İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Canım ya kıyamam sana kızıın ciddi haksızlık yapmış sana... İstedikleri herşey yapılıyor sonra yaptıklarına bak.. Sen işinin gücünün arasında ayakkabısına kadar düşün o beğenmesin... Dileğe katılıyorum bence sende onu biraz süründürmelisin...

Canım ya şu bakıcı işini bir ayarlasan varya nasıl rahat edceksin aslında çok şanssızsın bu konuda aynı parayı azıcık ilave ile belki hem yemek tezmilik hemde çocuk bakımı olur çünkü bebek denecek kadar küçük değil ki ufaklık ah be canım inşallah allah karşına böyle birini çıkarır sende biraz kendine zaman ayırabilirsin.. İçinde bulunduğun tempo gerçekten çok ağır...

Ayy kız nasıl yaptın ki sen onu ben olsam yapamazdım sanırım kafası olmayan tavuk aman Allahım...

Kadın olmak zor bu dünyada gerçekten...

maalesef çocuklar hiç kadir-kıymet bilmiyor Zelişim, çocuk resmen bizden nefret eder gibi bir durumda, bu kadar kötü olacak ne yaptık onu da bilmiyom ama geçen gün ben seni seviyorum, sen de beni seviyor musun dedim, sessiz kaldı, bir Seni seviyorum diyemedi.
arar bugünleri de gün gelir bulamaz, şimdi yapsın bakalım.
düşünüyorum da ben de aynıydım aslında, anneme karşı ben bilirim edalarında, bana mı çekmiş acep? ama yine de ben hayırlı evlattım yaaa, ne bileyim nankör değildim en azından.

Ahhh be canım yaa bir anneye böyle eziyet çektirilir mi bizimki daha küçükte henüz bişey görmedik hoş bir iki kere çok kızdığımda "ben artık dedemde yaşayacağım gelmeyeceğim sizin yanınıza" filan dedi ama o bile çok üzüyor insanı. Ha birde çok önceden yine böyle sanırım vurmuştum oğlana bana artık seni sevmicem demişti sıpa...

Geçen gün bir arkadaşla konuştuk da onunda liseye giden bir oğlu var tek çocuk birde resmen koptuk oğlanla çok değişti ergenlikte diyor, birde çok zor bir çocuktu kadın tamamen kendini adadı ona ama şimdi o gün gördüm öyle mutsuz özle üzgün ki...

Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize...

aminnnn canım, o kadar zorki anlayışsız evlat, hiç acımaz bana, çekirdek yer, öyle bırakır, kıyafet çıkarır öyle, anlatırım her zaman mesela
sabah kahvaltı hazırlıyom onlara, 4,-4,30 gibi geliyor eve, o mutfağı bir toparla değil mi, kaç kere dedim, ben mutfakta bulaşık görmek istemiyom diye, ama umru değildir yani 40 kere söyle anca yapar.
her cumartesi kardeşiyle evde kalıyor, ev süpürme görevi bunun şimdi, geçen hafta yine dedim, temizlik yapın bugün diye, eve bir gittim, her taraf çekirdek çöpleriyle dolu. Süpürülmemiş yani, hani dedim temizlik yapmıştın, bir de telefonda sordum yaptık dedi, sen bana ev süpür demedin diyor, ortalığı toparlamış, yani toparlamak da ne varsa toplayıp bizim yatağın üstüne atıvermek. Ayyy işte başınızı şişirdim bizde durumlar böyle.

Yok canım ya ne kafa şişirmesi öyle deme ama biraz sert mi olsan acaba ters teper mi bilemdim ama böyleden hep kendin yıpranıyorsun en azından onlar seni dinlemedikçe sende istediklerini almasan yapmasan mesela

yani bi denk gelemedik ki eve gelecek bi bakıcıyla.
hepsi gelmem diyor..evimde bakayım istiyor.
kayınvalidemler gelse söyle 2 ay kalsa diye bakıyorum yemin ederim zeliş..

yani bi denk gelemedik ki eve gelecek bi bakıcıyla.
hepsi gelmem diyor..evimde bakayım istiyor.
kayınvalidemler gelse söyle 2 ay kalsa diye bakıyorum yemin ederim zeliş..

eee söylesen gelmezlermi canım hem sana da ne kadar iyi gelir

inan ki çok üzüldüm fadimem ya..senin gibi bi anneye bi ben de seni seviyorum denilmez mi.
çok üzüldüm
sen de dur bir düşün işte fadimem..çok üstlerine gitme.koşturma yemeklerine , yataklarına, giyimlerine
ben bu sabah anladım ki koşturmamam lazım ..neymiş iğrenç miş yemek..
yemeğe bu denir mi.nimet . bulamazsan görürsün diyorum ama hiç .bi kulağından girer öbüründen çıkar.
sen de bi kenara çekil fadimecim..büyük kızın için üstüne gitme..sessiz kal..bakalım anne neyin var diye yanına gelecek mi.
ben bazen çocuklara bunu yapıyorum istemeden..öyle yoruyorlar ki. oyuncaklar , yatakları, yorganları, çekmeceleri..dağınıkkkk
çekiliyorum bi köşeye..istemeden kabuğuma çekiliyorum ..yedirmeye , içirmeye çalışıyorum bi de..hep iyi olsunlar diye.
o zaman geliyorlar yanıma neyin var anne diye..anlatıyorum..anlıyorlar..bi süre üzmüyorlar..topluyorlar..böyle böyle düzelteceğim inşallah..ama yorucu..3 erkek içinde 1 anne olmak zor.

yok canım başımızı şişirmedin
ne demek arkadaşım.
ama çok üzüldüm..çok..arar da bulamaz ...çok kızıyorum böyle yaptıklarında.
kız evlat olacak bi de ..süpürsün tabi ki..
ne varmış bi toz alsın. ne bileyim bulaşık yıkasın.
baba büyütürken sana destek olmalıydı..hadi annenize yardım edin diye..bulaşık sırası yapılabilirdi mesela..
arada yıkasın alışsın ..
belki yaptınız bilemiyorum fadimeccim
bak şimdi benim başıma da geliyor.
2 erkek çocuk ortalık hallaç pamuğu gibi
inan ki diyorum öğretmenini çağıracağım bi gün oturmaya ..senin haberin olmayacak ..görsün evimizin halini
korkuyor..toplu bırakmaya çalışıyor ..öyle öyle yola getirmeye çalışıyorum
bazen de ben atıyorum elimde ne varsa orta yere.
üstümdekileri yerlere . terliklerimi bi tarafa
çekirdekleri yere..inan ki..çivi çiviyi söker..
yapmıyorum diyorum..canım yapmak istemiyor..
amaaannn diyorum..ne gerek var..bi de komşuyu misafirliğe çağırırım hep birlikte çitler yere atarız..gel diyorum sen de çitle at ..emir korkuyor vallahi benden ..delirdim sanıyor..

eee söylesen gelmezlermi canım hem sana da ne kadar iyi gelir
canım söyledim de kasım ayında endoskopi var kayın pederimin ..o yapıyacak..ondan sonra belki.
kayınpeder evden ayrılmak istemiyor bu ara..evinde rahat ediyor..mutlu..geçen kışı evinden dışarda geçirdi..daha bi evine bağlandı adam..öyle diyim..
gelirler inşallah
ama 15 günden fazla kalmazlar sanırım

Off canım ya yeni bakıcı içinde ses seda yok değil mi?

yemek yemiyor musunuz kızlar..zelişşşşşşşşşş yedin mi

Yok canım ya ne kafa şişirmesi öyle deme ama biraz sert mi olsan acaba ters teper mi bilemdim ama böyleden hep kendin yıpranıyorsun en azından onlar seni dinlemedikçe sende istediklerini almasan yapmasan mesela
canım öyle de, zaten babaları sert ben ortamı yumuşatayım iyi oluyorum diyorum ama işte dediğin gibi bunlar gözardı edliyor. Haklısın da işte anne yüreği.

haklısın canım, yapmamak lazım ama benim kız için değişiklik olmuyor maalesef, çok gaddardır, hiç de öyle gelip annecim-canım demez.
ancak ufak yapar onu,
çarşamba günü bile bir görseydin, ben ağlıyorum yatakta geldi başıma üzerime yattı, saçımı okşamalar, sessizce başımda beklemeler, hiçbişey de diyemedi kuzucum korktu herhalde, ama öylece yattı yanımda.

benimki hiç umursamaz Dilekcim, bu yaşta hiçbişeyden korkmuyorlar emin ol. Şimdi interneti aldık mesela, arada bazen interneti koyun diyor ama biz de ısrarla vermiyoruz, babası dedi sadece cumartesileri 2 saat hakkınız var. Herşeylerini karşıladığımızdan tüm bunlar emin ol ama.

sen de iyi yapıyon valla, çalış-çabala nereye kadar, sorumluluk alsınlar tabii ki, bir kadın nereye kadar yetişecek, kız gibi yetiştir sen de, herşeyi bilsinler.
Allah şifa versin canım, sana da şöyle daimi gönlüne göre bir bakıcı versin. Bugün Cuma duaların kabul olunduğu gün, Allah yüzünü güldürsün inşallah.

yemek yemiyor musunuz kızlar..zelişşşşşşşşşş yedin mi
ben tarhana çorba-ali nazik-salata yedim.

Afiyet olsun yemekleriniz kızlarrr

Bende şehriye çorbası, az pilav ve yanında minik köftelerden yedim birde salata ama canım tatlı istiyor öğleden sonra sölicem bişeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…