üf zeliş s erviste ne çok zamanın geçiyorrr
fadimecim evet film çok duygusal demi . çocuğu anlayan yoktu ki. Allah tan öğretmen çıktı karşısına. her koşulda çocoğu anlamamız lazım . bağırmadan . kızmadan. empati biraz..
yaaaaaa ne kadar önemli değil mi senin tutumun? Ay inşallah dediği gibi çocuklarımız hayatta başarılı olurlar.evet canım o kadar haklısın ki önce sevgi aslında ve mutlu olması çocuğun... Geçen görüşmemiz de aaaa bak ben size onu anlatmadım dimi geçen hafta rehber öğretmenle bir saat 15 dakika oturduk görüştük sohbet ettik...
Aklımda ki bir çok soru işaretine açıklık getirdi iki oğlu varmış onunda dilekçim diyor ki iyi ki Allah bana 2 tane oğul vermiş diyor. Kendi tecrübelerini paylaştı ne sorunlar yaşadığını...
Bana dedi ki oğlunuz emin olun iyi yerlere gelecek bu zamanlar geçip gidecek ama o geriye dönüp baktığında ilkokul öğretmenini değil sizin aile içindeki tutumunuzu bilecek ona karşı olan davranışlarınızı hatırlayacak dedi.
yaaaaaa ne kadar önemli değil mi senin tutumun? Ay inşallah dediği gibi çocuklarımız hayatta başarılı olurlar.
Ben bunu evde çocuklara hep uygulamaya çalıştım aslında ama tek taraflı olmuyor ya da ne bileyim, bayağı bir geç farkettik biz bunu, büyük kızımda ondan başarılı olmaıyoruz.
Ufakta aslında çok şükür bir sorun yok, mutlu bir çocuk, ama büyük memnuniyetsiz, hiçbir koşulda mutlu olmuyor çocuk, çabuk pes ediyor, agresif, hep bir iş buyrulduğunda, üfffff-pühhhhh le kalkıyor, bilemiyorum yani.
Ben de koçumuzu aradım bu sene başlamadım çalışmaya biliyorsunuzya,
geçen hafta 15 dakika gitti, iyi geçmemiş zaten
kadın seanslarınız yanmasın diye ara ara çağırmak istiyorum onda isteği gördüğümüzde çalışalım istiyorum diyorç
Ama dedim ben de o heves hiç gelmeyecek sanırım, biz nasıl davranacağımızı şaşırdık dedim, o zaman sizinle görüşme yapalım dedim, ona karşı tutumunuzu davranışınızı konuşalım dedi.
Pazartesi 3 te gideceğim bakalım.
yaaaaa öyle mi gerçekten, Allahım aslında dua ederken hiç kabul olmayacakmış gibi hissediyoruz da, er ya da geç oluyor değil mi?Evet canımmm ya ne çok zaman değil mi ama işte bende o zamanı değerli kullanmaya çalışıyorum kitaplarla...
Biliyor musun eski işyerimde dolmuşlarla gidip geliyordum tam 6,5 sene bir fiil minübüs tepelerinde gidip geldim işe o zaman hep dua ediyordum bir dahaki işim ne kadar uzak olursa olsun ama servisi olsun diye... Al işte dualarım kabul oldu... Dua ederken de tutarlı olmak lazım yani
yaaaaa öyle mi gerçekten, Allahım aslında dua ederken hiç kabul olmayacakmış gibi hissediyoruz da, er ya da geç oluyor değil mi?
Allahım ne olur tez zamandan huzur içinde bol paralı, dini bir hayat nasip etsin evimde yarabbim, mutlu mesut, huzurlu bir ev hayatı istiyorum. Ama sıkılmayacak birşekilde olsun hayatım Allahım.
aminnnnnnnnnn canım inşallah.Aminnnn canım tüm dileklerin, dileklerimiz kabul olur inşallah... Allah yavrularımıza hayırlı ömür nasip eder inşallah...
Rehber öğretmeninize de Allah kolaylık versin.evet canım o kadar haklısın ki önce sevgi aslında ve mutlu olması çocuğun... Geçen görüşmemiz de aaaa bak ben size onu anlatmadım dimi geçen hafta rehber öğretmenle bir saat 15 dakika oturduk görüştük sohbet ettik...
Aklımda ki bir çok soru işaretine açıklık getirdi iki oğlu varmış onunda dilekçim diyor ki iyi ki Allah bana 2 tane oğul vermiş diyor. Kendi tecrübelerini paylaştı ne sorunlar yaşadığını...
Bana dedi ki oğlunuz emin olun iyi yerlere gelecek bu zamanlar geçip gidecek ama o geriye dönüp baktığında ilkokul öğretmenini değil sizin aile içindeki tutumunuzu bilecek ona karşı olan davranışlarınızı hatırlayacak dedi.
Sen yeter ki iste..Allah verir zeliş..vermiş de bak..Evet canımmm ya ne çok zaman değil mi ama işte bende o zamanı değerli kullanmaya çalışıyorum kitaplarla...
Biliyor musun eski işyerimde dolmuşlarla gidip geliyordum tam 6,5 sene bir fiil minübüs tepelerinde gidip geldim işe o zaman hep dua ediyordum bir dahaki işim ne kadar uzak olursa olsun ama servisi olsun diye... Al işte dualarım kabul oldu... Dua ederken de tutarlı olmak lazım yani
aa fadime daha iyi olur belki..sana söyler sen uygularsın..ama zor fadimem senin işin de..üff püff neymiş kız..yaaaaaa ne kadar önemli değil mi senin tutumun? Ay inşallah dediği gibi çocuklarımız hayatta başarılı olurlar.
Ben bunu evde çocuklara hep uygulamaya çalıştım aslında ama tek taraflı olmuyor ya da ne bileyim, bayağı bir geç farkettik biz bunu, büyük kızımda ondan başarılı olmaıyoruz.
Ufakta aslında çok şükür bir sorun yok, mutlu bir çocuk, ama büyük memnuniyetsiz, hiçbir koşulda mutlu olmuyor çocuk, çabuk pes ediyor, agresif, hep bir iş buyrulduğunda, üfffff-pühhhhh le kalkıyor, bilemiyorum yani.
Ben de koçumuzu aradım bu sene başlamadım çalışmaya biliyorsunuzya,
geçen hafta 15 dakika gitti, iyi geçmemiş zaten
kadın seanslarınız yanmasın diye ara ara çağırmak istiyorum onda isteği gördüğümüzde çalışalım istiyorum diyorç
Ama dedim ben de o heves hiç gelmeyecek sanırım, biz nasıl davranacağımızı şaşırdık dedim, o zaman sizinle görüşme yapalım dedim, ona karşı tutumunuzu davranışınızı konuşalım dedi.
Pazartesi 3 te gideceğim bakalım.
tamam canım ..git sende bakalım. sen oğluşuna hazır ol..bak o nasıl iyi yerlere gelecek..belki çok iyi bir virtüoz olacak zeliş..piyano ya da keman dersi alabilir ileride..iyi bir müzisyen olur belki..yani ya da bilim adamı..mühendis..sen oğluşuna güven tamam mı..ona güvendiğini de hep söyle..Canım yaaa işte bilmyorum benim oğlumda çabuk pes ediyor böyle bir istek azim yok... Ama işte her birey de farklı... git bakalım görüşmeye nasıl geçecek sana söylediklerini bizimle de paylaş canım benim bize de fayda sağlar mutlaka...
Benimde 26 sında psikolog randevum var bende yazarım burdan neler konuştuğumuzu...
kızlar öğlen ne yiyeceksiniz bizde
yumurtalı ıspanak,çorba yoğurt ve makarna var.
Rehber öğretmeninize de Allah kolaylık versin.
evet ..hep sabır , sabır..başka bişey yok zeliş..
benim anneannem o kadar sabırlıydı ki..aklımda sadece o kalmış ..hayranım şimdi sabrına..aynısını yapmaya çalışıyorum ama onun kadar olamam.
Sen yeter ki iste..Allah verir zeliş..vermiş de bak..
şükür ..
Aminnnnnnnyaaaaa öyle mi gerçekten, Allahım aslında dua ederken hiç kabul olmayacakmış gibi hissediyoruz da, er ya da geç oluyor değil mi?
Allahım ne olur tez zamandan huzur içinde bol paralı, dini bir hayat nasip etsin evimde yarabbim, mutlu mesut, huzurlu bir ev hayatı istiyorum. Ama sıkılmayacak birşekilde olsun hayatım Allahım.
kız biliyorum senin babaanneni..bayramda bile karşılaşmak istememiştin..kızzz bizde de yumurtalı pazı varmışş bak yine benzer menülerrr su böreği var birde
Ne güzel bak canım onun sabrını hatırlıyorsun bizi de daha çok babaannem büyüttü ama ben onu çoğu zaman hiç iyi yönleri ile hatırlamıyorum geçen gün benden helallik istedi 90 lı yaşlarında zaten... Bişey demedim ama Allah biliyor ya hakkımız helal etmiyorum...
Evet canım çok şükür. Eski muhasebecimiz vardı Hacıydı kendisi. O anlatırdı eşim hep şöyle dua ederdi diyordu "Allahım nolur 2 göz evim olsun ama kendimin olsun" dermiş. Şimdi evimiz 45 metrekare derdi... Madem istiyosun büyük istesene be hatun derdi. Kulakları çınlasın...
tamam canım ..git sende bakalım. sen oğluşuna hazır ol..bak o nasıl iyi yerlere gelecek..belki çok iyi bir virtüoz olacak zeliş..piyano ya da keman dersi alabilir ileride..iyi bir müzisyen olur belki..yani ya da bilim adamı..mühendis..sen oğluşuna güven tamam mı..ona güvendiğini de hep söyle..
psikologa git sen de bize anlat..
bizim oğluşun korkuları var zeliş..yatma aşamasında..odasında gece lambası olsa bile..çok değil ama ..sizin de var mı kızlar.
amin canım inşallah.Allah tüm dualarını kabul etsin.yaaaaa öyle mi gerçekten, Allahım aslında dua ederken hiç kabul olmayacakmış gibi hissediyoruz da, er ya da geç oluyor değil mi?
okumadım canım ya..ama netten bulunur ne olduğu biliyorsun.Canım benimmmm bir gün hepsi iyi yerlere gelecekler inşallah... Korkularımız dönem dönem oldu ama artık yok canım...
İncir kuşlarını okuyan varmıydı aranızda kızlar.. Hani esir kampındaki oğlan çocuk varya allahım okurken o kadar kötü oldum ki... Acaba nerde şimdi nasıl bir hayatı var gerçi 20 sene geçmiş üzerinden...
benim oğlanda çizgi filmlerden çok etkileniyordu hayalet ve ejderha gibi yaratıklardan. bende güzel güzel anlattım. onlar sadece çizgi film ve gerçek değil hayal ürünü dedim.şimdi hiç korkmuyor.tamam canım ..git sende bakalım. sen oğluşuna hazır ol..bak o nasıl iyi yerlere gelecek..belki çok iyi bir virtüoz olacak zeliş..piyano ya da keman dersi alabilir ileride..iyi bir müzisyen olur belki..yani ya da bilim adamı..mühendis..sen oğluşuna güven tamam mı..ona güvendiğini de hep söyle..
psikologa git sen de bize anlat..
bizim oğluşun korkuları var zeliş..yatma aşamasında..odasında gece lambası olsa bile..çok değil ama ..sizin de var mı kızlar.