Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yorucu geçmiş hafta sonun bir de soğuk.günaydın kızlarrr,
yorucu bir hafta sonundan sonra tekrar burdayız. kendi adıma söyleyim gayet zor bir hafta sonuydu, cumartesi gittik köye. Gider gitmez bahçeye gittik, zeytin toplamaya, hava kararıncaya kadar topladık, hava çok soğuktu, buz gibi esiyordu.
Ertesi gün de yine sabah erken kalktık, işte 9 gibi tarladaymışsızdır herhalde, akşam 4,30 a kadar yine zeytin topladık, öğlen bir yemek arası verdik o kadar, ama saat 2 den sonra pilim bitmişti resmen. Neyse işte yoğun bir şekilde günü tamamladık. Eve döndüğümüzde saat 19,30 tu çocukların banyolarını yaptırdım, erkenden yattılar, tüm gün yorulmuşlardı zaten.
Ödevini de cumartesi akşam köyde yaptık, 3-4 tane fotokopi vardı ama bakamadım.
güle güle giysin oğluş botunu..Günaydın kızlarrr, inşallah güzel mutlu bir hafta olur bizler için...
Hafta sonumuz güzel geçti, gayet keyifliydi birde temizlik olmayınca daha da güzeldi...Hafta içi halletmiştik ya temizlik işini cumartesi sadece ütü yemek çamaşır vs hallettim. Oğlan şuan hatırlamıyorum ne olduğunu ama cuma akşamı yaptı ödevlerini...
Kurslara babamız götürdü oğluşu, cumartesi akşam biz tiyatroya gittik eşimle çok istediği bir oyun vardı ona gittik ki zaten 1 ay önceden almıştık biletleri yoksa yer bulmak mümkün değilmiş... Çok güzeldi, oyunun yazarını da oynayınını da çok severiz zaten...
Gece dönüşte anneme gittim çünkü oğluş oradaydı, sabah bi kahvaltı yapıp döndük annemlerden, Dünde öğretmenler günler hediyesi almaya çıktık, başka bir kaç şey daha baktım, kendime bot almaya niyetlenirken oğlana bir bot bir ayakkabı daha alıp döndüm :)
Akşam geç döndük eve yemeği filanda dışarda hallettik, dönüşte banyo, hazırlık faslı bitip oğlan yatınca bir film açtık ama ben pek beğenmedim yarıda bırakıp yattım...
üzülme canım inşallah yapar hepsini.günaydın kızlar.....ben kızıma yeterince vakit ayıramıyorum sanırım silkinip kendime gelmeliyim yaaaa bir düzen oturtamadık bu okula geldiğimizden beri.......haftasonu cumartesi misafir vardı pazar da misafir vardı ben onları bırakıp çocuğa yeterli vakit ayıramadım. Bu sabah kalkmış bugün İngilizce sınavım var ben bişey bilmiyorum diye ağlamaklı oldu bana söylememişti bende sormadım açıkçası sadece ödevlerini yaptı bende kontrol ettim okadar. çok üzüldüm ya
güle güle giysin oğluş botunu..
öğretmene ne aldınız.
bizim de para toplanmıştı ne aldılar bilmiyorum yarın sorarım..
günaydın canım..günaydın kızlar.....ben kızıma yeterince vakit ayıramıyorum sanırım silkinip kendime gelmeliyim yaaaa bir düzen oturtamadık bu okula geldiğimizden beri.......haftasonu cumartesi misafir vardı pazar da misafir vardı ben onları bırakıp çocuğa yeterli vakit ayıramadım. Bu sabah kalkmış bugün İngilizce sınavım var ben bişey bilmiyorum diye ağlamaklı oldu bana söylememişti bende sormadım açıkçası sadece ödevlerini yaptı bende kontrol ettim okadar. çok üzüldüm ya
ay canım ya..ay hiç sorma canım, o kadar yorgunluğa bitseydi iyiydi ama daha 100 kadar ağaç kaldı. Ne yapacaklar bilmiyorum artık, ortak birilerine bari verelim diyorlardı.
Biz görevimizi yaptık dediğin gibi içim rahat.
Evet bu haftayı zor bitiririm artık, dediğin gibi yaparım, öğle arasında falan biraz uzanırım ortam müsai olursa.
Sen nasılsın? nasıl geçti hafta sonun?
evet canım yarım saat mesafede.çok yorucu geçmiş hafta sonun bir de soğuk.
köyünüz Antalya da mı.
Bu hafta sonu yapacağım artık, kızı da alıp atacağım kendimiz avm ye, sinemaya götürürm belki.ay canım ya..
güyya bu hafta sonu kendine vakit ayıracaktın
hani nerde desene?
oy arkadaşım..yattığın yeri belimemişsindir eminim..
Bu hafta içi bitirseler de önümüzdeki hafta sonuna bi şey kalmamış olsa
canım benim ..Günaydın kızlarrr, inşallah güzel mutlu bir hafta olur bizler için...
Hafta sonumuz güzel geçti, gayet keyifliydi birde temizlik olmayınca daha da güzeldi...Hafta içi halletmiştik ya temizlik işini cumartesi sadece ütü yemek çamaşır vs hallettim. Oğlan şuan hatırlamıyorum ne olduğunu ama cuma akşamı yaptı ödevlerini...
Kurslara babamız götürdü oğluşu, cumartesi akşam biz tiyatroya gittik eşimle çok istediği bir oyun vardı ona gittik ki zaten 1 ay önceden almıştık biletleri yoksa yer bulmak mümkün değilmiş... Çok güzeldi, oyunun yazarını da oynayınını da çok severiz zaten...
Gece dönüşte anneme gittim çünkü oğluş oradaydı, sabah bi kahvaltı yapıp döndük annemlerden, Dünde öğretmenler günler hediyesi almaya çıktık, başka bir kaç şey daha baktım, kendime bot almaya niyetlenirken oğlana bir bot bir ayakkabı daha alıp döndüm :)
Akşam geç döndük eve yemeği filanda dışarda hallettik, dönüşte banyo, hazırlık faslı bitip oğlan yatınca bir film açtık ama ben pek beğenmedim yarıda bırakıp yattım...
canım benim ..
iş kalmamış sana hafta sonu
ne güzel
hangi filme gittiniz zeliş kız.
ne güzel takip ediyorsunuz .
haribu da gidecem diyordu tiyatroya
ben hafta sonu cumartesi evi süpürdüm
yemek yaptım
fadimenin söylediği pastayı yaptım
kurabiye yaptım
bol bol yattım dinlendim
pazar günü kocam evdeydi.
keyif yaptık.
hava soğuktu dışarı çıkmadık
kedi gibi evde oturduk çocuklarla
bol bol film izledik
tvbu dan
özel kuvvetler diye bi film vardı..çok beğendik
babam homolus u izledim..daha önce izlemiştim ama yine izledim
akşam güldür güldür baktık
cuma günü yeşil deniz izledik
böyle işte.
bizim de öğretmenimiz ev almıştı ona ev hediyesi aldılar .ama ne aldılar bilmiyorum . sorarım bugünKendi öğretmenimize Damattan kıravat aldık bir öğretmen daha var ona da kotondan eldiven aldık canım
biz de ödevleri yaptık ama ne yaptık bilmiyorum. unuttum .günaydın kızlar iyi haftalar..
ödevimiz test kitapçığı idi.Türkçe,matematik,fen,hayat bilgisi ve ingilizce.
cumartesi oğlanla anneme gittim.keşkek ve aşure yapmışlar yengemle ellerine sağlık.
pazar günü evdeydik.ev işleri ve pasta yaptım.
film demişim ku sura bakma zeliş. tiyatro .Hımmm çok güzel dinlenmişsiniz keyif yapmışsınız canım benim sevindim yani senin adına... Filme değil bizde tiyatroya gittik canım, Haribu damı gidecekti bak ondan haberim yoktu.
Kadıköy'de Müjdat gezen tiyatrosu var oraya gittik cumartesi akşamıydı çok uzun süre trafikte kaldık ama değdi doğrusu, oyunun yazarı Yılmaz Özdil, severim kalemini, duruşunu yazarın, kendi kitabını oyunlaştırdılar, ağırlıklı olarak Müjdat gezenin öğrencileri oynuyor ama tanınmış simalarda vardı oldukça kalabalık bir kadro.. Haribu eğer gitmeyi düşünürsen öneririm mutlaka görülesi oyunlardan biri...
Dün akşam Wanted'ı açtık Angelina Jolie filmi baştan konusu ilgimi çekmişti ama sonra sıkıcı geldi izlemedim bende...
oğluşuna ayakkabı ve botu kaça aldın. güzel günlerde giyisin paşam
güle güle kullansın.Canım ayakkabı 100 den 50 tl ye düşmüştü onu sırf o yüzden hatta 1 numara büyük aldım seneye giyer diye %100 deri terlemez ayakları işte... Bot ta 75 tl canım
maşallah dilekim ne güzel geçmiş haftasonun, doya doya evin tadını çıkardın desene.canım benim ..
iş kalmamış sana hafta sonu
ne güzel
hangi filme gittiniz zeliş kız.
ne güzel takip ediyorsunuz .
haribu da gidecem diyordu tiyatroya
ben hafta sonu cumartesi evi süpürdüm
yemek yaptım
fadimenin söylediği pastayı yaptım
kurabiye yaptım
bol bol yattım dinlendim
pazar günü kocam evdeydi.
keyif yaptık.
hava soğuktu dışarı çıkmadık
kedi gibi evde oturduk çocuklarla
bol bol film izledik
tvbu dan
özel kuvvetler diye bi film vardı..çok beğendik
babam homolus u izledim..daha önce izlemiştim ama yine izledim
akşam güldür güldür baktık
cuma günü yeşil deniz izledik
böyle işte.
güle güle giysin oğluş ayakkabılarını canım.Canım ayakkabı 100 den 50 tl ye düşmüştü onu sırf o yüzden hatta 1 numara büyük aldım seneye giyer diye %100 deri terlemez ayakları işte... Bot ta 75 tl canım