İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

haribucum.
şikayet var.com a yazdım ..şikayetim yayınlanmış.
bundan sonraki süreç nedir bilyorum ama teknik servise 1 not yazdım
1 sayfa dolusu öyle kargoladım saatimi
aradılar.
kurma kolu açık kalıyordur diyorlar..saat ileri gitmezmiş..var mı böyle bi şey
ilk kez saat kullanmıyorum dedim..
kurma kolu açık mı kaldı diye de her dakka kontrol edecek değilim .2 çocukla uğraşırken o aklıma gelmez dedim..
ben banyoya bile saatle giriyorum..kurma kolunu her yerde kontorl mi edeyim..yatarken de çıkarmıyorum..uykumda napayım peki..sabah kalkınca ilk işim kontrol mi edeyim yani..offf ya..sinir ediyor bunlar beni.
350 tl nakit para verdim saaate bi de..manyak mıyım neyim..
çok pişmanım
cnm aslında senin muhatabın teknik servis değilde markanın kendisi olmalıydı.Normalde şikayet var.com onlarla muhatap olup senin sorununun giderilmesini sağlıyorlar.Direk firmayla muhatap oluyolar.Firmadan da cevap yazılıyor şikayetin altına.Hatta şikayetten sanırım 2 gün sonra yayınlanıyoki firma seni arayıp sorunu hallettirip şikayeti geri almanı istiyor.Yenimi yayınlandı?mutlaka cevap verirler cnm.

hangilerini okudun bakem?Kitap okumak zevklide ders kitabı aç deseler zor gelir bilirim..Bende bankacılık ve sigortacılık okuyodum tek ders yüzünden uzadı bende bıraktım ucunu.

aaa niye bıraktın kız bir ders için...

Beni Bulun bitti zaten varya bir solukta okudum...

Şuan gece yolu ve Sessiz odayı aynı anda okuyorum

Ben ilettim velilere de sizin de aklınızda bulunsun diye yazdım:) Teneffüste su birikintilerinde atlayıp zıplamışlar, banyodan çıkmış gibi gelmişlerdi :S

Pendik'teyim:)
hım anladım canım, sağolasın bilgilendirdiğin için.

bazı yerlerde cennet hurması diyorlar ama biz cennet elması deriz. kabuklarını elma gibi bütün soyup ipe diziyorsun ve kurutuyorsun.çok güzel oluyor kışın yemek için.resim eklicektim ama olmadı.
yok kız cennet hurması öyle dilimlenip kurutulan bir meyve değil, senin bahsettiğin başka bişey sanırım.

fotoğraf nasıl ekliyorsunuz ekleyemedim ben
yukarıda gülen yüzün yanında resim var ya..ona tıkla url gir canım

haribucum..canım 25 ekimde yayınlanmış benim şikayet..
ben bir kaç kez bakmıştım yoktu..bugün aklıma geldi baktım..öylelikle gördüm..teknik servis arayınca aklıma geldi ..

Problem kelimesi sanırım pekde yeterli olmaz durumumuzu anlatmaya...
sık dişini zeliş, 1,5 yıldan az biraz fazla zaman kaldı:KK53:
inşallah ortaokulda iyi gider eğitiminiz, nereye gidecek aynı okula mı?
Ben de ne yapcam bilmiyorum, evin olduğu yerdeki okulu pek beğenmiyorum, işyerine yakın okula kayıt yapılabiliyor mu acaba? Bir ara böyle bişey duymuştum ama.

cnm aslında senin muhatabın teknik servis değilde markanın kendisi olmalıydı.Normalde şikayet var.com onlarla muhatap olup senin sorununun giderilmesini sağlıyorlar.Direk firmayla muhatap oluyolar.Firmadan da cevap yazılıyor şikayetin altına.Hatta şikayetten sanırım 2 gün sonra yayınlanıyoki firma seni arayıp sorunu hallettirip şikayeti geri almanı istiyor.Yenimi yayınlandı?mutlaka cevap verirler cnm.
yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..o_Oo_O

yukarıda gülen yüzün yanında resim var ya..ona tıkla url gir canım

haribucum..canım 25 ekimde yayınlanmış benim şikayet..
ben bir kaç kez bakmıştım yoktu..bugün aklıma geldi baktım..öylelikle gördüm..teknik servis arayınca aklıma geldi ..
dilek olmadı bu.
sen internetten bakıp cennet elması resmini eklesen.turuncu elma gibi.

yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..o_Oo_O
o nasıl oluyor ki kız? hayırdır inşallah, bazen insanın biryerleri seğrirya, öyle bişey mi?

dilek olmadı bu.
sen internetten bakıp cennet elması resmini eklesen.turuncu elma gibi.
images
67686d1237455301-korogaki_002.jpg

X