ay haribucumm..yok yaw günahımı almayın aynı saatte kalkıyorum haftaiçi,haftasonuda biraz tadını çıkarayım dimi ama :)
Dilekcim fazla uyumaktan asla şikayetçi olmam,ben evde olsam ne miskin olurmuşum ama :)
he ya ..formumdayım demi..ay Dilek formundasın yine bugün
sebzeli davuk,bulgur pilavı birazda üzüm vardıne yemek yediniz ki ? yazıverin
ben büyük bi dilim peynir.
2 dilim ekmek
2 domates
uyurum cnm benim,buradaki herkes için uyurum hiç sıkıntı olmazay haribucumm..
çıkar keyfini tabi..ne mutlu sana.
diken üstünde oturan bir kadın olmaktan çok sıkıldım artık..çok nadir de olsa bana da gelir o miskinlik..ama tatlı tatlı gelir..yanii..haribucum..benim için de uyuuu.
sende benden cuma oldumu mutfakta halay çekiyorum gülüyolar bana :)he ya ..formumdayım demi..
hafta sonu geldi ya ondandır
bende şimdi çıkıyorum yemeğene yemek yediniz ki ? yazıverin
2 dilim ekmek
2 domates
Afiyet olsun yarasın..ah ah bizde emekli olsan neler dağıtırız acep :)bende şimdi çıkıyorum yemeğe
köfte,pilav,çorba ve salata var.
biri emekli olmuştu tatlı hayırı yapıyor tüm fabrikaya.birde tulumba tatlımız var yemekte.
afiyet olsun canım.ne yemek yediniz ki ? yazıverin
2 dilim ekmek
2 domates
inşallah canım darısı bizlerin başına.Afiyet olsun yarasın..ah ah bizde emekli olsan neler dağıtırız acep :)
ay ben aşureyi yeni yeni başladım yemeye ağzıma sürmezdim,meğer ne kadar güzel bir şeymiş.Sanada afiyet olsun cnm,yarasınnn.afiyet olsun canım.
köfte patates-cacık yedim.
inşallah canım darısı bizlerin başına.
Herkese afiyet olsun bu arada. Az sonra da aşuremiz gelecek. Ohhh mis, bayılırım aşureye, tabi kilocuklar da gelecek ama senede 1 olsun değil mi?
neden yemezdin ki, ama gerçi ben de yemem, bilmediğim yerdense özellikle.ay ben aşureyi yeni yeni başladım yemeye ağzıma sürmezdim,meğer ne kadar güzel bir şeymiş.Sanada afiyet olsun cnm,yarasınnn.
sağol canım.yedim şiştim geldim çok şükür..Afiyet olsun yarasın..ah ah bizde emekli olsan neler dağıtırız acep :)
evet,çok karışık olduğu için herkesinki yenmiyor annemin üst kat komşusunun aşurenin içine tavuk dittiğini biliyorum ben tuzlu yapıyolar ayrıca...ay yazarken fena oldum bakneden yemezdin ki, ama gerçi ben de yemem, bilmediğim yerdense özellikle.
ama tanıdığım insanlardan geldiyse ve kendimiz yaptıysak bayıla bayıla yerim. Özellikle de bol çerezli olacak.
Herkes aşureyi beceremez ayrıca.
ben de haribu gibi aşureden hiç hoşlanmazdımneden yemezdin ki, ama gerçi ben de yemem, bilmediğim yerdense özellikle.
ama tanıdığım insanlardan geldiyse ve kendimiz yaptıysak bayıla bayıla yerim. Özellikle de bol çerezli olacak.
Herkes aşureyi beceremez ayrıca.
aninemmmmmmmmmmm..evet,çok karışık olduğu için herkesinki yenmiyor annemin üst kat komşusunun aşurenin içine tavuk dittiğini biliyorum ben tuzlu yapıyolar ayrıca...ay yazarken fena oldum bak
eee keşkek olmuş o zamanevet,çok karışık olduğu için herkesinki yenmiyor annemin üst kat komşusunun aşurenin içine tavuk dittiğini biliyorum ben tuzlu yapıyolar ayrıca...ay yazarken fena oldum bak
tebrik ederim..güzel bi gün olmuşGüzel bir gündü, dersler biraz gevşedi ama etütte toplamayı bayağı oturttum.
Başka sınıflardan da katılmak isteyenler oldu, kabul ettim. Bilenlere dakika tuttum 5 dakikada 20 tane 3 basamaklı eldeli toplama yapabildiler. Sonuçlar hep 4 basamaklı. Bilmeyenlere de özel anlattım 5'er dakika, çocukların da çok hoşuna gitti.
10 kasıma çalıştık, hareketler olmadı pek ama coşkuları yeter:) Atatürk çocuklarııııııı diye avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:)
hee keşkek güzel olur ama ya..bak şincik canımı istettin .eee keşkek olmuş o zaman
tuzlu aşure mi olur be..
buyur canım afiyet olsun.hee keşkek güzel olur ama ya..bak şincik canımı istettin .