İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

YOK KIZ VALLA ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÇOK SEVİNDİM VERGİ AYINDAYIM GİREMİYORUM FAZLA GİRSEMDE SONA BAKIYORUM NE ZMAN ALDI HABERİNİ AYYYY ÇOK SEVİNDİM HEYECANLANDIM

Cuma günü canım doktor ultrasonda gördü öncesinde test yapmıştım zaten ama kesinleşsin diye yazmamıştım 6. haftadayım canım...

Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah tez zamanda...

KUTLARIM SENİ BEBEĞİM ÇOK SEVİNDİM VALLA YENİ GÖRDÜM YA
İNSAN Bİ ARAR YANİ AŞK OLSUN
AYYYYYYYYYYY SÜPER Bİ HABER ANLAT AZ NE ZAMAN ÖGRENDİM EŞİN NE DEDİ OĞLUŞ NE DEDİ

Ne bilim kız aramak gelmedi aklıma daha annemlerin bile haberi yok düşün birtek burdan yazdım sizlere detayları anlatırım sonra telde canım sana

öpüyorum senide kızını da

İNŞALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BİR EVLADIN OLUR BİTANEMMM

öğleden sonra 1 mandalina 3 ceviz 1 avuç kuru üzüm ve yaban mersini karışımı yedim hala açımmmmm,

zulada 2 elma bir kuru incir var

Akşama yemekte neler varrrrr kızlar

Ben dün akşam kabak yemeği yaptım bugün için hatta en az 3 gün yeriz biz o yemeği

babamız yemez dünden balıklı makarna kaldıysa o yeter ona kalmadıysa artık tost filan yer ayrıca bişey yapamıcam bu akşam çok yorgun hissediyorum kendimi

kocam geldi beni almaya kızlar
akşama annem köpteli patates yemeği yapmış
biber kızartmış

valla bende pazar barbunya yapmıştım dün o bitti dolapta olmayınca yemek yapmadım fazla,bu akşam bişey yok bakalım ne yicez.Belki dışarı çıkarız bugün

valla bende pazar barbunya yapmıştım dün o bitti dolapta olmayınca yemek yapmadım fazla,bu akşam bişey yok bakalım ne yicez.Belki dışarı çıkarız bugün

en güzeli arada yapmak lazım

benim oğlanda bir kaç defadır anne lahmacun dsöyleyelim diyor geçen hafta balık koydum yerine söylemedim kabak bitince belki onun gönlünü yaparım bende bu hafta içi

ama benimde haftada iki defa balık yemem lazım bakalım artıkkk

kız sen niye yemek sorup duruyon, canın çekecek sonra, ben yazmıyom sana yemek falan?

günaydın kızlarrr,
dün akşam fazla ödev yoktu, 2 sayfa çeteleme ile ilgili fotokopi vardı onu yaptı.
İngilizce çalışalım dedim, canı istemedi ben de ısrar etmedim.
Kurbandan kalma kemikli et çıkarmıştım, onu pişirdim bugün için. Yanına da domatesli bulgur pilavı yaptım. Akşama kafam rahat.
Daha da yetmedi, bir de tarçınlı-havuçlu-cevizli kek yaptım, beslenmelerine koyarım diye. Akşam epey hamaratlığım üzerimdeydi ama yoruldum da aslında.
Sabah da kalktım bayat ekmeklerden tost yaptım. Sonra işe geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…