İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

inşallah canım..
öğlen ne var yemekte.
bizde işkembe çorbası,çılbır,makarna ve ekler..
bizde de tavuk çorbası ıspanak salata ve yoğurt vardı, 1 kase yoğurt yedim, 2 tabak da çorba içtim, ıspanak yemedim, acıkırsam akşam üzeri yerim.
Afiyet olsun canım.

nerde bu millet, nerde bu devlet, nere kayboldunuz kızlar, bugün de ben varım, siz yoksunuz.

canım evet hızlı okumuş hocası..o gün okur her zaman sınavları.
ben il genelinde diyordum ya..öyle değilmiş fadimem ..sadece sınıf içinde yapmış öğretmen.
bi yayın evinden gelmiş deneme sınavı , para toplanmış.
öyle yanı..inşallah hep böyle gider fadimem..
kimseler de gelmemiş ya bugün

canım benim ya çok haklısın. biz de yaşadık işte..aynı şeyleri geçen yıl..çok zor bir dönem ama illa ki alışacak..insan mecbur kalınca nelere alışmıyor..sen de üzüleceksin zaman zaman kızını gördükçe.
arada eski okulundan arkadaşlarını çağırırısın..onlar gelir siz gidersiniz..
bi de hemen kabullenmiyor velilerde ..ben de hala az az konuşuyorum velilerle..bak 1 yılı geçti..ama işte öyle alttan alttan bakıyorlar. ama eski okulumuzda öylemiydik. ne çene ne çene..

evet kimseler yok bugün, Zeliş yazmış öbür tarafa.
inşallah canım benim, bizimkiler de girecek ama ne zaman bilmiyorum. Bu yıl için toplam 6 tane olacaklar lafta 3 ü bu dönem olsa, şimdiye birine bari girmeleri gerekirdi değil mi? Neyi bekliyorlar bilemiyorum.

he ya..bizim oğlan da ilk kez oldu. bu sene için yani.
sanıyorum konuların biraz ilerlemesini beklediler ki soru biriksin..konu biriksin
ama artık vakti geldi yani

afiyet olsun canım. Akşama ne yemek var?
ben de yine pazardan kalanlar var, anca biter bugün sanırım.
kız fadimem . bakıcıya yemek bırakma dediniz ya,,köfte yoğurdum sabah. yine uyku tutmadı 5.30 da kalktım.
ama başka da bişey yapmadım . belki bakıcı acır da zamanla bi çorba yapar bana.

kız fadimem . bakıcıya yemek bırakma dediniz ya,,köfte yoğurdum sabah. yine uyku tutmadı 5.30 da kalktım.
ama başka da bişey yapmadım . belki bakıcı acır da zamanla bi çorba yapar bana.
dün nasıl geçmiş bakıcıyla ne yapmışlar.

ancak geldim .
öğlen mercimek çorba içtim
afiyet olsun canım. Akşama ne yemek var?
ben de yine pazardan kalanlar var, anca biter bugün sanırım.
he ya..bizim oğlan da ilk kez oldu. bu sene için yani.
sanıyorum konuların biraz ilerlemesini beklediler ki soru biriksin..konu biriksin
ama artık vakti geldi yani
Afiyet olsun kızlar,bende evden mantarlı tavuk sote biraz makarna biraz salata getirdim.
Bu sınavladan bizdede olacaktı öğretmen sene başında söyledi ama ses seda yok ben olmasını istiyorum ama

burdayım
yemek yedim geldim çay içiyorum şimdi.
afiyet olsun bakem .
dün nasıl geçmiş bakıcıyla ne yapmışlar.
vallahi ilk gün güzelmiş. yani kadın çok akıllı. çocukların gönlünü ilk günden hoş etmiş .ama zamanla her bakıcı gibi yavaşlayacak.
şimdilik iyi anladığım kadarıyla. çocuklar memnun

Afiyet olsun kızlar,bende evden mantarlı tavuk sote biraz makarna biraz salata getirdim.
Bu sınavladan bizdede olacaktı öğretmen sene başında söyledi ama ses seda yok ben olmasını istiyorum ama
sizin ki de yapar yakında. bizim öğretmen demiyordu ama yapıverdi. belki demiştir ama ben tabi toplantılara bile gidemeyince habarım yok

selam cnm naberrrrrrrr

fadimeciğim sen nasılsınnnn

Ay evet dilekcim ya onu soracaktım sana bakıcı nasıl diye.Sevindim ilk günden alışmalarına inşallah hep böyle devam eder cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…