5 sayfa epey yapmışsınız canım, ne güzel.günaydın kızlar..
dün ödev için oğlanın arkadaşını aradık ama matematikten fotokopi dağıtmış öğretmen sabah aldık akşam yaparız artık.
akşam bizde matematik fasikülünden 5 sayfa yaptık.
geçenlerde bizde de çıktı bir tane böyle grafik sorusu.aferin fıstığa ne güzel yapmış soruları.zaten yapamadıkları da görmediği konuymuş.spor derken neler yapıyorsun hangi hareketler..akşam fen bilgisinden maddenin renk-koku tat özellikleri ile ilgili 10 soru cevap yazpınız demişti, tek tek ona soru yazdırdım.
Matematikten test yapmışlar, 12 soru da 4 ünü yapamamış, eve göndermiş yapamadığınız sorulara benzer örnekler yapın demiş.
Ama yapamadıklarını hiç sınıfta göstermedi kadın, gösterdiyse de 1 tane örnek belki.
Grafikle ilgili sorular, örneğin,
bu şekilde grafikler vardı, dik çizgide kitap sayısı, aşağıda da günler, mesela demişki, işte a öğrencisinin okuduğu toplam kitap sayısı ve buna benzer sorular.
Akşam anlattım bir güzel sanırım anladı.
yemeğim de hazırdı, ısıtıp yedik, azıcık spor yapayım dedim işte bu esnada kız çağırdı ödevlerini yapamadığı için, sporum yarım kaldı yine anlayacağınız.
dersler yavaştan zorlaşmaya başlıyor fadimecım. bizim de oldu geçmişte bu tür sorularımız.akşam fen bilgisinden maddenin renk-koku tat özellikleri ile ilgili 10 soru cevap yazpınız demişti, tek tek ona soru yazdırdım.
Matematikten test yapmışlar, 12 soru da 4 ünü yapamamış, eve göndermiş yapamadığınız sorulara benzer örnekler yapın demiş.
Ama yapamadıklarını hiç sınıfta göstermedi kadın, gösterdiyse de 1 tane örnek belki.
Grafikle ilgili sorular, örneğin,
bu şekilde grafikler vardı, dik çizgide kitap sayısı, aşağıda da günler, mesela demişki, işte a öğrencisinin okuduğu toplam kitap sayısı ve buna benzer sorular.
Akşam anlattım bir güzel sanırım anladı.
yemeğim de hazırdı, ısıtıp yedik, azıcık spor yapayım dedim işte bu esnada kız çağırdı ödevlerini yapamadığı için, sporum yarım kaldı yine anlayacağınız.
bir-iki tanesini de atmış kafadan tesadüfen tutmuş biliyor musun?geçenlerde bizde de çıktı bir tane böyle grafik sorusu.aferin fıstığa ne güzel yapmış soruları.zaten yapamadıkları da görmediği konuymuş.spor derken neler yapıyorsun hangi hareketler..
Evet canım ilerliyor konular.dersler yavaştan zorlaşmaya başlıyor fadimecım. bizim de oldu geçmişte bu tür sorularımız.
bunları okumayı öğreniyorlar. tablo okuyorlar.
dün sınav olmuş bizim sıpalar da..
her gün sınav oluyorlar. sizin çocuklar da öyle mi kızlar .
dün ödev 3-4 sayfaydı. azdı. bitti . yattı uyudu. biraz boğazı acıyormuş.
15 tatil ne z aman kızlar ..bilen var mı
kızlar üşenmedim akşam kocamın iphone 6 telefonunu sizin için çektim.
çok ş ükür fadimem bi işin var . dediğin gibi bu adamlar insanı sıkıyor ianan ki.bir-iki tanesini de atmış kafadan tesadüfen tutmuş biliyor musun?
Evet canım ilerliyor konular.
Yok bizimkiler hergün olmuyorlar, haftada-15 de bir sanırım.
Hiç bakmadım canım ama ocak ayı içinde olmalı.
kız alemein ilahi.
dün de benim koca kişisi bana tavır yaptı, porselen kaşıklı aldım diye, hani bu kepçeleri koyarızya içine, 18,9 tl tuttu da, adam bir surat bir surat
ıhhhhh, hiç de umrumdaydı sanki, kendim kazanıyom kendim alıyom.
İyi ki diyoru çalışıyorum, ev hanımı olsam bu adam beni bir kaşık suda boğacakmış sanırımböyle yapacaksın bunları. İlla ki arada bir oluyor.
ben de görünmüyor resim
kızlar üşenmedim akşam kocamın iphone 6 telefonunu sizin için çektim.
afiyet olsun . balıklar yarasın zelişçim.Günaydın kızlar nasılsınız???
Dilek alemsin valla sormadı mı seninki neden çekiyorsun resmi diye....
Fadime iyi yapmış canım almakla dediğin gibi kendimiz kazanıp kendimiz harcıyoruz...
Dün Türkçe ve matematikten ödev vardı ve bize göre fazlaydı yani 6-7 sayfa matematik bitmişti ben gitmeden Türkçeyi de kendisi yaptı bazı şeyleri sorarak...
Kitap okuyamadık zaman kalmadı çünkü.
Yemekte yapmadım balık söyledim yine dünde...
Biraz uzandım salonda ama baktım bizimkiler maç izleyelim diyolar kalktım gittim yatmaya 10 da yataktaydım valla.. Ama kitap okudum biraz..
ana sanki surat yapacak bir tutar yani..ne var bunda istediğimizi alamıcaz mı.güle güle kullan canım sen.bir-iki tanesini de atmış kafadan tesadüfen tutmuş biliyor musun?
Evet canım ilerliyor konular.
Yok bizimkiler hergün olmuyorlar, haftada-15 de bir sanırım.
Hiç bakmadım canım ama ocak ayı içinde olmalı.
kız alemein ilahi.
dün de benim koca kişisi bana tavır yaptı, porselen kaşıklı aldım diye, hani bu kepçeleri koyarızya içine, 18,9 tl tuttu da, adam bir surat bir surat
ıhhhhh, hiç de umrumdaydı sanki, kendim kazanıyom kendim alıyom.
İyi ki diyoru çalışıyorum, ev hanımı olsam bu adam beni bir kaşık suda boğacakmış sanırımböyle yapacaksın bunları. İlla ki arada bir oluyor.
Allah bin şükür canım, sağolasın. Eve bişey alcağım zaman adamın ödü kopar, hiçbişey aldırası gelmez.çok ş ükür fadimem bi işin var . dediğin gibi bu adamlar insanı sıkıyor ianan ki.
güzel ki porselen kaşıklık takımın. güle güle kullan tatlım.
Yaaaa uzun mu sürmüş canım, çocukları bıktırmayacak kadar ödev verseler ne olur sanki.Günaydın kızlar nasılsınız???
Fadime iyi yapmış canım almakla dediğin gibi kendimiz kazanıp kendimiz harcıyoruz...
Dün Türkçe ve matematikten ödev vardı ve bize göre fazlaydı yani 6-7 sayfa matematik bitmişti ben gitmeden Türkçeyi de kendisi yaptı bazı şeyleri sorarak...
Biraz uzandım salonda ama baktım bizimkiler maç izleyelim diyolar kalktım gittim yatmaya 10 da yataktaydım valla.. Ama kitap okudum biraz..
sağol canım, alcam işte alcam, o öyle yaptı mı varya şeytan dürtüyor almayacağım şeyleri de bir gazla alıyomana sanki surat yapacak bir tutar yani..ne var bunda istediğimizi alamıcaz mı.güle güle kullan canım sen.
ben izledim ki o filmi..detay verebilirsin bana..özelden.Allah bin şükür canım, sağolasın. Eve bişey alcağım zaman adamın ödü kopar, hiçbişey aldırası gelmez.
Yaaaa uzun mu sürmüş canım, çocukları bıktırmayacak kadar ödev verseler ne olur sanki.
Ben de Taare zamen filmine bakıyorum 3 gündür, parça parça, o kadar güzel ilgileniyor ki adam öğrenciyle, çocuk aslında süper yetenekli, ama nerdeyse okuldan atılacaktı. Daha detay vermeyim de, ama bayılıyorum bu tür filmlerine adamın, yaşama farklı bir bakış açısı getiriyor.
Erken yatmakla iyi yapmışın canım sen de boşver tadını çıkar bugünlerin.
iyi işte uğraşmamışsın ödevle.bu kitap okuma işini bende çözemedim daha.zaman kalmıyor çünkü okusak bile az okuyoruz.Günaydın kızlar nasılsınız???
benim de hiç zamanım yok canım.iyi işte uğraşmamışsın ödevle.bu kitap okuma işini bende çözemedim daha.zaman kalmıyor çünkü okusak bile az okuyoruz.
Allah bin şükür canım, sağolasın. Eve bişey alcağım zaman adamın ödü kopar, hiçbişey aldırası gelmez.
Yaaaa uzun mu sürmüş canım, çocukları bıktırmayacak kadar ödev verseler ne olur sanki.
Ben de Taare zamen filmine bakıyorum 3 gündür, parça parça, o kadar güzel ilgileniyor ki adam öğrenciyle, çocuk aslında süper yetenekli, ama nerdeyse okuldan atılacaktı. Daha detay vermeyim de, ama bayılıyorum bu tür filmlerine adamın, yaşama farklı bir bakış açısı getiriyor.
Erken yatmakla iyi yapmışın canım sen de boşver tadını çıkar bugünlerin.
iyi işte uğraşmamışsın ödevle.bu kitap okuma işini bende çözemedim daha.zaman kalmıyor çünkü okusak bile az okuyoruz.
benim de hiç zamanım yok canım.
canım sonunu getiremedim ama bu filmden benim çıkardığım anlam, seveceksin çocukları, her ne koşulda olursa olsun sevgini ilgini vereceksin, hayatı güzel yaşayacaksın, meyvelerini veriyor zaten o zaman çocuk.ben izledim ki o filmi..detay verebilirsin bana..özelden.
evet yaaa süper canım. keşke bizim eğitim sistemimizde de olsa öyle değil mi, eğlendirerek dersi anlatan öğretmenler, önce öğretmen kendini sevdirecek arkadaş.Dimi ne kadar güzel bir film canım tekrar izleyeceğim bende bir ara
Benim daha çok serviste okuma şansım oluyor sadece evde olsa bende bu kadar okuyamam zaten canım hergün serviste en az 2 - 2,5 saatim var
iki çocukla ki çocuklarda küçük senin zamanın olmaması çok normal canım benimmm
birde evde siz iş yaparken kocalar oturuyor bunun içinde zamanınız kalmıyor pekkk
üf zeliş s erviste ne çok zamanın geçiyorrrDimi ne kadar güzel bir film canım tekrar izleyeceğim bende bir ara
Benim daha çok serviste okuma şansım oluyor sadece evde olsa bende bu kadar okuyamam zaten canım hergün serviste en az 2 - 2,5 saatim var
iki çocukla ki çocuklarda küçük senin zamanın olmaması çok normal canım benimmm
birde evde siz iş yaparken kocalar oturuyor bunun içinde zamanınız kalmıyor pekkk
fadimecim evet film çok duygusal demi . çocuğu anlayan yoktu ki. Allah tan öğretmen çıktı karşısına. her koşulda çocoğu anlamamız lazım . bağırmadan . kızmadan. empati biraz..canım sonunu getiremedim ama bu filmden benim çıkardığım anlam, seveceksin çocukları, her ne koşulda olursa olsun sevgini ilgini vereceksin, hayatı güzel yaşayacaksın, meyvelerini veriyor zaten o zaman çocuk.
evet yaaa süper canım. keşke bizim eğitim sistemimizde de olsa öyle değil mi, eğlendirerek dersi anlatan öğretmenler, önce öğretmen kendini sevdirecek arkadaş.
Misal büyük kızın coğrafya yazılısı var bugün, anne çalışmak istemiyorum, sevmiyorum diyor, çünkü dedesi gibi bir öğretmen giriyormuş ve ne konuştuğunu duymuyorlarmış bile.
canım sonunu getiremedim ama bu filmden benim çıkardığım anlam, seveceksin çocukları, her ne koşulda olursa olsun sevgini ilgini vereceksin, hayatı güzel yaşayacaksın, meyvelerini veriyor zaten o zaman çocuk.
evet yaaa süper canım. keşke bizim eğitim sistemimizde de olsa öyle değil mi, eğlendirerek dersi anlatan öğretmenler, önce öğretmen kendini sevdirecek arkadaş.
Misal büyük kızın coğrafya yazılısı var bugün, anne çalışmak istemiyorum, sevmiyorum diyor, çünkü dedesi gibi bir öğretmen giriyormuş ve ne konuştuğunu duymuyorlarmış bile.