İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben izleyemedim zeliş ..ev kalabalık.
bu hafta da yoğunuz.
koca kişisinden de kaçıyorum sürekli..

neden kaçıyon kız adam dannn

ben film izleme alışkanlığım yok. tv ne denk gelirse o.
ama akşam ödev olmasa Türk dizilerinden takip etmek isterim.

hımm dizi izlemeyeli çooook uzun zaman oldu aslında bende bir iki yabancı dizi takip etmek istiyordum ama ondan da vazgeçtim hiç içimden gelmiyor

ben film izleme alışkanlığım yok. tv ne denk gelirse o.
ama akşam ödev olmasa Türk dizilerinden takip etmek isterim.
ben şu aralar yeni başlayan yeşil deniz dizisine sarıldım..komedi. ve çoook hoş..tavsiye ederim. cuma günü saat 8 de başlıyor.

neden kaçıyon kız adam dannn

hımm dizi izlemeyeli çooook uzun zaman oldu aslında bende bir iki yabancı dizi takip etmek istiyordum ama ondan da vazgeçtim hiç içimden gelmiyor
kız ev kalabalık..
ebeveyn banyolu evimiz olsaydı diyorum.
Alcam sana ebeveyn banyolu ev diyor ..bakalım

kız ev kalabalık..

Ayy ne güzell olur du

Bizde üst kattaki arkadaşımla konuşuyorduk geçen sene

Ebebeyn banyosu olsun, giyinme odası olsun, mümkünse içinde kütüphane olacak çalışma odamız olsun...

ammaaaannn olsunda olsun :))))

kız ev kalabalık..
Allah gönlünüze göre versin kızlar..

Aminnnnnnn
Allah ım fadimenin duasını kabul et..
aminnnn canım benim, sağolasın.

amin canım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.

ben de merak ederim biliyor musun? Okumadım ama, Sinan Akyüz ün Piruzesini merak etmiştim.

amin canım inşallah.Allah tüm dualarını kabul etsin.
allah razı olsun canım. Hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.

Tavsiye filmleri izlediniz mi kızlarrrrr
3 idiot ile Taare Zaman peri izleyebildim henüz, geçen gün Ada yı açtım sesi az çıktı, bıraktım.

Son düzenleme:
kız ev kalabalık..
hadi yine iyisin desene Dilek.
Ben 8 yıl yaklaşık annemle aynı evde kaldım evliyken, ilk kızım doğduğunda, anlayabiliyorum şu an ki halini canım.

İncir Kuşları da yazım dili çok hafif hemen bitiyor birde tabi gerçek yaşam öyküsü ve çok acı tavsiye ederimm...

3 idiot u bende izleyemedim açamadım hafta sonu sen Türkçe dublajlı mı izledin belki bu hafta izlerim

hadi yine iyisin desene Dilek.
Ben 8 yıl yaklaşık annemle aynı evde kaldım evliyken, ilk kızım doğduğunda, anlayabiliyorum şu an ki halini canım.
evet canım ya.
salonda annem , yan odada kız kardeşim.duş imkansız. heleki kardeşim ve annem çıt deese uyanır.

komedi filmi demişti haribu.
aslında çocuklarla izlemek lazım..ev halkı komple.. mısır patlatıp..

tamam canım aklımda bulunsun.
Alt yazılı izledim, türkçe dublajı var mı bilmiyorum, ama dilleri de hoşuma gidiyor açıkçası, çok hoş.
Komedi ve eğitim hayatıyla ilgili, çocuklarla izlenebilir.

kızlarrr ara karne kalktı mı bilen var mı? Koalinacım sen bilirsin ara karne kalktı mı?

kızlarrr ara karne kalktı mı bilen var mı? Koalinacım sen bilirsin ara karne kalktı mı?
bilmem ki gelmedi ara karne falan..gerksizdi bence ..boş yere kağıt israfı.milyon tane çocuğa hazırlandığını düşünürsek..

ay yorgunluk çöküverdi kızlar..oyyyhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…