İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hakikaten cnm pek dinlenmişsin.Gene bir koşturmacayla geçmiş haftasonun her zmanki gibi,bize dinlenmek hayal.Sağlık olsun da koşturalım dimi cnm:)

rüyanda korkutmuşlar seni canım.hayır diyelim hayır olsun..

Dün akşam Ekinoks tu herkesler uyanmış geceleyin :) sabah edemediniz demek ki :))

Dilek hayır olsun rüyan bence güzel bir rüya görmüşsün...

cnm bende sütlü fasülye yaptım dün ,kuzen gelmişti benim hani facede gördüğün hamarat ona tattırdım pek bir bayıldı eşiminde hoşuna gitti,iyiki öğrendim sizden

cnm bende sütlü fasülye yaptım dün ,kuzen gelmişti benim hani facede gördüğün hamarat ona tattırdım pek bir bayıldı eşiminde hoşuna gitti,iyiki öğrendim sizden
afiyet olsun..zeliş sağ olsun..ben de nohutumu ıslattım sütle
kuzenler yine buluştunuz demek .vay bee
Dün akşam Ekinoks tu herkesler uyanmış geceleyin :) sabah edemediniz demek ki :))

he ya 21 aralık . en uzun gece.
emir e söyleseymişim keşke , pek sever böyle şeyleri.
rüyanda korkutmuşlar seni canım.hayır diyelim hayır olsun..
yani . hiç korkunç rüya görmüyordum .
ama akşam yatarken eşim bi film açmış izliyordu
az baktım
kuzgun.
çok güzel bi film ..gerilim. geçmiş bi zamanda geçiyor.
kadınlar eski elbise giyiyor . korse takıyor.
bi katil var . kadın ve çocuk yaştakı kızları öldürüyor.
biraz baktım..
hatta içimden dedim ki yatmadan önce böyle film izledim . kötü rüya görmesem iyidir.
ahan da gördüm .

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese,cumadan temizliğimi yaptım cumartesi anlattığım hengamenin fazlası var eksiği yok,dünde kayınvalidem aradı avm deyiz sizde gelin sana bişeyler bakalım dedi madem o kadar ısrar ediyorsunuz olur dedim.Oğlanı dedesiyle evde bıraktım derslerini yapsın diye.Bir mont birde mevsimlik deri uzun bir mont aldım.Oğlana kadife pantalon aldım okula önlük altına pek rahat etti hoşuna gitti.Eve geldim gözleme yaptım hem oğlanın bugün beslenmesi için hem bize birde yemeklerimi yaptım daha sonrada kuzenim aradı waffle yemeğe gelicez diye hiç halim yoktu oysaki ama gelme diyemem kimseye kaldıki ben gittiğimde döktürür kendisi neyseki 8 gibi kalktılar anca işlerimi toparladım banyo falan derken işe geldim dinleniyorum şimdi :)

günaydın cnm,pazar oldumu benide börek stresi sarıyor pazartesi beslenmeye konacak çünkü.Temizlikte yapılmış ohh ne güzel evin yüzü gülüyor valla.

güle güle giy cicilerini. kaynanoşun mu aldı bunları sana.
gözlemeyi hazır yufka ile mi yapıyorsun.içine peynir mi koydun
herkes hamur işi yapmış hafta sonu
ben de bi ara yapsam iyi olur.
yufkalar buzlukta duruyor.

ooo güle güle giy canım aldıklarını..ne güzel düşünmüş kayınvaliden.
oğluşunda güle güle giysin pantolonunu..
bu kadar işin iyi hakkından geliyoruz demi.

aynı mesajı ikinci kez yazmışım..silmeye korktum vallahi.banlanma ihtimalinden dolayı

sağol cnm,evet kayınvalidem aldı doğumgünüm diye kayınpederle birlikte iyi masrafa soktum onları bir tane gelinleri var yahu napalım.Hazır yufkadan yaptım cnm kaşar rendeledim birde beyaz peynir ezdim pek lezzetli oldu hemde kolay 2 dakikada hazır

evet kaşarla çok güzel oluyor gözleme..haklısın.
sen de mi tek gelinsin
aynen ben de öyleyim
kaynım bekar hala..tek gelin benim . emir ve ediz de tek torun..
şimdilik şanslıyız .
ama yeni gelin gelirse biraz ona yoğunlaşılır tabi..bize yapılanlar ona da yapılır.

dün akşam kuru patlıcan dolması yaptım epeydir yapmamıştım.
bugün yiyeceğiz inşallah..

Kızlar son iki haftada toparlamam gereken baya iş var sabah beri bakanlıkla görüşmeye çalışıyorum resmen kapı duvar bakmıyorlar telefonlara iş acil... Onun yüzünden başka işe de bakamıyorum pek yazamayabilirim bu aralar okuyorum ara ara açıp ama yazmaya gelince hepsi birbirine karışıyor...

Hafta sonumuz güzeldi. Cumartesi işleri toparladık akşamında evdeydik film izledik keyif yaptık biraz. Dün dışarda geçti günümüz.

Cumartesi biraz sınava çalıştırdım oğlanı, dünde bir hikaye kitabı okuduk, ödev zaten çok azmış cuma günü gittiğimde oturup yaptı.

Benimde hala ayaklarım ısınmadı ince çorap var içinde ama botlarımın içi sıcak tutar aslında ama yok ısınmadılar.

hava soğuk zeliş..
kış tam anlamıyla geldi buraya artık.
bundan sonra baharı iple çekeriz

canım senin seminerde alternatif bi şey buldular mı. yani ozon haricinde

ondan mı oldu acaba?

kız bir daha akşam akşam kötü film izleme bari.

canım sen de bendensin, vakitsiz misafir baskınına mı uğradın. Herşey karşılıklı ama değil mi?
güle güle giy cicilerini sen oğluşun canım, iyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…