İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

çok iyi yapmışsınız bravo.Atatürk gençliği olarak büyüsünler tabi malum artık unutturmaya çalışıyorlar

Zelişciminde kulakları çınlatalım bu arada,inşallah işleri rast gitmiştir bu gün bayağa koşturması vardı çünkü..

ay kızlar çok canım çekti.
sanıyorum bundan sonra paylaşamayız yemek fotosu. yemek muhabbeti yapamayız. zeliş var. :)
haklısın canım, dikkat etmek lazım. sizin oralarda da meşhur mu keşkek Dilek? Bizim burda özellikle eşimin memleketi Serik ilçesinde düğünlerde mutlaka yapılır, meşhurdur, pilav yapılmaz, keşkek yapılır. Bol tereyağlı ohhh mis.

maşallah canım azmine, gayretine, takdir ediyorum seni. Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun. Keşke tüm öğretmenler böyle azimli olsa.

evet düğünlerde bu pişer..ama karadeniz bölgesinde görmedim hiç. ege de düğünden önceki gün kaynatılır çadır kurulur , yedirilir

bugün de bitti arkadaşlar..
Allah hepimize güzel bi hafta sonu nasip etsin inşallah. çocuklarla çok eğlenelim.

Teşekkür ediyorum, ne derece etkili olabiliyorum meçhul tabi:)
Azmin elinden birşey kurtulmaz,mutlaka sizden kapacakları çok şey olacaktır.Ben hala ilkokul öğretmenimin laflarını unutmam beynime kazınmış.Bize hep,kitap okumak için zaman bulunmaz zamanı siz yaratıcaksınız derdi ne kadar haklıydı..

İyi tatiller:)
Bu hafta kitap okuma alışkanlığı kazanma konusuna başladık. Artık sene sonuna kadar bunun üzerinde duracağım.
Hafta sonu damacanalardan kukla yapıp ismini alican koyacağım Sınıfın bir köşesinde duracak her hafta bir sayfalık bir hikaye asacağım eline. Kırıp dökmezlerse gelip-gidip teneffüslerde okuyacaklar Bir de okudum-anladım diye imza sirküsü koyacağım, imza atmayı yeni öğreniyorlar da
Ayrıca gösterimiz için çelenk hazırlayacaktık ama yetişmedi hafta sonu onu da hazırlamam gerek.
Temizlik de yapmam lazım

Günaydın kızlar,hepinizde bir yoğunluk var sanırsam haftayı ben açayım bari.Bende pazartesi toplantısındaydım az önce bitti hemen burayı açtım ilk iş.Haftasonu yazım ödevimiz vardı A4 sayfasında önlü arkalı yazı vermiş deftere hayat bilgisi onu yaptık birde matematik fasikül.Benimki hızlı yazdğı halde sıkıldı yazıdan dün gözleri doldu ağlamaklı oldu sıkıntıdan o derece.Test yapmayı daha çok seviyor..Cumartesi oğnanın arkadaşını çağırdık öğlende geldi akşama kadar evde oynadılar çok keyif aldılar.pazarda o dersini yaptı ben malum ev işlerimi bu arada cuma günü buzdolabımı aldım ama henüz gelmedi bugün gelir inşallah.

günaydın iyi haftalar kızlar..
şimdi firmamızda törenimizi yaptık.
hafta sonu ödevimiz matematikten fotokopi idi 2 sayfa arkalı önlü.
matematik fasikülünden birkaç sayfa yaptık ve bir tane hikaye kitabı okuduk.
cumartesi annem ablam ve yengem bana geldiler.
pazar günü de ev işi yaptım pazara gittik. öğleden sonra kayınvalideme uğradık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…