canım bu sabah 3 dilim yedim kahvaltı yerine. çok canım istedi.maşallah dilekim ne güzel geçmiş haftasonun, doya doya evin tadını çıkardın desene.
Pasta nasıl oldu canım, beğendin mi?
Biz de cuma günü reklam aralarında baktık Yeşil Deniz e epey komikti.
güle güle kullansın.
emir krampon istiyor
güle güle giysin oğluş ayakkabılarını canım.
bot da ihtiyacı aslında zelişçim. yani dar geliyorlar biraz . güzel bulursam alayım diyorum.. şöyle s ağlam bi şey
biz de her bir kıyafetini ayakkabısını botunu küçülmeden ya da eskimeden almayız zeliş.Saolun kızlarrr, geçen bu yıl 3 çift filan sapa sağlam botları kaldırdık hatta verdim mi birine bilmiyorum, hiç eskimeden yani çok az giyiliyor bot o yüzden bir çift eskimeden almamak lazım...
Bu seferki botumuz daha çok konverse tarzında öncekiler daha kocamandı...
Krampon görüyorum evet çocukların ayaklarında güzel oluyor istiyorsa almak lazım tabi imkanlar doğrultusunda gerçekten ihtiyaç da varsa tabi...
Benimkinin herşeyini biz seçiyoruz daha çok sıkılıyor bu alışveriş işlerinden :)))
Herşeyi beğenir hemen alıp çıkmak için :))))
kıyafet konusu bizde de aynı. ikisini de mağazada bi arada tutamam ki.Saolun kızlarrr, geçen bu yıl 3 çift filan sapa sağlam botları kaldırdık hatta verdim mi birine bilmiyorum, hiç eskimeden yani çok az giyiliyor bot o yüzden bir çift eskimeden almamak lazım...
Krampon görüyorum evet çocukların ayaklarında güzel oluyor istiyorsa almak lazım tabi imkanlar doğrultusunda gerçekten ihtiyaç da varsa tabi...
Benimkinin herşeyini biz seçiyoruz daha çok sıkılıyor bu alışveriş işlerinden :)))
afiyet olsun canım.canım bu sabah 3 dilim yedim kahvaltı yerine. çok canım istedi.
2 bardak süt ile birlikte.
teşekkür ederim tarifin için. ben keki kuşburnu reçeli ile ıslattım. ekşilik verdi biraz ..güzel oldu.
evet ya ayakları hemen büyüyor, bizim de sezon sonuna doğru almıştık bot, yani 1 ay kadar giydi kaldırdık, bu yıl doğru dürüst giyemedi, sıkıyor dedi, tekrar yenisini aldık, o yüzden kış sonuna doğru bot, yaz sonuna doğru yazlık ayakkabı almamak lazım.Saolun kızlarrr, geçen bu yıl 3 çift filan sapa sağlam botları kaldırdık hatta verdim mi birine bilmiyorum, hiç eskimeden yani çok az giyiliyor bot o yüzden bir çift eskimeden almamak lazım...
afiyet olsun canım.
evet ya ayakları hemen büyüyor, bizim de sezon sonuna doğru almıştık bot, yani 1 ay kadar giydi kaldırdık, bu yıl doğru dürüst giyemedi, sıkıyor dedi, tekrar yenisini aldık, o yüzden kış sonuna doğru bot, yaz sonuna doğru yazlık ayakkabı almamak lazım.
Yeniyse, satabilirsen sat Zelişim, ek gelir olur.
Evde o kadar çok az giyilmiş kıyafet var ki, ben de internetten satmayı düşünoyrum, fırsat bulur da fotolarını çekersem, şansımı deneyeceğim.
anladım canım, benim ve büyük kızın da var öyle birsürü az giyilmiş, LCW internetten outletten birçok kıyafet almıştımya, onlardan kalma birsürü şey var, bahçıvan model pantolonlar var, doğru dürüst giymedi, başka birsürü şey var yani, çıkarsam ortaya. Bakalım kısmet olursa yaparız bir gün inşallah.kız ben onları değil de kendi kıyafetlerimi satmak istiyorum çok az giydiğim yepyeni kıyafetlerim var arada çok giyilmiş ama eskimemiş olanlarda var onları satıp kendim için yeni ciciler almak istiyorum ama bir türlü uğraşamadım fotoğraflamayla
evet çabuk büyüyorlar sıpalar.afiyet olsun canım.
evet ya ayakları hemen büyüyor, bizim de sezon sonuna doğru almıştık bot, yani 1 ay kadar giydi kaldırdık, bu yıl doğru dürüst giyemedi, sıkıyor dedi, tekrar yenisini aldık, o yüzden kış sonuna doğru bot, yaz sonuna doğru yazlık ayakkabı almamak lazım.
Yeniyse, satabilirsen sat Zelişim, ek gelir olur.
Evde o kadar çok az giyilmiş kıyafet var ki, ben de internetten satmayı düşünoyrum, fırsat bulur da fotolarını çekersem, şansımı deneyeceğim.
anladım canım, benim ve büyük kızın da var öyle birsürü az giyilmiş, LCW internetten outletten birçok kıyafet almıştımya, onlardan kalma birsürü şey var, bahçıvan model pantolonlar var, doğru dürüst giymedi, başka birsürü şey var yani, çıkarsam ortaya. Bakalım kısmet olursa yaparız bir gün inşallah.
sat zelişçim..birilerinin işine yarar. sen de yeni ciciler alırsın ..olur tabikız ben onları değil de kendi kıyafetlerimi satmak istiyorum çok az giydiğim yepyeni kıyafetlerim var arada çok giyilmiş ama eskimemiş olanlarda var onları satıp kendim için yeni ciciler almak istiyorum ama bir türlü uğraşamadım fotoğraflamayla
sat zelişçim..birilerinin işine yarar. sen de yeni ciciler alırsın ..olur tabi
fadimecim senin için de aynı şeyleri düşünüyorum
canım önce faceden denersin..ben öyle yaptım hep.peki sence face de ekleyelim buradaki satış bölümüne mi ne dersin
akşama ne yemek var kızlar.
dökülün bakalım
bende ıspanak var az.
sigara böreği sardık dün kocamla.
2 kilo yufkadan
yardım etti sağ olsun
kaldırdık yarısını buzluğa
yarısını da bu akşam kızartırım.
kahvaltı yaparız .
inşallah canım.sat zelişçim..birilerinin işine yarar. sen de yeni ciciler alırsın ..olur tabi
fadimecim senin için de aynı şeyleri düşünüyorum
Rizotto ne kız?öğlen yemeğimi getirdim.
ıspanak.pirinçli..fakat rizotto gibi oldu.
1 limon getirdim ..sıkıacağım yemeğime..
başka bi şey getirmedim
az önce 1 paket çubuk kraker yedim..getirdiğim yemeği nasıl yiycem onu düşünüyorum..iştah gitti çünkü
ohhhh mis afiyet olsun, kocana da afferim.akşama ne yemek var kızlar.
dökülün bakalım
bende ıspanak var az.
sigara böreği sardık dün kocamla.
2 kilo yufkadan
yardım etti sağ olsun
kaldırdık yarısını buzluğa
yarısını da bu akşam kızartırım.
kahvaltı yaparız .
afiyet olsun canım.Ohh mis afiyet olsun şimdiden size bizde severiz kahvaltıyı ama genelde sabahları :)
Çok karışık kafam yemek konusunda bu hafta oğluş için börek haftası beslenme olarak. İki çeşit hazır börek aldım, virde geçen hafta evde yapıp buzluğa attığım börek var...
Yarınki beslenme için mecburen börek hazırlmam lazım. Kabağım var pişirmezsem kötü olur onu halletmem lazım ama onu eşim yemez..
Cuma akşamı brokoli soteledim etin yanında çoook lezzetli oldu kızlar tavsiye ederim... Birazdaha brokolim var kötü olmaz heralde 2 gün daha beklese...
Herald ebu akşama kabak ve börek yapacağım canım duırum onu gösteriyor
inşallah canım.
Rizotto ne kız?
İştahın niye gitti anlamadım, bişey mi oldu?
Biz de cumartesi pide yaptırmıştık burda, kalanları yedik. Bir de yayla çorbası.
ohhhh mis afiyet olsun, kocana da afferim.
Ben de buğdaydan yayla çorbası yapacağım, azıcık kızarmış hamsi var. ikisi yeter diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım.
Brokoliyi nasıl soteledein ki? ben hiç brokoli almıyom eve, salatasını severim aslında.
tmm canım aklımda olsun bakalım, sağol. Ben de çok severim buğdaylı çorbaları.ayy buğdaydan yayla çorbasını çoook severim bende en kısa zamanda yapayım bende baya oldu yapmayalı. Afiyet olsuın canım şimdiden...
Önce soğan rendeledim 1 tane (eşim sevmediği için yoksa doğrardım), onu biraz zeytinyağı ile kavurdum biraz sonra 1 havuç doğrayıp ekledim 10 dk kadar kavurdum orta ateşte üzerine yine kısmen küçülttüğüm brokolileri ekledim, üzerine tuz ve kararbiber ekleyip kavurmaya devam ettim az su ekledim onuda çektirdim.. Böyleydi canım çok lezzetliydi ayrıca etin yanında çok güzel gitti ve herkes yedi :)
2 çeşit börek mi aldın.Ohh mis afiyet olsun şimdiden size bizde severiz kahvaltıyı ama genelde sabahları :)
Çok karışık kafam yemek konusunda bu hafta oğluş için börek haftası beslenme olarak. İki çeşit hazır börek aldım, virde geçen hafta evde yapıp buzluğa attığım börek var...
Yarınki beslenme için mecburen börek hazırlmam lazım. Kabağım var pişirmezsem kötü olur onu halletmem lazım ama onu eşim yemez..
Cuma akşamı brokoli soteledim etin yanında çoook lezzetli oldu kızlar tavsiye ederim... Birazdaha brokolim var kötü olmaz heralde 2 gün daha beklese...
Herald ebu akşama kabak ve börek yapacağım canım duırum onu gösteriyor
rizottainşallah canım.
Rizotto ne kız?
İştahın niye gitti anlamadım, bişey mi oldu?
Biz de cumartesi pide yaptırmıştık burda, kalanları yedik. Bir de yayla çorbası.
ohhhh mis afiyet olsun, kocana da afferim.
Ben de buğdaydan yayla çorbası yapacağım, azıcık kızarmış hamsi var. ikisi yeter diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım.
Brokoliyi nasıl soteledein ki? ben hiç brokoli almıyom eve, salatasını severim aslında.