İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

pişirdiklerimi allahtan dün annemin buzluğa yolladımda kurtardım cnm.Alınca yazarım bugün almam lazımki yarın servis gelsin kursun,pazar gelmez çünkü servis..

[/QUOTE]
Aslında bizde öyleyiz,hep muhalefetizdir bide birbirimize ama allahtan film seyretmeye falan bayılır beraber tüm gün gün seyredebiliriz.Şimdi gene neysede emekli olupta ikimizde evde olursak o zaman işler daha zor fadime.

Günaydın canım. Arada biz de annemde yiyoruz çok iyi oluyor öyle hazır sofraya oturmak.Filim konusunda birşey diyemeyeceğim, buara filimlere ayıracak hiç zamanım olmuyor çünkü.

günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe ve matematikten 1 sayfa fotokopilerimiz vardı onları yaptık sadece başka bişi yapmadık..

Günaydın canım, arada da böyle az olsun ödevler ki çocuklar da bıkmasın değil mi.

canım çok yoğunsun..umarım artık rahatlarsın..çocuklar nasıl iyi mi..oğluşun nasıl..anlat bize azıcık

Dilekcim bizim işte yılsonu ve yılbaşı çok yoğun olur. Yani bu yoğunluk birsüre daha böyle gidecek malesef. Çocuklar iyi. Oğluşum çok hareketli, ne çenesi, ne kendisi hiç durmuyor. Her akşam gittiğimde bir vukuatı oluyor.
Önceki gün mesela babam yemek yiyormuş önünde çorba kasesi varmış. Bizimki kaşığı bir fırlatmış kaşık kasenin tam ortasına düşmüş. Babamın yüzü ve üstü başı hep çorba olmuş. Dün de annemin salondaki vitrininin alt kapağını menteşelerinden kırmış.
Ama Allahtan bizimkiler gülerek anlatıyorlar bunları bana, kızmıyorlar hiç. Tabi o da yüz buluyor bundan o da ayrı.
Ne güzel anlatmışsın, okurken benim bile içim ısındı. İnşallah annen daha sık gelir sana.

Ödev biz gitmeden yapılınca süper olur değil mi.Maşallah ablan da çok ilgileniyor oğlunla. Şanslısınız.
Dolap artık tamamen gitmiş, yenisine sağlık ne diyelim. Biraz masraf olsa da eve yeni alınan şeyler hoşuma gidiyor benim, mutlu oluyorum.
Bu arada yatak nasıl, memnun musun?

[/QUOTE]

Fadimecim geçmiş olsun, dikkat et kendine. Biz kendimize bakmazsak bize bakan olmaz emin ol.
Evliliklerde uzun yıllar geçince bir monotonluk ve boşvermişlik oluyor malesef.

kız fadime sen kocanı mı anlatıyorsun ..
hay Allah ım ya..kocalar hep aynı işte..[/QUOTE]he yaaa bana karışmasın da aslında ne yaparsa yapsın değil mi?

Aslında bizde öyleyiz,hep muhalefetizdir bide birbirimize ama allahtan film seyretmeye falan bayılır beraber tüm gün gün seyredebiliriz.Şimdi gene neysede emekli olupta ikimizde evde olursak o zaman işler daha zor fadime.[/QUOTE]ay hiç sorma valla o zaman kafayı yeriz artık, Allah korusun.

:):):):):):):):):)
evet canım hatta bugün de öyleyim bir ağırlık var üzerimde.
Hayırdır inşallah, hasta mı olcan yoksa?

Vay be kerata sıpaya bak sen? tam yaramaz zamanları desene, aman iyi baksınlar, peşini bırakmasınlar kız?

Fadimecim geçmiş olsun, dikkat et kendine. Biz kendimize bakmazsak bize bakan olmaz emin ol.
Evliliklerde uzun yıllar geçince bir monotonluk ve boşvermişlik oluyor malesef.
sağol canım, aynen öyle haklısın.
Aman bana karışmasın yetecek zatii, istediğim filme bakayım, eleştirmesin yeter

hoşgeldin cnm,aynen masraf olacak şu anda ama yapacak birşey yok yenisi alınacak.Yatakyan çok memnunum canım ya ben şimdiye kadar eziyet etmişim kendime yaylı yatakta.yumuşak harika tavsiye ederim.

Aman boncukcum..senin oğlanın vukaatı çokmuş..tam nasıl denk getirmiş çorbanın içine demi kaşığı..istese atamaz yani..
menteşe de gitti..
Daha bi şey kırmaz inşallah..yoksa her gün bi vukaat olursa evde bi şey kalmaz.
evet canım..inşallah daha sık gelir annem..
kayınvalideyi kandırmayı düşünüyorum sonraki 10 gün için. bakalım

hoşgeldin cnm,aynen masraf olacak şu anda ama yapacak birşey yok yenisi alınacak.Yatakyan çok memnunum canım ya ben şimdiye kadar eziyet etmişim kendime yaylı yatakta.yumuşak harika tavsiye ederim.
zaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..

Sevindim yataktan memnun olmana. Rahat uyumak çok önemli valla. Ben bazen yatakdan dayak yemiş gibi kalkıyorum.Benimde ihtiyacım var yatağa, alacağız ama hep erteliyoruz.
Benim işim var bu oğlanla. Kaşla göz arasında yapıyor yapacağını sonra da muzur muzur gülüyor, kızamıyorsun da.
Ay ne güzel olur annenle kayınvalden dönüşümlü olarak gelseler hep.

zaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..
ha haha Dilek güleceğim yoktu kız, Yeşim işe geç kalmaya başlarmış artıkın
yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)
Dilekcim fazla uyumaktan asla şikayetçi olmam,ben evde olsam ne miskin olurmuşum ama :)

şimdi en sevimli zamanı ama bakmışsın oda büyümüş.Yapsın yaramazlık iyidir,yaramaz çocuklar daha zeki oluyor..

yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)
Dilekcim fazla uyumaktan asla şikayetçi olmam,ben evde olsam ne miskin olurmuşum ama :)
ha kız miskin miskin takılmak da hiç fena fikir değil be anacım, hepimizin ihtiyacı var.
Tabii aynı saatte kalkarsın, bulmuşsun miss gibi yatağı, rahat rahat uyu. Darısı bizlerin başına.

ben de o yüzden diyorum çok dikkatli olması gerek annenlerin, Allah korusun, kıpır kıpır zamanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…