günaydın canım.günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe ve matematikten 1 sayfa fotokopilerimiz vardı onları yaptık sadece başka bişi yapmadık..
pişirdiklerimi allahtan dün annemin buzluğa yolladımda kurtardım cnm.Alınca yazarım bugün almam lazımki yarın servis gelsin kursun,pazar gelmez çünkü servis..hadi..yine mi infilak etti.
artık yenisi almak şart oldu canım
nasil bi şey alacaksın..bize söyle ne alırsan..benim de ihtiyacım var biliyorsun..fikir olsun..kullandıkça anlatırsın hatta.
pişirip attağın onca köfte ve et nolcak şimdi..tüketmek lazım..her gün et yedir oğluşuna..seviyor çocuk :)
ya öyle..nette bi film ararken 2 saat geçiyor haklısın..benim de hiç sevmediğim bi durum..
[/QUOTE]en iyisi canım boşver tadını çıkar.
inşallah iyi geçer canım.
Ben de iyiyim şükür, tahlil yaptırmıştımya D vitamini 14 çıkmış, en az 30-100 aralığıymışya, gittim eczaneden D vitamini aldım, bakalım inşallah faydası olur.
Kimbilir daha hangi vitaminlerimiz eksik değil mi? Hiç bilmiyoruz.
Ohhhh ne güzel ödevler yapılmış.
Aaaaa bu sefer kesin al zaten, böyle de sana yazık olacak yoksa.
İzleyeceğim canım, ilk 40 dakikası bile yetti yani, çok keyifliydi.
İnşallah canım sağolasın.
Aynen öyle yaaa, bazen ben de aynı dediğinden yaşıyorum, ama akşam ben film açtımya, adam dönüpte bakmadı bile ne yapıyorsun, ne izliyorsun diye, o derece ilgiliyiz yani birbirimizle.
Ne olacak bilmem bu halimiz, hiç anlaşamıyoruz aslında biliyor musun ? Ortak noktamız yok denecek kadar az. Benim A dediğime o B der, Allahım bazen düşünüyorum nasıl yıllarca geçindik ama bilmiyorum, yaş gçetikçe tahammül sınırı azalıyor sanırım.
:):):):):):):):):)günaydın canım.
azmış ödev
miskin miskin uzandın he..oh vallaa hee
günaydın kızlarrr,
dün türkçeden sıfat tamlamaları ile ilgili 20 tane cümle yazdı. Başka da birşey yapmadı. Cümlelerin çoğunu ben söyledim, kendine güvenemiyo, gelip bana soruyordu.
akşam yemeği annemlerde yedik, büyük kızın ingilizceden sınavı var bugün, o yüzden fazla kalmadık, hemen çayı içtik döndük.
kerevizi sabahtan haşlamıştım, gidince yemeğini pişirdim. sabahtan da makarna var, o yüzden akşama yemeğim var çok şükür.
Akşam çocuklar 9,-9,30 gibi yatınca 3 idiotu izleyim dedim, ben film açasıya saat 10 olmuştu zaten, ilk 40 dakikasına baktım, ama epey keyifliydi. Hoşuma gitti yani.
Dün Island filmi de güzel demiştiniz, filmin başı çok mu sıkıcı, burdayken de ona bakayım dedim biraz tam 30 dakika kadar baktım, bir kızla-oğlanın bulgaristana gidişleri konusuydu, çok sıkıcıydı açıkçası, o film mi acaba diye düşündüm epey?
günaydın hayırlı cumalar..
Türkçe ve matematikten 1 sayfa fotokopilerimiz vardı onları yaptık sadece başka bişi yapmadık..
canım çok yoğunsun..umarım artık rahatlarsın..çocuklar nasıl iyi mi..oğluşun nasıl..anlat bize azıcık
Ne güzel anlatmışsın, okurken benim bile içim ısındı. İnşallah annen daha sık gelir sana.akşam bir sürü ödev vardı..ama yine kontrol edemedim..çok hızlıca yaptı çünkü.
bu ara hiç takip edemiyorum çocuğumu.
dün sınıfta 3 basamaklı sayıları zihinden toplama yarışı yaptırmış.
2 kişi kaldırıyor. 5-6 kez 3 basamaklı sayı söylüyor..önce cevap veren . sayı alıyor.
sonra finale kalanları yaptırıyor başa baş..bizim oğluş 1. gelmiş.
çok sevindim kızlar. sevindiğimi görünce at gibi tepik ata ata gitti eve..
annem yemekleri yapmış.
tavuk suyuna pilav,
biber kızartması
sonra çay içtik , meyve yedik, çekirdek çitledik.
çok güzeldi.
pazar günü kardeşim geliyor..ev tam curcuna...hahah
dün akşam taze fasülye pişirdim. sabah da kalktım ezogelin çorba yaptım..annem yorulmasın diye.
kahvaltı için de krepleri yaptım bıraktım.
anne uyuyordu..çocuklar ise lego yapıyordu.
evde kaldıkları için öyle mutlular ki..pjamalarıyla sıcacık oturuyorlardı.
Ödev biz gitmeden yapılınca süper olur değil mi.Maşallah ablan da çok ilgileniyor oğlunla. Şanslısınız.Günaydın kızlar,haftasonu geldi nihayet.Dün öğleden sonra oğlan annemlerle abimlere gitmişti akşam 8.30 geldiler orada teyzesi yaptırmış ödevini sadece matematik fasikül vardı akşam babasıyla onu yaptı.Kafadan 3 rakamlı sayıları toplamayı babası yaptırdı akşam biraz sonra uykusu gelmişti zaten yatırdım hemen.Benim buzdolap çalışmıştı ya kendiliğinden geçen hafta akşam yine infilak etti,sinir oldum.Bu akşam bakıcam yenisini anca yarın servis gelsin kursun.
3 idiots harika bir film mutlaka seyredin.Bende haftasonu ada yı seyrederim inşallah.Fadimecim kızına başarılar sınavda,inşallah iyi geçer sınavı.
Dilek en mesut günlerini yaşıyosun sanırım,Allah daim etsin arkadaşım 10 günü doya doya yaşa,çocukların evlerinde mutlu mutlu oturmalarına çok sevindim.Annenin tedavilerinden sonra da söyle sana böyle sık sık süprizler yapsın gelsin kışın.
[/QUOTE]en iyisi canım boşver tadını çıkar.
inşallah iyi geçer canım.
Ben de iyiyim şükür, tahlil yaptırmıştımya D vitamini 14 çıkmış, en az 30-100 aralığıymışya, gittim eczaneden D vitamini aldım, bakalım inşallah faydası olur.
Kimbilir daha hangi vitaminlerimiz eksik değil mi? Hiç bilmiyoruz.
Ohhhh ne güzel ödevler yapılmış.
Aaaaa bu sefer kesin al zaten, böyle de sana yazık olacak yoksa.
İzleyeceğim canım, ilk 40 dakikası bile yetti yani, çok keyifliydi.
İnşallah canım sağolasın.
Aynen öyle yaaa, bazen ben de aynı dediğinden yaşıyorum, ama akşam ben film açtımya, adam dönüpte bakmadı bile ne yapıyorsun, ne izliyorsun diye, o derece ilgiliyiz yani birbirimizle.
Ne olacak bilmem bu halimiz, hiç anlaşamıyoruz aslında biliyor musun ? Ortak noktamız yok denecek kadar az. Benim A dediğime o B der, Allahım bazen düşünüyorum nasıl yıllarca geçindik ama bilmiyorum, yaş gçetikçe tahammül sınırı azalıyor sanırım.
Hayırdır inşallah, hasta mı olcan yoksa?:):):):):):):):):)
evet canım hatta bugün de öyleyim bir ağırlık var üzerimde.
Vay be kerata sıpaya bak sen? tam yaramaz zamanları desene, aman iyi baksınlar, peşini bırakmasınlar kız?Günaydın canım. Arada biz de annemde yiyoruz çok iyi oluyor öyle hazır sofraya oturmak.Filim konusunda birşey diyemeyeceğim, buara filimlere ayıracak hiç zamanım olmuyor çünkü.
Günaydın canım, arada da böyle az olsun ödevler ki çocuklar da bıkmasın değil mi.
Dilekcim bizim işte yılsonu ve yılbaşı çok yoğun olur. Yani bu yoğunluk birsüre daha böyle gidecek malesef. Çocuklar iyi. Oğluşum çok hareketli, ne çenesi, ne kendisi hiç durmuyor. Her akşam gittiğimde bir vukuatı oluyor.
Önceki gün mesela babam yemek yiyormuş önünde çorba kasesi varmış. Bizimki kaşığı bir fırlatmış kaşık kasenin tam ortasına düşmüş. Babamın yüzü ve üstü başı hep çorba olmuş. Dün de annemin salondaki vitrininin alt kapağını menteşelerinden kırmış.
Ama Allahtan bizimkiler gülerek anlatıyorlar bunları bana, kızmıyorlar hiç. Tabi o da yüz buluyor bundan o da ayrı.
Ne güzel anlatmışsın, okurken benim bile içim ısındı. İnşallah annen daha sık gelir sana.
Ödev biz gitmeden yapılınca süper olur değil mi.Maşallah ablan da çok ilgileniyor oğlunla. Şanslısınız.
Dolap artık tamamen gitmiş, yenisine sağlık ne diyelim. Biraz masraf olsa da eve yeni alınan şeyler hoşuma gidiyor benim, mutlu oluyorum.
Bu arada yatak nasıl, memnun musun?
sağol canım, aynen öyle haklısın.Fadimecim geçmiş olsun, dikkat et kendine. Biz kendimize bakmazsak bize bakan olmaz emin ol.
Evliliklerde uzun yıllar geçince bir monotonluk ve boşvermişlik oluyor malesef.
hoşgeldin cnm,aynen masraf olacak şu anda ama yapacak birşey yok yenisi alınacak.Yatakyan çok memnunum canım ya ben şimdiye kadar eziyet etmişim kendime yaylı yatakta.yumuşak harika tavsiye ederim.Günaydın canım. Arada biz de annemde yiyoruz çok iyi oluyor öyle hazır sofraya oturmak.Filim konusunda birşey diyemeyeceğim, buara filimlere ayıracak hiç zamanım olmuyor çünkü.
Günaydın canım, arada da böyle az olsun ödevler ki çocuklar da bıkmasın değil mi.
Dilekcim bizim işte yılsonu ve yılbaşı çok yoğun olur. Yani bu yoğunluk birsüre daha böyle gidecek malesef. Çocuklar iyi. Oğluşum çok hareketli, ne çenesi, ne kendisi hiç durmuyor. Her akşam gittiğimde bir vukuatı oluyor.
Önceki gün mesela babam yemek yiyormuş önünde çorba kasesi varmış. Bizimki kaşığı bir fırlatmış kaşık kasenin tam ortasına düşmüş. Babamın yüzü ve üstü başı hep çorba olmuş. Dün de annemin salondaki vitrininin alt kapağını menteşelerinden kırmış.
Ama Allahtan bizimkiler gülerek anlatıyorlar bunları bana, kızmıyorlar hiç. Tabi o da yüz buluyor bundan o da ayrı.
Ne güzel anlatmışsın, okurken benim bile içim ısındı. İnşallah annen daha sık gelir sana.
Ödev biz gitmeden yapılınca süper olur değil mi.Maşallah ablan da çok ilgileniyor oğlunla. Şanslısınız.
Dolap artık tamamen gitmiş, yenisine sağlık ne diyelim. Biraz masraf olsa da eve yeni alınan şeyler hoşuma gidiyor benim, mutlu oluyorum.
Aman boncukcum..senin oğlanın vukaatı çokmuş..tam nasıl denk getirmiş çorbanın içine demi kaşığı..istese atamaz yani..Günaydın canım. Arada biz de annemde yiyoruz çok iyi oluyor öyle hazır sofraya oturmak.Filim konusunda birşey diyemeyeceğim, buara filimlere ayıracak hiç zamanım olmuyor çünkü.
zaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..hoşgeldin cnm,aynen masraf olacak şu anda ama yapacak birşey yok yenisi alınacak.Yatakyan çok memnunum canım ya ben şimdiye kadar eziyet etmişim kendime yaylı yatakta.yumuşak harika tavsiye ederim.
ha haha Dilek güleceğim yoktu kız, Yeşim işe geç kalmaya başlarmış artıkınzaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..
şikayetim var .com a yazarmış..hiç memnun değilim .çok uyutuyor.. değiştirmek istiyorum değiştirmiyorlar diye.ha haha Dilek güleceğim yoktu kız, Yeşim işe geç kalmaya başlarmış artıkın
hoşgeldin cnm,aynen masraf olacak şu anda ama yapacak birşey yok yenisi alınacak.Yatakyan çok memnunum canım ya ben şimdiye kadar eziyet etmişim kendime yaylı yatakta.yumuşak harika tavsiye ederim.
Benim işim var bu oğlanla. Kaşla göz arasında yapıyor yapacağını sonra da muzur muzur gülüyor, kızamıyorsun da.Aman boncukcum..senin oğlanın vukaatı çokmuş..tam nasıl denk getirmiş çorbanın içine demi kaşığı..istese atamaz yani..
menteşe de gitti..
Daha bi şey kırmaz inşallah..yoksa her gün bi vukaat olursa evde bi şey kalmaz.
evet canım..inşallah daha sık gelir annem..
kayınvalideyi kandırmayı düşünüyorum sonraki 10 gün için. bakalım
zaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..
ha haha Dilek güleceğim yoktu kız, Yeşim işe geç kalmaya başlarmış artıkın
şikayetim var .com a yazarmış..hiç memnun değilim .çok uyutuyor.. değiştirmek istiyorum değiştirmiyorlar diye.
zaten uykuyu seviyordun haribucum..şimdi tam kedi gibi uyursun işte..ohhh..
yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)ha haha Dilek güleceğim yoktu kız, Yeşim işe geç kalmaya başlarmış artıkın
şimdi en sevimli zamanı ama bakmışsın oda büyümüş.Yapsın yaramazlık iyidir,yaramaz çocuklar daha zeki oluyor..Sevindim yataktan memnun olmana. Rahat uyumak çok önemli valla. Ben bazen yatakdan dayak yemiş gibi kalkıyorum.Benimde ihtiyacım var yatağa, alacağız ama hep erteliyoruz.
Benim işim var bu oğlanla. Kaşla göz arasında yapıyor yapacağını sonra da muzur muzur gülüyor, kızamıyorsun da.
Ay ne güzel olur annenle kayınvalden dönüşümlü olarak gelseler hep.
ha kız miskin miskin takılmak da hiç fena fikir değil be anacım, hepimizin ihtiyacı var.yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)
Dilekcim fazla uyumaktan asla şikayetçi olmam,ben evde olsam ne miskin olurmuşum ama :)
ben de o yüzden diyorum çok dikkatli olması gerek annenlerin, Allah korusun, kıpır kıpır zamanları.Sevindim yataktan memnun olmana. Rahat uyumak çok önemli valla. Ben bazen yatakdan dayak yemiş gibi kalkıyorum.Benimde ihtiyacım var yatağa, alacağız ama hep erteliyoruz.
Benim işim var bu oğlanla. Kaşla göz arasında yapıyor yapacağını sonra da muzur muzur gülüyor, kızamıyorsun da.
Ay ne güzel olur annenle kayınvalden dönüşümlü olarak gelseler hep.
ay Dilek formundasın yine bugünşikayetim var .com a yazarmış..hiç memnun değilim .çok uyutuyor.. değiştirmek istiyorum değiştirmiyorlar diye.