İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

en güzeli arada yapmak lazım

benim oğlanda bir kaç defadır anne lahmacun dsöyleyelim diyor geçen hafta balık koydum yerine söylemedim kabak bitince belki onun gönlünü yaparım bende bu hafta içi

ama benimde haftada iki defa balık yemem lazım bakalım artıkkk
evet balık hem faydalı hem bol şimdi o yüzden balık yemen iyi olur haftada birkaç sefer

günaydın kızlarrr,
dün akşam fazla ödev yoktu, 2 sayfa çeteleme ile ilgili fotokopi vardı onu yaptı.
İngilizce çalışalım dedim, canı istemedi ben de ısrar etmedim.
Kurbandan kalma kemikli et çıkarmıştım, onu pişirdim bugün için. Yanına da domatesli bulgur pilavı yaptım. Akşama kafam rahat.
Daha da yetmedi, bir de tarçınlı-havuçlu-cevizli kek yaptım, beslenmelerine koyarım diye. Akşam epey hamaratlığım üzerimdeydi ama yoruldum da aslında.
Sabah da kalktım bayat ekmeklerden tost yaptım. Sonra işe geldik:KK24::KK24:
günaydın cnm,bayağa hamaratmışsın akşam ama insan iş yaptıkça yapası geliyor kendini kaptırıyor sanki.Ödevin çok olmaması seni gaza getirmiş bence.Bende gittim akşam ödevler yapılmıştı babasıyla.Mutfağıma girdim çok dağınıktı malum herşeyler ortadaydı dolabı sildim yerleştirdim birde duş aldım yattım.

günaydın kızlar..
akşam ödev yapmadık.benim oğlanın gözü kızarmış ve biraz şişmiş. bende yorulmasın diye yaptırmadım.babası doktora götürecek sabah okula da gidemedi.

günaydın kızlarrr,
dün akşam fazla ödev yoktu, 2 sayfa çeteleme ile ilgili fotokopi vardı onu yaptı.
Kurbandan kalma kemikli et çıkarmıştım, onu pişirdim bugün için. Yanına da domatesli bulgur pilavı yaptım. Akşama kafam rahat.
Daha da yetmedi, bir de tarçınlı-havuçlu-cevizli kek yaptım, beslenmelerine koyarım diye. Akşam epey hamaratlığım üzerimdeydi ama yoruldum da aslında.
günaydın canım..
afiyet olsun.bende taze fasülye pişirdim.pazar günü almıştık.dedim bir kere daha alalım.nasipse yaza alırız artık bir daha.

günaydın kızlar..
ay fadimem ne güzel şeyler yapmışsın.
biz akşam yemeklerimizi yedik..bu akşama da yemek kaldı ..ama yetmez tabi..anneme dedim ki anne bir şey yapma..çünkü kahvaltı yapmayı özledim..bu akşam da çaylı , peynirli , omletli kahvaltı yapalım..tamam dedi..

dün akşam ödevleri cok değildi.
çalışma kitaplarından vardı .yaptı.
fotokopi yoktu
test kitaplarından yaptırdı..onları kontrol ettim.
fen bilgisi testi baya karışıktı.

günaydın cnm,bayağa hamaratmışsın akşam ama insan iş yaptıkça yapası geliyor kendini kaptırıyor sanki.Ödevin çok olmaması seni gaza getirmiş bence.Bende gittim akşam ödevler yapılmıştı babasıyla.Mutfağıma girdim çok dağınıktı malum herşeyler ortadaydı dolabı sildim yerleştirdim birde duş aldım yattım.
günaydın canım.. güle güle kullan dolabını.sen de rahatmışsın ödev konusunda.

günaydın kızlar..
akşam ödev yapmadık.benim oğlanın gözü kızarmış ve biraz şişmiş. bende yorulmasın diye yaptırmadım.babası doktora götürecek sabah okula da gidemedi.
geçmiş olsun canım..okulda bir şey mi kaçtı ki gözüne..
bize yaz olur mu doktor kontrolünden sonra

evet balık hem faydalı hem bol şimdi o yüzden balık yemen iyi olur haftada birkaç sefer
evet demi canım..hem sizin orda kızartıyorlarmış bir de..
sanıyorum düzce de de varmış bi arkadaşa anlattım da kızarmış balık olayını ..düzce de de var dedi..yerini tam bilemiyorum..kabaca tarif etti.

ay dolabın gelmiş..canımcım..nettten resmini bulup atar mısın ..
ya da markasını modelini yaz ..ben bulup bakayım..memnun kalacaksın inşallah.

günaydın kızlar..
biz akşam yemeklerimizi yedik..bu akşama da yemek kaldı ..ama yetmez tabi..anneme dedim ki anne bir şey yapma..çünkü kahvaltı yapmayı özledim..bu akşam da çaylı , peynirli , omletli kahvaltı yapalım..tamam dedi..

fotokopi yoktu
günaydın canım..
baya ders yapmışsınız yine de.
patates de kızart akşama tam olsun..

Günaydın kızlarrrr

Sebebini bilmediğim bir mutsuzluk var içimde

Dün akşam ödevini yapmışlardı ben gittiğimde yazı varmış Türkçeden ama ellemedim hiç salona geçip uzandım yemek yedikten sonra karnım ağrıyordu çünkü.

Yemek de yapmadım vardı önceki akşamdan hatta bu akşama da var babamız yemez ama belki sadece ona bir şeyler yaparım...

günaydın kızlarrr,

Günaydın canım maşallah ne çok şey yapmışsın hamarat hatun. Ne kadar yedin peki :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Evet balık bol canım hem hazırda olunca ilaç gibi geliyor geçen hafta çinekop almıştık bu hafta bakalım belki palamut alırım barbun ve mezgit hala çok pahalı bence...

Günaydın canımmm yorucu geçmiş ama bak yenilendi dolabın tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan canım.

günaydın kızlar..

Geçmiş olsun canım neden olmuş ki?

günaydın canım..
afiyet olsun.bende taze fasülye pişirdim.pazar günü almıştık.dedim bir kere daha alalım.nasipse yaza alırız artık bir daha.

Bende geçen hafta son kez yaptım kış boyu almıcam bende lezzeti yoktu pek zaten...

günaydın kızlar..

fotokopi yoktu

Günaydın canımmmm

hazır yemek olunca baya rahatsın değilmi ohh annen de yanında keyfini çıkar bakalım bu günlerinin...

Günaydın kızlarrrr

Dün akşam ödevini yapmışlardı ben gittiğimde yazı varmış Türkçeden ama ellemedim hiç salona geçip uzandım yemek yedikten sonra karnım ağrıyordu çünkü.

Yemek de yapmadım vardı önceki akşamdan hatta bu akşama da var babamız yemez ama belki sadece ona bir şeyler yaparım...

Günaydın canım maşallah ne çok şey yapmışsın hamarat hatun. Ne kadar yedin peki :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Evet balık bol canım hem hazırda olunca ilaç gibi geliyor geçen hafta çinekop almıştık bu hafta bakalım belki palamut alırım barbun ve mezgit hala çok pahalı bence...

Günaydın canımmm yorucu geçmiş ama bak yenilendi dolabın tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan canım.

Bende geçen hafta son kez yaptım kış boyu almıcam bende lezzeti yoktu pek zaten...
canım benim günaydın..
dönem dönem hepimizde oluyor böyle tarif edemediğimiz mutsuzluklar ve iç sıkkınlığı.çok üzerinde durma geçer gider.balıklardan somon da omega 3 çokmuş öyle diyorlar.
dediğin gibi fasülyenin tadı yoktur.pişirirken bile buram buram fasülye kokmadı bile.

akşam yemedim canım evde, burda giderken 1 dilim buğday ekmeğiyle öğlenden kalma kızartma yemiştim. Eve gidince 1 mandalin yedim, kekten bile yemedim yani.
Fatmacım geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey yoktur.
Kızlar burası adam kaynıyor, yazamıyorum, kendinize iyi bakın anacım.

Günaydın kızlarrrr

zelişcim şimdi senin hormanel bir değişim var vücudunda ruh halilinin değişken olması gayet normal.Ara ara olucaktır böyle takma sen kafana,dinlenmene bak.Bu sonbahar geçişleride etkiliyor zaten insanı.

X