İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Tabii canım,çocuklar 4. sınıfa gelene kadar yazılı yok.
4. sınıfta yapılan yazılınında büyük çoğunluğu boşluk doldurma şeklinde.
Oğlum 6. sınıfa kadar ya 1 kez kompozisyon yazdı ya 2.
Çocuklar hazıra alıştığı gibi,düşünmeyi öğrenmiyorlar,ben en çok ona üzülüyorum.
Bizim her Türkçe yazılımızda birde 30 puanlık kompozisyon sorusu olurdu.
Sistem nereye giiyor bilmiyorum,sonunda iyi birşeyde çıksa,kötüde çıksa sistem oturana kadar bizim çocuklar heba olucak malesef.

yine kafam karıştıı :26::26::26::26::26::26:
gül umarım tedavisi kolay çabucak geçecek bir durumdur.kura bizim okulda baskılardan dolayı 4.sınıflara yapıldı sadece .çıkan çocuklar torpili olmayan, sessiz sakin ailelerin çocuğu oldu.müdürün masasına yumruğunu koyan veliden tutunda,avaz avaz bağırıp okulu başınıza yıkarım diyen veliyi mi
tekrardan kura yapılsa bu defa siz size haksızlık olacak.imza toplayan veliler adil olmadığını mı düşünüyor.

kaynakları alırız bir dert almayız bir dert
oğluma bu yıl ne olduysa yazısı çok düzeldi diğer arkadaşlarda aynı durumdan bahsedince şaşırdım hepsine ne olmuş olabilir:44::44::44:

hazır cevap

çocukları kolaya alıştırdılar.oğlumun yazısı düzeldi ama yazmayı asla sevmeyecek.öğrtmen kafanızdan bir hikaye yazın dediğinde kalemi defteri eline almak yerine klavyenin başına geçip işi pcden halleti

sizin okullar ne şenlikliymiş ya, bizim okulda hiç hareket yok, çok sıkıcı

sizin okullar ne şenlikliymiş ya, bizim okulda hiç hareket yok, çok sıkıcı

bu kadar hareket çok fazla
öğretmenimiz sınıfı beğenmediği için çocukları boş sınıflara alıp dersi orada işletiyor. tabi her günde müdüriyette
bu arada oğlum makasla saçlarına şekil vermiş bunu neden yaptığını sordum .bu yıl okulla birlikte kendine yeni bir yol çizdiğini söyledi.feriha dizisindeki emir de kendine bulduğu yolda işe ilk saçlarından başladı dedi

Melda ingilizce kursu için acele etmemeni öneririm canım.Henüz kurslardada ,özel okullardada çok fazla birşey öğretmiyorlar bu yaştaki çocuklara.Biraz büyüsünler,kolayca öğrenirler.
Oğlumu 1.sınıfta devlet okulunda çok iyi bir öğretmen var diye özele vermedim.4.sınıfta öğretmeni okuldan ayrıldı ve bizde özele aldık.İngilizce hiç görmediği için çok zorlanır diye panik oldum,ama 1 ay içinde 4. sınıfa kadar öğretilen ingilizceyi okulda öğrendi ve arkadaşlarıyla aynı seviyeye geldi.Küçük yaşta dil daha kolay öğrenilir mantıığı günlük hayatta sürekli ingilizceyle muhattap olan çocuklar için geçerli.6 veya 7. sınıfta takviye yapmak daha verimli oluyor.

ay çok güldüm, ne yoluymuş o, yakında tibete gitmesin

Son düzenleme:

Aferin ona,çocuk yoluna bile karar vermiş.

ben arkadaşlarından geride mi olur diye korkuyorum .bu kurslarda alacağı eğitimi az çokta biliyorum .oğlum renkleri ,saymayı çat pat cümleler kurmayı pc den öğrendi. kurslarda daha fazlası şu an için olmayacaktır .sürekli konuşmadığı için pratik yapmayıp unutacaktır en iyisi ertelemek galiba.
ay çok güldüm, ne yoluymuş o, yakında tibete gitmesin

hergün hangi mevzuyla geleceğini şaşırmış durumda yapar mı yapar

bu arada canımı sıkan bir başka durum var biz okul açılmadan önce beslenmesi için alışverişe çıktık. büyük bir marketten kolilerde su ,süt falan aldık
oğlum sütün tadının kötü olduğu söylüyordu. bugün bardağa boşaltıp baktım sütler bozulmuşşson kullanma tarihine saklama koşullarına çok önem veririm başıma bu geldi marketin bu hatayı yapmış olması çok kötü hergün beslenmesine ikişer ikişer koyuyordum benim oğlum derdini anlatacak yaşta bilmeden anlamadan içen çocuklar ne olacak
koliyle aldığımız litrelik sütlerde bozuk çıktı yarın gidip şikayet mi etsem .
chess bu yıl beslenmeniz ne oldu :44::44::44::44:

neden süt aldınki canım belki sevgili hökömetimizin süt dağıtma özverisi devam ederdi bu dönemde, o zaman içerdi

bence geri götür tabii ya, herkese satacaklar o sütleri belkide kendileride varkında değil, paranı alamasan bile uyarmış olursun, belki üç beş çocuğu zehirlenmekten kurtarırsın
ben artık uht süt içirmiyorum faydasına inanmıyorum, hergün dörtte bir teker kaşarını yoğurdunu her gün yumurtasını yiyo, yeterli diye düşünüyorum kalsiyum protein için
yok canım şuan beslenme serbest tam benim istediğim gibi yani, içecek koymuyorum, sanırım 1. sınıflar bizim sebile el koymuş, sadece su koyuyorum içecek, ama veli toplantısından sonra o eziyete geri dönülecektir.

yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
hökümetin ahı tuttu
bizim öğretmenimiz çantasında olmasını istiyor
bakalım veliler toplantısından sonra ne karar çıkacak :18::18::18::18:

Özel okullar da kapsama dahil edildi

Bakan Eker, bir soru üzerine, ''Özel okulları da bu sene kapsayacağız'' dedi.

Süt arzında bir sıkıntı olmayacağına işaret eden Eker, ''Önce çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesi önemli. Tabii bu tek amaçlı değil, diğer amaçlara da hizmet ediyor. Diğer amaçlar neler? Birisi, üreticilerimizin ürettiği sütün bir şekilde tüketilmesine yardımcı olmak. Bir başka boyutu da endüstri ve sanayiyle ilgili. Sonuçta milyonlarca, yüz milyonlarca kutu süt imalatı yapılacak, süt sanayine de gıda sanayine de onun yan sanayisine, hatta lojistiğe de birçok paralel sektörü de harekete getirecek yararlı bir proje'' diye konuştu.

Eker, okul sütü projesinin ihale sürecinin olacağını, ilana çıkılacağını, bunun başlamasının 2-3 ayı bulacağını ve başladığı noktadan yıl sonuna kadar da devam edeceğini bildirdi.

Okul Sütü Projesi'nde geçen yıl yaklaşık 75 milyon lira ayrıldığını anlatan Bakan Eker, ''Bu sene, bunun 120-130 milyon civarında olabileceği hesaplanıyor'' dedi.
kamudanhaber

demedim mi meldam parkon hadi yine iyisiniz özel okullarıda kapsayacaklarmış

Son düzenleme:
Arkdaşlar merhaba
Doktorumuza gittik.Uzun süreli bir tedaviye başlıyoruz.Altı ay kadar devam edecek.Doktorumuz içerde derin bir çatlak olduğunu söyledi.Beslenmesine aynen bu şekilde devam edin dedi.
Kakanın hiç tutulmamasını geldiğinde hemen yapılmasını tutulduğununda bağırsağın kaka içindeki sıvıyı yuttuğunu ve böylece sertleşmeye başladığını söyledi.Tedavi edilmediğinde ilerleyen yıllarda bu hemoroide dönüşürmüş.
Ayrıca biz sabahçı olduk.Saat 07:10 da ders başı yapacağız.Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Saat altı gibi uyanmak zorundayız.Sabahın köründe yollara düşeceğiz oğlumla.Birde bunun kışı var ayazı,karı,buzu var.Servis için konuştum.Hiçbir şoför kızılay trafiğine girmek istemiyor haklı olarak.Bakalım ne yapacağız....

çok geçmiş olsun canım, allahtan kötü bişey değilmiş, çabuk atlatırsınız umarım. ben inek sütünün bağırsak sorunlarına yol açtığını ve bağırsakta ve vucutta iltihaplanmayı arttırdığını okumuştum ve ben buna inanıyorum, sen inanırsın inanmazsın uygularsın uygulamazsın bilemem ama söylemek zorunda hissettim hazırda sütten bahsetmişken

7 çok erken!! demek istiyorum, yedi çok geç kapmanyası aklıma geldi
gerçekten ya şimdi neyseyde kışın işiniz zor, çıkış kaçta
en azından öğleden sonrası ona kalcak, erken yatmak zorunda olcak, iyi taraflarıda yok değil

BOŞA KÜREK ÇEKİYORUZ ARKADAŞLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZA BU ÜLKEDE GELECEK YOK

Dışişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı istedi, YÖK Başkanlığı Suriyeli muhaliflere sınavsız üniversite hakkı tanıdı.

Genelgede, Esad yönetimine muhalif Suriyeli öğrencilerin üniversitelere sınavsız kaydedilmesi için talimat verildi. Üniversiteler YÖK'ün yayınladığı genelge ile mültecileri özel öğrenci olarak kayıt ediyor.

Muhaliflerin üniversitelere kayıt olabilmesi için sınava girmesi ya da Suriye'de üniversite öğrencisi olduğunu belgelemesi gerekmiyor. Sadece sözlü beyanları üniversiteye kayıt olmaları için yeterli görüldü. Kayıt yaptıran öğrencilerin kimlik bilgilerinin YÖK'e gönderilmesi istendi.
AKP iktidarı Türkiye'de eğitim gören Esad yönetimini destekleyen öğrencilerin ise Türkiye'ye girişine izin vermemişti.

Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ali Massoud, Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Faris İbrahim ve Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi Yüksek lisans öğrencisi Mutaz Ghanoum Suriye'den Türkiye'ye alınmayan öğrencilerden sadece üçü.

Ekleyen: Muhalifbakis.com

çok geçmiş olsun
ve allah kolaylık versin
aslında birinci kademe tam gün olmayacaksa öğlenci olur
ama ne doğru ki

valla ne hoş değil mi, ben tipimi uydurayım, biraz drama yeteneğimi kullanayım, gardaş ben okumaya geldim üni. ye, sorgusuz sualsiz alıncakmış ya suriyeliler

sonra ben bu ülkede yaşamak istemiyorum diyenlere defol git diyolar derdim varda, sanki insanlar keyiflerinden vatanından gitmek istiyor, tek vatansever bunlar ya

karamuk, gökyüzünde dans, tubasultan, sessiz fırtına ve şuan hatırlayamadığım arkadaşlar neden hiç yazmıyor artık

öğretmenimiz ödevsiz geçen bir haftanın acısını fena çıkardı bu haftasonu, ödev bombardımanı vardı

öğretmen ilk gün bu hafta ödev vermeyecem demiş sonrada vermiş benim oğlan ertesi gün hocam niye yalan söylüyorsunuz hani ödev vermeyecektiniz bütün akşam uğraştım yapamadım deyince hoca bu hafta ödev vermedi. haftaya telafi eder artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…