmaya çalıştığını biliyorum . çok iyisin de..ben hızlı gidemiyorum şimdi.kız ilahi niye fırlatıp atsın, ona ne ki, o mu bakacak? hiç güleceğim yoktu.
Ben kalabalık ailelere imreniyorum işte, gelip gideceksin bir yerlere, hep kalabalık olunca hep beraber pikniklere-denizlere gitmeler eğlenceli olur yanii.
Çok mu üstüne geldim dileğim, ben seni rahatlatmaya çalışmıştım sadece, baskı yapmak değil, yanlış ama canım tamam mı
hep gül şekerim sensiz beni güldürdünüz bugün çok Allahta sizi güldürsün emi :)
ay dur kız kafam basmadı, nasıl olabiliyor böyle bir olay, çok acaip kafam da basmadı yan,, sen çok güzel anlattın canım.canım trt belgesel çok güzel
akşamları dalış belgeseli oluyor
eşim sağ olsun meraklı ya. çocuklar da öyle
tivibu dan national geographic izliyoruz
discovery var
uzay bükülmesini anlatayım canım
1940 yılında geçiyor olay
çok ilginç gelmişti bana
bir pilot küçük uçağı ile hawai adasından anakaraya yolcu taşıyor.
5-6 kişilik uçağı var. planör de diyebiliriz .
yolcu çekiyor her gün.
hawaiden havalandığı bir gün havalandıktan 4 dakika sonra falan sis bulutunun içine giriyor aniden. bu arada yönünü bulamıyor. ve sisin içinden çıkmak için uçağı sis bulutunun üst tarafına doğru sürüyor. gökyüzü açık. bu arada sis bulutunun içindeyken radarı bozuluyor . yön bulma şeysi bozuluyor. tüm elektronik cihazlar bozuluyor. neyse çıkıyor bu sisin üstüne.
anakaraya 2-3 saatlik yolu var
yeni de çıktı yola okyanusun üzerinde o an .
fakat sisten çıktıktan 2-3 dakika sonra aşağıda varmak istediği yere görüyor. yani okyanusu geçmiş aniden .
2-3 saatlik yolu 5 -6 dakikada gitmiş
tabi plot 1940 yılında kendisine deli derler diye kimselere anlatmıyor bu olayı fakat 40 yıl sonra falan bir kitap yazdığında bu olayı da anlatıyor.
sonra aynı şekilde 1990 larda bir plotun daha başına geliyor aynı olay ,
aynı yerde
bu olay uzay bükülmesiymiş ve dünyada rastlanıyormuş bu durumlara.
şimdi bi kağıt düşün boş .
kağıdın sağ ucuna A noktasını koy
kağıdın sol ucuna B noktasını koy
AB noktasının uzaklığı 300 km de
bu kağıdı tam ortadan katladığında 2 nokta birleşir ya . A B noktası birleşti. aradaki mesafe 300 km değil de 5 kilometreye düştü .
onun gibi açıkladı bilim adamı.
anlatabildim mi ki bilemedim.
rabbim herşeyi gönlüne göre versin şekerim.yok canım yok..ben senin yapmaya çalıştığını biliyorum . çok iyisin de..ben hızlı gidemiyorum şimdi.
daha alışma evresindeyim .
ilerisini hayal edemiyorum .
edersem de azıcık sıkılıyorum . du bakalım .
Allah hayırlısını versin hakkımızda.
uzay bükülmesi trt de değildi canım . trt belgeselleri daha çok yeraltı suları ile ilgili oluyor..ama dinlendirir tavsiye ederemay dur kız kafam basmadı, nasıl olabiliyor böyle bir olay, çok acaip kafam da basmadı yan,, sen çok güzel anlattın canım.
Trt belgesele ben de bakayım bakalım bir akşam var mı bizde? dizi izleyeceklerine belgesel izlesinler değil mi?
tmm canım aklımda olsun.uzay bükülmesi trt de değildi canım . trt belgeselleri daha çok yeraltı suları ile ilgili oluyor..ama dinlendirir tavsiye ederem
yemek yiyordur kız .yeşim kaçtı bu arada farkında mısın bilmem ama
ayyyy kız tiksindim, bunları mı gösteriyo trt?yemek yiyordur kız .
bi keresinde trt belgeselde karasineğin yaşamı vardı.
karasinek yediklerinin 3 de 1 ini kusarmış..ondan tiksinç hayvanlar bunlar.
sürekli gezdiği yerde leke bırakıyor zaten.
bi kere de halıdaki maytların yaşamı belgeseli vardı.
o kadar çoklar ki . maytların ayrı bir dünyası var halının içinde.
resmen farklı bir dünya orası
ve insan vücudu 25 günde bir deri değiştirirmiş , derimiz yenilenirmiş..maytlar da bizim bu deri döküntülerimizi yiyerek yaşarmış .
her evin farklı tür maytı olurmuş.
heeayyyy kız tiksindim, bunları mı gösteriyo trt?
o maytları biliyom yatağımızda da çok oluyormuşya, ihlas temizlik robotçuları geldiklerinde çekmişleri yatağı da, su leş gibi olmuştu
düşünsene onlarla yaşıyoruz.
limon iyi geliyosa mide bulantına çok iyi dilek suyunuda limonlu içiyosun zaten hafifletir bulantıyı dimihep gül şekerim sen
kahvaltı yapamadım .
şimdi aşağıya mı insem ne yesem diye .
menüye bakayım
ben sadece ceviz ve portakal getirdim. tam yerli malı haftası gibi olmuş getirdiklerim .
limonlu yemekleri yiyebiliyorum
inanmıyorum dilek ya senin ablanın böyle bir yapıda olması çok tuhaf,ben senin kardeşinide sen gibi canlandırırım gözümde mesela.Birde teyze anne yarısı yani gözü çocuk görmek istemiyor diye görüşmüyor yani pess..ama 2. konusunda kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana
çünkü sizin aileniz geniş.
yakın oturuyorsunuz birbirinize . kuzenler falar.
yalnız kalmazsın..canım sıkılmaz .
bizim burda kimsemiz de yok. ablam var bi tek . o da çocuk sevmez ..sık gitmiyoruz o yüzden. zaten gel de demez . ararım nasılsın diye .iyiyim der . gelin görüşelim demez
şimdi 3. yü duysa var ya beni topa koyar. fırlatır uzak bir yere atar .
evet iyi geliyor..limonlu su içiyorum akşamları. çaydan çok feci tiksindim.adını bile duymak istemiyorumlimon iyi geliyosa mide bulantına çok iyi dilek suyunuda limonlu içiyosun zaten hafifletir bulantıyı dimi
Aslında şu annemin hastalığında daha da iyi anladım cnm kardeşin önemini bende isterim 2.çocuk ama şu an şartlarım el vermiyor,ne diim yeni bir yıl yeni bir umut.Nasip kısmet :)demi ama biliyon ama yine de bildiğinden şaşmıyon, gel sen beni dinle, yap 2.yi, ilerde pişman olursun bak, vakit geçmeden. yaşlandığında biri olmazsa öbürü bakar hiç olmazsa, teke kaldı mı zor yani, bir de cadı bir gelinin olursa
tabii şaka bir yana, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı ama mert açısından da düşün, kapısını çalacağı kardeşi olmayacak ilerde. canı sıkıldığında çay koy ben geliyom diyeceği.