evet canım insanoğlunun tek çaresiz kaldığı yer işte ölüm.okudum fadimecim.
hayat çok zor. iki küçük çocuğunu bırakıp bile bile gitmek daha zor.biraz araştırdım vefat etmiş bile.
Allah geride kalanlara ömür versin .çocuklarına sabır versin.
evet fadimecim.evet canım insanoğlunun tek çaresiz kaldığı yer işte ölüm.
Oysaki neler neler yaşanıp geçiyor şu hayatta, düşünsene, Allah hepimizin yardımcısı olsun, dermansız dert vermesin. Böyle acı bir sonu okuyunca, herşey ne kadar basit geliyor insana değil mi?
ah cnm ah o yaZiya ağustosta okumuştum ben tam annemin hastalığının yogun zamaçında mahsustur aglamaçtan ayşe Arman röportaj yapmıştı.Allah geride kalanların güç kuvvet ve sabır versin insallahcanım yaaa geçmiş olsun öncelikle.
Komşunun kızına da Allah rahmet eylesin, genç ölümleri daha da acı oluyor ama elden bişey gelmiyor işte, yarın ne olacağımızın hiçbir garnatisi yok. Az önce de facete bir haber okumuştum, kadın 38 yaşında yumurtalık kanseri olmuş, 3.evresinde teşhis konmuş ama çok geç olduğu için tedavi fayda sağlamamış. 5 ve 9 yaşında 2 çocuğu varmış, ölümü güzel yaşamak diye bir yazı çıkmış, hürriyet gazetesinde detaylar burda, çok fena oldum okuyunca. Allah rahmet eylesin.
http://yorungehaber.com/haber-6184-guzel_olmek_diye_bir_sey_var_iste_ben
canım benim ..başı sağ olsun komşunuzun.
Allah korusun .
Ne olacağımızı bilmiyoruz. Rabbim ölümün de hayırlısını versin . çocuk çocuğumuzu büyütme fırsatını buluruz inşallah .
canımcım sana da geçmiş olsun. dikkat et kendine olur mu.
sonuçlarını gösterebilsen keşke. bir an evvel tedavi neyse başlardınız
ben oğluşunun kedi ile resimlerini görünce güzel bi hafta sonu geçirdiniz diye düşünmüştüm
canım inşallah dinlenmişsindir akşamsağolun kizlar şimdilik iyiyim şükür cepten yazıyorum size tek tek alintilayamadim kusura bakmayın çok feci yogundum bugün inşallah yarın gelicem
günaydın canım,canım inşallah dinlenmişsindir akşam
günaydın kızlar
akşam yemek , çay koşturmacası.
çocukların uykusu
film izledik kocamla
siz de izlediniz mi
skyfall.
007 james bond
ödevleri sadece fen bilgisi test vardı. 4 safya . 60 soru
biz de kendimiz soru kopardık . 50 soru da öyle çözdük.
öğretmen söylemiş fen bilgisi testi varmış bugün
soru çözün demiş
geçmiş olsun canım, üşütmüştür kesin, artık sabahları çok soğuk oluyor.günaydın kızlar..
ingilizceden ödev vardı birazını yaptık sonrada hikaye kitabı okuduk..
sabah oğlanın midesi bulanıyordu okula gitmedi
geçmiş olsun fatmacım.günaydın kızlar..
canım dün film normal kanallardaydı.günaydın canım,
maşallah ne çok soru çözmüşsünüz öyle, oğluşuna başarılar dilerim, güzel sonuçlarla gelir inşallah.
Güzel miydi film, bu Türkiye de çekilen film mi o? Listeye alalım mı?
Ha bu arada ödevi ne zaman bitirip de film izlediniz kız?
günaydın kızlar..
geçmiş olsun fatmacım.
üşüttü mü ki oğluşun ..
sağolun kızlar nerde nasıl üştüverdi anlamadım.babası doktora götürecek.çok geçmiş olsun canım dinlensin bugün midesini üşütmüş olabilirmi acaba
sağol canım. sabah midede bişey de yok sarı sarı acı su çıkarttı.çok geçmiş olsun canım dinlensin bugün midesini üşütmüş olabilirmi acaba
sağol canım. sabah midede bişey de yok sarı sarı acı su çıkarttı.
geçmiş olsun cnm,mide bulantısıda fena oluyor iyi yapmışsın göndermemekle.Üşüttü herhalde bu havalardangünaydın kızlar..
dinlendim cnm,oğlan yattı 9.30 da derslerini yapmıştı zaten,akşam ablam bende kaldı eşimde erken yattı bizde ablamla tv keyfi yaptık.canım inşallah dinlenmişsindir akşam
günaydın kızlar
akşam yemek , çay koşturmacası.
çocukların uykusu
film izledik kocamla
siz de izlediniz mi
skyfall.
007 james bond
ödevleri sadece fen bilgisi test vardı. 4 safya . 60 soru
biz de kendimiz soru kopardık . 50 soru da öyle çözdük.
öğretmen söylemiş fen bilgisi testi varmış bugün
soru çözün demiş