ben de seni seviyorum şekerim, yanlış anlamadım inan bana.canım benim ya..kıyamam
ben belki tokat etkisi yapar diye öyle yaptım..
seni seviyorum fadimem..insan sevdiğini yerden yere vururmuş ama demi..
YOK KIZ VALLA ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÇOK SEVİNDİM VERGİ AYINDAYIM GİREMİYORUM FAZLA GİRSEMDE SONA BAKIYORUM NE ZMAN ALDI HABERİNİ AYYYY ÇOK SEVİNDİM HEYECANLANDIM
Cuma günü canım doktor ultrasonda gördü öncesinde test yapmıştım zaten ama kesinleşsin diye yazmamıştım 6. haftadayım canım...
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah tez zamanda...
KUTLARIM SENİ BEBEĞİM ÇOK SEVİNDİM VALLA YENİ GÖRDÜM YA
İNSAN Bİ ARAR YANİ AŞK OLSUN
AYYYYYYYYYYY SÜPER Bİ HABER ANLAT AZ NE ZAMAN ÖGRENDİM EŞİN NE DEDİ OĞLUŞ NE DEDİ
İNŞALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BİR EVLADIN OLUR BİTANEMMMCuma günü canım doktor ultrasonda gördü öncesinde test yapmıştım zaten ama kesinleşsin diye yazmamıştım 6. haftadayım canım...
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah tez zamanda...
amin canımmmm aminnnnnİNŞALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BİR EVLADIN OLUR BİTANEMMM
gördüm cnm,sen dert etme abest bişey yok arkadaşım kendin böyle mutluysan sorun değil.Ben böyle mutluyum meselagizledim canım zaman tünelinde, açayım dur 5 dakikalığına senin için?
gördüm cnm,sen dert etme abest bişey yok arkadaşım kendin böyle mutluysan sorun değil.Ben böyle mutluyum mesela
yok kız değilim aslında ama kaçamak zamanı da hiç gözüm bişey görmüyorgördüm cnm,sen dert etme abest bişey yok arkadaşım kendin böyle mutluysan sorun değil.Ben böyle mutluyum mesela
değilsen başka tabi,önlemini al o zaman en azından hamur işlerine dikkat etyok kız değilim aslında ama kaçamak zamanı da hiç gözüm bişey görmüyor
kocam geldi beni almaya kızlar
akşama annem köpteli patates yemeği yapmış
biber kızartmış
valla bende pazar barbunya yapmıştım dün o bitti dolapta olmayınca yemek yapmadım fazla,bu akşam bişey yok bakalım ne yicez.Belki dışarı çıkarız bugünAkşama yemekte neler varrrrr kızlar
Ben dün akşam kabak yemeği yaptım bugün için hatta en az 3 gün yeriz biz o yemeği
babamız yemez dünden balıklı makarna kaldıysa o yeter ona kalmadıysa artık tost filan yer ayrıca bişey yapamıcam bu akşam çok yorgun hissediyorum kendimi
ohh afiyet olsun anne yemeği misskocam geldi beni almaya kızlar
akşama annem köpteli patates yemeği yapmış
biber kızartmış
valla bende pazar barbunya yapmıştım dün o bitti dolapta olmayınca yemek yapmadım fazla,bu akşam bişey yok bakalım ne yicez.Belki dışarı çıkarız bugün
kız sen niye yemek sorup duruyon, canın çekecek sonra, ben yazmıyom sana yemek falan?en güzeli arada yapmak lazım
benim oğlanda bir kaç defadır anne lahmacun dsöyleyelim diyor geçen hafta balık koydum yerine söylemedim kabak bitince belki onun gönlünü yaparım bende bu hafta içi
ama benimde haftada iki defa balık yemem lazım bakalım artıkkk
kız sen niye yemek sorup duruyon, canın çekecek sonra, ben yazmıyom sana yemek falan?