İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hangisini anlatem ki.
hiç aklıma da gelmiyor ki fadimem..tıkandım..kal geldi

ben size bişi anlatayım bence komik ama
pazar günü pazara giderken caddenin köşesinde polis arabası durmuş bekliyor..karşı yönden de gelin konvoyu geliyor önde davul zurna arabası arkada gelin arabası ve konvoy..polis anons geçti korna çalmayın.. bir an sesizlik oldu caddede.
sonra polis tekrar anons yaptı korna çalmayın dedim davul çalmayın demedim dedi...bir başladı davulcu dangır dangır..

hadi yaaaa, ne alakaymış peki? hey Allahım yarabbim
o an ne kadar komik olmuştur değil mi?

ahahahahahah..fatmacımmmmmm..
güzelmiş..yoğunluk çıktı bizde. iş yoğunluğu. söyleyince nazar değdi..hahah

allah kolaylık versin.
Ben de anımı anlatayım, birgün iş arkadaşlarıyla birlikte bir tanesinin annesinin evine, yufka yapıyorlarmış, börek yemeye çağırdılar, iş çıkışı bikaç arkadaş, annesi-birinin kayınvalidesi hep beraber gittik. Neyse yedik içtik, dönüyoruz, bir inşaatın bahçesinden geçmemiz icap etti, arkadaşın kaynanasıyla biz önden gidiyorduk, bir baktık önümüzde harç var, ben dedim ki bunlara söyleyelim basmasınlar dedim,
Kayınvalidesi dedi ki KÖRLER Mİ BİZ gördükya onlar da görsün demesiyle birlikte
arkadan AAAYYYYYYYYYYY diye bir ses, biz arkamızı bir döndük, arkadaşın ayağı harcın içinde.
O GÜN gülmekten öldük gül gül

ilahi ya nasıl temizledi gari ayağını..
kız aklıma ne geldi biliyonmu mandıra filozofu diye bir film vardı.kokoş iki kadın ineğin pisliğine basmışlardı.ay bu ne dedi kadın.adam da afroditin bişeyi demişti ama unuttum ya..

hahahhahah..fadime kız çok güzel anlatmışsın.

biliyom biliyom geçen de çıkmıştı, çok güzel bir filmdi ama.
inşaatın çeşmesi varmış, orda suya tutmuştu.
hahahhahah..fadime kız çok güzel anlatmışsın.
rica ederim canimmm.

günaydın kızlar..
dün ödev için oğlanın arkadaşını aradık ama matematikten fotokopi dağıtmış öğretmen sabah aldık akşam yaparız artık.
akşam bizde matematik fasikülünden 5 sayfa yaptık.

akşam fen bilgisinden maddenin renk-koku tat özellikleri ile ilgili 10 soru cevap yazpınız demişti, tek tek ona soru yazdırdım.
Matematikten test yapmışlar, 12 soru da 4 ünü yapamamış, eve göndermiş yapamadığınız sorulara benzer örnekler yapın demiş.
Ama yapamadıklarını hiç sınıfta göstermedi kadın, gösterdiyse de 1 tane örnek belki.
Grafikle ilgili sorular, örneğin,

bu şekilde grafikler vardı, dik çizgide kitap sayısı, aşağıda da günler, mesela demişki, işte a öğrencisinin okuduğu toplam kitap sayısı ve buna benzer sorular.
Akşam anlattım bir güzel sanırım anladı.

yemeğim de hazırdı, ısıtıp yedik, azıcık spor yapayım dedim işte bu esnada kız çağırdı ödevlerini yapamadığı için, sporum yarım kaldı yine anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…