İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Evet Zeliş ilk 3 ay çok önemli. Kendini artık biraz yavaşlatman lazım, kendine daha çok dikkat etmelisin bundan sonra.

günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
dün kardeşim geldi oğluşuyla. akşakoca daydık.
bugün annem de kardeşim de bende. herkes evde. ben işte :)

zelişşşşş çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin.
Bence oğluşuna söyle, haberi olsun, eminim çok sevinecektir. Sevincinizi paylaşın canım. Zaten sayılı günler, tadını çıkar canım benim.

Kızlarrr, bugün işler yoğun okuyamadım geçmişi, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bizim de yoğun geçti hafta sonu, cumartesi evdeydik, pazar günü de aşure yaptık. Akşamına da görümcemler geldi yoğun bir şekilde tamamladık günü.
dersleri pek takip edemedim, kendisi yaptı, babası yardım ediyordu birara.

Kolay gelsin canım işlerinde sana... Kız şu kritik dönem geçsin de ondan sonra söylerim diye düşünüyorum yeni yılda söylerim belki...

Bu arada psikolog görüşmem hakkında yazayım size...

Bu görüşme zaten tanışma amaçlıydı... Öncelikle 6-7 sayfalık bir bilgi formu doldurdum daha çok içinde bulunulan psikolojik durumla alakalı çoğu benim yaşadığım şeyler değildi hatta dedim ki kendi kendime bu listeye bakıp hepsinde "hayır benimle ilgili değil" ifadesini görünce benimle dalga geçerler mi neden geldin sen buraya şeklinde diye düşündüm yani...

30 lu yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim bir yetişkin psikolog ile görüştüm sanırım 20 dakika kadar. Daha çok tanışma ağırlıklı oldu ve ben neden orada olduğumu endişelerimi vs anlattım.

O daha çok not aldı ve sonra belki iler ki seanslarda oğluşu da başka bir çocuk psikolog arkadaşının gömesinin faydalı olacağını söyledi.

Güzel şeyler söyledi.. Ama asıl seans 2 hafta sonra olacak... İnanın varya orada içimi dökmüş olmak bile beni o kadar çok rahatlattı ki...

Birde şunu farkettim sonra düşününce orada hem olumsuz yanlarımı anlatırken aslında olması gerekenleri de söyledim kadının sürekli gülümsemesi ondandı sanıyorum...

Gerçekten bu seanslar iyi gelecek bana onu anladım...

Haftasonu Zindan Adasını izledim kızlar nihayet sonuna kadar izlemyi başardım... Gerçekten çok güzel neredeyse 2,5 saat sürüyor ama..

Yeni bir fil önerebilirim size eğer izlemediyseniz tavsiye ederimm...

Zihin Okuyucu

İzledim beğendim güzle bir filmdi...

bu arada Oxford Cinayetleri de oldukça güzel bir film izlemeyeniniz varsa tavsiye edilir...

canım benim..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin bakalım..çok sevindim..
oğluşuna yeni yıl hediyesi olarak bu sürprizi vermelisin..

daha önce söylemezsen tabi.
filmi beğenmene sevindim.evet çok uzun sürüyor fakat etkileyici bi film
senin söylediğin filmleri izlemedim..yazıyorum hemen bi kenara

Canım benim çok saol, evet yeni yıl hediyesi olur dimi :)

hadi bakalım Zeliş, inşallah iyi anlaşırsınız, faydası olur sana ve oğluşuna.
Filmlerini de not aldım en kısa zamanda sırayla izleyeceği.

Kızlar bir film daha önericem size eğer izlemediyseniz ben 2 defa izledim çünkü ilkinde dikkatsiz izlemiştim aradan zaman geçince takrar izledim oldukça iyi kurgulanmış bir film...

The Prestige

bende adayı seyrettim haftasonu güzelmiş gerçekten oda uzun sürdü,eşim seyretmiş gerçi uyukladı zaten yarısında ama ben heyecenla seyretttim

bende adayı seyrettim haftasonu güzelmiş gerçekten oda uzun sürdü,eşim seyretmiş gerçi uyukladı zaten yarısında ama ben heyecenla seyretttim

Hımm beğendiğine sevindim canım bende dün gece senin söylediğin 3 ahmak filmini açmaya çalıştım ama bir türlü açamadım sonra uyku bastı zaten gidip yattım...

Bu prestige de çok güzel bir film

varsa sende yaz tavsiyelerini 2-2,5 saat ayırıp sonu hüsran olmasın film saatlerimizin birbirimize tavsiye edelim..

Valla benimki hep hüsran oluyor o yüzden şimdi senin söylediklerinide yazdım hemenDenk gelirsem güzel filme yazarım tabi

hımm..sen izleyebilmişsin haribu. ben izleyemedim çok yoğunduk.

kesinlikle haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…