inşallah canım..inşallah bir gün okumayı da sever. Matematiği sevmesi de çok önemli ama, ne güzel seviyormuş.
bizde de tavuk çorbası ıspanak salata ve yoğurt vardı, 1 kase yoğurt yedim, 2 tabak da çorba içtim, ıspanak yemedim, acıkırsam akşam üzeri yerim.inşallah canım..
öğlen ne var yemekte.
bizde işkembe çorbası,çılbır,makarna ve ekler..
canım evet hızlı okumuş hocası..o gün okur her zaman sınavları.haklısın canım başa gelince öğrenecek herşeyi bu gidişle, ben elimden geleni yaptım diyeceğim o zaman.
Oh canım valla ne güzel ablan var, isterdim bir kız kardeş hayatımda,küçük ya da büyük.
Ayyy o özellik benimkinde de var, özellikle haftasonu o ödevler hiç bitmez, bugün yarın öbür gün derken pazar akşamı son dakikaya kadar sürünür durur. Ben de bakıyordum bir ara Ulan İstanbul 'a, güzel karakterler var.
Aynen canım allah hepimize güç kuvvet versin bu dönemde.
ay maşallah kız dün olmadılar mı sınavı, ne çabuk sonuç açıklandı, kendiniz mi baktınız? İnşallah hep böyle sonuçları gelir.
hoşgeldin canım, sen de durumlar nasıl?
canım benim ya çok haklısın. biz de yaşadık işte..aynı şeyleri geçen yıl..çok zor bir dönem ama illa ki alışacak..insan mecbur kalınca nelere alışmıyor..sen de üzüleceksin zaman zaman kızını gördükçe.benim kızın genel durumda düşme var zaten okulu öğretmeni sevmemişti ya ortak sınavda 19. oldu sınıf 23 kişi... geçen hafta izinliydim eski okuluna gitmek istedi gittik öğretmeni görünce bi sarıldılar ben ağlayacaktım. Kadın çok ilgili alakalı çocuklarla gittik son dersti oyun oynuyorlarmış bizim öğretmen hiç böyle şeyler yaptırmıyor diyor. Birde okuldan görüştüğümüz hiç arkadaşı yok tabi velilerle tanışmadığımız için sürekli arkadaş istiyor ağlıyor sıkıldım diye ne yapacağımı şaşırdım. Geçen hafta bize yakın oturan bir bayanla okul çıkışı konuşmaya tanışmaya çalıştım aramızda 5-6 ev var aynı caddedeyiz benim kız illa bize gelsin dedi kızda gelmek istedi bende hazır evdeyim annesiyle beraber davet ettim gelsin beni evimi görsün sonuçta kimse çocuğunu yollamak istemez ama kadın yüzüme bile bakmadı babası kızar dedi yürüdü gitti :) sürekli ağzında bir sıkıldım lafı ne yapıcam bilmiyorum
evet kimseler yok bugün, Zeliş yazmış öbür tarafa.canım evet hızlı okumuş hocası..o gün okur her zaman sınavları.
ben il genelinde diyordum ya..öyle değilmiş fadimem ..sadece sınıf içinde yapmış öğretmen.
bi yayın evinden gelmiş deneme sınavı , para toplanmış.
öyle yanı..inşallah hep böyle gider fadimem..
kimseler de gelmemiş ya bugün
ancak geldim .nerde bu millet, nerde bu devlet, nere kayboldunuz kızlar, bugün de ben varım, siz yoksunuz.
afiyet olsun canım. Akşama ne yemek var?ancak geldim .
öğlen mercimek çorba içtim
he ya..bizim oğlan da ilk kez oldu. bu sene için yani.evet kimseler yok bugün, Zeliş yazmış öbür tarafa.
inşallah canım benim, bizimkiler de girecek ama ne zaman bilmiyorum. Bu yıl için toplam 6 tane olacaklar lafta 3 ü bu dönem olsa, şimdiye birine bari girmeleri gerekirdi değil mi? Neyi bekliyorlar bilemiyorum.
kız fadimem . bakıcıya yemek bırakma dediniz ya,,köfte yoğurdum sabah. yine uyku tutmadı 5.30 da kalktım.afiyet olsun canım. Akşama ne yemek var?
ben de yine pazardan kalanlar var, anca biter bugün sanırım.
burdayımnerde bu millet, nerde bu devlet, nere kayboldunuz kızlar, bugün de ben varım, siz yoksunuz.
dün nasıl geçmiş bakıcıyla ne yapmışlar.kız fadimem . bakıcıya yemek bırakma dediniz ya,,köfte yoğurdum sabah. yine uyku tutmadı 5.30 da kalktım.
ama başka da bişey yapmadım . belki bakıcı acır da zamanla bi çorba yapar bana.
ancak geldim .
öğlen mercimek çorba içtim
afiyet olsun canım. Akşama ne yemek var?
ben de yine pazardan kalanlar var, anca biter bugün sanırım.
Afiyet olsun kızlar,bende evden mantarlı tavuk sote biraz makarna biraz salata getirdim.he ya..bizim oğlan da ilk kez oldu. bu sene için yani.
sanıyorum konuların biraz ilerlemesini beklediler ki soru biriksin..konu biriksin
ama artık vakti geldi yani
afiyet olsun bakem .burdayım
yemek yedim geldim çay içiyorum şimdi.
vallahi ilk gün güzelmiş. yani kadın çok akıllı. çocukların gönlünü ilk günden hoş etmiş .ama zamanla her bakıcı gibi yavaşlayacak.dün nasıl geçmiş bakıcıyla ne yapmışlar.
sizin ki de yapar yakında. bizim öğretmen demiyordu ama yapıverdi. belki demiştir ama ben tabi toplantılara bile gidemeyince habarım yokAfiyet olsun kızlar,bende evden mantarlı tavuk sote biraz makarna biraz salata getirdim.
Bu sınavladan bizdede olacaktı öğretmen sene başında söyledi ama ses seda yok ben olmasını istiyorum ama
afiyet olsun bakem .
vallahi ilk gün güzelmiş. yani kadın çok akıllı. çocukların gönlünü ilk günden hoş etmiş .ama zamanla her bakıcı gibi yavaşlayacak.
şimdilik iyi anladığım kadarıyla. çocuklar memnun
iyiyim ben yasemincim. geliyorum topiğe pi dakkaselam cnm naberrrrrrrr
fadimeciğim sen nasılsınnnn
Ay evet dilekcim ya onu soracaktım sana bakıcı nasıl diye.Sevindim ilk günden alışmalarına inşallah hep böyle devam eder cnm.afiyet olsun bakem .
vallahi ilk gün güzelmiş. yani kadın çok akıllı. çocukların gönlünü ilk günden hoş etmiş .ama zamanla her bakıcı gibi yavaşlayacak.
şimdilik iyi anladığım kadarıyla. çocuklar memnun
iyiyim ben yasemincim. geliyorum topiğe pi dakka
hhahaha..canım ya . yani bugün buraya da gelemedik doğru düzgün . yeni girdim .EEEE davetsiz gelmiyorsun artıkımmmmmmmmm
tabi benim oğlum 3 sınıfa gitmiyorrrr