yemedim canım o neydi ki, bizim burda amme diye geçiyo, tatlı bir meyve var, turuncu renkli,ama o cennet hurmasıydı galiba, cennet elması ne kız, duymadım bile hiçevvet..özellikle çocuklar bol bol kuru üzüm pekmez yemeli kışın..
kızlar cennet elması kurusu yediniz mi hiç.
Selam herkese. Bu sıra yağan yağmurlardan dolayı sık yaşadığım sorunlardan, ayakların ıslanması.
Çalışmayan anneleri arıyorum yedekleri getiriyorlar ancak çalışan anneler de en azından bir çift çorap koysa çantalara.
İstanbulSiz hangi şehirdesiniz ki?
Toplantı yaptığınızda söylerseniz, sanırım bu konu ile ilgileneceklerdir. Hiçbir anne çocuğunun ıslak ayakla tüm gün durmasını istemez sanırım.İstanbul
hıımmm semt neresi peki bende istanbuldayımİstanbul
Ben ilettim velilere de sizin de aklınızda bulunsun diye yazdım:) Teneffüste su birikintilerinde atlayıp zıplamışlar, banyodan çıkmış gibi gelmişlerdi :SToplantı yaptığınızda söylerseniz, sanırım bu konu ile ilgileneceklerdir. Hiçbir anne çocuğunun ıslak ayakla tüm gün durmasını istemez sanırım.
Pendik'teyim:)hıımmm semt neresi peki bende istanbuldayım
evet hiç aklıma gelmezdi,koymak lazım teşekkürler...gerçi bizim öğretmenimizde sağolsun bişey olunca hemen arıyor anneanne veya dede getirsin diyor.Hakkını yiyemem şimdi...Ben ilettim velilere de sizin de aklınızda bulunsun diye yazdım:) Teneffüste su birikintilerinde atlayıp zıplamışlar, banyodan çıkmış gibi gelmişlerdi :S
Pendik'teyim:)
ay zelişim ya bahtsız bedevim benim çok haklısın bu konuda,tamamen şans meselesi iyi bir öğretmen...Ama hiç belli olmaz o şansın ne zaman döneceği.Çocuğun ıslak çorabını düşünen öğretmen var yahu ben daha ne diyeyim ki bu kadar bahtsız olacak ne vardı sanki bizde...
valla lazım öyle bişeyler doğal yoldan sakinleştirici :)evet ihtiyacımız var, yeyip yeyip yatarmışız evde, evi p..... götürürmüş, amaaan boşver dermişiz kocalara da, ne iyi olur değil mi? hiçbişeye takmican
yemekmiş, çamaşırmış, temizlikmiş.
hangilerini okudun bakem?Kitap okumak zevklide ders kitabı aç deseler zor gelir bilirim..Bende bankacılık ve sigortacılık okuyodum tek ders yüzünden uzadı bende bıraktım ucunu.Kız 6 kitap aldımya zaten bir tanesi bitti 2 tanesine birden başladım şuan okuyorum ee ne kaldı ki.. Ama şaka maka ders çalışmam lazım benim biri beni kendime getirsin.....
hahahaaaa yiyelim sakinleşelim o zaman
bencede,kansızlığada iyi gelir sanki.Benim en büyük derdim o.çok faydalı.ben kışın meyve kurusu çok yerim
yok cnm ilk defa senden duydum,ne olaki o?evvet..özellikle çocuklar bol bol kuru üzüm pekmez yemeli kışın..
kızlar cennet elması kurusu yediniz mi hiç.
Valla normaline dönmüşsün o zaman sankim,ne dersin?kuru incir , kayısı , üzüm . bunların olduğu reyona bakın. ben kuru üzüm de aldım . karışık yiyorum
ben şimdi sanıyorum 54 oldum.
kilo aldım diye sevindim ya geçenlerde 52 olmuştum.
yıllık izinde 49 kiloydum.kaynanoşta tartılmıştım.
bazı yerlerde cennet hurması diyorlar ama biz cennet elması deriz. kabuklarını elma gibi bütün soyup ipe diziyorsun ve kurutuyorsun.çok güzel oluyor kışın yemek için.resim eklicektim ama olmadı.yemedim canım o neydi ki, bizim burda amme diye geçiyo, tatlı bir meyve var, turuncu renkli,ama o cennet hurmasıydı galiba, cennet elması ne kız, duymadım bile hiç
bravo,pekmez çok faydalı kışın ben hiç yiyemem mesela onu içim almaz haz etmem.Bi ara oğlana keçiboynuzu pekmezi veriyodum oda zar zor 2 kaşık yiyodu.duymadım cennet elmasını.
bu sabah 3 çorba kaşığı pekmeze su koydum..yarım da limon sıktım..içtim gitti.
2 lt pekmez aldım..benden başka kimse de yemez
haribu cum
inanmıcakmısın ama geçen gün yağmur yağdığında aklıma gelmişti yedek çorap koymak.Selam herkese. Bu sıra yağan yağmurlardan dolayı sık yaşadığım sorunlardan, ayakların ıslanması.
Çalışmayan anneleri arıyorum yedekleri getiriyorlar ancak çalışan anneler de en azından bir çift çorap koysa çantalara.