- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
Olsun cnm dert etme oluyor bazen insan görmüyor.Zeliş cim tekrardan hayırlı olsun cnm,bu dr u sevdiysen devam edersin belki o elektrik önemli çünkü.Şimdi senin en dikkat etmen gereken zamanlar kendine iyi bak,koşuşturmalarını azalt biraz şu 3 ay en azından,hiçbirşeyide kendine stres yapma.
Evet Zeliş ilk 3 ay çok önemli. Kendini artık biraz yavaşlatman lazım, kendine daha çok dikkat etmelisin bundan sonra.
Günaydın kızlar,hepinizde bir yoğunluk var sanırsam haftayı ben açayım bari.Bende pazartesi toplantısındaydım az önce bitti hemen burayı açtım ilk iş.Haftasonu yazım ödevimiz vardı A4 sayfasında önlü arkalı yazı vermiş deftere hayat bilgisi onu yaptık birde matematik fasikül.Benimki hızlı yazdğı halde sıkıldı yazıdan dün gözleri doldu ağlamaklı oldu sıkıntıdan o derece.Test yapmayı daha çok seviyor..Cumartesi oğnanın arkadaşını çağırdık öğlende geldi akşama kadar evde oynadılar çok keyif aldılar.pazarda o dersini yaptı ben malum ev işlerimi bu arada cuma günü buzdolabımı aldım ama henüz gelmedi bugün gelir inşallah.
günaydın iyi haftalar kızlar..
şimdi firmamızda törenimizi yaptık.
hafta sonu ödevimiz matematikten fotokopi idi 2 sayfa arkalı önlü.
matematik fasikülünden birkaç sayfa yaptık ve bir tane hikaye kitabı okuduk.
cumartesi annem ablam ve yengem bana geldiler.
pazar günü de ev işi yaptım pazara gittik. öğleden sonra kayınvalideme uğradık.
günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
dün kardeşim geldi oğluşuyla. akşakoca daydık.
bugün annem de kardeşim de bende. herkes evde. ben işte :)
Günaydın kızlar
Yeni bir haftaya daha başlıyoruz.
Cumartesi günü 4,30 a kadar işyerindeydim. Sonra eşim aldı işten bi yemek yedik.Çocukları alıp eve geçtik.Ödev, çamaşır derken yatma saati geldi.
Pazar da kızı kursa götürdük akşam da biraz AVM gezdik.Çocuklara kıyafet aldık.Sonra çocukları yıka yatır, nasıl pazartesi oldu anlamadım bile.
zelişşşşş çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin.Allahım sana geliyorummmmm
Günaydın kızlarrrrr
Sabah ilk iş burayı açtım ama yazamadım bir türlü bugün benim eleman yok gelecek öğlen ama anam ağladı sabah beri sürekli bir yerlerden arıyorlar ordan oraya ordan orayaaa....
Nasılsınız iyidir herkes inşallah
Haribu canım bu sabah gördüm mesajını yazdım gerçi kusura bakma lütfen herzaman mesaj bildirimi olur ya face de sen yazdığında olmadı o bu sabah eşime kızıp evden çıktım ona yazayım derken gördüm senin mesajını...
Cuma günü bir türlü bahsettiğim hastaneye gidemedim doktor yoktu bende sırf merakımız gitsin diye başka bir hastaneye gittim hoş doktoru çok sevdim o ayrı..
Evet sonuç pozitif kızlar 5 haftalık... bu hafta tarama testleri ve kontrol için tekrar gideceğim.
Çok yoğundu biliyorsunuz cuma günü sonra yazarım detayları genel olarak iyi geçti görüşmelerim...
zelişşşşş çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin.
Bence oğluşuna söyle, haberi olsun, eminim çok sevinecektir. Sevincinizi paylaşın canım. Zaten sayılı günler, tadını çıkar canım benim.
Kızlarrr, bugün işler yoğun okuyamadım geçmişi, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bizim de yoğun geçti hafta sonu, cumartesi evdeydik, pazar günü de aşure yaptık. Akşamına da görümcemler geldi yoğun bir şekilde tamamladık günü.
dersleri pek takip edemedim, kendisi yaptı, babası yardım ediyordu birara.
canım benim..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin bakalım..çok sevindim..
oğluşuna yeni yıl hediyesi olarak bu sürprizi vermelisin..
daha önce söylemezsen tabi.
filmi beğenmene sevindim.evet çok uzun sürüyor fakat etkileyici bi film
senin söylediğin filmleri izlemedim..yazıyorum hemen bi kenara
hadi bakalım Zeliş, inşallah iyi anlaşırsınız, faydası olur sana ve oğluşuna.Bu arada psikolog görüşmem hakkında yazayım size...
Bu görüşme zaten tanışma amaçlıydı... Öncelikle 6-7 sayfalık bir bilgi formu doldurdum daha çok içinde bulunulan psikolojik durumla alakalı çoğu benim yaşadığım şeyler değildi hatta dedim ki kendi kendime bu listeye bakıp hepsinde "hayır benimle ilgili değil" ifadesini görünce benimle dalga geçerler mi neden geldin sen buraya şeklinde diye düşündüm yani...
30 lu yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim bir yetişkin psikolog ile görüştüm sanırım 20 dakika kadar. Daha çok tanışma ağırlıklı oldu ve ben neden orada olduğumu endişelerimi vs anlattım.
O daha çok not aldı ve sonra belki iler ki seanslarda oğluşu da başka bir çocuk psikolog arkadaşının gömesinin faydalı olacağını söyledi.
Güzel şeyler söyledi.. Ama asıl seans 2 hafta sonra olacak... İnanın varya orada içimi dökmüş olmak bile beni o kadar çok rahatlattı ki...
Birde şunu farkettim sonra düşününce orada hem olumsuz yanlarımı anlatırken aslında olması gerekenleri de söyledim kadının sürekli gülümsemesi ondandı sanıyorum...
Gerçekten bu seanslar iyi gelecek bana onu anladım...
hadi bakalım Zeliş, inşallah iyi anlaşırsınız, faydası olur sana ve oğluşuna.
Filmlerini de not aldım en kısa zamanda sırayla izleyeceği.
bende adayı seyrettim haftasonu güzelmiş gerçekten oda uzun sürdü,eşim seyretmiş gerçi uyukladı zaten yarısında ama ben heyecenla seyretttimHaftasonu Zindan Adasını izledim kızlar nihayet sonuna kadar izlemyi başardım... Gerçekten çok güzel neredeyse 2,5 saat sürüyor ama..
Yeni bir fil önerebilirim size eğer izlemediyseniz tavsiye ederimm...
Zihin Okuyucu
İzledim beğendim güzle bir filmdi...
bu arada Oxford Cinayetleri de oldukça güzel bir film izlemeyeniniz varsa tavsiye edilir...
bende adayı seyrettim haftasonu güzelmiş gerçekten oda uzun sürdü,eşim seyretmiş gerçi uyukladı zaten yarısında ama ben heyecenla seyretttim
Valla benimki hep hüsran oluyor o yüzden şimdi senin söylediklerinide yazdım hemenHımm beğendiğine sevindim canım bende dün gece senin söylediğin 3 ahmak filmini açmaya çalıştım ama bir türlü açamadım sonra uyku bastı zaten gidip yattım...
Bu prestige de çok güzel bir film
varsa sende yaz tavsiyelerini 2-2,5 saat ayırıp sonu hüsran olmasın film saatlerimizin birbirimize tavsiye edelim..
hımm..sen izleyebilmişsin haribu. ben izleyemedim çok yoğunduk.bende adayı seyrettim haftasonu güzelmiş gerçekten oda uzun sürdü,eşim seyretmiş gerçi uyukladı zaten yarısında ama ben heyecenla seyretttim
kesinlikle haklısınHımm beğendiğine sevindim canım bende dün gece senin söylediğin 3 ahmak filmini açmaya çalıştım ama bir türlü açamadım sonra uyku bastı zaten gidip yattım...
Bu prestige de çok güzel bir film
varsa sende yaz tavsiyelerini 2-2,5 saat ayırıp sonu hüsran olmasın film saatlerimizin birbirimize tavsiye edelim..
şu an annem kızkardeşim kardeşimin 4 yaşındaki oğlu ve ediz çarşıda..
oğluşun mutlu mesut ne güzel işteşu an annem kızkardeşim kardeşimin 4 yaşındaki oğlu ve ediz çarşıda..