ben film izleme alışkanlığım yok. tv ne denk gelirse o.Tavsiye filmleri izlediniz mi kızlarrrrr
ben izleyemedim zeliş ..ev kalabalık.
bu hafta da yoğunuz.
koca kişisinden de kaçıyorum sürekli..
ben film izleme alışkanlığım yok. tv ne denk gelirse o.
ama akşam ödev olmasa Türk dizilerinden takip etmek isterim.
ben şu aralar yeni başlayan yeşil deniz dizisine sarıldım..komedi. ve çoook hoş..tavsiye ederim. cuma günü saat 8 de başlıyor.ben film izleme alışkanlığım yok. tv ne denk gelirse o.
ama akşam ödev olmasa Türk dizilerinden takip etmek isterim.
kız ev kalabalık..neden kaçıyon kız adam dannn
hımm dizi izlemeyeli çooook uzun zaman oldu aslında bende bir iki yabancı dizi takip etmek istiyordum ama ondan da vazgeçtim hiç içimden gelmiyor
kız ev kalabalık..
ebeveyn banyolu evimiz olsaydı diyorum.
Alcam sana ebeveyn banyolu ev diyor ..bakalım
kız ev kalabalık..
Allah gönlünüze göre versin kızlar..Ayy ne güzell olur du
Bizde üst kattaki arkadaşımla konuşuyorduk geçen sene
Ebebeyn banyosu olsun, giyinme odası olsun, mümkünse içinde kütüphane olacak çalışma odamız olsun...
ammaaaannn olsunda olsun :))))
Allah gönlüne göre vversin arkadaşım..Ayy ne güzell olur du
Bizde üst kattaki arkadaşımla konuşuyorduk geçen sene
Ebebeyn banyosu olsun, giyinme odası olsun, mümkünse içinde kütüphane olacak çalışma odamız olsun...
ammaaaannn olsunda olsun :))))
aminnnn canım benim, sağolasın.Aminnnnnnn
Allah ım fadimenin duasını kabul et..
amin canım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.kız biliyorum senin babaanneni..bayramda bile karşılaşmak istememiştin..
nasıl bi kadınsa artık.
evet evrene ne mesaj yollarsan o gelirmiş..
büyük ev istersen büyüğü gelirmiş zeliş..doğru..
Allah tan ne istediysem oldu şükür.
Rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar.
ben de merak ederim biliyor musun? Okumadım ama, Sinan Akyüz ün Piruzesini merak etmiştim.Canım benimmmm bir gün hepsi iyi yerlere gelecekler inşallah... Korkularımız dönem dönem oldu ama artık yok canım...
İncir kuşlarını okuyan varmıydı aranızda kızlar.. Hani esir kampındaki oğlan çocuk varya allahım okurken o kadar kötü oldum ki... Acaba nerde şimdi nasıl bir hayatı var gerçi 20 sene geçmiş üzerinden...
allah razı olsun canım. Hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.amin canım inşallah.Allah tüm dualarını kabul etsin.
3 idiot ile Taare Zaman peri izleyebildim henüz, geçen gün Ada yı açtım sesi az çıktı, bıraktım.Tavsiye filmleri izlediniz mi kızlarrrrr
hadi yine iyisin desene Dilek.kız ev kalabalık..
aminnnn canım benim, sağolasın.
amin canım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
ben de merak ederim biliyor musun? Okumadım ama, Sinan Akyüz ün Piruzesini merak etmiştim.
allah razı olsun canım. Hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
3 idiot ile Taare Zaman per ile izleyebildim henüz, geçen gün Ada yı açtım sesi az çıktı, bıraktım.
evet canım ya.hadi yine iyisin desene Dilek.
Ben 8 yıl yaklaşık annemle aynı evde kaldım evliyken, ilk kızım doğduğunda, anlayabiliyorum şu an ki halini canım.
komedi filmi demişti haribu.İncir Kuşları da yazım dili çok hafif hemen bitiyor birde tabi gerçek yaşam öyküsü ve çok acı tavsiye ederimm...
3 idiot u bende izleyemedim açamadım hafta sonu sen Türkçe dublajlı mı izledin belki bu hafta izlerim
komedi filmi demişti haribu.
aslında çocuklarla izlemek lazım..ev halkı komple.. mısır patlatıp..
tamam canım aklımda bulunsun.İncir Kuşları da yazım dili çok hafif hemen bitiyor birde tabi gerçek yaşam öyküsü ve çok acı tavsiye ederimm...
3 idiot u bende izleyemedim açamadım hafta sonu sen Türkçe dublajlı mı izledin belki bu hafta izlerim
yapalım zeliş..tamam..cumartesi akşam yapalım bunu dilekçim
ben de istiyorum her cumartesi aslında ama koca kişisi uymaz ki bize, ayrı odaya gitmek de cazip gelmiyor.cumartesi akşam yapalım bunu dilekçim
bilmem ki gelmedi ara karne falan..gerksizdi bence ..boş yere kağıt israfı.milyon tane çocuğa hazırlandığını düşünürsek..kızlarrr ara karne kalktı mı bilen var mı? Koalinacım sen bilirsin ara karne kalktı mı?
uymayan kocaya dayak fadime..döv onu..ben de istiyorum her cumartesi aslında ama koca kişisi uymaz ki bize, ayrı odaya gitmek de cazip gelmiyor.