inşallah canım..atardamar seyirmesi olabilir ancak..damar az kalır çünkü.ay ilah iDilekcim hiç güleceğim yoktu
önemli bişey değildir umarım.
hıh işte bu..
sık dişini zeliş, 1,5 yıldan az biraz fazla zaman kaldı
inşallah ortaokulda iyi gider eğitiminiz, nereye gidecek aynı okula mı?
Ben de ne yapcam bilmiyorum, evin olduğu yerdeki okulu pek beğenmiyorum, işyerine yakın okula kayıt yapılabiliyor mu acaba? Bir ara böyle bişey duymuştum ama.
yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..
resmin üstüne gel sağ tıkla . url sini kopyala yı şeç. sonra dediğim yere gel . url yi yazhıh işte bu..
ama ben niye ekleyemedim
ne bileyim zeliş.oluyordu sanki arada. bilemedim . çok rahatsız etti bu kez . iş yaaparken o rahat durmuyor.bilmiyorum canım bizim muhtemelen başka okul olacak ama bağışla fişlan yapıcaz bişeyler artık
hayırdır kızzz
Umarım bişey yoktur geçer canımmne bileyim zeliş.oluyordu sanki arada. bilemedim . çok rahatsız etti bu kez . iş yaaparken o rahat durmuyor.
Üzüldüm sizin adınıza, çocuğunuzun durumu nasıl peki?Problem kelimesi sanırım pekde yeterli olmaz durumumuzu anlatmaya...
alemsin valla hamişde olsan hemen öyle çifte telli oynarmı.Rahim olduğunu nerdn anladın.Benimde demin sol tarafıma bir sancı girdi düşünüyodum böbrekmidir acaba diye tam yanım çünkü ama kestiremedim yanikız ne bileyim..sabah beri rahim çifte telli oynuyor..adet görmesem hamileyim diycem he..sinir oldum sabah beri..
belli olmaz beklle bakalım biraz daha,olmadı tekrar yaz firma hakkında satıiş sonrası müşteri memnuniyeti sıfır hiç ilgilenmiyorlar de.İnsanlar birkaç kere yazıyor çünkü.Yaz sen üşenme...yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..
hayırlısı olsun bakalım, daha önümüzde 1,5 yıl var.bilmiyorum canım bizim muhtemelen başka okul olacak ama bağışla fişlan yapıcaz bişeyler artık
hayırdır kızzz
benimde oğlum var 2007 doğumlu şu anda 2. sınıf olması gerekiyordu küçük başladı.okumamız hala hızlı değil. hızlı okumak için ne yapabilirim. gündüzleri ben olmadığım için kimseyle ders yapmıyor. akşam ödevlerden sonra okuma zamanı kalmıyor okusa bile bir iki sayfa.okuma yaparken de çabuk sıkılıyor.Üzüldüm sizin adınıza, çocuğunuzun durumu nasıl peki?
yazdım şikayetimin altına yine canım..belli olmaz beklle bakalım biraz daha,olmadı tekrar yaz firma hakkında satıiş sonrası müşteri memnuniyeti sıfır hiç ilgilenmiyorlar de.İnsanlar birkaç kere yazıyor çünkü.Yaz sen üşenme...
2007 hangi ay canımbenimde oğlum var 2007 doğumlu şu anda 2. sınıf olması gerekiyordu küçük başladı.okumamız hala hızlı değil. hızlı okumak için ne yapabilirim. gündüzleri ben olmadığım için kimseyle ders yapmıyor. akşam ödevlerden sonra okuma zamanı kalmıyor okusa bile bir iki sayfa.okuma yaparken de çabuk sıkılıyor.
kız hamile olamam . daha adetim yeni bitti çünkü..ahahahalemsin valla hamişde olsan hemen öyle çifte telli oynarmı.Rahim olduğunu nerdn anladın.Benimde demin sol tarafıma bir sancı girdi düşünüyodum böbrekmidir acaba diye tam yanım çünkü ama kestiremedim yani
görüşürüz zeliş iyi tatiller .Umarım bişey yoktur geçer canımm
ben kaçar kızlar az biraz toparlama lazım masamı
kendinize iyi bakın
iyi tatillerr
hayırlısı olur inşallah canım .hayırlısı olsun bakalım, daha önümüzde 1,5 yıl var.
mart canım benim..2007 hangi ay canım
bencede hava dolanıyordur,bende çok olur.Sezeryandandan sonra kaldı öyle bişey bende maalesefkız hamile olamam . daha adetim yeni bitti çünkü..ahahah
bağırsak gazları olabilir . üşüttüm galiba.
sanada iyi tatiller cnm,iyi gezmeler :)Umarım bişey yoktur geçer canımm
ben kaçar kızlar az biraz toparlama lazım masamı
kendinize iyi bakın
iyi tatillerr
aa evet gaz olabilir geçen kış bende de öle bişiler olmuştu. işyeri hekimi ilaç yazmıştı geçti gitti sonra..kız hamile olamam . daha adetim yeni bitti çünkü..ahahah
bağırsak gazları olabilir . üşüttüm galiba.
heee. erken yazdırmasaydın da olurdu.mart canım benim..
aynen . öyle bi hava ki. sorma. fırtına havasıbencede hava dolanıyordur,bende çok olur.Sezeryandandan sonra kaldı öyle bişey bende maalesef