İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

allah kolaylık versin canım, inşallah çabucak halledersin işlerini.
bugün gerçekten hava soğuk ama canım, dışarda fırtına var.

ayaklar hep aynı benimde ısınmadı.
maşallah oğluş bir tane okumuş hikaye kitabı.
ödevler de geçen seneye göre daha az geliyor dimi..

hava soğuk zeliş..
kış tam anlamıyla geldi buraya artık.
bundan sonra baharı iple çekeriz

canım senin seminerde alternatif bi şey buldular mı. yani ozon haricinde

Canım şöyle aslında ozon tabakasına zarar veren gazlar bu bahsettiklerim. Alternatif gazlar her daim vardı aslında ancak verimlilik olarak tam anlamıyla aynı etkiye sahip değil. Bu haftalar geçiş için son anlar o yüzden bazı kritik noktalar var ancak konuşarak aşılabilecek onlar için uğraşıyorum.

Evet kış geldi cidden artık. Sömestırda yaklaşıyor. Kardeşim tatilde 3-5 gün oğlanı alayım ben de izin kullanacağımdedi bizimkini görseniz akşam çok mutluydu bir an önce tatil gelsin diyor sıpa :)

Günaydın kızlar,
Maşallah hepinizin yoğun geçmiş haftasonu. Ben de aynıydım.
Cumartesi akşama kadar işyerindeydim. Eve gidip bi yemek yedik sonra yakın bir akrabanın düğünü vardı oraya gittik.
Pazar günü babası kızı kursa götürüp getirdi ben gündüz evdeydim, biraz temizlik ve yemek yaptım. Akşam da kız kardeşime gittik bebişi görmeye.
Ödev çok yoktu bu h.sonu Allahtan. Matematikten 2 sayfa vardı onu da babasıyla yaptılar. Kitap falan okumadı ama.

hadi gözünaydın o zaman oğluşa, ne güzel gezecek teyzesiyle.

günaydın canım,
senin de zor cumartesi akşama kadar iş, ne olacak bu halimiz bilmem. 1 cumartesi çalışıp, bir cumartesi tatildi değil mi? yanlış hatırlamıyorum.
ödevleri de babayla yapmışlar, iyi olmuş senin için de.
bebişiniz nasıl, adını ne koydunuz? Allah analı babalı büyütsün, ilk çocukları mı?

ne güzel işte zeliş oğluşada değişiklik olur sen kesin kararlımısın izne çıkmamak konusunda?

anladım canım .
yani bilim adamları öyle güzel çözümler buluyor ki
hafta sonu bir kaç belgesel izledik . bilim belgeselleri seviyoruz
bir kaç da sinema izledik .yüzüklerin efendisi son bölüm olan kralın dönüşünü izledik
sabah da trt belgesel kanalında ilk yardım gösteriyordu
denize düşün bir otomobilden çıkma şeklini gösteriyordu
bizimkiler oturmuş izliyordu.
şoför kolduğunun üstündeki başımızı yasladığımız yeri çıkarmamız lazımmış
onun altında 2 tane çivi gibi uzun demir var ya..onunla yan camı kırmak lazımmış
yılan sokmasında elimden sokmuşsa elimizi yere koymalıyız.kalpten aşağıda tutmalıyız
ki dolaşım yavaşlasın o yerde. kana karışma yavaş olsun
su istiyordu adam en son..nasıl ilk yardım yaptı bilmiyorum
emerek alma yok artık ya..alternatif bi şey varmıx

bir de uzay bükülmesini duydunuz mu
onun ile ilgili bi belgesel izledim . gerçek yaşanmış.

şimdi bebişi görmeyince özlersiniz çok,ne güzeldir o şimdi miss kokulu yumuk yumuktur oy bebiş sevesim geldi,yakınlardada yok ki hiç seveyim.

maşallah canım ne güzel bilgiler edinmişsin, bize de aktarıyorsun. çok önemli konular aslında da, hangimiz dikkat ediyoruz ki, ama başımıza geldiğinde de şaşırıp kalıyoruz. ailecek meraklısınız bu da güzel. belgeselleri nerden izliyorsunuz canım?
uzay bükülmesi duymadım canım

şimdi bebişi görmeyince özlersiniz çok,ne güzeldir o şimdi miss kokulu yumuk yumuktur oy bebiş sevesim geldi,yakınlardada yok ki hiç seveyim.
sen yapma yapma sevesim geldi de, yok öyle bedava bebek sana
bak Dileğe de gör accık ilham gelsin.

kızlar bu arada aklıma geldi, bizim yeni arkadaşlar nerde? geçen gül gelmişlerdi ya, birinin 3 çocuğu var, diğeri de 3.hamileydi. nasıl denk gelmişlerdi konumuzun üzerine.

izin konusunda çok iyi yaparsın zelişçim
ben de alabilirsem izin alacağım
diğer arkadaşımız ilişini kesti..tamamen gitti.
yalnız kaldım odada artık .
güzel güzel vakit geçirirsiniz inşallah tatilde

kızlar bu arada aklıma geldi, bizim yeni arkadaşlar nerde? geçen gül gelmişlerdi ya, birinin 3 çocuğu var, diğeri de 3.hamileydi. nasıl denk gelmişlerdi konumuzun üzerine.
konuyu mu okudular da geldiler ki fadimecim. şimdi yoklar bak..
gelirler mi bugün.

Allah analı babalı büyütsün canım.
yoğunmuşsun sen de
günler zaten kısa
hiç bir iş yetmiyor.
gezme yetmiyor
yazın işten çıkıp bir de gezmeye gidiyorduk
ya da çocukları 2 saat kadar parka sokuyorduk.

kız tövbe yarabbim ..beni örnek gösterme kız.
kendime gıcık oluyorum zaten
canım öyle düşünme ama Rabbim bilir herşeyin doğrusunu, kolay değil zor elbette ama kabul etmeye çalış, ne gelirse Rabbimden gelir diye düşün canım.
konuyu mu okudular da geldiler ki fadimecim. şimdi yoklar bak..
gelirler mi bugün.
nerden okicaklar ki canım, özelden konuşmuştuk biz hep biliyorsun, tesadüf oldu bence.
bu arada Zeliş değil kardeşi çıkıyormuş Dilek izne, yine yanlışi anladın

yaşı uzun olsun.Allah analı babalı büyütsün..
çok zor be akşama kadar cumartesi.bizim öğleye kadar o bile iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…