İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

öğretmen ilk gün bu hafta ödev vermeyecem demiş sonrada vermiş benim oğlan ertesi gün hocam niye yalan söylüyorsunuz hani ödev vermeyecektiniz bütün akşam uğraştım yapamadım:KK53: deyince hoca bu hafta ödev vermedi. haftaya telafi eder artık :KK37:

sizin öğretmeninizdemi çok ödev veriyo canım, bu kadar çok ödev verilmemeli bence ya, çocukları okuldan soğutuyolar, oğlum ilk gün bile okulu hiç özlememişti surat asarak gitti, ben bunda ödevlerin bayağı katkısı olduğunu düşünüyorum
saolsun bazı gereksiz velilerde sürekli daha çok ödev verin daha çok ödev verin deyip duruyo, kendin al kaynak yaptır ekstra çocuğuna, başkasının çocuğunu niye yakıyosun, valla bende böyle veliler yüzünden soğudum velilikten
:KK53::KK53:

o çok bilmiş velilerden buradada var insan gıcık oluyor. yok canım bizim hoca çok ödev vermez bize hep nasılsa öğrenecekler önce ahlak verelim gerisi gelir diyor. bizim oğlan ilk hafta ödev vermeyecem dedi diye gitmiş hesap sormuş işte. ama benimkide okula smylenerek gitti

çok geçmiş olsun canım, allahtan kötü bişey değilmiş, çabuk atlatırsınız umarım. ben inek sütünün bağırsak sorunlarına yol açtığını ve bağırsakta ve vucutta iltihaplanmayı arttırdığını okumuştum ve ben buna inanıyorum, sen inanırsın inanmazsın uygularsın uygulamazsın bilemem ama söylemek zorunda hissettim hazırda sütten bahsetmişken

7 çok erken!! demek istiyorum, yedi çok geç kapmanyası aklıma geldi:KK1:
gerçekten ya şimdi neyseyde kışın işiniz zor, çıkış kaçta
en azından öğleden sonrası ona kalcak, erken yatmak zorunda olcak, iyi taraflarıda yok değil

Evet chess bende inek sütünün etkisi olabilirmi diye düşünüp araştırmıştım.Aynı bilgilere ulaşmıştım.Teşekkür ederim.
Çıkış saatimizde 12:10 oldu.İyi yönleri var dediğin gibi.
Sabah 06:15 de kalktık hava bile tam aydınlanmamıştı.Eskiden sabahçılar sekiz buçuk gibi derse giriyordu.
Aynı saat uygulansa biraz daha iyi olurdu sanki...

Evet chess bende inek sütünün etkisi olabilirmi diye düşünüp araştırmıştım.Aynı bilgilere ulaşmıştım.Teşekkür ederim.
Çıkış saatimizde 12:10 oldu.İyi yönleri var dediğin gibi.
Sabah 06:15 de kalktık hava bile tam aydınlanmamıştı.Eskiden sabahçılar sekiz buçuk gibi derse giriyordu.
Aynı saat uygulansa biraz daha iyi olurdu sanki...

tabii canım ya, çok erken, akşam erken yatması gerekçek, ya da öğle uykusuna yatması, ikisinide sevmez çocuklar genelde

Günaydın kızlar yoktum bu hafta oğlumla geçirdim vaktimi giremedim.Bizimde hiç bir değişiklik olmadı öğretmenimiz aynı öğlenci olduk okuldan bir çok öğretmen gitmil fakat bizimki duruyordu pek halinden memnun değil bakalım.Ödevler başladı milli eğitimin kitaplarından
kaynak kitaP aldırmadılar daha Bu sene türkçe konuları çok sıkıcı banamı öyle geldi bilmiyorum çocuk okumak istemiyor şimdilik bizden bu kadar

Günaydın kızlar yoktum bu hafta oğlumla geçirdim vaktimi giremedim.Bizimde hiç bir değişiklik olmadı öğretmenimiz aynı öğlenci olduk okuldan bir çok öğretmen gitmil fakat bizimki duruyordu pek halinden memnun değil bakalım.Ödevler başladı milli eğitimin kitaplarından
kaynak kitaP aldırmadılar daha Bu sene türkçe konuları çok sıkıcı banamı öyle geldi bilmiyorum çocuk okumak istemiyor şimdilik bizden bu kadar

sevindim adınıza canım, sen istemiyordun öğretmeni değişsin
sana kesinlikle katılıyorum kitaplar çok sıkıcı, hadi okuyup geçecek olsa neyse, etkinlikler daha da berbat, türkçe dersinden soğutacaklar çocukları

tabii canım ya, çok erken, akşam erken yatması gerekçek, ya da öğle uykusuna yatması, ikisinide sevmez çocuklar genelde

Sorma valla bizimkine yemek ve uyku dedinmi kaçacak delik arıyor.Günlerce yemek verme hiç acıkmaz.Akşam oldumu yat deme sabaha kadar cin gibi oturur.

Arkdaşlar merhaba
Doktorumuza gittik.Uzun süreli bir tedaviye başlıyoruz.Altı ay kadar devam edecek.Doktorumuz içerde derin bir çatlak olduğunu söyledi.Beslenmesine aynen bu şekilde devam edin dedi.
Kakanın hiç tutulmamasını geldiğinde hemen yapılmasını tutulduğununda bağırsağın kaka içindeki sıvıyı yuttuğunu ve böylece sertleşmeye başladığını söyledi.Tedavi edilmediğinde ilerleyen yıllarda bu hemoroide dönüşürmüş.
Ayrıca biz sabahçı olduk.Saat 07:10 da ders başı yapacağız.Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Saat altı gibi uyanmak zorundayız.Sabahın köründe yollara düşeceğiz oğlumla.Birde bunun kışı var ayazı,karı,buzu var.Servis için konuştum.Hiçbir şoför kızılay trafiğine girmek istemiyor haklı olarak.Bakalım ne yapacağız....

Gül geçmişi okudum geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca hayat duruyor malesef bir an önce iyileşir inşallah.
Sabahçılık bir yandan iyi bir yandanda kötü Okulla ev çokmu uzaktaki servisler istemiyor

Özel okullar da kapsama dahil edildi

Bakan Eker, bir soru üzerine, ''Özel okulları da bu sene kapsayacağız'' dedi.

Süt arzında bir sıkıntı olmayacağına işaret eden Eker, ''Önce çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesi önemli. Tabii bu tek amaçlı değil, diğer amaçlara da hizmet ediyor. Diğer amaçlar neler? Birisi, üreticilerimizin ürettiği sütün bir şekilde tüketilmesine yardımcı olmak. Bir başka boyutu da endüstri ve sanayiyle ilgili. Sonuçta milyonlarca, yüz milyonlarca kutu süt imalatı yapılacak, süt sanayine de gıda sanayine de onun yan sanayisine, hatta lojistiğe de birçok paralel sektörü de harekete getirecek yararlı bir proje'' diye konuştu.

Eker, okul sütü projesinin ihale sürecinin olacağını, ilana çıkılacağını, bunun başlamasının 2-3 ayı bulacağını ve başladığı noktadan yıl sonuna kadar da devam edeceğini bildirdi.

Okul Sütü Projesi'nde geçen yıl yaklaşık 75 milyon lira ayrıldığını anlatan Bakan Eker, ''Bu sene, bunun 120-130 milyon civarında olabileceği hesaplanıyor'' dedi.
kamudanhaber

demedim mi meldam:KK52::KK52::KK52: parkon hadi yine iyisiniz özel okullarıda kapsayacaklarmış:KK1::KK1::KK1:
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Arkdaşlar merhaba
Doktorumuza gittik.Uzun süreli bir tedaviye başlıyoruz.Altı ay kadar devam edecek.Doktorumuz içerde derin bir çatlak olduğunu söyledi.Beslenmesine aynen bu şekilde devam edin dedi.
Kakanın hiç tutulmamasını geldiğinde hemen yapılmasını tutulduğununda bağırsağın kaka içindeki sıvıyı yuttuğunu ve böylece sertleşmeye başladığını söyledi.Tedavi edilmediğinde ilerleyen yıllarda bu hemoroide dönüşürmüş.
Ayrıca biz sabahçı olduk.Saat 07:10 da ders başı yapacağız.Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Saat altı gibi uyanmak zorundayız.Sabahın köründe yollara düşeceğiz oğlumla.Birde bunun kışı var ayazı,karı,buzu var.Servis için konuştum.Hiçbir şoför kızılay trafiğine girmek istemiyor haklı olarak.Bakalım ne yapacağız....
geçmiş olsun canım .sabahçı olmanın güzel yanları var aslında :KK31::KK31:
neyse ki eski düzene dönmüşsünüz:KK34::KK34::KK34:
BOŞA KÜREK ÇEKİYORUZ ARKADAŞLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZA BU ÜLKEDE GELECEK YOK

Dışişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı istedi, YÖK Başkanlığı Suriyeli muhaliflere sınavsız üniversite hakkı tanıdı.

Genelgede, Esad yönetimine muhalif Suriyeli öğrencilerin üniversitelere sınavsız kaydedilmesi için talimat verildi. Üniversiteler YÖK'ün yayınladığı genelge ile mültecileri özel öğrenci olarak kayıt ediyor.

Muhaliflerin üniversitelere kayıt olabilmesi için sınava girmesi ya da Suriye'de üniversite öğrencisi olduğunu belgelemesi gerekmiyor. Sadece sözlü beyanları üniversiteye kayıt olmaları için yeterli görüldü. Kayıt yaptıran öğrencilerin kimlik bilgilerinin YÖK'e gönderilmesi istendi.
AKP iktidarı Türkiye'de eğitim gören Esad yönetimini destekleyen öğrencilerin ise Türkiye'ye girişine izin vermemişti.

Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ali Massoud, Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Faris İbrahim ve Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi Yüksek lisans öğrencisi Mutaz Ghanoum Suriye'den Türkiye'ye alınmayan öğrencilerden sadece üçü.

Ekleyen: Muhalifbakis.com
artık hiç bir şeye şaşırmıyorummm :KK14::KK14:
karamuk, gökyüzünde dans, tubasultan, sessiz fırtına ve şuan hatırlayamadığım arkadaşlar neden hiç yazmıyor artık

öğretmenimiz ödevsiz geçen bir haftanın acısını fena çıkardı bu haftasonu, ödev bombardımanı vardı
bu haftadan sonra tam açılır öğretmeniniz:KK1::KK1::KK1:
öğretmen ilk gün bu hafta ödev vermeyecem demiş sonrada vermiş benim oğlan ertesi gün hocam niye yalan söylüyorsunuz hani ödev vermeyecektiniz bütün akşam uğraştım yapamadım:KK53: deyince hoca bu hafta ödev vermedi. haftaya telafi eder artık :KK37:
nasılda hakkını arıyor :KK1::KK1::KK1::KK1:
sizin öğretmeninizdemi çok ödev veriyo canım, bu kadar çok ödev verilmemeli bence ya, çocukları okuldan soğutuyolar, oğlum ilk gün bile okulu hiç özlememişti surat asarak gitti, ben bunda ödevlerin bayağı katkısı olduğunu düşünüyorum
saolsun bazı gereksiz velilerde sürekli daha çok ödev verin daha çok ödev verin deyip duruyo, kendin al kaynak yaptır ekstra çocuğuna, başkasının çocuğunu niye yakıyosun, valla bende böyle veliler yüzünden soğudum velilikten
oğlum bütün hafta okulda yorulduğundan, akşam ödevlerinin çokluğundan şikayet edip duruyor . hafta sonu olunca sadece evde vakit geçirmek istiyor:KK31: bizi de eve mahkum ediyor:KK31::KK31:
toplantıda değerli fikirlerini beyan eder senin veliler :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:bizim velilerin çoğu böylelerinden şikayetçi oluyor, toplantı günü birlik olup şunların hakkından o kadar kişi gelemiyoruz:44::44::44::44::44::44::44:

bu mutsuzluğunu çocuklara yansıtmasın da :KK14:
türkçe konularına hayat bilgisi harmanlanmış :KK1::KK1:

Gül geçmişi okudum geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca hayat duruyor malesef bir an önce iyileşir inşallah.
Sabahçılık bir yandan iyi bir yandanda kötü Okulla ev çokmu uzaktaki servisler istemiyor

Teşekkür ederim.İnşallah.
Birinci sınıfta okula çok yakın oturuyorduk.Daha sonra taşındık öğretmeninden ve arkadaşlarından ayrılmasın diye aynı okul devam etti.Yürüyerek 20-25 dk.
Aslında çok uzak değil ama oturduğumuz yer çok merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bir yer.Şoförlerde sabah ve akşam trafiğine girmek istemiyorlar.Bizim ordan sadece oğlumun olmasıda bir etken olabilir.Belki birkaç çocuk daha olsaydı alırlardı.

Sağol meldam...
Bakalım bizim veliler ne inciler dökecekler toplantıda.Birşey söylenmiyorki hiç, her lafa verecek bir cevapları var.Alakalı, alakasız yeterki konuşsunlarda...

oğlum bütün hafta okulda yorulduğundan, akşam ödevlerinin çokluğundan şikayet edip duruyor . hafta sonu olunca sadece evde vakit geçirmek istiyor:KK31: bizi de eve mahkum ediyor:KK31::KK31:
toplantıda değerli fikirlerini beyan eder senin veliler :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:bizim velilerin çoğu böylelerinden şikayetçi oluyor, toplantı günü birlik olup şunların hakkından o kadar kişi gelemiyoruz:44::44::44::44::44::44::44:

bu tarz veliler dişli valla, çete gibide gruplaşıyolar, hatta liderleri bile oluyo
valla çok salakça geliyo şu yazdığım cümle ama doğru valla:KK1::KK1:
döverler bunlar bizi çok bulaşmamak lazım

bu tarz veliler dişli valla, çete gibide gruplaşıyolar, hatta liderleri bile oluyo
valla çok salakça geliyo şu yazdığım cümle ama doğru valla:KK1::KK1:
döverler bunlar bizi çok bulaşmamak lazım
:KK1::KK1::KK1::KK1:
liderleri de en göze batan,yırtıcı olan ve ön planda olmayı seven tipler oluyor :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Teşekkür ederim.İnşallah.
Birinci sınıfta okula çok yakın oturuyorduk.Daha sonra taşındık öğretmeninden ve arkadaşlarından ayrılmasın diye aynı okul devam etti.Yürüyerek 20-25 dk.
Aslında çok uzak değil ama oturduğumuz yer çok merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bir yer.Şoförlerde sabah ve akşam trafiğine girmek istemiyorlar.Bizim ordan sadece oğlumun olmasıda bir etken olabilir.Belki birkaç çocuk daha olsaydı alırlardı.

az mesafede değil :KK31::KK31::KK31::KK31:

Bizim veli profilide hiç konuşmayan her şeye tamam diyen bir veli profili bende fazla konuşupta sivrilmek istemiyorum ama bizimkisi gibide bir veli grubu görülmemiştir herhalde bu kadarmı insanlar bi haber olur bazı şeylerden anlamak mümkün değil

bizde 100 lira toplancakmış, kaynak kitap alıncakmış, kaynak kitap ne merak ettim, umarım bol ödev verdircek bişey değildir. 100 lirada çok geldi sizlerde ne kadar toplanacak ve ne için. bize şimdilik kaynak kitap için dendi ama:26:

bizde 100 lira toplancakmış, kaynak kitap alıncakmış, kaynak kitap ne merak ettim, umarım bol ödev verdircek bişey değildir. 100 lirada çok geldi sizlerde ne kadar toplanacak ve ne için. bize şimdilik kaynak kitap için dendi ama:26:

Banada çok geldi bu rakam içinde başka şeyler vardır belkide.Ayrıca kaynak kitapları siz almıyormusunuz bildiğim kadarıyla öğretmenlerin veliye kaynak kitap vermesi yasak

Banada çok geldi bu rakam içinde başka şeyler vardır belkide.Ayrıca kaynak kitapları siz almıyormusunuz bildiğim kadarıyla öğretmenlerin veliye kaynak kitap vermesi yasak

öyle mi, bilmiyodum canım ya, o alacakmış, çocuklara dağıtçakmış, parasınıda sınıf annesi toplıcak, bizde geçen iki senede de böyle oldu, yani biz kendimiz gidip almadık hiç
ya ben parasından kaçmıyorum ama para faydalı bi yere gittikten sonra tabii, belki bunun içinde fotokopi paraları falan da vardır
birinci sınıfta parça parça toplanan 300 ü bulmuştur, o zaman toplanan paralarla alınan, dolap, projeksiyon sebil hep eski sınıfta kaldı sadece 2 sene kullanıldı yani, müd vermemiş, çıkarttırmamış sınıftan öyle dedi öğretmen. eee o zaman onlarda toplasaydı kendileri alsaydı, bu olaydan sonra bu para toplama işine gıcık olmaya başladım bende, ayrıca bazı uyanık veliler durumum yok diyor ama gayette durumları var, onların parasını biz vermiş oluyoruz bi nevi, herşeyden onların çocuklarıda yararlanıyor, belki geçmişte bahsetmişimdir, durumum yok diyenlerden birisi doktor velilerden, gelde gıcık olma

O nasıl iş ya
kimse dememiş mi nasıl durumun yok diye doktora

O nasıl iş ya
kimse dememiş mi nasıl durumun yok diye doktora

sorma canım, birde havalılar burunlarından kıl aldırmazlar, öğretmenimizde saolsun bunlara bi hörmet kıyamet... geçen sene veli toplantısında bir top fotokopi kağıdı almamak için bir saat konuştu bu kadın, yemin ediyorum bayılıverecektim yangın var diye bağırasım geldi o derece. neyse diğer velilerede aynı daraltı gelmiş olacakki herkes bu çifte cephe aldı, resmen dışladılar. bu sene okul değiştirmişler. değiştir, değiştirsen nolcak kafa aynı olduktan sonra.

X