İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
dün kardeşim geldi oğluşuyla. akşakoca daydık.
bugün annem de kardeşim de bende. herkes evde. ben işte :)

günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
günaydın cnm,ne sinir demi evde olmak isterken işte olmak.Özellikle sevdiklerin evdeyken

günaydın iyi haftalar kızlar..
şimdi firmamızda törenimizi yaptık.
hafta sonu ödevimiz matematikten fotokopi idi 2 sayfa arkalı önlü.
matematik fasikülünden birkaç sayfa yaptık ve bir tane hikaye kitabı okuduk.
cumartesi annem ablam ve yengem bana geldiler.
pazar günü de ev işi yaptım pazara gittik. öğleden sonra kayınvalideme uğradık.
günaydın cnm,ne güzel firmada tören yapıyorlar.Bende sirenleri duyunca kalktım odamda camı açtım saygı duruşumu yaptım.Seninde yine koşturmaca şeklinde bitmiş haftasonu.

Günaydın kızlar,hepinizde bir yoğunluk var sanırsam haftayı ben açayım bari.Bende pazartesi toplantısındaydım az önce bitti hemen burayı açtım ilk iş.Haftasonu yazım ödevimiz vardı A4 sayfasında önlü arkalı yazı vermiş deftere hayat bilgisi onu yaptık birde matematik fasikül.Benimki hızlı yazdğı halde sıkıldı yazıdan dün gözleri doldu ağlamaklı oldu sıkıntıdan o derece.Test yapmayı daha çok seviyor..Cumartesi oğnanın arkadaşını çağırdık öğlende geldi akşama kadar evde oynadılar çok keyif aldılar.pazarda o dersini yaptı ben malum ev işlerimi bu arada cuma günü buzdolabımı aldım ama henüz gelmedi bugün gelir inşallah.
günaydın canım..nedense yazıdan çabuk sıkılıyor benimki de. hızlı yazayım derken hem yazı çirkinleşiyor hem de arada harfleri atlıyor.dolabını güle güle kullan canım.belli bir yıldan sonra ömürleri doluyor artık.

günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
seninde aklın evde şimdi. ne güzel onlarla beraber olmak varken çalışıyorsun.

günaydın cnm,ne güzel firmada tören yapıyorlar.Bende sirenleri duyunca kalktım odamda camı açtım saygı duruşumu yaptım.Seninde yine koşturmaca şeklinde bitmiş haftasonu.
evet canım yıllardır yaparız törenimizi. duyuru da yapmayız saat geldimi bahçede toplanır herkes.
koşturmaca hafta sonu hiç dinlenmeden geldim.
inanmazsın belki ama dün evi süpürürken öyle bir içerledim ki nerdeyse ağlayacaktım.pazar günü bile her işimiz saat ile.

Günaydın kızlar
Yeni bir haftaya daha başlıyoruz.
Cumartesi günü 4,30 a kadar işyerindeydim. Sonra eşim aldı işten bi yemek yedik.Çocukları alıp eve geçtik.Ödev, çamaşır derken yatma saati geldi.
Pazar da kızı kursa götürdük akşam da biraz AVM gezdik.Çocuklara kıyafet aldık.Sonra çocukları yıka yatır, nasıl pazartesi oldu anlamadım bile.

Günaydın kızlar
Cumartesi günü 4,30 a kadar işyerindeydim. Sonra eşim aldı işten bi yemek yedik.Çocukları alıp eve geçtik.Ödev, çamaşır derken yatma saati geldi.
Pazar da kızı kursa götürdük akşam da biraz AVM gezdik.Çocuklara kıyafet aldık.Sonra çocukları yıka yatır, nasıl pazartesi oldu anlamadım bile.
günaydın canım. aynen ya nasıl geçiyor zaman anlayamıyoruz ne yapalım Allah sağlık versin yapacak bişi yok.:KK12:

Günaydın kızlar,hepinizde bir yoğunluk var sanırsam haftayı ben açayım bari.Bende pazartesi toplantısındaydım az önce bitti hemen burayı açtım ilk iş.Haftasonu yazım ödevimiz vardı A4 sayfasında önlü arkalı yazı vermiş deftere hayat bilgisi onu yaptık birde matematik fasikül.Benimki hızlı yazdğı halde sıkıldı yazıdan dün gözleri doldu ağlamaklı oldu sıkıntıdan o derece.Test yapmayı daha çok seviyor..Cumartesi oğnanın arkadaşını çağırdık öğlende geldi akşama kadar evde oynadılar çok keyif aldılar.pazarda o dersini yaptı ben malum ev işlerimi bu arada cuma günü buzdolabımı aldım ama henüz gelmedi bugün gelir inşallah.
Günaydın canım. Benim kız da sevmiyor yazı yazmayı. Elleri ağrıyor hemen.Çocuklar arkadaşları geldiği zaman çok mutlu oluyorlar gerçekten. Buzdolabın da hayırlı olsun, güle güle kullan.

günaydın iyi haftalar kızlar..
şimdi firmamızda törenimizi yaptık.
hafta sonu ödevimiz matematikten fotokopi idi 2 sayfa arkalı önlü.
matematik fasikülünden birkaç sayfa yaptık ve bir tane hikaye kitabı okuduk.
cumartesi annem ablam ve yengem bana geldiler.
pazar günü de ev işi yaptım pazara gittik. öğleden sonra kayınvalideme uğradık.
Dolu dolu geçmiş senin de haftasonun.Maşallah okumayı da aksatmyorsunuz.

günaydın
ödevler bizde de çoktu
cumartesi evdeydik.
Günaydın.
Evde misafirler varken işe gelmek çok zor oluyor. Ev hanımlarına özendiğimiz zamanlardan biri daha malesef.

Allahım sana geliyorummmmm :confused::confused::confused::confused::confused:

Günaydın kızlarrrrr

Sabah ilk iş burayı açtım ama yazamadım bir türlü bugün benim eleman yok gelecek öğlen ama anam ağladı sabah beri sürekli bir yerlerden arıyorlar ordan oraya ordan orayaaa....

Nasılsınız iyidir herkes inşallah

Haribu canım bu sabah gördüm mesajını yazdım gerçi kusura bakma lütfen herzaman mesaj bildirimi olur ya face de sen yazdığında olmadı o bu sabah eşime kızıp evden çıktım ona yazayım derken gördüm senin mesajını...

Cuma günü bir türlü bahsettiğim hastaneye gidemedim doktor yoktu bende sırf merakımız gitsin diye başka bir hastaneye gittim hoş doktoru çok sevdim o ayrı..

Evet sonuç pozitif kızlar 5 haftalık... bu hafta tarama testleri ve kontrol için tekrar gideceğim.

Çok yoğundu biliyorsunuz cuma günü sonra yazarım detayları genel olarak iyi geçti görüşmelerim...

Günaydın kızlarrrrr

Sabah ilk iş burayı açtım ama yazamadım bir türlü bugün benim eleman yok gelecek öğlen ama anam ağladı sabah beri sürekli bir yerlerden arıyorlar ordan oraya ordan orayaaa....

Haribu canım bu sabah gördüm mesajını yazdım gerçi kusura bakma lütfen herzaman mesaj bildirimi olur ya face de sen yazdığında olmadı o bu sabah eşime kızıp evden çıktım ona yazayım derken gördüm senin mesajını...

Cuma günü bir türlü bahsettiğim hastaneye gidemedim doktor yoktu bende sırf merakımız gitsin diye başka bir hastaneye gittim hoş doktoru çok sevdim o ayrı..

Evet sonuç pozitif kızlar 5 haftalık... bu hafta tarama testleri ve kontrol için tekrar gideceğim.

Çok yoğundu biliyorsunuz cuma günü sonra yazarım detayları genel olarak iyi geçti görüşmelerim...
canım benim gözün aydın.Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun arkadaşım..

Günaydın kızlarrrrr

Zelişşş süper bir haber bu. Çok çok sevindim.Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
Oh valla rahatladım ya. Hafta sonu bile aklımdaydın.

canım benim gözün aydın.Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun arkadaşım..

Zelişşş süper bir haber bu. Çok çok sevindim.Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
Oh valla rahatladım ya. Hafta sonu bile aklımdaydın.

Teşekkür ederim kızlarrr ya sizde hep aklımdaydınız... Hepinize ayrı ayrı mesaj yazmak geldi aklıma sonra vazgeçtim dedim pazartesi sabah haber veririm...

evet canım yıllardır yaparız törenimizi. duyuru da yapmayız saat geldimi bahçede toplanır herkes.
koşturmaca hafta sonu hiç dinlenmeden geldim.
inanmazsın belki ama dün evi süpürürken öyle bir içerledim ki nerdeyse ağlayacaktım.pazar günü bile her işimiz saat ile.
inanmaz olurmuyum hepimizde aynı dert,insanın bazen imdattt diye bağırası geliyor

Günaydın kızlar
cnm sen cumartesi neredeyse akşama kadar çalışıyorsun haftasonundan bişey anlamam çok normal.Bizim senin yanında koşturmayla geçti dememiz bile ayıp aslında.Allah güç kuvvet versin..

Günaydın canım. Benim kız da sevmiyor yazı yazmayı. Elleri ağrıyor hemen.Çocuklar arkadaşları geldiği zaman çok mutlu oluyorlar gerçekten. Buzdolabın da hayırlı olsun, güle güle kullan.

Dolu dolu geçmiş senin de haftasonun.Maşallah okumayı da aksatmyorsunuz.

Günaydın.
Evde misafirler varken işe gelmek çok zor oluyor. Ev hanımlarına özendiğimiz zamanlardan biri daha malesef.
teşekkür ederim cnm

Günaydın kızlarrrrr

Olsun cnm dert etme oluyor bazen insan görmüyor.Zeliş cim tekrardan hayırlı olsun cnm,bu dr u sevdiysen devam edersin belki o elektrik önemli çünkü.Şimdi senin en dikkat etmen gereken zamanlar kendine iyi bak,koşuşturmalarını azalt biraz şu 3 ay en azından,hiçbirşeyide kendine stres yapma.

zelişim oğluşun haberi var mı.varsa tepkisi ne oldu canım.

yok canım söylemedim daha en azından 3 ay bitene kadar söylemicem...

Olsun cnm dert etme oluyor bazen insan görmüyor.Zeliş cim tekrardan hayırlı olsun cnm,bu dr u sevdiysen devam edersin belki o elektrik önemli çünkü.Şimdi senin en dikkat etmen gereken zamanlar kendine iyi bak,koşuşturmalarını azalt biraz şu 3 ay en azından,hiçbirşeyide kendine stres yapma.

Evet haklısın canım dikkatli olmam lazım...

cnm sen cumartesi neredeyse akşama kadar çalışıyorsun haftasonundan bişey anlamam çok normal.Bizim senin yanında koşturmayla geçti dememiz bile ayıp aslında.Allah güç kuvvet versin..
Sağol canım.Her zaman bu saate kadar kalmıyorum ama iş olunca da bitmeden çıkamıyorsun.

X