fadime bugün pek durgun burası..ha ha ha alemsin kız Dilek, ne oldu bugün iş yok mu?
he yacanın mı sıkıldı kız.
şenlendirelim canım, açıver bir konu, eğlenceli olsun, hadi komik bir anını anlat.fadime bugün pek durgun burası..
he ya
hadi yaaaa, ne alakaymış peki? hey Allahım yarabbimben size bişi anlatayım bence komik ama
pazar günü pazara giderken caddenin köşesinde polis arabası durmuş bekliyor..karşı yönden de gelin konvoyu geliyor önde davul zurna arabası arkada gelin arabası ve konvoy..polis anons geçti korna çalmayın.. bir an sesizlik oldu caddede.
sonra polis tekrar anons yaptı korna çalmayın dedim davul çalmayın demedim dedi...bir başladı davulcu dangır dangır..
evet çok komiktihadi yaaaa, ne alakaymış peki? hey Allahım yarabbim
o an ne kadar komik olmuştur değil mi?
allah kolaylık versin.
Ben de anımı anlatayım, birgün iş arkadaşlarıyla birlikte bir tanesinin annesinin evine, yufka yapıyorlarmış, börek yemeye çağırdılar, iş çıkışı bikaç arkadaş, annesi-birinin kayınvalidesi hep beraber gittik. Neyse yedik içtik, dönüyoruz, bir inşaatın bahçesinden geçmemiz icap etti, arkadaşın kaynanasıyla biz önden gidiyorduk, bir baktık önümüzde harç var, ben dedim ki bunlara söyleyelim basmasınlar dedim,
Kayınvalidesi dedi ki KÖRLER Mİ BİZ gördükya onlar da görsün demesiyle birlikte
arkadan AAAYYYYYYYYYYY diye bir ses, biz arkamızı bir döndük, arkadaşın ayağı harcın içinde.
O GÜN gülmekten öldük gül gül
hahahhahah..fadime kız çok güzel anlatmışsın.allah kolaylık versin.
Ben de anımı anlatayım, birgün iş arkadaşlarıyla birlikte bir tanesinin annesinin evine, yufka yapıyorlarmış, börek yemeye çağırdılar, iş çıkışı bikaç arkadaş, annesi-birinin kayınvalidesi hep beraber gittik. Neyse yedik içtik, dönüyoruz, bir inşaatın bahçesinden geçmemiz icap etti, arkadaşın kaynanasıyla biz önden gidiyorduk, bir baktık önümüzde harç var, ben dedim ki bunlara söyleyelim basmasınlar dedim,
Kayınvalidesi dedi ki KÖRLER Mİ BİZ gördükya onlar da görsün demesiyle birlikte
arkadan AAAYYYYYYYYYYY diye bir ses, biz arkamızı bir döndük, arkadaşın ayağı harcın içinde.
O GÜN gülmekten öldük gül gül
biliyom biliyom geçen de çıkmıştı, çok güzel bir filmdi ama.ilahi ya nasıl temizledi gari ayağını..
kız aklıma ne geldi biliyonmu mandıra filozofu diye bir film vardı.kokoş iki kadın ineğin pisliğine basmışlardı.ay bu ne dedi kadın.adam da afroditin bişeyi demişti ama unuttum ya..
rica ederim canimmm.hahahhahah..fadime kız çok güzel anlatmışsın.