İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)
Dilekcim fazla uyumaktan asla şikayetçi olmam,ben evde olsam ne miskin olurmuşum ama :)
ay haribucumm..
çıkar keyfini tabi..ne mutlu sana.
diken üstünde oturan bir kadın olmaktan çok sıkıldım artık..çok nadir de olsa bana da gelir o miskinlik..ama tatlı tatlı gelir..yanii..haribucum..benim için de uyuuu.

uyurum cnm benim,buradaki herkes için uyurum hiç sıkıntı olmaz

ne yemek yediniz ki ? yazıverin
ben büyük bi dilim peynir.
2 dilim ekmek
2 domates
afiyet olsun canım.
köfte patates-cacık yedim.

Afiyet olsun yarasın..ah ah bizde emekli olsan neler dağıtırız acep :)
inşallah canım darısı bizlerin başına.
Herkese afiyet olsun bu arada. Az sonra da aşuremiz gelecek. Ohhh mis, bayılırım aşureye, tabi kilocuklar da gelecek ama senede 1 olsun değil mi?

ay ben aşureyi yeni yeni başladım yemeye ağzıma sürmezdim,meğer ne kadar güzel bir şeymiş.Sanada afiyet olsun cnm,yarasınnn.

ay ben aşureyi yeni yeni başladım yemeye ağzıma sürmezdim,meğer ne kadar güzel bir şeymiş.Sanada afiyet olsun cnm,yarasınnn.
neden yemezdin ki, ama gerçi ben de yemem, bilmediğim yerdense özellikle.
ama tanıdığım insanlardan geldiyse ve kendimiz yaptıysak bayıla bayıla yerim. Özellikle de bol çerezli olacak.
Herkes aşureyi beceremez ayrıca.

evet,çok karışık olduğu için herkesinki yenmiyor annemin üst kat komşusunun aşurenin içine tavuk dittiğini biliyorum ben tuzlu yapıyolar ayrıca...ay yazarken fena oldum bak

ben de haribu gibi aşureden hiç hoşlanmazdım
böyle tatlı mı olur diye..
ağzıma koymazdım..ama geçen sene 1-2 kaşık aldım..tadı hoşuma gitmeye başladı.
bu sene koca kaselerle yedim yani..

Güzel bir gündü, dersler biraz gevşedi ama etütte toplamayı bayağı oturttum.
Başka sınıflardan da katılmak isteyenler oldu, kabul ettim. Bilenlere dakika tuttum 5 dakikada 20 tane 3 basamaklı eldeli toplama yapabildiler. Sonuçlar hep 4 basamaklı. Bilmeyenlere de özel anlattım 5'er dakika, çocukların da çok hoşuna gitti.
10 kasıma çalıştık, hareketler olmadı pek ama coşkuları yeter:) Atatürk çocuklarııııııı diye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:)

tebrik ederim..güzel bi gün olmuş
bizim çocuklar ne yaptılar acaba..ben de merak ediyorum.
ve yarın tatilllllllllllllllll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…