İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

inanmıyorum dilek ya senin ablanın böyle bir yapıda olması çok tuhaf,ben senin kardeşinide sen gibi canlandırırım gözümde mesela.Birde teyze anne yarısı yani gözü çocuk görmek istemiyor diye görüşmüyor yani pess..
canım benim . yani bi araya gelince bi şey demiyor hiç.çocuklara da kızmıyor .ayrılırken yine gelin demiyor . ya da hafta sonu aradığım zaman ne yapıyorsun diye. işte yorgunum yatıp uzanıyorum , ya da açıköğretim sınavlarına hazırlanıyorum der. yani gelmeyelim diye . ben anlarım ama işte . zorla da görüşülmez ki. biraz çabuk yorulur ablam.
kızını da büyüttü. bizim çocuklar tabi ona biraz hareketli geliyor.
napcan..abla yani..

canım benim . yani bi araya gelince bi şey demiyor hiç.çocuklara da kızmıyor .ayrılırken yine gelin demiyor . ya da hafta sonu aradığım zaman ne yapıyorsun diye. işte yorgunum yatıp uzanıyorum , ya da açıköğretim sınavlarına hazırlanıyorum der. yani gelmeyelim diye . ben anlarım ama işte . zorla da görüşülmez ki. biraz çabuk yorulur ablam.
kızını da büyüttü. bizim çocuklar tabi ona biraz hareketli geliyor.
napcan..abla yani..
canım benim bizde de öyle bir dayımız var. daha doğrusu dayım ister gidelim edelim ama eşi senin dediğin gibi hiç yine gelin demez, diyelim ki akşamüstü gittin, çayı içtin kalkalım dersin, akşamlayalım demez, hiç çocukları da olmadı. dayım gelinsin gidilsin ister ama yengemi bildiğimiz için artık bizim de hiç gidesimiz gelmiyor, istemeyene dediğin gibi zorla da gidilmez ki.

günaydın canım,
senin de zor cumartesi akşama kadar iş, ne olacak bu halimiz bilmem. 1 cumartesi çalışıp, bir cumartesi tatildi değil mi? yanlış hatırlamıyorum.
ödevleri de babayla yapmışlar, iyi olmuş senin için de.
bebişiniz nasıl, adını ne koydunuz? Allah analı babalı büyütsün, ilk çocukları mı?
Fadimecim bizim hangi cumartesileri çalışacağımız belli olmuyor canım işin durumuna göre geliyoruz. Bazaen yarım gün bazen tam gün çalışıyoruz.Biliyorsun yıl sonu yoğunluğu var.
Bebişimiz iyi maşallah ismi Ahmet.

şimdi bebişi görmeyince özlersiniz çok,ne güzeldir o şimdi miss kokulu yumuk yumuktur oy bebiş sevesim geldi,yakınlardada yok ki hiç seveyim.
İnanki bir gün görmeyince özlüyorum.Yeğen de aynı evlat gibiymiş çok seviliyor.
Allah analı babalı büyütsün canım.
yoğunmuşsun sen de
günler zaten kısa
hiç bir iş yetmiyor.
gezme yetmiyor
yazın işten çıkıp bir de gezmeye gidiyorduk
ya da çocukları 2 saat kadar parka sokuyorduk.
Sağol canım.Bizim muhasebe hep yoğun işte. Dediğin gibi günler de çok kısa.

yaşı uzun olsun.Allah analı babalı büyütsün..
çok zor be akşama kadar cumartesi.bizim öğleye kadar o bile iyi oluyor.
Sağol canım.Bizim de belli olmuyor iş durumuna göre kalıyoruz.

canım benim bizde de öyle bir dayımız var. daha doğrusu dayım ister gidelim edelim ama eşi senin dediğin gibi hiç yine gelin demez, diyelim ki akşamüstü gittin, çayı içtin kalkalım dersin, akşamlayalım demez, hiç çocukları da olmadı. dayım gelinsin gidilsin ister ama yengemi bildiğimiz için artık bizim de hiç gidesimiz gelmiyor, istemeyene dediğin gibi zorla da gidilmez ki.
Gel diye ısrarla davet edene bile gitmeye fırsat yok, böyle surat yapanlara ise hiç gidip de moralimi bozamam valla.

Merhabalar:)
Fırsat buldukça girmeye çalışırım.bazen bi baksanız bol vaktim oluyor, bazense hiç.
Cuma günkü sınavda da 60 sorudan 2yanlış yapmış.üzgündü tAm yapamadım diye.bı yanlışı normal bayağı karışık bi soru.digeri yine dikkatsizlikten kaynaklanmış.o kadar bakıp okuyorum dıyor :) ama yinede gözden kaçıyor işte.

maşallah canım, kız mıydı seninki? Allah başarılarını daim etsin inşallah. Ne güzel hem sen, hem de eşin ilgileniyosunuz, maalesef ben tek başıma yetmeye çalışıyom 2 kızıma da.
Allah bana güç kuvvetler versin inşallah, bugünler de geçecek elbet.
Allah kuvvet versin.elinizden geleni yapıyorsunuzdur eminim..

Fırsat buldukça girmeye çalışırım.bazen bi baksanız bol vaktim oluyor, bazense hiç.
Cuma günkü sınavda da 60 sorudan 2yanlış yapmış.üzgündü tAm yapamadım diye.bı yanlışı normal bayağı karışık bi soru.digeri yine dikkatsizlikten kaynaklanmış.o kadar bakıp okuyorum dıyor :) ama yinede gözden kaçıyor işte.
Maşallah.Ben benimki 8 yanlış yapmış diye sevindim düşünün yani bir önceki sınavda 10 yanlışı vardı çünkü.

Maşallah.Ben benimki 8 yanlış yapmış diye sevindim düşünün yani bir önceki sınavda 10 yanlışı vardı çünkü.
Zamanla toparlıyorlar ama.benımde memnun oldugum yanlış soruları Türkçe ve hayat bılgısınden.matematıkten yanlışı çıkmamasına çok sevımdım.yanlılı genelden matematikten yapıyordu.dıgerlerını toparlarım.bütün derslerden çok matematiği çok sev .çok eglencelidır aslında matematik bunu fark et diyorum.

Zamanla toparlıyorlar ama.benımde memnun oldugum yanlış soruları Türkçe ve hayat bılgısınden.matematıkten yanlışı çıkmamasına çok sevımdım.yanlılı genelden matematikten yapıyordu.dıgerlerını toparlarım.bütün derslerden çok matematiği çok sev .çok eglencelidır aslında matematik bunu fark et diyorum.
Evet matematikten yanlışı çıkmaması güzel. Bizimkinin de hatası soruları çok hızlı okuyup olumlu-olumsuz durumlarını karıştırması. Tabi du çok test çözerek zamanla düzelecek inşallah.

Evet matematikten yanlışı çıkmaması güzel. Bizimkinin de hatası soruları çok hızlı okuyup olumlu-olumsuz durumlarını karıştırması. Tabi du çok test çözerek zamanla düzelecek inşallah.
Tabiki aynen öyle .o ilk başlarda bizdede vardı .hala arada bi yapıyo ama eskisi gibi değil .toparlıyolar

Fadimecim bizim hangi cumartesileri çalışacağımız belli olmuyor canım işin durumuna göre geliyoruz. Bazaen yarım gün bazen tam gün çalışıyoruz.Biliyorsun yıl sonu yoğunluğu var.
Bebişimiz iyi maşallah ismi Ahmet.
İnanki bir gün görmeyince özlüyorum.Yeğen de aynı evlat gibiymiş çok seviliyor.
Sağol canım.Bizim muhasebe hep yoğun işte. Dediğin gibi günler de çok kısa.
Sağol canım.Bizim de belli olmuyor iş durumuna göre kalıyoruz.
anladım canım, allah kolaylık versin.
Allah analı babalı büyütsün bebişinizi.

Gel diye ısrarla davet edene bile gitmeye fırsat yok, böyle surat yapanlara ise hiç gidip de moralimi bozamam valla.
aynen öyle de, dayım eşinin durumunu bilmiyor, bir de bize trip atıyor gelmiyonuz diye:KK53::KK53:

maşallah canım 60 soruda 2 yanlış ne ki, çok güzel bir sonuç bence. geçenlerde bizimki de 10 yanlış, 3 de boş bırakmış görmemiş, 13 yanlışı vardı. Ama matematik fuldu, en çok Türkçe den 4 yanlış yapmı, diğerleri de hayat bilgisi, fendi.
günlük test çözüp pratik yaptırmak lazım.

anladım canım, allah kolaylık versin.
Allah analı babalı büyütsün bebişinizi.

aynen öyle de, dayım eşinin durumunu bilmiyor, bir de bize trip atıyor gelmiyonuz diye:KK53::KK53:

maşallah canım 60 soruda 2 yanlış ne ki, çok güzel bir sonuç bence. geçenlerde bizimki de 10 yanlış, 3 de boş bırakmış görmemiş, 13 yanlışı vardı. Ama matematik fuldu, en çok Türkçe den 4 yanlış yapmı, diğerleri de hayat bilgisi, fendi.
günlük test çözüp pratik yaptırmak lazım.

Dayının durumu bilmemesi kötü aslında insan eşini tanımaz mı. Sizin için de zor bir durum gitsen bir dert, gitmesen ayrı.
Bizim çocuklarda test çözme eksiği var biraz daha çözseler pratikleşecekler aslında.

Kızlar yoğu8ndum gelemedim ama okudum yazılanları herkesin keyfi yerinde güzel bu...

Bizde diğitürkten izliyoruz belgeselleri ama havamda olursam artık film dışında tahammülüm kalmadı tv ye pek.

Yeşim o yeşil ışığı bende gördüm hadi bakalım hayırlısı :)

ne güzel işte zeliş oğluşada değişiklik olur sen kesin kararlımısın izne çıkmamak konusunda?

izin konusunda çok iyi yaparsın zelişçim
ben de alabilirsem izin alacağım
diğer arkadaşımız ilişini kesti..tamamen gitti.
yalnız kaldım odada artık .
güzel güzel vakit geçirirsiniz inşallah tatilde

Yok kızlar henüz karar vermiş değilim ama yüksek bir ihtimal izin kullanmayacağım sömesterda

Dayının durumu bilmemesi kötü aslında insan eşini tanımaz mı. Sizin için de zor bir durum gitsen bir dert, gitmesen ayrı.
Bizim çocuklarda test çözme eksiği var biraz daha çözseler pratikleşecekler aslında.
canım işte söylenmiyor ki yüze, aslında gidince sohbet eder yengem, surat asmaz da, işte biraz rahata alışkınya ondan herhalde üşeniyor mu neyse, hiç çocukları da olmayınca, rahat insanlar.
aynen öyle ah başlarında olsak biz onlara yaptırırız da, olmayınca zor tabiii.

X