İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

geçenlerde bizde de çıktı bir tane böyle grafik sorusu.aferin fıstığa ne güzel yapmış soruları.zaten yapamadıkları da görmediği konuymuş.spor derken neler yapıyorsun hangi hareketler..

dersler yavaştan zorlaşmaya başlıyor fadimecım. bizim de oldu geçmişte bu tür sorularımız.
bunları okumayı öğreniyorlar. tablo okuyorlar.

dün sınav olmuş bizim sıpalar da..
her gün sınav oluyorlar. sizin çocuklar da öyle mi kızlar .
dün ödev 3-4 sayfaydı. azdı. bitti . yattı uyudu. biraz boğazı acıyormuş.
15 tatil ne z aman kızlar ..bilen var mı

geçenlerde bizde de çıktı bir tane böyle grafik sorusu.aferin fıstığa ne güzel yapmış soruları.zaten yapamadıkları da görmediği konuymuş.spor derken neler yapıyorsun hangi hareketler..
bir-iki tanesini de atmış kafadan tesadüfen tutmuş biliyor musun?

Evet canım ilerliyor konular.
Yok bizimkiler hergün olmuyorlar, haftada-15 de bir sanırım.
Hiç bakmadım canım ama ocak ayı içinde olmalı.

kızlar üşenmedim akşam kocamın iphone 6 telefonunu sizin için çektim.

kız alemein ilahi.
dün de benim koca kişisi bana tavır yaptı, porselen kaşıklı aldım diye, hani bu kepçeleri koyarızya içine, 18,9 tl tuttu da, adam bir surat bir surat
ıhhhhh, hiç de umrumdaydı sanki, kendim kazanıyom kendim alıyom.
İyi ki diyoru çalışıyorum, ev hanımı olsam bu adam beni bir kaşık suda boğacakmış sanırım böyle yapacaksın bunları. İlla ki arada bir oluyor.

çok ş ükür fadimem bi işin var . dediğin gibi bu adamlar insanı sıkıyor ianan ki.
güzel ki porselen kaşıklık takımın. güle güle kullan tatlım.

23 ocak 2015 cuma günü tatil başlıyormuş
9 subat 2015 pazartesi okul başlıyormuş

Günaydın kızlar nasılsınız???

Dilek alemsin valla sormadı mı seninki neden çekiyorsun resmi diye....

Fadime iyi yapmış canım almakla dediğin gibi kendimiz kazanıp kendimiz harcıyoruz...

Dün Türkçe ve matematikten ödev vardı ve bize göre fazlaydı yani 6-7 sayfa matematik bitmişti ben gitmeden Türkçeyi de kendisi yaptı bazı şeyleri sorarak...

Kitap okuyamadık zaman kalmadı çünkü.

Yemekte yapmadım balık söyledim yine dünde...

Biraz uzandım salonda ama baktım bizimkiler maç izleyelim diyolar kalktım gittim yatmaya 10 da yataktaydım valla.. Ama kitap okudum biraz..

afiyet olsun . balıklar yarasın zelişçim.
dinlen şimdi bol bol . kitap oku yat uzan. tadını çıkar .
telefonu aldım sormadı zeliş . onun telefonunun fener kısmı var. koltuğun altına oyuncak kaçınca onunla buuluyoruz. sık sık alırım ki zaten..sormadı ondan.

ana sanki surat yapacak bir tutar yani..ne var bunda istediğimizi alamıcaz mı.güle güle kullan canım sen.

çok ş ükür fadimem bi işin var . dediğin gibi bu adamlar insanı sıkıyor ianan ki.
güzel ki porselen kaşıklık takımın. güle güle kullan tatlım.
Allah bin şükür canım, sağolasın. Eve bişey alcağım zaman adamın ödü kopar, hiçbişey aldırası gelmez.

Yaaaa uzun mu sürmüş canım, çocukları bıktırmayacak kadar ödev verseler ne olur sanki.
Ben de Taare zamen filmine bakıyorum 3 gündür, parça parça, o kadar güzel ilgileniyor ki adam öğrenciyle, çocuk aslında süper yetenekli, ama nerdeyse okuldan atılacaktı. Daha detay vermeyim de, ama bayılıyorum bu tür filmlerine adamın, yaşama farklı bir bakış açısı getiriyor.
Erken yatmakla iyi yapmışın canım sen de boşver tadını çıkar bugünlerin.

ben izledim ki o filmi..detay verebilirsin bana..özelden.

iyi işte uğraşmamışsın ödevle.bu kitap okuma işini bende çözemedim daha.zaman kalmıyor çünkü okusak bile az okuyoruz.

Dimi ne kadar güzel bir film canım tekrar izleyeceğim bende bir ara

iyi işte uğraşmamışsın ödevle.bu kitap okuma işini bende çözemedim daha.zaman kalmıyor çünkü okusak bile az okuyoruz.

Benim daha çok serviste okuma şansım oluyor sadece evde olsa bende bu kadar okuyamam zaten canım hergün serviste en az 2 - 2,5 saatim var

benim de hiç zamanım yok canım.

iki çocukla ki çocuklarda küçük senin zamanın olmaması çok normal canım benimmm

birde evde siz iş yaparken kocalar oturuyor bunun içinde zamanınız kalmıyor pekkk

ben izledim ki o filmi..detay verebilirsin bana..özelden.
canım sonunu getiremedim ama bu filmden benim çıkardığım anlam, seveceksin çocukları, her ne koşulda olursa olsun sevgini ilgini vereceksin, hayatı güzel yaşayacaksın, meyvelerini veriyor zaten o zaman çocuk.

evet yaaa süper canım. keşke bizim eğitim sistemimizde de olsa öyle değil mi, eğlendirerek dersi anlatan öğretmenler, önce öğretmen kendini sevdirecek arkadaş.
Misal büyük kızın coğrafya yazılısı var bugün, anne çalışmak istemiyorum, sevmiyorum diyor, çünkü dedesi gibi bir öğretmen giriyormuş ve ne konuştuğunu duymuyorlarmış bile.

üf zeliş s erviste ne çok zamanın geçiyorrr

fadimecim evet film çok duygusal demi . çocuğu anlayan yoktu ki. Allah tan öğretmen çıktı karşısına. her koşulda çocoğu anlamamız lazım . bağırmadan . kızmadan. empati biraz..

evet canım o kadar haklısın ki önce sevgi aslında ve mutlu olması çocuğun... Geçen görüşmemiz de aaaa bak ben size onu anlatmadım dimi geçen hafta rehber öğretmenle bir saat 15 dakika oturduk görüştük sohbet ettik...

Aklımda ki bir çok soru işaretine açıklık getirdi iki oğlu varmış onunda dilekçim diyor ki iyi ki Allah bana 2 tane oğul vermiş diyor. Kendi tecrübelerini paylaştı ne sorunlar yaşadığını...

Bana dedi ki oğlunuz emin olun iyi yerlere gelecek bu zamanlar geçip gidecek ama o geriye dönüp baktığında ilkokul öğretmenini değil sizin aile içindeki tutumunuzu bilecek ona karşı olan davranışlarınızı hatırlayacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…