evet somonda en çok ama norveçte doğal ortamda yetişen somonlar için öyle canım.şu ayıların yediği somonda çokcanım benim günaydın..
dönem dönem hepimizde oluyor böyle tarif edemediğimiz mutsuzluklar ve iç sıkkınlığı.çok üzerinde durma geçer gider.balıklardan somon da omega 3 çokmuş öyle diyorlar.
dediğin gibi fasülyenin tadı yoktur.pişirirken bile buram buram fasülye kokmadı bile.
zelişcim şimdi senin hormanel bir değişim var vücudunda ruh halilinin değişken olması gayet normal.Ara ara olucaktır böyle takma sen kafana,dinlenmene bak.Bu sonbahar geçişleride etkiliyor zaten insanı.
ohh sefanızolsun cnm.Bu akşamda öyle bir keyif yapın haftada bir bende akşamları kahvaltı hazırlıyorum hoşumuzada gidiyor.Bizimde fen defterine çalışın demiş yazdırdıklarından donma,erime,madde,maddenin halleri onları tekrar etti.Diğer derslerini bitirmişti zaten ben gidene kadar.ingilizceden soru sormayı öğrenmişler sor bakim bana bir soru dedim tıss yok.Sen öğrenmemişsin o zaman dedim.İngilizceyi tekrar yapmak lazım arada.günaydın kızlar..
ay fadimem ne güzel şeyler yapmışsın.
biz akşam yemeklerimizi yedik..bu akşama da yemek kaldı ..ama yetmez tabi..anneme dedim ki anne bir şey yapma..çünkü kahvaltı yapmayı özledim..bu akşam da çaylı , peynirli , omletli kahvaltı yapalım..tamam dedi..
dün akşam ödevleri cok değildi.
çalışma kitaplarından vardı .yaptı.
fotokopi yoktu
test kitaplarından yaptırdı..onları kontrol ettim.
fen bilgisi testi baya karışıktı.
sağol canım..benim de aklım onlarda şimdi..Günaydın cnm,geçmiş olsun.Mikrobik bişeyde olabilir damla falan verirler.
aferin sana yemek neysede kekten tatmamış olman büyük başarı bence,kutluyorum seni.akşam yemedim canım evde, burda giderken 1 dilim buğday ekmeğiyle öğlenden kalma kızartma yemiştim. Eve gidince 1 mandalin yedim, kekten bile yemedim yani.
Fatmacım geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey yoktur.
Kızlar burası adam kaynıyor, yazamıyorum, kendinize iyi bakın anacım.
Canım işte moralimi yüksek tutmak istiyorum ama tufah şekilde mutsuzum dediğin gibi duygusal değişikliklerden kaynaklanıyor heralde birde mevsim geçişide var tabii
bizim ingilizce de öyle canımcım.ohh sefanızolsun cnm.Bu akşamda öyle bir keyif yapın haftada bir bende akşamları kahvaltı hazırlıyorum hoşumuzada gidiyor.Bizimde fen defterine çalışın demiş yazdırdıklarından donma,erime,madde,maddenin halleri onları tekrar etti.Diğer derslerini bitirmişti zaten ben gidene kadar.ingilizceden soru sormayı öğrenmişler sor bakim bana bir soru dedim tıss yok.Sen öğrenmemişsin o zaman dedim.İngilizceyi tekrar yapmak lazım arada.
hormonlar zeliş hormanlor .Canım işte moralimi yüksek tutmak istiyorum ama tufah şekilde mutsuzum dediğin gibi duygusal değişikliklerden kaynaklanıyor heralde birde mevsim geçişide var tabii
sağol canım sabaha sakladım iştahımı.fadimem tebrik ediyorum ..kek yememişsin
evet yaaa inglizce haftada bir olunca esgeçiyoruz, aslında üzerinde durmak lazım.ohh sefanızolsun cnm.Bu akşamda öyle bir keyif yapın haftada bir bende akşamları kahvaltı hazırlıyorum hoşumuzada gidiyor.Bizimde fen defterine çalışın demiş yazdırdıklarından donma,erime,madde,maddenin halleri onları tekrar etti.Diğer derslerini bitirmişti zaten ben gidene kadar.ingilizceden soru sormayı öğrenmişler sor bakim bana bir soru dedim tıss yok.Sen öğrenmemişsin o zaman dedim.İngilizceyi tekrar yapmak lazım arada.
sağol canım ama işte 1 öğünlük oluyor bunlar, keşke her zaman tutabilsem şu boğazımı, spor da yapamıyom artık, akşam olunca koltuktan kalkasım gelmiyor, bir yandan hadi diyorum, ıhhhhhhh diyor bir yanım daaferin sana yemek neysede kekten tatmamış olman büyük başarı bence,kutluyorum seni.
evde yemekten 1 saat sonra at kendini yere..önce iyice esne tv izlerken..sonra az az bacak hareketi yap..günden güne daha çok yapmak isteyeceksin. kilo verirsen az da olsa egzersiz olmalı fadimemsağol canım ama işte 1 öğünlük oluyor bunlar, keşke her zaman tutabilsem şu boğazımı, spor da yapamıyom artık, akşam olunca koltuktan kalkasım gelmiyor, bir yandan hadi diyorum, ıhhhhhhh diyor bir yanım da
spor şart bana, yoksa çok zor veriyorum.
evet bugün böyle oldu demi zeliş..yemeğe çıkacak mısın.bugün çok sessizsiniz...
haklısın canım.fotokopiyi yaşıyoruz.dejavu olduk resmen.ay bende bugün bir tuhafım kızlar içimden birşey yapmak gelmiyor.Keyifsizlik var.Akşam olsada eve gitsek modu var.Hergünümüz fotokopiyle çoğaltılmış gibi aynı,sıkıldımmm
evet bugün böyle oldu demi zeliş..yemeğe çıkacak mısın.
ay bende bugün bir tuhafım kızlar içimden birşey yapmak gelmiyor.Keyifsizlik var.Akşam olsada eve gitsek modu var.Hergünümüz fotokopiyle çoğaltılmış gibi aynı,sıkıldımmm
afiyet olsun canım..ben hamileyken sakatat yemiyordum zelişxçıktım geldim bile kızzzz
sebze çorbası az pilav ve az ciğer az salata yedim
ay ayyy bak sabah bende kötüydüm de şimdi iyiyim şükürr