İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet somonda en çok ama norveçte doğal ortamda yetişen somonlar için öyle canım.şu ayıların yediği somonda çok

zelişcim şimdi senin hormanel bir değişim var vücudunda ruh halilinin değişken olması gayet normal.Ara ara olucaktır böyle takma sen kafana,dinlenmene bak.Bu sonbahar geçişleride etkiliyor zaten insanı.

Canım işte moralimi yüksek tutmak istiyorum ama tufah şekilde mutsuzum dediğin gibi duygusal değişikliklerden kaynaklanıyor heralde birde mevsim geçişide var tabii

ohh sefanızolsun cnm.Bu akşamda öyle bir keyif yapın haftada bir bende akşamları kahvaltı hazırlıyorum hoşumuzada gidiyor.Bizimde fen defterine çalışın demiş yazdırdıklarından donma,erime,madde,maddenin halleri onları tekrar etti.Diğer derslerini bitirmişti zaten ben gidene kadar.ingilizceden soru sormayı öğrenmişler sor bakim bana bir soru dedim tıss yok.Sen öğrenmemişsin o zaman dedim.İngilizceyi tekrar yapmak lazım arada.

aferin sana yemek neysede kekten tatmamış olman büyük başarı bence,kutluyorum seni.

bizim ingilizce de öyle canımcım.
kahvaltıyı ben çok severim ..
fen de bizim oğlan o konuyu geçti.
şu an maddeyi tanıyalım konusundalar.

evet yaaa inglizce haftada bir olunca esgeçiyoruz, aslında üzerinde durmak lazım.

aferin sana yemek neysede kekten tatmamış olman büyük başarı bence,kutluyorum seni.
sağol canım ama işte 1 öğünlük oluyor bunlar, keşke her zaman tutabilsem şu boğazımı, spor da yapamıyom artık, akşam olunca koltuktan kalkasım gelmiyor, bir yandan hadi diyorum, ıhhhhhhh diyor bir yanım da
spor şart bana, yoksa çok zor veriyorum.

evde yemekten 1 saat sonra at kendini yere..önce iyice esne tv izlerken..sonra az az bacak hareketi yap..günden güne daha çok yapmak isteyeceksin. kilo verirsen az da olsa egzersiz olmalı fadimem

ay bende bugün bir tuhafım kızlar içimden birşey yapmak gelmiyor.Keyifsizlik var.Akşam olsada eve gitsek modu var.Hergünümüz fotokopiyle çoğaltılmış gibi aynı,sıkıldımmm

ay bende bugün bir tuhafım kızlar içimden birşey yapmak gelmiyor.Keyifsizlik var.Akşam olsada eve gitsek modu var.Hergünümüz fotokopiyle çoğaltılmış gibi aynı,sıkıldımmm
haklısın canım.fotokopiyi yaşıyoruz.dejavu olduk resmen.
karnım çok ağrıyor bugün ..adet günüm geliyor da söylemesi ayıptır. onun sıkıntısı var bende

evet bugün böyle oldu demi zeliş..yemeğe çıkacak mısın.

çıktım geldim bile kızzzz

sebze çorbası az pilav ve az ciğer az salata yedim

ay ayyy bak sabah bende kötüydüm de şimdi iyiyim şükürr

çıktım geldim bile kızzzz

sebze çorbası az pilav ve az ciğer az salata yedim

ay ayyy bak sabah bende kötüydüm de şimdi iyiyim şükürr
afiyet olsun canım..ben hamileyken sakatat yemiyordum zelişx
salam sucuk ve hazır ton balığı da yememelisin diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…