İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Sizin orda sütün hakikisini bulmak daha kolaydır dilekcim,eşinde getiriyormuş bak ne güzel.Hasretim herşeyin organiğine ama nerdeeee.Ben sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum toz yokki olsa denerdim..Ama bir keresinde eskiden yani yere dökülmüştü çok toz deterjan bende elektrik süpürgesiyle süpürdüm sonraki süpürmelerimdede eve hep mis gibi koku yayılmıştı..

aynen canım ama denk gelirse reklam aralarında falan bakarız. Çocuklar hasta zatiii büyük öksürüp duruyo.
geçmiş olsun canım.

bu sabah aklıma bi arkadaş geldi.
hani bi hemşire vardı..
geçen sene yazıyordu..bizim çocuklarla da yaşıttı oğlu.
lenfoma diye yatıyordu hastanede.
hiç gelmedi .çok merak ediyorum..inşallah iyi olmuştur.
Allah evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah.
senanaz dı demi o arkadaş.

hahah..ay bu ne güzel bir buluş olmuş haribucum
sıvı deterjan kullanmıyorum ben..sen memnun musun sıvıdan .

sağol canım.
Evet hatırlıyorum inşallah iyileşmiştir oğlu, allah kimselerin evladını ayırmasın vakitsiz bu dünyadan. En acı ölüm zaten çocuk ölümleri bence, vakitsiz gidiyorlarya.

hahah..ay bu ne güzel bir buluş olmuş haribucum
sıvı deterjan kullanmıyorum ben..sen memnun musun sıvıdan .
Sıvı deterjan güzel oluyor diye duydum ben de ama hiç kullanmadım, merak da ediyorum aslında.

Katıldım ama belirtmek yasak:)
canım özel yerimiz var ordan yaz bize merak ettim, kaç numarasın, ben 11 e kullandım.

Kızlarrr buralardamısın ancak gelebildimmm

Ne var ne yok bugün cuma değil mi?

akşama yemekler var mı?

haftasonu planları neler?

Bu arada geçmişi pek okuyamadım böyle balıklama oldu biraz amma

özeldeyseniz oraya yazayımmm

çook iş birikmiş zaten var olanların üzerine

iki defa imalata inip çıktım fena oldum yeminle

yerimden kalkmicam akşama kadar artık yazı işlerim var bir yandan onları yapıp bir yandan size takılayım dedim...

zelişim nasılsın kuzum seni çok merak ettim msj atabildim arayamadım kusura bakma iyimisn arkadaşım

zelişim nasılsın kuzum seni çok merak ettim msj atabildim arayamadım kusura bakma iyimisn arkadaşım

İyiyim yağmurum çok teşekkür ederim, daha tam iyileşmedim ama iyiyim buna şükür haftasonu tamamen toparlarım inşallah...

Aldım mesajını canım benim ama cevap yazamadım kusura bakma lütfen, desteğiniz için çok teşekkür ederim tatlım. Seviyorum sizi...

günaydın kızlarrr,
yorucu bir hafta sonundan sonra tekrar burdayız. kendi adıma söyleyim gayet zor bir hafta sonuydu, cumartesi gittik köye. Gider gitmez bahçeye gittik, zeytin toplamaya, hava kararıncaya kadar topladık, hava çok soğuktu, buz gibi esiyordu.
Ertesi gün de yine sabah erken kalktık, işte 9 gibi tarladaymışsızdır herhalde, akşam 4,30 a kadar yine zeytin topladık, öğlen bir yemek arası verdik o kadar, ama saat 2 den sonra pilim bitmişti resmen. Neyse işte yoğun bir şekilde günü tamamladık. Eve döndüğümüzde saat 19,30 tu çocukların banyolarını yaptırdım, erkenden yattılar, tüm gün yorulmuşlardı zaten.
Ödevini de cumartesi akşam köyde yaptık, 3-4 tane fotokopi vardı ama bakamadım.

Günaydın canım ne kadar yorucu geçmiş bu hafta artık bitmek bilmez sana, ama en azından üzerinden bir yük kalkmış oldu değil mi birde onu düşünmeyeceksin artık....

İşlerin yoğun değilse işyerinde dinlenirsin biraz bugün..

Günaydın kızlarrr, inşallah güzel mutlu bir hafta olur bizler için...

Hafta sonumuz güzel geçti, gayet keyifliydi birde temizlik olmayınca daha da güzeldi...Hafta içi halletmiştik ya temizlik işini cumartesi sadece ütü yemek çamaşır vs hallettim. Oğlan şuan hatırlamıyorum ne olduğunu ama cuma akşamı yaptı ödevlerini...

Kurslara babamız götürdü oğluşu, cumartesi akşam biz tiyatroya gittik eşimle çok istediği bir oyun vardı ona gittik ki zaten 1 ay önceden almıştık biletleri yoksa yer bulmak mümkün değilmiş... Çok güzeldi, oyunun yazarını da oynayınını da çok severiz zaten...

Gece dönüşte anneme gittim çünkü oğluş oradaydı, sabah bi kahvaltı yapıp döndük annemlerden, Dünde öğretmenler günler hediyesi almaya çıktık, başka bir kaç şey daha baktım, kendime bot almaya niyetlenirken oğlana bir bot bir ayakkabı daha alıp döndüm :)

Akşam geç döndük eve yemeği filanda dışarda hallettik, dönüşte banyo, hazırlık faslı bitip oğlan yatınca bir film açtık ama ben pek beğenmedim yarıda bırakıp yattım...

ay hiç sorma canım, o kadar yorgunluğa bitseydi iyiydi ama daha 100 kadar ağaç kaldı. Ne yapacaklar bilmiyorum artık, ortak birilerine bari verelim diyorlardı.
Biz görevimizi yaptık dediğin gibi içim rahat.
Evet bu haftayı zor bitiririm artık, dediğin gibi yaparım, öğle arasında falan biraz uzanırım ortam müsai olursa.
Sen nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?

oh maşallah canım senin de dolu dolu geçmiş hafta sonun. Hep öyle olmuyor mu zaten, kendimize bişey alacağımıza çocuklar öncelikte oluyor, aman iyi olmuş boşver, kendine nasıl olsa alırsın bir ara.

günaydın kızlar.....ben kızıma yeterince vakit ayıramıyorum sanırım silkinip kendime gelmeliyim yaaaa bir düzen oturtamadık bu okula geldiğimizden beri.......haftasonu cumartesi misafir vardı pazar da misafir vardı ben onları bırakıp çocuğa yeterli vakit ayıramadım. Bu sabah kalkmış bugün İngilizce sınavım var ben bişey bilmiyorum diye ağlamaklı oldu bana söylememişti bende sormadım açıkçası sadece ödevlerini yaptı bende kontrol ettim okadar. çok üzüldüm ya

Sabah sabah üzülmüşsün canım ama sıkma canını telafi ederseniz keşke söylemiş sana sana ama belki oda unuttu... Zaten kontrol de etmişsin ödevleri...

canım üzme kendini, hepimiz aynı durumdayız, konu ingilizce olunca zaten hiç üstüne duramıyoruz, kızının da kötü geçmez inşallah. Babanız ne iş yapıyor, böyle durumlarda baba bari yardımcı olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…